فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

 شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل، این بیماری را درمان کنند.

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد.

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

مراقبتهای بعد از عمل میکروسکوپی واریکوسل

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقتتون بخیر
    خواهر من بعد از مراجعه به پزشک زنان متوجه مشکل در مورد بارداری شدند و برای رفع مشکلشون در حال حاضر دارو مصرف میکنند،خواستم بدونم با توجه به نسبت نزدیکی که با هم داریم احتمال داره من هم مشکلی داشته باشم؟چون اگر اشتباه نکنم در یکی از مقالات حضرتعالی خوندم که احتمال عدم بارداری در صورت وجود شخصی از خویشاوندان که مشکل در این امر دارند وجود داره.من پسری 20 ساله هستم
    ممنون از لطفتون و وقتی که گذاشتید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 2 سال پیش)
      باید بیایید بررسی کنم
  • تصویر کاربر اخمد شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام
    دوهفته پیش عمل دوتا فتق چپ وراست وهمزمان دوتا واریکوسل وبه قول دکتر جراح خارج کردن اب یا همون هیدروسل انجام دادم وناگفته نماند مقدار دانه های سیاه روی کیسه بیضه داشتم که با لیزر سوزانده وبرداشته شده ولی حالا بعداز سه هفته استراحت شدید متوجه شدم که کیسه یا بیضه سمت چپ همدن حالت اول رو داره ودرد دارن وبیضه راست بیشتر کوچک به نظر می رسه ودرد تیزی دارم وگهگاهی اروم می شم دوبار مراجعه کردم جهت معاینه مش دکتر جراح انتی بیوتیک و مسکن داد ولی بایست با شورت کوتاه وهمون مایو باشم تا درد کمتر شود وموقع خواب هم با مایو بخوابم
    دوم اینکه این مش های کارگذاشته روی دوتا فتق ام تا چه زمانی جذب وصاف می شوند؟
    خواستم نظر شما رو بدانم ممنونم می شوم از پاسخ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      مش با زمان جذب میشود به دکترتان مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام 19 روز پیش عمل واریکوسل سمت چپ گرید3 رو انجام دادم ولی متاسفانه در اطراف بیضه سمت چپم احساس سوزش میکنم خواستم بپرسم با استزاخت مشکلم حل میشه و یا نیاز مجدد به پزشک رو دارم در ضمن قبل از عمل آزمایش اسپرم دادم ولی هیچ اسپرمی در آزمایشم وجود نداشت احتمال دارد پس از عملی که انجام دادم مشکل ناباروریم حل بشه ممنون میشم زود پاسخ دهید خدانگهدار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      امیدوار باشید ازمایش ۶ماه بعد از عمل
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده بعد از گذشت ۱۰ روز از عمل واریکوسل موقع قضای حاجت مقدار کمی به خودم فشار اوردم
    الان مقداری درد در ناحیه بخیه احساس می‌کنم، میتونه مشکلی پیش اومده باشه؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده با توجه به آزمایشات و سونوگرافی‌ای که در ضمیمه ارسال می‌کنم دارای واریکوسل گرید سه بیضه سمت چپ هستم
    بعد از گذشت زمان و دردهایی در ناحیه بیضه اقدام به عمل جراحی به روش سنتی نمودم
    حال پس از گذشت یک هفته از عمل مذکور دردهای بیشتر از درد های قبل از عمل دارم به طوری که این دردها باعث کمی سر شدن ران بنده و درد بیضه می‌شود، همچنین عروق واریسی کماکان در داخل کیسه بیضه قابل لمس و روئت است
    سوالاتی که از حضورتان داشتم:
    آیا این عروق از بین می‌روند؟؟؟ (اگر نه راه دیگری برای از بین رفتن آنها وجود دارد؟؟؟؟)
    آیا این دردها طبیعی‌ست؟؟؟ (تا چه مدت؟؟؟)
    نظر شما درباره آزمایش اسپرم بنده چیه؟؟؟
    سِر شدن بخشی از پا و کمی هم بیضه طبیعی‌ست؟؟؟ (تا چه مدت)

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      درد طبيعي است عروق برجسته تر ميشوند ازمايش ٦ماه بعد
    2. تصویر کاربر حسن دوشنبه ۱۸ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      تشکر از لطف شما
      آقای دکتر ممنون میشم سوالات ذیل رو هم پاسخ بدید
      آیا این عروق از بین می‌روند؟؟؟ (اگر نه راه دیگری برای از بین رفتن آنها وجود دارد؟؟؟؟)
      نظر شما درباره آزمایش اسپرم بنده چیه؟؟؟

      ممنون از قبول زحمت
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      نه خوب است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جلال جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خسته نباشید خدمت دکتر کرمی
    اینجانب 5سال پیش عمل واریکسل از نوع در3 رو انجام دادم حال که ازدواج کردم آزمایش جدیدی دادم که به شرح تصویر ارسالی می باشد ،می خواستم نظرتون درمورد آزمایش بدونم باتشکر از شما دکتر گرامی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      حرکت مختل است اگر طبیعی نشدید باید ایوی اف کنید
  • تصویر کاربر ابراهيم یکشنبه ۱۰ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد من واريكوسل ٣دارم 6ماه براي بارداري اقدام كردم ولي نتيجه نگرفتم دكتر طبق آزمايش اسپرم واسم 3ماه قرص ويتامين e نوشته چون كم تحركي اسپرم دارم ميخواستم نتيجه ازمايشم واستون بفرستم بيبينيد با قرص ويتامين eكم تحركي اسپرمم خوب ميشه يا بايد عمل واريكسول كنم ممنون از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      سلام واریکوسل را بعد معاینه وقطعی شدن باید عمل کنید۲-میتوانید طبق قانون تا ۱سال صبر کنید
  • تصویر کاربر بهرام شنبه ۹ تیر ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 1دارم چپ28وراست24لطفاوسرعت وکندیش classa10وclassB25میباشد لطفا راهنمایی کنید..دکترم گفت باید از ورید چسبیده به بیضه جراحی بشی..چون ازقسمتی که قبلا جراحی کرده عود نکرده..ودکترم گفت اگر این بارهم جراحی شوی وبعدش عود کنه دیگه قابل جراحی نیست..درضمن من دوسال پیش دوطرف جراحی کردم که اونموقع بعد جراحی ازمایش اسپرممclassA20وclassB35بود..ولی بعد دوسه سال ودرعرض دوماه به گفته دکترم ازقسمت دیگه واریکوسل گرفتم که باید جراحی بشم.اقای دکتر به طحمت آدرستو پیدا کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون ازلطفتون
    1. تصویر کاربر بهرام پنجشنبه ۷ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      1672537290
    2. تصویر کاربر بهرام پنجشنبه ۷ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      1672537290
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 2 سال پیش)
      يك بار عمل كافي است ونياز به عمل بعدي نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عادل یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر من یک ماه پیش سونو گرفتم و واریکوسل گرید2 و هیدروسل خیلی کوچک و سنگ کلیه 5 میلی داشتم الان 2 هفتس سربازی میرم و تو رژه دردم تشدید شد نو دوره آموزشی هم نمیتونم عمل کنم میخاستم بدونم ک چه کارهایی بکنم ک بیتونم 50 روز دیگه دردو تحما کنم.بعد وقتی درد شروع شد و متورم شد خودارضایی بشه بهتره یا نه؟ خواهش میکنم اگه میشه کامل جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۷( 2 سال پیش)
      حساسیت نشان ندهید دستکاری نکنید خوب میشود
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من 25 سالمه مجردم وزن 85 قدم182
    14 ماه پیش عمل واریکوسل سمت چپ انجام دادم چند ماه اول خوب استراحت کردم بعد تو شرکت پخش بستنی مشغول شدم و راننده بودم
    همیشه کم و بیش درد داشتم هفته یبار ماهی یبار
    ولی تو این دو ماه اخیر خیلی زیاد شده
    سره سفره غذا زیاد نمیتونم بشینم
    در کل دردش نسبت به قبل عمل دوبرار شده
    و درد پخش میشه به سمت پای چپم کشیده میشه
    اما وقتی استراحت میکنم ینی دراز میکشم دردش بهبود پیدا میکنه یا کمتر میشه آیا درمانی برای این درد و تورم رگها وجود داره
    آیا رگها رو میشه خشک کرد
    من در کودکی بیماری بیضه نزول نکرده سمت چپ داشتم
    1. تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲ اردیبهشت ۹۷( 2 سال پیش)
      پس چرا جواب نمیدید؟؟؟؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ اردیبهشت ۹۷( 2 سال پیش)
      سلام این درد دلیل عود نیست با کاهش وزن واستراحت کم میشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر