فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری یا میکروسکوپی واریکوسل

 شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد که می تواند با عمل میکروسکوپی واریکوسل قابل درمان باشد.

در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید.

عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام عمل میکروسرجری واریکوسل و بستن رگ های خراب شده می باشد.

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش عمل واریکوسل میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

فیلم عمل واریکوسل به روش میکروسرجری

توصیه های بعد از عمل میکروسرجری واریکوسل

1- 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.

2- جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.

3- توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.

4- 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.

5- هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.

6- با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.

7- از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.

8- از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.

9- بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.

10- بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.4 (88.75%) 16 رای

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت شما بخیر
    28 ساله و مجرد هستم.
    بیش از یک ماه پیش عمل هرنی اینگوینال در سمت چپ که از نوع گیر کرده بود انجام دادم. در کودکی هم هرنی اینگوینال سمت راست عمل کرده ام. پس از عمل اخیر، سونوگرافی اسکروتال و اینگوینال انجام دادم که در سونوگرافی واریکوسل گرید 2-1 در سمت چپ در حالت ایستاده با مانور واسالوا مشاهده گردید. آزمایش اسپرم هم انجام دادم که نتیجه خدمتتان ارسال میگردد. احساس گرما در کیسه بیضه دارم و وقتی جایی می نشینم احساس میکنم سطح جایی که نشسته ام بیش از حد عادی گرم شده است. میل جنسی ام کم شده است و حتی به هنگام انزال لذت جنسی کمی دارم. دکتر عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید نیاز به انجام چه کاری است؟ پیشاپیش سپاسگزارم از جنابعالی بابت راهنماییتان
    1. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
      دکتر جان لطف می کنید بررسی بفرمایید؟ سپاسگزارم
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۲۳ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
      سلام جناب دکتر وقت شما بخیر
      28 ساله و مجرد هستم.
      بیش از یک ماه پیش عمل هرنی اینگوینال در سمت چپ که از نوع گیر کرده بود انجام دادم. در کودکی هم هرنی اینگوینال سمت راست عمل کرده ام. پس از عمل اخیر، سونوگرافی اسکروتال و اینگوینال انجام دادم که در سونوگرافی واریکوسل گرید 2-1 در سمت چپ در حالت ایستاده با مانور واسالوا مشاهده گردید. آزمایش اسپرم هم انجام دادم که نتیجه خدمتتان ارسال میگردد. احساس گرما در کیسه بیضه دارم و وقتی جایی می نشینم احساس میکنم سطح جایی که نشسته ام بیش از حد عادی گرم شده است. میل جنسی ام کم شده است و حتی به هنگام انزال لذت جنسی کمی دارم. دکتر عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید نیاز به انجام چه کاری است؟ پیشاپیش سپاسگزارم از جنابعالی بابت راهنماییتان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
    4. تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
      بسیار سپاسگزارم دکتر جان
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 3 روز پیش)
      ارادت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 3 روز پیش) مشاهده پرسش
    مشکلم چیست
    1. تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( 2 هفته پیش)
      ؟؟؟
    2. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
      جوابی نگرفتم
    3. تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 1 هفته پیش)
      کم تحرکی اسپرم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ شهریور ۹۸( 3 روز پیش)
      ملاک باروری است وارتباطی با ازمایش مدارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علي شنبه ۲ شهریور ۹۸( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد
    دكتر من تابستون دو سال پيش خدمت شما واريكوسل گريد ٣ چپ و گريد ٢ راست به صورت ميكروسرجري عمل كردم و سونوگرافي بيضه هام اندازه هر دو بيضه نرمال و اكوي طبيعي داشتند و ضايعه اي ديده نشد.
    ازمايش اسپرم ندادم قبل و بعد از عمل به نظر شما نيازه بدم اين ازمايش رو يا خيالم راحت باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ شهریور ۹۸( 4 هفته پیش)
  • تصویر کاربر علي دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد
    بنده ٣ روز پيش عمل واريكوسل چپ انجام دادم خواستم بدونم تحريك شدن به دلايل مختلف و درد خفيف بيضه راست و پيشاب مشكلي ندارد
    چون بنده نميتوانم هرموقه كه ميخوام نزديكي داشته باشم براي همين گاهي دچار بيضه درد در راست ميشوم
    ميخواستم بدونم ضرر دارد يا نه
    ممنونم از جوابتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 1 ماه پیش)
  • تصویر کاربر هاشم سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    توشهر ما من برای واریکوسل رفتم دکتر یکی گفت عمل یکی گفت نه تا اینکه یکسال وهشت ماه پیش اومدم پیش شما تهران دوبارهم امدم شما در هر دومورد جواب ازمایشات من رو دید فرمودید چیزی نیست شما هیچ مشکلی نداری الان من شش ماهه عروسی کردم واقدامی هم برای بارداری نکردم وفعلا هم قصد بچه دار شدن ندارم اما الان ترس ازاین را دارم که در اینده نتوانم بچه دار بشم ایا نیاز به معاینه دوباره هست واینکه ایا احتمال اینکه در این مدت من واریکوسل داشته باشم ممکن است بخدا من خیلی به این قضیه حساس شدم ممنون میشم راهنماییم کنید جواب اون موقع رو دوباره براتون فرستادم اقای دکتر تورو خدا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
    2. تصویر کاربر هاشم سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
      سلام اقای دکتر چند ماه بعد مشخص میشه ی زوج ناباروره وباید بررسی بشن جواب های ازمایش منو نگاه کردید اقای دکترالان یعنی من مشکلی ندارم برای بچه دارشدن ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
    4. تصویر کاربر هاشم سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
      من قبلا دوبار اومدم پیش شما اقای دکتر ومعاینه کردید اون موقع فرمودید چیزی نیست ایا نیاز به معاینه دوباره هست این ازمایش اسپرم یکسال نیم پیشه که برای شما فرستادم
    5. تصویر کاربر هاشم سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
      ببخشید نتونستم ازمایشو بفرستم همه چیز نرمال بود فقط حرکت aوbباهم ۳۱ بود که زده بود اب نرمال وحرکت نوع
      a+b=31
      a=16.2
      b=15
      c=18.8
      d=50
      وبقیه همه چیز نرمال بودن
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
    7. تصویر کاربر هاشم سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
      اقای دکتر شرمنده بخدا من امروز پیش شما وقت دارم شهرستانم نیاز دوباره برای معاینه امروزبیام قبلا دوباراومدم .
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 2 ماه پیش)
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرعباس شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام واحترام خدمت شما
    من برای مشکل ریزش مو به دکتر مراجعه کردم و ایشون برای من کپسول آوودارت(دوتاستراید ) به مدت 3 ماه تجویز کردن .می خوام بدونم آیا عوارضی که تو سایت ها نوشته شده واقعا هست ؟؟ واینکه آیا با استفاده این قرص مرد به طور دائم عقیم می شود؟؟
    این قرص خطرناکه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
      توصیه میکنم قطع کنید
  • تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    به علت رفتن از کشور و اینکه زنم در ایران است و میخوان این گزینه رو داشته باشم که در غیاب من بتواند با اسپرم من بارور شود
    میخوام اسپرمم را فریز کنن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
      باید به مرکز فریز مراجعه نمایید
    2. تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
      آدرس لطف میکنید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
      من نمیدانم
    4. تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
      فکر کنم به شخص اشتباهی دارم سوال میکنم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۶ تیر ۹۸( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    هزینه عمل واریکوسل با تمام هزینه های جراح، بیمارستان، آزمایشگاه، دارو و .... برای یک مریض غیر ایرانی چقدر است؟ یک و دو طرفه رو لطفا بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ تیر ۹۸( 2 ماه پیش)
  • تصویر کاربر اشكان دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دكتر
    وقت بخير

    من ٢٣ سال دارم
    بنده واريكوسل بين گريد ١و٢ دارم كه ازمايش اسپرمو گرام دادم
    همچى طبيعى فقط مورفولوژى ١ درصد هستش كه در ازمايشگاه رويان گرفته شده (البته مدتى از من منى خارج نشده بود)

    لطف كنيد تحليل بفرماييد و اينكه ايا من شانس بچه دار شدن دارم
    و من در حال انجام خواستگارى هستم ايا نياز است اين مطلب رو با طرف مقابل مطرح كنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 3 ماه پیش)

      ازمایشات شما عالی است اقدام کنید

  • تصویر کاربر 09380838850 دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر من آزمایش اسپرم انجام دادم و شکل صحیح اسپرم 1 درصد و شکل نادرست 99 درصد هست و تحرک اسپرم نیز 14 {4367548dc835d40d4982682e494f25172915602cb2f0f6015025a1ab6dc180c5}هست و میزان کل اسپرم 26 میلیون هست دکترها برام تشخیص واریکوسل دادن میخوام ببینم من باید فقط عمل کنم یا با دارو هم خوب میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 3 ماه پیش)

      کیفیت بایین است بیایید معاینه شدید باشد باید عمل کنید02122642744

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر