عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (54 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر بهزادسليمي یکشنبه ۷ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    باسلام جناب آقاي دكتركرمي
    من چندين سال است كه مشكل عدم تخليه كامل ادراردارم يعني هروقت دستشويي ميرم براي ادرار 5دقيقه بعددوباره بايدبرم دستشويي ودراين زمان وقتي تخليه نشم سوزش شديد كه ازبيضه شروع ميشه وتانوك آلت تناسلي البته منظورم تاكل آلت منوبه شدت ميسوزونه اين مشكل چندين سال است كه من رابه شدت آزارميدهد ضمنا نوعي بواسيرخارجي دارم كه بدون خونريزيه يعني كنترل ميكنم كه خونريزي نكنه وپيش جراح هم رفتم گفت به غيرازهموروئيد يك فيشرهم داري كه داخليه اين فيشرخونريزي نداره ولي وقتي دردش شروع ميشه به مشكل ادرارهم ربط پيداميكنه يعني هرلحظه بايدبرم ادراركنم تاكمي تخليه بشم ارتباط اين دوميتونه وجودداشته باشه آيايعني پروستات وفيشروبواسير ولي باتوجه به علائم خودم وقتي فيشردردش شروع ميشه من تند تند بايدادراركنم ضمنا امروزسونوگرافي رفتم نتيجه اش بالاي صفحه است باتشكرازهمكاريتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آذر ۰( 2 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر بهزادسليمي یکشنبه ۷ آذر ۰( 2 سال پیش)
      سلام
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ آذر ۰( 2 سال پیش)
      سونوگرافی نرمال هست و جای نگرانی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدی شنبه ۲۹ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    جناب آقای پروفسور حسین کرمی
    با سلام و احترام
    احتراما پدرم 64 سال دارند و آزمایشات اولیه نشان دهنده سرطان بدخیم پروستات و متاستاز به استخوانهای لگن و چند مهره از ستون فقرات است. آزمایشات انجام شده، شامل نمونه برداری بیوپسی از پروستات، اسکن کل استخوان و اسکن لگن و .. میباشد که خواشمندم در صورت امکان، حضرتعالی شخصا عکس آنها در ضمیمه را مشاهده فرمایید.
    احتراما سوال بنده این هست که از نظر حضرتعالی چه شیوه ای از درمان برای پدرم با این شرح حال مناسب هست؟ جراحی، پرتودرمانی، هورمون درمانی یا شیمی درمانی کدامشان را حضرتعالی توصیه مینمایید. ضمنا پدرم دیابت هم دارند.
    از حضرتعالی و برای وقتی که اختصاص میدهید بسیار سپاسگزار و ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 3 سال پیش)
      هورمون تراپی در قدم اول و حتما به رادیوانکولوژی مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    به نام خدا
    جناب آقای دکتر کرمی
    با سلام و احترام
    بنده آقایی 53 ساله و متاهل با وزن 77 کیلوگرم و قد 182 سانت و بدون داشتن سابقه پروستات میباشم و در آخرین آزمایش قبلی که در تاریخ 1400/05/21 انجام دادم میزان PSA=1/1 بود. در نتیجه آزمایشات اخیر در تست PSA اعداد زیر اعلام شده است:
    PSA= 6.4
    3/3= FREE PSA
    51.66 =FREE PSA/PSA
    ضمنا در تستهای سالیانه نیز همیشه PSA در رنج 1 تا 1/5 بوده و به لحاظ دفع ادرار هم تا حالا مشکلی نداشته ام.
    لازم به ذکر است پدر بنده مشکل پروستات داشتند و در سن 70 سالگی جراحی انجام دادند. ایشان بدلیل کنسر معده و در ادامه متاستاز به پروستات به رحمت خدا رفتند. قبلا هم در مورد مشکلات ایشان از نظرات جنابعالی بهره مند شده بودیم.
    با سپاس مجدد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 3 سال پیش)
      باید نمونه برداری از پروستات انجام بدهند
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    با سلام، پدرم ۳روز پیش عمل باز پروستات انجام دادن، درد و سوزش شدید در هنگام دفع ادرار با سند دارند، وقتی که ادرار میخواهد از فاصله لوله سند با مجاری ادراری خارج شود باعث درد شدید می شود، ایا هنوز احتیاج به سند هست؟ مایعات نمیخورند از ترس این درد. تورم یا کبودی در زیر شکم ندارند. ولی بیضه ها متورم شده اند. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ آبان ۰( 3 سال پیش)
      بهتره تا یک هفته بعد عمل سوند داشته باشند،احتمالا سوند گرفته که از بغلش میزنه بیرون
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام،۳۵ساله و مجرد..مشاهده خون زیاد بعد از ادرار بیشتر اوقات بعد از خود ارضایی ، درمان یک‌ماهه با تاوانکس تامسولوسین ادامه داشتن این وضعیت و انجام سونو مقعدی با حجم پروستات ۷۰ سی سی و ppsa:1/94 و تجویز فینوپراست صبح و شب و تامسولوسین شب
    نظر شما جناب دکتر؟؟؟ آیا نیازی ب سیستسکوپی هست؟؟ تا چ زمانی باید دارو مصرف کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 3 سال پیش)
      نیاز به سیستوسکوپی هست
  • تصویر کاربر عیسی سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر
    دکترجان من عمل سرطان پروستات دو طرفه انجام دادم د‌کترم گفته عروق بیضه هارو کلا قطع کرده و امپول برام نوشته تا دو سال ماهی یک بار باید بزنم الان توانایی جنسی رو کاملا از دست دادم ایا درصورت بهبودی میتوان عروق رو دوباره پیوند کرد ایا راهی برای بازگشت توانایی جنسی من وجود داره یا خیر ؟؟ در ضمن من ۶۹ساله هستم متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ مهر ۰( 3 سال پیش)
      باید بیاید از نزدیک معاینه کنم
  • تصویر کاربر فتح پنجشنبه ۱۵ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام به علت احتباس شدید از سوند استفاد کرده ام البته پروستات دارم و در تغییر دمای هوا در فصل پاییز این حالت بوجود می‌آید مهر پارسال هم این اتفاق افتاد از زمان گذاشتن سوند قرص سپیروفلوکسالیسن می خورم سوال اینکه سوند را چند روزه باید برداشت
    ۷۲ ساله ام یک همکار مورد تائید در اصفهان معرفی نمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ مهر ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی جهت بررسی سایز پروستات انجام بدیدف ممکنه نیاز به جراحی داشته باشه
  • تصویر کاربر کاوه شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    بسمه تعالی
    سلام خدمت شما جناب آقای دکتر کرمی
    بیماری هستم متولد 1343 در فروردین 97 بدلیل بدخیمی پروستات عمل رادیکال پروستات را توسط جناب عالی در بیمارستان نیکان را انجام شد و به مدت یک سال بعد از آن هم آمپول دیفرلین تزریق می شد که با نظر شما قطع شد
    .نتایج آزمایشات در دوره های مختلف بشرح زیر است:
    15/02/1399 : PSA(ECL)=0.60 , Free PSA (ECL)=0.212 , FreePSA/Total PSA=35.3%
    25/08/1399 : PSA(ECL)= 1.43 , Free PSA (ECL)=0.314 , FreePSA/Total PSA=21.95%
    27/11/1399 : PSA(ECL)= 1.39 , Free PSA (ECL)=0.228 , FreePSA/Total PSA=16.4%
    31/06/1400 : PSA(ECL)= 1.39 , Free PSA (ECL)=0.228 , FreePSA/Total PSA=16.4%
    میخواستم راهنمایی بفرمائید آیا مشکلی هست و باید درمان خاصی را شروع کنم و خدمتتون برسم یا نه و اگر نه هر چند وقت یکبار آزمایشم دهم ؟؟ ممنون
    1. تصویر کاربر کاوه یکشنبه ۴ مهر ۰( 3 سال پیش)
      سلام عدد ها صحیح نتایج آزمایش به صورت زیر صحیح است قبلی اشتباه بود
      .نتایج آزمایشات در دوره های مختلف بشرح زیر است:
      15/02/1399 : PSA(ECL)=0.60 , Free PSA (ECL)=0.212 , FreePSA/Total PSA=35.3%
      25/08/1399 : PSA(ECL)= 1.43 , Free PSA (ECL)=0.314 , FreePSA/Total PSA=21.95%
      27/11/1399 : PSA(ECL)= 1.39 , Free PSA (ECL)=0.228 , FreePSA/Total PSA=16.4%
      31/06/1400 : PSA(ECL)= 2.97 , Free PSA (ECL)=0.331 , FreePSA/Total PSA=11.1%
    2. تصویر کاربر کاوه یکشنبه ۴ مهر ۰( 3 سال پیش)
      عکس آزمایشات پیوست شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش)
      عدد ها بالا هست،بیارید مطب ببینم و بررسی دقیق کنم و دارو تجویز کنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    مردی ۶۶ساله هستم حدود۱۰ هفته پیش عمل باز پروستات انجام داده ام
    قطرا قطره آمدن ادرار هنوز برطرف نشده است
    ا در ده روز تکثر ادرار دارم
    بسختی مثانه تخلیه می‌شود
    فشار بسیار پایین دارد
    در انتها مجددا تبدیل به قطره می‌شود
    مدت زمان تخلیه مثانه بسیار طولانی شده است
    سپاسگزارم راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۰( 3 سال پیش)
      اگر علایم ادامه پیدا کرد باید سیستوسکوپی بشید
  • تصویر کاربر یاوری شنبه ۳ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    سرطان پروستات دارم خیلی بزرگ شده میخوام مشاوره بگیرم ببینم پرتو درمانی کم خطر تر وبهتره یا عمل جراحی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 3 سال پیش)
      عکس اراسل نشده،مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر یاوری جمعه ۲ مهر ۰( 3 سال پیش)
      .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ مهر ۰( 3 سال پیش)
      باید جراحی بشید و پس از جراحی پرتو و رادیوتراپی
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر