عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (54 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 23 سال سن دارم من سه ماه پیش پروستاتیت مزمن پزشک در بندرعباس تشخیص داده شده دارو های متفاوت خوردم آمدم مشهد پیش پزشک دیگر بنام نعمت اله قربانی باهشو صبحت کردم گفت پروستاتیت مزمن با سونوگرافی مشخص نمیشه شما تنگی مجاری ادار دارید نه پروستاتیت مزمن بعد نوشت psa با آزمایش ادرار. و سونوگرافی از کلیه مثانه پروستات psaو آزمایش ادرار دیروز فرستادم براتون شما گفتین نرماله امروز سونوگرافی انجام دادم میفرستم براتون نظرتون چیه بعد گفت پروستاتیت حاد تب دست پا درد شدید میگیرید طوری که باید بری بیمارستان بعد میشه مزمن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      مشکل و علائمتون چیه؟
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      آقای دکتر امروز رفتم دکتر گفت شما پروستاتیت مزمن ندارید همه چیز نرماله باید همش احسال میکنم ادرار سر التمه ادرارم با مدفوع میاد یه وقتای تکرار شدید میکرم اما یه موقع های نه فشار ادرارم خوبه سوزش ندارم از همون روز اول نداشتم کفتم لگنم درده گفتم ادرارم سر الته گفت باید بری پیش دکتر کمر دباره آزمایش psa با ادرار دوباره میفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      اگر درد لگن دارید باید ۲ هفته دارو بخورید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      تاوانکس ۵۰۰ روزانه یک عدد تامسولوسین ۰/۴ هر شب یک عدد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر mahdi سه شنبه ۱۲ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید
    24 سالمه مجرد هستم ی مدتی بود که ادرارم قطره قطره میومد همراه با سوزش و درد در زیر شکم ؛ احساس میکردم که مثانه تخلیه نمیشه
    به دکتر مراجعه کردم سونوگرافی نوشتن جواب سونوگرافی این بود که دچار پروستاتیت هستم ( حجم پروستات 31 cc) برام قرص های تامسولوسین ، فلوکساسین و سلوکسیب تجویز کردن با این که سه هفته است که منظم قرص ها مصرف میکنم ، ورزش میکنم ، روزی 10 دقیقه تو آب گرم میشینم و گوجه فرنگی و شربت تخم کدو مصرف میکنم اما هیچ تغییری تو علایم بیماری صورت نگرفته
    لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم به مصرف قرص ها ادامه بدم یا نه ؟
    1. تصویر کاربر mahdi دوشنبه ۱۱ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      1
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای سیپروفلوکساسین و تامسولوسین و ملوکسیکام استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عرفان سه شنبه ۱۲ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده ۲۶ سالمه چند ماه میشه که از ناحیه مقعد و بالای مقعد احساس درد و سوزش میکنم واین درد بعضی وقتا به طرف بالا یعنی به طرف بیضه سرایت میکنه البته دردم خیلی نزدیک به مقعد هست و از بیضه فاصله داره بعضی وقتا روی صندلی که میشینم بالای مقعد احساس سوزش و درد میکنم سوزش و تکرر ادرار ندارم ولی گاهی اوقات سوزش سرآلت تناسلی دارم در حین انزال گاهی اوقات احساس سوزش داخل مقعد میکنم درضمن سابقه خودارضایی هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید چه دارویی مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      به مدت ۲ هفته این داروها رو مصرف کنید کپسول تامسولوسین هر شب قرص ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت قرص تاوانکس ۵۰۰ هر روز یک عدد
  • تصویر کاربر حسنی شنبه ۹ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پدرم حدود ۹ روزه که عمل پروستات انجام دادند و دیشب بعد از ۸ روز از عمل متاسفانه دچار احتباس ادراری شدند و دیشب مجبور شدند بیمارستان تشریف ببرند و سوند به ایشون وصل شد، دیشب دچار تب و لرز خفیفی هم شدند، آیا مشکلی هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      احتمالا التهاب گردن مثانه پیدا کردند که با دریافت آنتی بیوتیک در بیمارستان خوب میشن و خطرناک نیست
  • تصویر کاربر فتانه جمعه ۱ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    پدرم بدخیمی پروستات داشتن و همچنین سنگ مثانه ۳ سانتی
    که جراحی شدن ی هفته پیش و پروستاتشون کامل برداشته شد الان مرخص شدن و تو خونه هنگام راه رفتن و وقت غذاخوردن و دستشویی رفتن از کنارسوندشون خون میاد آیا این حالت طبیعی هست ؟ و گفتن ک سوند باید سه هفته بماند و بعداز عکسبرداری تشخیص بدن ک برداشته بشه یا نه؟
    لطفا راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      اگه میزان خون در حد چند قطره باشه طبیعی هست
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    با سلام 63سال دارم در400/3/5عمل turpخوش خیم انجام داده ام 2هفته پیش بعدورزش خونریزی شد وقطع شد ولی سوزش افزایش پیدا کرد 10روز است سفالکسین 500هر12ساعت بعلاوه روزی یک عدد آزیترومایسن 500مصرف کردم سوزش کمی فروکش کرده ولی برطرف نشده
    بعدعمل تا باحال پروترال وفیناستراید میخورم جریان ادرار کمی بهتر است فعلا
    آنتی بیوتیک امروز تمام می شود ولی سوزش خفیف ادامه. دارد راهنمایی فرمایید از شهرستان تماس گرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      فنازوپیریدین و تامسولوسین رو ادامه بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      روزانه یک عدد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهنام شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام بنده۵۹سالمه،وسه روز تب‌ولرز کوفتگی عضلانی وفقط دو صبح بعد صبحانه تهوع و استفراغ داشتم پزشک عفونی مشکوک به کرونا شدازمابش واسکن ریه داد سالم بود الان روز نهم هست کامل خوبم فقطesr"63_crp"27بوداما نکته آینه بنا به درخواست من آزمایش psa طبق هر ساله دادم که سالهای قبل۱/۰۶ بود ولی اینبار حدود۲۰ بود بلافاصله آزمایش تکرار وسونوگرافی کردم که در سونو حجم پروستات۷۵سی سی کلیه و مثانه نرمال بودنتیجه psa را نگرفتم حال با توجه به اینکه چندان مشکل دفع ادرار ورنگ ادرار درحال حاظر ندارم به نظر جنابعالی علت التهاب است یا چیز دیگر؟اگر التهاب باشد با دارو به حالت نرمال بر میگردد؟داررو ایروکاست وپردنیزولون مصرف میکنم ،لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش)
      درد و سوزش در هنگام ادرار کردن ندارید؟ درد بین پاها و زیر کیسه بیضه ندارید
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    با سلام
    پدرم سال 93 عمل پروستات لیزری توسط دکتر ابوالفضل گلمحمدی فوق تخصص کلیه و مجاری ادرار انجام داد
    دو سال قبل به دلیل تکرر ادرار به دکتر مراجعه کرد
    قرص تولترودین تارتات 1 و پروترال 0/4 مجددا ً تجویز شد
    تا دی ماه 1399 که قطره خون داخل ادرار مشاهده کرد
    مجدد به دکتر گلمحمدی مراجعه کرد
    تولترودین تارترات 1 حذف شد وبجاش ویسول 5 تجویز شد و به پدرم گفت دو ماه بعد مراجعه کند
    مشکل بر طرف شد تا اینکه چند هفته قبل دوباره به دکتر مراجعه کردیم و قرص دوم را حذف کرد
    چند روز بعد پدرم داخل ادرار لخته خون دید و دوباره به دکتر گل محمدی مراجه کرد دکتر سونو و آزمایش نوشت و جواب رو دید و گفت خوبه ولی شنبه بیا بیمارستان قائم رشت تا مثانه رو ببینم و پروستات هم تراش بدم
    آزمایش و سونو رو میفرستم خدمتتون
    می خواستم نظر شما رو بدونم خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش)
      بهتره سیستوسکوپی و در صورت لزوم در همان جلسه TURP بشن
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و تشکر از زحمات شما .۲۹ سال دارم و تکرر ادرار مزمن دارم چند ساله ، به متخصص مراجعه کردم و آزمایش ادرار و خون و سونوگرافی از مثانه دادم و همه چی نرمال و طبیعی بود و دکتر قرص تولترودین و تاوانکس و تامسولوسین تجویز کردن با گذشت چند روز از شروع درمان هنوز هیچ تغییری احساس نکردم میخواستم بدونم نظر شما چیه ؟ بهتر نبود به جای تولترودین از قرص وزیکر استفاده میکردم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش)
      قرص وزیکر ۵ روزانه یک عدد مصرف کنید و بقیه داروها قطع بشه
  • تصویر کاربر نمازی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز خسته نباشید محبت می کنید به سئوالات جواب می دهید.
    73 سال دارم به دلیل احتباس ادار عمل جراحی بسته پروستات شدم. به دلیل اینکه در ادار و خونم عفونت داشتم حدود 20 روز آنتی بیوتیک مصرف کردم. از پروستات آزمایش پاتولوژی گرفته شده است که نتیجه آزمایش را به پیوست خدمتون ارسال می کنم. با توجه به ازمایش پروستات مثل اینکه خوش خیم تشخیص داده شده است با توجه به اینکه دکتر معالج ام دوره و امکان مکاتبه ندارم. می تونید بنده را راهنمایی بفرمایید من لازم هست به دکتر ام مراجعه کنم یا نه.
    الان که حدود یک ماه ونیم هست عمل کرده ام مشکلی ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      جوابش خوش خیمه اگر مشکلی ندارید نیاز به اقدامی نیست
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر