فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

 شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد. واریکوسل تنها در صورت ایجاد درد یا ناباروری نیاز به درمان دارد. خوشبختانه امروزه به لطف پیشترفت فناوری، پزشکان می توانند با عمل میکروسرجری واریکوسل، این بیماری را درمان کنند.

 در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید. در ادامه به بررسی عمل میکروسرجری واریکوسل میپردازیم.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد.

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

مراقبتهای بعد از عمل میکروسکوپی واریکوسل

  • 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.
  • جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.
  • توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.
  • 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.
  • هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.
  • با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.
  • از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.
  • از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.
  • بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.
  • بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر . پزشک این کپسول (fertilaid ) ره برای 80 روز ( هر 12 ساعت 1 عدد) تجویز کرده که از دیروز شروع به استفاده کردم. من این دوره 80 روزه را استفاده میکنم اما سوالم اینه که بعد از گذشت یکماه استفاده چقدر بر وضعیت اسپرم تاثیر می گذاره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش)
      نمیشه با قطعیت گفت در بعضی ها اثر میگذارد در بعضی ها خیر
  • تصویر کاربر رجبی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 22 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید، آقای دکتر همسر بنده چند ساله واریکوسل دارند در حد معاف شدن از خدمت الان در ۲سال اقدام دوتا سقط داشتیم که اولیش جنین تشکیل نشده بود دومی قلب هم داشتو بلوک‌قلبی شد و واستاد رشدش در ۶هفته و ۵روز در سونوگرافیشون بیضه سمت چپ گرید ۲ و بیضه راست نزدیک به ۲ بود اما آزمایش اسپرموگرامشون در ابن سینا مورفو ۳درصد حرکت a صفر درصد و حرکت b ۴۰ درصد و dfi ۱۳درصد بود با این حال دکترش دستور عمل دادن آیا باتوجه به اینکه بنده مشکوک‌به داشتن سپتوم رحمی هستم این عمل نیاز هست و عامل سقط میتونه باشه یا خیر؟ عکس آزمایش و سونو رو هم میتونم پیوست کنم ممنونم 🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 ماه پیش)
      علل سقط به دلیل واریکوسل نبوده، احتمالا مشکل در همان سپتوم رحم بوده
    2. تصویر کاربر رجبی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 ماه پیش)
      ممنونم آقای دکتر الان عمل میکروسکوپی واریکوسل انجام بدن براشون ضرر نداره؟ در سرعت بخشیدن به بارور کردن نقشی داره یا ممکنه بدتر بشه با عمل؟ چون درد هم دارن... ممنونم 🙏🏻
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 ماه پیش)
      عمل واریکوسل در نیمی از مواقع میتونه باعث بهبود سرعت حرکت اسپرم ها بشه
    4. تصویر کاربر رجبی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 2 ماه پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر پس این عمل های میکروسکوپی پیش دکتر حاذق صدمه ای وارد نمیکنه که بدتر کنه درسته؟! 🙏🏻🌸
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 1 ماه پیش)
      نه نگران نباشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر J_Esmaeili یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    سلام شهریور ماه بعد از دو تست اسپرموگرام و صفر بودن تعداد اسپرم تحت عمل تسه قرار گرفتم که در وحله اول اسپرم در بیضه مشاهده نشد و بعد از نمونه برداری و ارسال برای پاتولوژی، تشخیص توقف اسپرماتوژنژ در مرحله اسپرماتوسیت اولیه بود. می خواستم بپرسم با توجه به جواب آزمایش پاتولوژی آیا این مساله قابل درمان هست؟ و آیا با عمل میکرو تسه ممکنه اسپرم یافت بشه؟ (عمل تسه در مرکز ناباروری نیکان زیر نظر دکتر مظلوم فرد بوده)
    بسیار ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ بهمن ۹۹( 2 ماه پیش)
      اگر اسپرمی یافت نشده کاری نمیشه کرد
  • تصویر کاربر احسن پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 23 مشاهده پرسش
    سلام :پروستات با اكوى هموژن به ابعاد mm30*42*50 و حجم30ccمختصر افزايش يافته مي باشد كه مطرح منتزه ي BPHاست .تصوير ندولكلسيفيه (اكوژن) به سايز 10mm در نيمه رأست پروستات مشهود است أين يعنى چى 56 ساله هستم وحجم پروستات 33cc است.با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 2 ماه پیش)
      Psa چک شود
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    من نزدیک 5 ماه پیش عمل واریکوسل دوطرفه پیش شما انجام دادم ، در دوماه گزشته 2 بار آزمایش اسپرم دادم که هر دوبار هم خیلی نا امید کننده بود ، حرکت اسپرم های سریع صفر بود. عکسش رو براتون پیوست میکنم. یکماه پیش سوال براتون ارسال کردم شما فرمودید از پودر آندرفرتی استفاده کن ، این پودر تازه امروز رسیده دستم .

    حالا امروز هم تصمیم گرفتم برم سونوگرافی و ببینم شرایط واریکوسل بیضه هام چطوره و رفتم سونوگرافی دادم ، دکتر سونوگرافیست گفت دوباره واریکوسلت عود کرده ، عکسش رو براتون می زارم . حالا منو راهنمایی کنید چیکار کنم؟ من خیلی نا امید شدم آقای دکتر خواهش میکنم برام کامل توضیح بدید شرایطم چطوری هست و باید چیکار کنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی بعد عمل خیلی ارزشی نداره ، از پودر استفاده کنید ایشالا کمکتون کنه
  • تصویر کاربر مردان شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 105 مشاهده پرسش
    دکتر واریکوسل شدید دارم ولی دکتر فعلأ عمل نکرد و دارو نوشته واسم(ال کارنیتین ۵۰۰+ ویتامین e+ اوومید ۵۰ + الپیک ۳۰۰)
    شما هم فرمودین ۱ سال اقدام کنین و اگر نشد عمل کنم
    من سوالم اینه که اگر من اقدام کنم و بارداری صورت بگیره آیا بچه سفط نمیشه؟
    (چون میگن اسپرم ضعیف باشه سقط میشه)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      اگر سقط بشه ، ربطی به واریکوسلتون نداره
  • تصویر کاربر کاربر شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.
    پسر 11 ساله ایی دارم که از یکسال پیش متوجه رگهای بزرگ در کیسه بیضه شدیم بعد از سونو و معاینه واریکوسل گرید 3 تشخیص داده شد دکتر ارولوژ گفتند که کمی صبر کنیم بزرگتر بشه عمل دقیق تر باشه. ولی چند روز پیش که برای چکاپ رفتیم گفتند که باید سریعتر عمل باشه. سوال من اینکه چقدر امکان برگشت هست بخصوص چون سنش کمه و رگها ریز و ... و بعد اینکه در دو سالگی عمل هیدروسل داشته ممکنه اون باعث ایجاد واریکوسل شده باشه؟ و از اونجایی که خیلی پر تحرکه تا کی نیاز به مراقبت بعد از عمل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      عمل هیدروسل ربطی به ایجاد واریکوسل نداره
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      اگر در سن ۱۱ سالگی واریکوسل داره باید بررسی کاملتر بشه ، مراجعه کنید
    3. تصویر کاربر کاربر شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      من اصفهان ساکن هستم. الان امکان مراجعه حضوری ندارم. اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدید بررسی بیشتر از چه لحاظی هست و چه مواردی باید بررسی بشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی کامل شکم و لگن
    5. تصویر کاربر کاربر شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      من اصفهان ساکن هستم و امکان مراجعه حضوری در حال حاضر ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید از چه لحاظ باید بررسی بیشتر بشه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      توضیح دادم ، سونوگرافی کامل شکم و لگن انجام شود
    7. تصویر کاربر کاربر شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      ممنون از پاسختون امکانش هست لطف کنید ببینید این سونو آیا کافی هست؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ بهمن ۹۹( 3 ماه پیش)
      نه کامل نیست . سونوگرافی کامل شکم و لگن انجام شود
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر سامان سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 33 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید .من۲۷ سالمه مجردم ۴سال پیش عمل واریکوسل بیضه ی سمت چپ گرید۳ رو انجام دادم الان یک سالی میشه ک وقتی تحریک میشم ودوس ندارم ک استمنا کنم بیضه ی سمت چپم دوباره ب شدت درد داره مجبورم میشم ک عمل خودارضایی انجام بدم تا دردم ازبین بره بیشتر موقع تحریک شدن وخالی نشدن این دردو احساس میکنم نمیدونم عودکرده عملم یا طبیعیه ک باید بعد تحریک حتما خالی بشم واقعا دوس ندارم استمناانجام بدم ولی مجبور میشم چون واقعافعلا وقت عمل رو ندارم ممنون میشم یه راهکاری ارائه بدین
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی مجدد انجام شود ، ولی قاعدتا نباید مشکل خاصی باشه
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده دچار انسداد لوله اسپرم هستم از طریق icsi و ivf اقدام به بچه کردیم که بعد از ۱۰ سال خداوند به ما لطف کرد و یک پسر دارم باتوجه به عوارض زیاد اینجور عملها و پیشرفت علم پزشکی آیا امکان داره که با عمل جراحی میکروسرجری این انسداد برطرف بشه یا یک مسیر جدید برای خروج اسپرم از بیضه تعبیه بشود. خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ دی ۹۹( 4 ماه پیش)
      در حال حاضر در ایران امکانش نیست
  • تصویر کاربر زهرایی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 49 مشاهده پرسش
    با سلام
    من و همسرم شهریور ماه برای اولین بار اقدام به بارداری کردیم ولی در 18 آبان ماه به دلیل عدم تشکیل قلب کورتاژ انجام دادم . دکتر زنانم برای همسرم آزمایش اسپرم نوشتن که تعداد کل اسپرم ایشان 41 میلیون با 50% تعداد فعال و 30% حرکت سریع و مورفولوزی نرمال و زمان مایع شدن 30 دقیقه .دکتر بعد از مشاهده آزمایش به همسرم 6 آمپول تستوسترون دادن ولی من خوندم که تعداد اسپرم را کم میکنه به نظرتون استفاده کنن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 ماه پیش)
      نیاز به امپول نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 ماه پیش)
      فعلا فرصت دهید
    3. تصویر کاربر زهرایی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 ماه پیش)
      آقای دکتر PH اسپرم همسر من 9 هست. این پارامتر میتونه روی سقط من تاثیر داشته باشه یا مشکلی نداره؟ برای کم کردنش کاری نیاز هست انجام بشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 ماه پیش)
      با یک بار نمیشه قضاوت کرد ، تکرار شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر