عمل میکروسرجری واریکوسل چیست؟

امروزه مردان جوان زیادی را می بینیم که با شکایت از ناباروری به کلینیک ها و مراکز درمانی و ناباروری جهت درمان مراجعه می کنند. شایعترین علت ناباروری مردان جوان واریکوسل می باشد که می تواند به جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی درمان شود.

در واریکوسل دریچه های سیاهرگ ها بی کفایت شده و لذا گردش خون به بیضه ها مختل می شود و باعث می شود امر نطفه سازی دچار اختلال شده و بیضه نطفه هایی تولید می کند که تعداد اسپرم کمتر و شکل غیرطبیعی و حرکت کم آن ها باعث اختلال در ناباروری مردان جوان می گردد که خوشبختانه با تشخیص به موقع و درمان دقیق بیش از 60 درصد موارد باعث کیفیت بهبودی اسپرم شده و به باروری مردان جوان کمک موثری می نماید.

درمان واریکوسل

برای درمان واریکوسل هیچ داروی موثری وجود ندارد و لذا قطعی ترین و موثرترین درمان واریکوسل انجام جراحی و بستن رگ های خراب شده می باشد.

روش های مختلف جراحی برای بستن رگ های واریسی بیضه وجود دارد که عبارتند از:

هر چه عمل واریکوسل و بستن رگ های خراب شده با دقت بیشتری انجام شود باعث درصد موفقیت بالا و کاهش عوارض عمل که همانا هیدروسل و آب آوردن بیضه و کوچکی احتمالی آن خواهد شد. در این راستا یکی از بهترین و دقیق ترین روش انجام جراحی واریکوسل انجام آن به روش میکروسکوپی می باشد.

در این روش با بی حسی موضعی یک برش یک سانتی متری در روی طناب بیضه مثل شکل زیر داده می شود.

جراحی میکروسرجری واریکوسل

 

با مشخص کردن رگ های واریسی خراب شده آنها را با استفاده از دستگاه میکروسکوپ و یا عینک مخصوص میکروسرجری با بزرگنمائی چندین برابر محل عمل، رگ های واریسی را کاملاً جدا و لخت می کنیم و شریان های بیضه را کاملاً جدا می کنیم که رعایت این جزئیات باعث می شود که از آسیب احتمال به شریان های بیضه جلوگیری شود ولذا شانس کوچک شدن بیضه ها پس از عمل بسیار پایین بیاید و همچنین لخت کردن کامل سیاهرگ ها از آب آوردن بیضه ها بعد از عمل جلوگیری می کنند.

 

عمل میکروسرجری واریکوسل

توصیه های بعد از عمل میکروسرجری واریکوسل

1- 48 تا 72 ساعت استراحت کامل در منزل داشته باشید.

2- جهت کاهش ورم محل عمل و بیضه ها از حوله زیر بیضه ها جهت بالا نگاه داشتن آنها و کاهش تورم در 48 ساعت اولیه استفاده نمائید.

3- توصیه می گردد یک هفته اول پس از عمل از ایستادن غیر ضروری جهت کاهش تورم اجتناب نمایید.

4- 24 ساعت بعد از عمل می توانید استحمام نمایید.

5- هیچ محدودیت رژیم غذایی بعد از عمل وجود ندارد.

6- با توجه به اثر مضر شناخته شده دخانیات یا سیگار روی حرکت اسپرم، از مصرف آنها اجتناب شود.

7- از انجام ورزش های سنگینی از جمله بدن سازی و فوتبال و … به مدت حداقل یک ماه پس از عمل اجتناب نمائید.

8- از 24 ساعت بعد از عمل اقدام به باروری و فعالیت های جنسی می تواند شروع شود.

9- بهترین زمان انجام آزمایش اسپرم سه ماه بعد از عمل می باشد.

10- بخیه های محل عمل پلاستیک و جذبی بوده و نیاز به کشیدن ندارد.

در صورت داشتن واریکوسل، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 


4.3 (86.67%) 12 رای

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سپهر جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما.جوان۱۹ساله هستم.مبتلابه واریکوسل گرید۳دربیضه چپ هستم.بیضه راست به صورت خفیف درگیراست.چون دانشجوی علوم ورزشی هستم وفوتبالیستم موقع
    فعالیت بدنی درد دارم.آزمایش اسپر‌م طبیعی
    است.مجردوساکن مشهدم .برای درمان درمشهد
    اقدام کنم یاتهران خدمت برسم؟ضمنا پس از
    درمان میتوانم به فعالیت های ورزشی ادامه
    دهم؟وازنظرسربازی چه وضعیتی خواهم داشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)
      معافیت ندارد۲-ازمایش اسپرم دهید خوب باشد نیاز به اقدام درمانی نیست
  • تصویر کاربر Ali دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    تفسیر آمایش اسپرم Volume:5.5_color:milky_viscosiry:normal_liquefaction:40_ph:7.7__count,mill:75__repid progressive(class A):1.3{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__progressive(classB): 66.2{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__total progressive(A+B):67.5{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__non progressive(class C):18.2{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__non motile(classD):14.3{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}___live ratio(classA+B+C):85.7{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}_____normal morphology:85{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__pathology:15{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__head pathology:9{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__tail patology:6{0fe6c0e009a119c5d91c56dab5eb1394f8c3f112b5ae8accdd1add89a8cd6cf9}__tzl:_ آیا مشکلی برای بارداری دراین ازمایش هست؟ایا واریکوسل هم در همین ازمایش تشخیص داده میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز خسته نباشی، من چند روز قبل آز اسپرم دادم که پیوست میکنم میخواستم نظرتون رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش)
      ازمایش اصلی را بفرستید
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش)
      آزمایشگاه همین دو برگ رو به من دادن
    3. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۳ دی ۹۷( 2 ماه پیش)
      دکترجان آزمایشگاه شهرستان همین دو برگ رو به من دادن شما پیوست دوبرگ رو دریافت نکردین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ دی ۹۷( 2 ماه پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فرامرز جمعه ۷ دی ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من به دلیل تشخیص بالینی واریکوسل گرید 3 سمت چپ به دنبال درد بیضه آنالیز منی انجام دادم و آزمایشم کاملا مختل 8 میلیون اسپرم در هر سی سی دو درصد مورفولوژی نرمال تعداد کل در 8و نیم سی سی 64 میلیون و حرکت رو به جلو فقط در 15 میلیون و 99 درصد کل اسپرم ها غیر نرمال گزارش شده . الان باید چی کار کنم ؟ 26 سالم و مجردم و تا حالا رابطه با کسی نداشتم . یک ماه هورمون میخورم و 4 روزم اخیرا تب داشتم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۹۷( 2 ماه پیش)
      بياييد معاينه٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر ملودى سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام،وقت بخير. ازمايش اسپرم همسرم رو در فايل ضمميمه فرستادم. با توجه به اينكه در سونوگرافى داپلر اثرى از واريكوسل نبود و فقط يك كيست با اندازه ١٢ ml در بيضه سمت راست بالاى اپيديديم داشت. حالا با اين نتيجه ازمايش مشكل از چيه كه هم تحرك و هم مورفولوژى انقدر كمه؟(باتوجه به اينكه همسرم سيگار و الكل مصرف نميكنه و زندگى سالمى داره) ايا ميشه با دارو درمان بشه؟ و اينكه باردارى به صورت طبيعى امكان پديزه؟
    1. تصویر کاربر ملودى دوشنبه ۱۹ آذر ۹۷( 3 ماه پیش)
      یه مورد دیگه اقای دکتر اینکه موقع انزال هیچ وقت مایع منی همسرم هیچ جهشی نداره.در ضمن 35 ساله هستن.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آذر ۹۷( 3 ماه پیش)
      حرکت ضعیف است بیایید معاینه۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرسا شنبه ۳ آذر ۹۷( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. نوزاد ما 7 ماه سن دارد. در 3 ماهگی به دلیل اشتهای کم به شیر مادر تست عفونت ادرار دادیم. نتیجه  عفونت متوسط بود (آزمایش 9.5.97 ). برای دو هفته انتی ییوتیک مصرف کرد. آزمایش بعدی بدون عفونت بود (30.5.97 ). و سونوگرافی کلیه نیز نرمال بود. پس از قطع دارو به مدت یک ماه کشت مجدد دادیم دوباره نتیجه مثبت شده بود (1.7.97 ). سپس برای یک ماه سفالکسین مصرف کرد و دوباره آزمایش دادیم که نتیجه پیوست شده است (17.8.97 ). پزشک پیشنهاد vcug داده است. سوال این است که اولا خطر چقدر جدی است و ثانیا انجام گرافی چقدر برای این نوزاد لازم است و اگر ضروری است با توجه به مدت زمان زیاد و شدت تشعشع رادیواکتیو در vcug آیا روش تشخیصی بدون تشعشع برای ریفلاکس ادرار وجود دارد و اگر نه از بین روشهای موجود کدام یک خطر کمتری دارد و قابل جایگزینی برای مورد ما است؟
    اصولا اگر کشت ادرار فقط پیگیری شود و اسکن انجام نشود تا بعد از یکی دو سالگی اگر مشکل برطرف نشد آن وقت اقدام به عکسبرداری کنیم اشکالی دارد؟
    لازم به ذکر است در حال حاضر مصرف سفالکسین ادامه دارد و بجز یکی از آزمایشها در بقیه نمونه بدون قطع آنتی بیوتیک گرفته شده است.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 3 ماه پیش)
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام

    بنده 3 روز پیش عمل فتق کشاله ران و واریکوسل گرید3 به طور همزمان جراحی کردم
    اما هم اکنون دچار ورم بیضه هستم
    آیا این ورم طبیعی است یا خیر؟؟
    اگر هست تا چه مدت ؟؟

    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲۹ آبان ۹۷( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    Ahmad:
    سلام
    سونوگرافی دادم مشخص شد که واریکوسل دارم، آزمایش اسپرم من نرمال بود
    مجرد هستم و دردم شدید نیست
    آیا نیاز به عمل دارم؟
    عوارض طولانی مدت عمل میکروسرجی چی هست؟
    بعضی گفتند اگر عمل کنی تا پابان عمر نباید چیز سنگین بلند کنی و اگر میکروسرجی عمل کنی و عود کند به مشکل برمیخوری چون امکان عمل مجدد با روش میکروسرجی نیست...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      بايد معاينه كنم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
    2. تصویر کاربر احمد دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      دکتر اگر امکان معاینه بود حتما حضوری خدمت میرسیدم
      به همین خاطر حق مشاوره پرداخت کردم و اینترنتی سؤال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      اگر سونو درست باشد بايد عمل كنيد وبعد از يك ماه فعاليتتان را شروع مي كنيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    مردی ۴۲ ساله مبتلا به سندرم کالمن هستم که اندازه بیضه های من کوچکتر از نرمال هست سالها تستسترون ۲۵۰ ماهی یک عدد مصرف می کردم اکنون به پیشنهاد متخصص هر هفته دو عدد آمپول hcg+hmg تزریق می کنم که تا حلا تاثیری در تولید اسپرم نداشته و دکتر نا امید از تولید اسپرم با توجه به کوچکی بیضه هست که در آزمایش ها fsh نرمال و تستسترون سرم نرمال و lhکم هست نظر شما چیست آیا امیدی به درمان هست با توجه به اینکه بیضه قادر به تولید تستسترون هست
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      دکتر غدد بروید
  • تصویر کاربر کمیل سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی بزرگوار...وقت بخیر...ممنون از اینکه این امکان رو در اختیار بیماران گذاشتین تا از شما مشاوره بگیرن
    1.آقای دکتر من آزمایش اسپرم گرفتم که عکسش رو براتون فرستادم.میخواستم ببینم وضعیت آزمایشم خوبه و اسپرمم مشکل نداره و اگر مشکل داره چه جاهایی از آزمایش و با این وضعیت آزمایش بنده اسپرمم قدرت باروری داره یا ضعیفه
    2.ضمن اینکه بنده سونوگرافی هم گرفتم و اپیدیدیم و سایر چیزها همه نرمال بود خداروشکر اما واریکوسل خفیف با حداکثر وریدی 2/90 میلی متر دارم.که دکتر سونو گرافی گفت خیلی خفیفه .سوال اینکه باید عمل واریکوسل رو انجام بدم یا خیر؟
    3.و سوال آخر اینکه آیا امکان عود واریکوسل وجود داره یا خیر؟ و برای جلوگیری از عود واریکوسل باید چه اقداماتی رو انجام و یا انجام ندم؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      ازمایش کاملا قابل قبول است
    2. تصویر کاربر کمیل دوشنبه ۱۴ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      دکتر عزیز پس نیازی به عمل واریکوسل ندارم ...
      تعداد اسپرم و غلظت اسپرمم خوبه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 4 ماه پیش)
      از نظر من نه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر