اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عوامل تشدید کننده واریکوسل [این کارها رو نکنید!]

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
شل شدن بیضه ها نشانه چیست؟

چه کسانی واریکوسل میگیرند؟

خراب شدن دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ ها بوده که باعث می شود خونرسانی در بیضه ها مختل شود و در نتیجه خون اکسیژن دار خوب به سلول های سازنده نطفه در بیضه نمی رسد و باعث می شود که تغییرات زیر در کیفیت مایع منی ایجاد شود:

فیلم جراحی واریکوسل

چه چیزهایی برای واریکوسل ضرر دارد

در صورت ابتلا به واریکوسل، باید از کربوهیدرات های تصفیه شده ، شکر اضافه شده، غذاهای کنسرو شده و شور و همچنین عادات سبک زندگی مانند الکل و سیگار اجتناب کنید.

قرص سمنکس برای واریکوسل

قرص سمنکس یکی از قرص های تقویت میل جنسی است، که باعث افزایش تعداد اسپرم نیز می شود. اما قبل از مصرف باید بدانید که برای واریکوسل مفید است یا نه، پس بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

و لذا تغییرات فوق باعث می شود قدرت باروری و نفوذ اسپرم به داخل تخمک زنان کاهش پیدا کند و در نتیجه باعث ناباروری زوجین جوان می شود و نیاز به عمل واریکوسل را ضرروری می کند. سوالی که خیلی از جوانان مبتلا از بنده می پرسند این است که:

عکس واریکوسل

علت واریکوسل در جوانان چیست؟

جواب این است که علت واقعی ایجاد واریکوسل نامشخص می باشد ولی عوامل زیر در ایجاد واریکوسل دخیل هستند:

  • مادرزادی: در اغلب افراد مبتلا به واریکوسل به صورت مادرزادی زمینه خرابی دریچه های لانه کبوتری در رگ های بیضه وجود دارد و لذا با بزرگ شدن فرد خود را از همان دوران نوجوانی به صورت برجسته بودن رگ های آویزان کننده بیضه خود را نشان می دهند. بسته به شدت خراب شدن رگ های بیضه و شدت گشادی رگ ها و اختلال در خونرسانی باعث درجاتی از اثرات سوء در بیضه می گردد که عبارتند از:
  • کوچک شدن تدریجی بیضه و متعاقب آن آسیب به سلول های نطفه ساز بیضه که باعث افت شدید در کیفیت اسپرم فرد جوان شده و باعث اختلال در باروری می گردد و لذا باید هر چه سریعتر تشخیص و درمان شوند.
  • افزایش فشار شکمی در افرادی که به علت تومور خلف صفاق و یا به هر علتی فشار داخل شکم بالا باشد باعث اختلال در برگشت خون از بیضه ها شده و باعث واریکوسل می شوند.
  • در صورت وجود زمینه ی خرابی دریچه های لانه کبوتری، افزایش فشار ناشی از بدنسازی و برداشتن وزنه های سنگین و یا انجام کارهای سنگین می تواند باعث ایجاد واریکوسل بشود.

عوامل تشدید کننده واریکوسل

واریکوسل که به عنوان سنگینی کیسه بیضه توصیف می شود با ورزش، فعالیت یا  ایستادن طولانی مدت بدتر می شود. 

راههای جلوگیری از پیشرفت واریکوسل

برای جلوگیری از عود واریکوسل چه باید کرد؟  آیا واریکوسل راه پیشگیری دارد یا نه؟ باید گفت که:

  • افرادی که به صورت مادرزادی دریچه های لانه کبوتری بیضه ها در آنان خراب است، راه پیشگیری از واریکوسل ندارند و به این بیماری مبتلا خواهند شد.
  • آنهایی که زمینه خفیفی از خرابی دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ های بیضه دارند جهت جلوگیری از ابتلا به واریکوسل باید از انجام کارهای سنگین و کار با وزنه ها و بارهای سنگین به صورت مستمر، جلوگیری کنند تا مبتلا به واریکوسل نشوند.
  • بعضی از افراد در شغل های سرپایی مانند: نانوایی مشغول به کار هستند، ایستادن بیش از حد می تواند واریکوسل را تشدید کند.
    مشکلات انعقادی خون نیز می تواند بیماری واریکوسل در مردان جوان را تهدید کند.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

در پایان با آرزوی سلامتی برای شما، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس حاصل بفرمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر على جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام من يك سنگ به ابعاد 4٠5در١١ميليمتر در يو وى جى دارم اي درد كم دارم ايا دفع ميشود چى كار بايد بكنم در صورت عمل چه طورى هماهنگ كنم ممنون چى كار بايد كرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید سریع عمل تی یو ال کنید02122642744 فردا بیایید ببینم کلیه را از کار میاندازد
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وادب خدمت جناب دکتر، پزشک برابر مشاهدات در آزمایش سی تی اسکن ، سنگ کلیه متحرک را برای اینجانب تشخیص داده می خواستم بدونم ، کدام یک از عکسهای مندرج در پیوست (شماره تصویر) سنگ کلیه متحرک است؟ پس از عمل هم که الان مدت زمان 5روز است ، صبحها هنوز دچار ادار خونی ام ، این وضعیت تا کی ادامه داره؟ ضمناً مایعات بنا به تجویز پزشک تا قبل از خواب استفاده می کنم.2-پزشک در بدن من از استنت بمنظور گیر افتادن سنگ متحرک استفاده کرده آیا پزشک نمی توانست در عمل اول نسبت به تخلیه سنگ و از بین بردن آن اقدام نماید و اگر در عمل دوم نیز موفقیتی توسط پزشک حاصل نگردد چه راهکاری توسط شما پیشنهاد می گردد؟و آیا تغییر پزشک و پیگیری توسط پزشک دیگر بمنظور رفع سنگ توصیه می گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعیده چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب دکتر طبق فرمایشتون من سی تی با تزریق انجام دادم که خدمتتان ارسا میکنم.از بعد از انجام سی تی کمی درد و احساس سوزش در سمت چپ بدنم دارم حالا نمیدونم مربوط به وجود سنگ است یا عوارض سی تی؟ و موضوع دیگه اینکه یه کیست در طحالم دیده شده آیا نگران کننده است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سعیده شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنونم دکتر جان.این که درد من شروع شده و علاوه بر کلیه چپ که سنگ داره،پهلو کمر و گاها کلیه سمت راستمم درد داره.آیا طبیعی هست؟این سوال را هم اگر جواب بدین و اطلاعاتی راجع بهش بدین ممنون میشم،کیست طحال هم نگران کننده نیست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو کنید اگر نرمال بود جای نگرانی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر MMM چهارشنبه ۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    اقا دکتر آخرین آزمایش و سونوگرافی انجام شده رو پیوست کردم، به نظر شما نیاز هستش که جراحی برداشت کلیه انجام بشه؟
    اگر نیاز باشه، لزوما باید به شکل باز انجام بشه یا خیر؟
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید عکس ای وی پی بگیرید بفرستید
  • تصویر کاربر سرلک شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    کلیه راست خودرا7ماه است که عمل کرده ام(سنگ کلیه42سانت داشتم) .حالا3ماه می شود که کلیه چپم یک سانت کوچک شده است دلیلش چیست ایانیاز بهوپیگیری جدی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس جدید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر سرلک جمعه ۳ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس شونوگرافی فرستادم خدمتتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر mm شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    قبلا سوالي ثبت كرده بودم كه ميخواستم تقاضا كنم آن سوال را از سايت برداريد زيرا حاوي اطلاعات شخصي است كه براي من مشكل ايجاد كرده است.لطفا راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۳۰ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 762 مشاهده پرسش
    با سلام ، چند روز پیش بعلت درد در ناحیه پهلو و زیرشکم وعلائمی چون تب و لرز و تعریق و حالت تهوع به پزشک در بندرعباس مراجعه و پزشک پس از انجام آزمایش ادرار و وجود کراتین در آن ،، سنگ کلیه را تشخیص داد لذا پس از انجام آزمایشهای بیشتر مانند سونوگرافی و سی تی اسکن در سی تی اسکن سنگ متحرکی به اندازه 9میل توسط پزشک تشخیص داده شد و دو روز پس از آن ، پزشک نسبت به انجام عمل جراحی لیزر اقدام نمود لیکن متاسفانه پزشک در روز عمل امکان شناسایی سنگ برایش مقدور نبود . فقط نسبت به عفونت زدایی اقدام نمود و با کارگذاشتن استنت بین قفسه سینه و مثانه به اصطلاح نسبت به سهولت ادرار تا عمل بعدی که ده روز بعد تعیین نموده اقدام نموده است .آیا این عمل پزشک جراح منطبق بر اصول پزشکی است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باه عکس سی تی اسکن بدون تزریق بکنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ارسال سی تی اسکن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      کار درست انجام شدهبله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رنجبر دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی انجام شده نوشته یک ساختار کیستیک واجد چند کانون اکوژن درخشان جداری احتمالا کلسیفیکاسیون به سایز24*27م م مجاور قسمت مدیال پل میانی ‌تحتانی کلیه چپ رویت شد آیا مشکلی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      باید سی تی اسکن با ترزریق انجام دهید برستید ببینم جدی بگیرید
    2. تصویر کاربر رنجبر دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون از شما بله آزمایش و سی تی اسکن نوشتن انجام دادیم میفرستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    باسلام آقای دکتر . دررابطه با مادرم که هفتاد سال عمرشه است .حدود چند ماه پیش گزارش سی تی اسکن هسته ای وعکس آن رابراتون فرستادم ودرگزارش هم آمده بود که 16 درصد ازکلیه راست مادرم سالم است و86 درصد آن خراب شده است. وکلیه چپش سالم است.درضمن جهت اطلاع باید بگم قرص های مصرفی مادرم عبارت است اسپیرونولاکتون 25 که روزی نصف آن را میخورد.قرص هیدورکلروتیازید ،قرص نفروییت ،قرص آسپرین، قرص گلی بنکلامید ،قرص لوزارتان 25،قرص آملودیپین وقرص متفورمین هستش. می خواستیم از جنابعالی راهنامیی بگیریم که برای کلیه هایش چکار کند وچه چیزی بخورد ونخورد؟اصول تغذیه آیا برایش مهم است؟ چه رعایتهایی باید انجام دهد؟دمنوش های گیاهی برایش خوب است .ممنونم ازوقتی که می گذارید.باتشکرفراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر شهاب یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
    12 یا 13 مهر بود و ما تبریز خانه مادربزرگم مهمان بودیم، حدود ساعت 5 یا 6 عصر که رفتم دستشویی و اولین بار بود که دیدم رنگ ادرارم قهوه ای کمرنگ هست و خیلی استرس گرفتم! بعد یکی دو ساعت بود حدود ساعت 7 الی 8 عصر (شب) که دل درد عجیبی گرفتم طوری که حس میکردم الان شکمم از شدت درد و فشار پاره میشه و محتویات داخل شکمم میریزه بیرون! بیشتر درد هم از زیر ناف بود تا بالای آلت! خیلی درد بد و عجیبی بود، طوری که داد و فریاد میزدم و حتی روی زمین مشت میزدم! خلاصه زود رفتیم نزدیک ترین کلینیک، اونجا دکتر کلینیک با توجه به وضع و حال من و گفته های من در مورد شکم دردم 3 تشخیص دادن، یا سنگ کلیه یا آپاندیس و یا فتق! از شدت درد و ترس از اینکه شاید الان بمیرم (چون سابقه بیماری روحی پانیک رو هم دارم) رنگ بدنم سفید و خیس عرق بودم و دکتر گفت الان فشار این حدود 3 یا 4 هس، اول یه سرم همینجا وصل کنین بهش تا فشارش یکم بیاد بالا و بعد زود ببرینش بیمارستان تا سونو بشه! بعد رفتیم بیمارستان شمس توو تبریز، اونجا سونو و آزمایش خون برام انجام دادن، توو جواب سونو نشون داد که بله، سنگ کلیه بوده که باعث اون درد ها شده! اونجوری که دکتر سونو حین سونو کردن بهم گفت و منم از شدت درد داشتم به خودم میپیچیدم ولی یادمه گفت 2 تا سنگ اومده داخل حالب و در حال رد شدن هست و این دردایی هم که از یکی دو ساعت پیش داری تحمل میکنی به خاطر حرکت اوناست، یکی دو تا هم سنگ داخل کلیه هات هس، ینی داخل هر کلیه ات یه سنگ! بعد باز اونجا داخل بیمارستان یه سرم جدید با آمپول هایی که داخل سرم تزریق میکردن زدن، حالم نسبتاً خوب شد! فرداش عصر رفتیم مطب آقای دکتر حیدرلو توو تبریز که متخصص اورولوژی هستن، ایشون هم دو تا سرم و دو تا آمپول داخل سرم و دو تا قرص و یه شیاف برام نوشتن و گفتن 10 روز دیگه باز یه سونوی جدید بکنین و بیارین! منم تا 10 روز این داروها و سرم ها رو مصرف کردم، تا اینکه ما اومدیم تهران خونه خودمون و 10 روز که شد رفتیم سونوگرافی اطهری توو خیابون مطهری و اونجا سونو نشون داد که الان فقط یه سنگ ریزه 3 میلی هست! بعد رفتیم بیمارستان سجاد (شهرام) اونجا پیش آقای دکتر کشاورز متخصص اورولوژی، ایشون هم گفتن سونوی جدید خیلی خوبه و چیز خاصی نیس! ایشون هم چندتا داروی دیگه تجویز کردن (یکی داروی ادرار آور و یکی هم مسکن مانند برا کاهش دردهای جزیی که هر از گاه دارم) و بعد گفتن بعد 1 ماه دیگه یه سونوی جدیدتر انجام بدین و بیارین! حالا با این تفاسیر میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ سونوی اول که تبریز انجام دادیم 3 الی 4 سنگ گویا نشون داده بود در حالی که من توو اون 10 روز فقط یه سنگ حین ادرار توو دسشویی دفع کردم! چجوری شده بقیه سنگ ها ناپدید شدن و الان فقط یه سنگ ریزه 3 میلی هس؟ و اینکه اگه الان سنگی نیس (فقط یه سنگ ریزه 3 میلی هس) پس چرا هنوز حس درد دارم؟
    تمام سونوها و آزمایشات رو هم پیوست میکنم براتون!
    ببخشید انقد طولانی شد سوالم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      تنها درمان شما مصرف هر ۲ساعت اب لیوان است
    2. تصویر کاربر شهاب جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر؛ فقط آیا آب شیر تهران رو میشه بدون مشکل و نگرانی از اینکه باز سنگ سازی نکنه خورد؟ یا دستگاه تصفیه بخریم برا شیر آب خونه؟ ما تهران هستیم!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    باسلام، اینجانب حدود 2 ماه پیش خدمت شما عمل جراحی واریکوسل به روش لاپاراسکوپی انجام دادم ، خواستم بپرسم که چه مدت بعد از عمل برای آزمایش مجدد باید خدمتتون برسم؟؟ (ضمناً قرص هایی که تجویز کرده بودید نیز در شرف تمام شدن است.) باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      6 ماه بعد دارو نیاز نیست
  • تصویر کاربر saeid یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    سلام
    من با یک ارولوژیست صحبت کردم نظرش رو در مورد عمل میکروسجری سوال کردم میگفت اینا بیشتر تبلیغات هستش روشهای دیگه هم به خوبی میکروسجری هستش نضر شما چی هستش؟
    میخواستم هزینه عمل واریکوسل رو در بیمارستان خصوصی و اگر دولتی هم قرار داد دارید بدونم و شما با چه روشی عمل میکنید؟
    نظر شما در مورد دستگاهای افزایش آلت مثل اکستندر چیه اندازه آلت من 10.5 هستش اگر حتی یکی دو سانت هم افزایش پیدا کنه باز هم خوبه و شما چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید؟خواهش میکنم به تک تک سوال هام جواب بدید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      من لاپاروسکوپی را ترجیح میدهم2 راهی وجود ندارد
  • تصویر کاربر سما دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 722 مشاهده پرسش
    با سلام. پس از عمل واریکوسل تعدا اسپرمها طبیعی ولی همچنان دارای مشکل حرکتی هستند. علاوه بر این مشکل پروستاتیت مزمن هم دارم که موجب درد خفیفی در بیضه ها ، کشاله ران ، لگنو ناحیه بین مقعد و بیضه شده و در سونوگرافی رکتال هم احتمال پروستاتیت داده شده. با توجه به اوضاع اسپرمها و اینکه در حال مصرف سلنیوم ، ویتامین ای ، ول من و فولیک اسید هستم و برای بارداری تلاش می کنم مصرف کپسول خارجی پروستافیت را صلاح می دانید؟ روی اسپرم ها تاثیری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دارو تاثیر ندارد
  • تصویر کاربر ا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 704 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و مدتی است حسی بین درد و خارش از ناف شروع و به پایین تیر میکشد و با بلند کردن اجسام سنگین رگ های زیر شکم درد میکند لطفا راهنمایی کنید
    البته از مراجعان شما هستم و در آخرین ویزیت فرمودید باید عمل کرد آیا نیاز به عمل فوری هست یا میتانم کمی صبر کنم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      عمل واریکوسل اورزانس نمیباشد سر موقع عمل کنید
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 756 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با عرض سلام
    شوهر من وقتی به بیضه هاش دست می زنه درد شدیدی دچار میشه....ولی از نظر ظاهری موردی نداره ...می خواستم بدونم این درد میتونه بیماری واریکوسل باشه...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شود
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1070 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . باتشکر از شما بابت سایت خوبتون و مطالب تون. یه سوال داشتم من گاهی اوقات بیضه سمت چپ من درد میگیره دکتر رفتم سونوگرافی رفتم دکتر جواب سونوگرافی رو دیده حتی بیضه رو معاینه کرده گفته چیزی نیست اما من نگرانم . میشه راهنماییم کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      چون همه بررسی نرمال است پس مشکلی ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب