عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (54 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    من ۳۰ سال سن دارم و بیضه چپم از راست بزرگتر هست (حدود ۶ میلیمتر در طول و تقریبا ۲ میلی متر در عرض و عمق) درد و توده و این موارد هم نداره... میخواستم بدونم طبیعی هست؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      این میزان طبیعیه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر تهرانی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    سلام
    من در طی دو سال گذشته بدلیل بالا بودن PSA سه بار بیوپسی شده ام ، که جواب پاتولوژی منفی بوده است ، با این حال در آخرین آزمایش خون ، PSA من عدد 44 را نشان می‌دهد ، بناچار در بیمارستان خاتم ، PTSCANهم انجام داده ام ، حال سوالم اینست که چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      MP -MRI انجام شود
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر. بنده مدتی است حدود 5 الی 6 ماه در منی خود خون مشاهده میکنم و در اول ادرار هم خون میبینم آزمایش هم رفتم جواب آزمایش رو هم براتون ارسال میکنم اگه بشه اینجا ارسال کنم ممنون راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      سونوگرافی و ازمایش اسپرم انجام شود ، یک هفته قرص سیپروفلوکساسین هر ۱۲ ساعت هم مصرف شود
  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وقت بخیر خدمت شما سرور گرامی، بنده ۵۰ سالمه الان ۴ الی ۵سال که بعلت تکرر و شروع با تاخیر ادرار قرص فیناستراید ۵ وتامسوسلین۰/۴ استفاده می کنم و تا حدودی مشکل برطرف شده،و میزان اولیه psa از۴/۰۸۶ به۱/۶۹ ظرف دو سال کاهش یافته و همچنین آخرین وضعیت free psa و f.psa/t.psa بترتیب ۰/۳۹ و۰/۲۳ میباشد و برابر آخرین سونوگرافی پیوستی حجم پروستات ۹۷ سی سی و هموژن می‌باشد مع الوصف با عنایت به شرایط موجود پیشنهاد حضرتعالی برای درمان چه میباشد آیا درمان دارویی ادامه بدهم یا برای عمل جراحی توسط شما اقدام نمایم قبلا از الطاف وبذل توجه شما کمال امتنان وتشکر را دارم. لازم به ذکر است که بنده از شهرستان مزاحم اوقات شریف میشوم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر با مصرف دارو ، علایمتون خوبه نیاز به عمل نیست. در غیر این صورت اگر علایمتون کنترل نیست ، باید عمل شوید
    2. تصویر کاربر ناصر جمعه ۲۶ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      ضمن تشکر، آقای دکتر با توجه به شرایط بالا آیا امکان سرطانی شدن پروستات وجود دارد؟و یا امکان صدمه به کلیه ومثانه چطور؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      اگر psa زیر ۴ باشد سرطان نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    ۳۰ سالمه رابطه ی جنسی ندارم سیگار و الکل هم مصرف نمیکنم
    بخاطر سوزش و تکرر ادراری و عفونت پروستات اما ترشحات و خون نداشتم قرص تاوانکس ۵۰۰ مصرف کردم بعد ۶ هفته سوزش ادرار و درد کشاله ی ران و درد بیضه تقریبا خوب شد بعد بخاطر قطره قطره امدن ادار در اواخر ادار کردنم رفتم سنوگرافی که پیوست کردم گفت تخلیه ضعیف ایا این بزرگی خطرناکه قابل درمان و کوچک شدن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    2. تصویر کاربر آرمین یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      سپاس و خسته نباشی آقای دکتر برای تجویز خوبتون
      آزمایش ادرار و خون هم دادم برای پروستات که جواب این آزمایش چهارشنبه آماده میشه که درصورت لزوم برای شما آقای دکتر ارسال کنم؟
      و این که آقای دکتر حدود یک ماه از این مشکل میگذره و علائمی مثل سوزش ادرار و درد در ناحیه پشت ران و بیضه برطرف شده فقط در ناحیه لنفاوی اگه درست گفته باشم یعنی در قسمت کشاله ی ران و پایین مثانه یعنی دو طرف پروستات دچار التهاب هست هنوز که گاهی این التهاب کمتر میشه گاهی بیشتر و با ماساژ دادن گاهی احساس درد میکنم اما خیلی خفیف ایا این قابل درمان هست این بزرگی پروستات یا نه؟باتوجه به سن کم و ازدواج نکردم هنوز
      و همین طور در مواقعی که دچار یبوست میشم یا هنوز دسشویی برای خروج مدفوع نگرفتم فشار ادارم کم میشه و بعدش خوب میشه
      و این که چه غذاهایی میوه هایی یا گیاهانی برای بهبودش مفید هستن و چه کارهایی باید انجام ندم که دوباره دچار این بیماری نشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام ، توضیحات لازم در جواب قبلی داده شده است.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هالک شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    پدر خانم من دارای سرطان پروستات طبق نظر دکتر هست و گفتن باید نمونه برداری بشه و جواب آزمایش psa45و free psa3.6 هست لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ آذر ۹۹( 3 سال پیش)
      بله ، باتوجه به psa بالا باید از پروستات نمونه برداری انجام شود
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، من پدرم ۶ روز پیش سیستوسکمی شدن که نتیجه رو خدمتتون میفرستم، دیروز رفتن آزمایش psa دادن که نتیجش شده این
    Psa =0.64
    FREE PSA=0.097
    نسبتشون هم ۰.۱۵
    الان چه کار باید کنیم؟ نمونه برداری لازم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      نه ، مشکلی نیست ، سالانه psa چک شود و در ضمن سی تی اسکن شکم و لگن با تزریق انجام شود
    2. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن انجام شده، مشکل خاصی نبود، فقط افزایش ضخامت دیواره مثانه گزارش شده که در سیستوسکپی مشکل مثانه نبود. فقط دکتر BPH تشخیص دادن و گفتن باید عمل بشه.
      آیا در این شرایط کرونا شما عمل تشخیص میدید جناب دکتر؟ نمیدونم فایلهایی که آپلود میکنم درست به دستتون میرسه یا نه.ریپورت سی تی با تزریق رو آپلود کردم خدمتتون. ممنون میشم راهنمایی کنید
      سپاس از بزرگواریتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر علایم ادراریشون با دارو کنترل نیست و اذیت میشن عمل کنن ، در غیر این صورت تامسولوسین شبی یک عدد و فیناستراید روزی یک عدد مصرف شود
    4. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      جناب دکتر اس ام اس اومده که جواب دادید اما در سیستم جوابی برای سوال دومم نیست.
      ممنون از شما دکتر بزرگوار
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر علایم ادراریشون با دارو کتترل نیست و اذیت میشن عمل کنن ، در غیر این صورت تامسولوسین شبی یک عدد و فیناستراید روزی یک عدد استفاده شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1070 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ۳۵ سال سن دارم مدتی هست که رنگ مایع منی کمی زرد رنگ و روشن شده و هنگام انزال مثل قبل جهش ندارد و به ندرت اتفاق میفته که بعد از انزال ادرار کردن با کمی سوزش همراه باشد فشار ادرار خوب هست ولی در انتها باریک و با فشار تخلیه کامل میشه و در زیر کلاهک کمی احساس گرفتگی میکنم انگار چیزی داخل مجرا گیر کرده در فصل سرما تکرر ادرار دارم لطفا راهنمایی فرمایید🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر ناصر یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت پروفسور عزیز، بنده 44 ساله هستم، حدود یک سال و نیم پیش به دلیل سوزش ادرار و اشکال در نعوذ به دکتر حسینی فوق تخصص اندویورولوژی مراجعه کردم، پس از منفی بودن نتیجه کشت ادرار به توصیه ایشان آزمایش 4 گلس رو انجام دادم که در آزمایش ماساژ پروستات هم خون دیده شد و هم گلبول های سفید و قرمز افزایش چشمگیر داشتند. لذا به توصیه ایشان به صورت ماهانه حدود 7 ماه آنتی بیوتیک های قوی مانند لووفلوکساسین، سیپروفلوکساسین، سفیکسیم، داکسی سایکلین و ریفامپین به صورت ترکیبی مصرف نمودم. تقریبا بهبودی نسبی ایجاد شد لیکن با توجه به درد های مختصر و سینوسی مجددا به دکتر نوروزی مراجعه نمودم طبق ویزیت ایشان برای بنده هیچ وقت بهبودی کامل ایجاد نشده و باید تا آخر عمر با بیماری مدارا نمایم و توصیه نمودند مایعات فراوان مصرف نموده و انزال متعدد داشته باشم. اکنون پس از 6 ماه دوباره سوزش مختصر و تاخیر در دفع ادرار دارم که نشان دهنده متورم شدن دوباره غده پروستات می باشد. با تشکر فراوان خواستم نظر جنابعالی رو در این زمینه جویا شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 4 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر اقبالی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر حدود بیست روز است عمل تراش پروستات با روش بسته با حلقه سیمی انجام داده اما همه مشکلات بزحمت ادرارکردن پرور زدن وتکرر شبانه قطع وخود شده فقط بعض اوقات در پایان ادرار احساس خشن بودن در انتهای مجرای ادرارمیکنم البته درد نیست احساس چه جوری بگم احساس لرزه یا لزوم قطع وصل بخاطر رهایی از اون لرزه پایان تخلیه میکنم ،این وضعیت تا کی ممکنه ادامه داشته باشه یعنی اول خیلی با فشار خوب و راحت ادرار میکنم از پایانش بدم میاد چون کنی با ترس قاطی میشه واحساس خشونت در نهایت تخلیه میشوم، بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید چون در روستایی دور افتاده هستم وبه جراحم دسترسی ندارم ضمنا نتیجه پاتولوژی نمونه آزمایش های پروستات هم خوش خیم بوده ومشکلی جز بزرگی معمولی نداشته.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام جای نگرانی نیست به مرور علایم برطرف می شود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر