اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بهترین روش تشخیص واریکوسل از روی نشانه های آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه واریکوسل به عنوان شایعترین علت ناباروری مردان شناخته شده است. مردان زیادی بعلت واریکوسل به مراکز درمانی مختلف مراجعه می کنند و دنبال تشخیص واریکوسل و درمان آن هستند. در این مقاله به بررسی علائم واریکوسل و روش های تشخیص آن می پردازیم.

چگونه بفهمیم واریکوسل داریم؟

  • درد بیضه
  • پر شدگی رگ های آویزان کننده بیضه
  • احساس کیسه کرم در بالای بیضه
  • بی علامتی کامل می تواند از نشانه های واریکوسل باشد.

بزرگ کردن آلت تناسلی

 

تشخیص واریکوسل در خانه (توسط خود فرد)

بهترین مکان برای معاینه، حمام گرم است (چون گرما باعث شل شدن کیسه بیضه و پایین آمدن بیضه‌ها می‌شود که لمس عروق را آسان‌تر می‌کند).

مراحل معاینه شخصی:

-بایستید: واریکوسل معمولاً در حالت ایستاده خود را نشان می‌دهد و در حالت درازکش ناپدید می‌شود.

-مشاهده کنید: جلوی آینه بایستید. آیا سمت چپ (که واریکوسل در آن شایع‌تر است) توده‌ای شبیه “کیسه پر از کرم” دارد؟ یا رگ‌های آبی‌رنگ برجسته می‌بینید؟

-لمس کنید: به آرامی بالای بیضه را بین انگشت شست و اشاره لمس کنید. اگر رگ‌ها سالم باشند، مثل ماکارونی نپخته (سفت و صاف) هستند. اگر واریکوسل باشد، حسی شبیه به لمس کردن یک مشت کرم خاکی نرم یا ماکارونی پخته شده خواهید داشت.

مانور والسالوا واریکوسل چیست؟

بر اساس کتاب های مرجع ارولوژی، تشخیص واریکوسل به صورت قطعی با معاینه می باشد. این تکنیک کلیدی‌ترین روش برای تشخیص واریکوسل‌های خفیف (گرید ۱) است که در حالت عادی دیده یا لمس نمی‌شوند.

-روش انجام: پزشک از شما می خواهد که در حالی که ایستاده‌اید، نفس عمیقی بکشید، دهان و بینی خود را ببندید و مانند زمانی که می‌خواهید اجابت مزاج کنید (یا بادکنکی را به زور باد کنید)، به شکم خود فشار بیاورید (زور بزنید).

-چه اتفاقی می‌افتد؟: این کار فشار داخل شکم را بالا می‌برد. اگر دریچه‌های لانه کبوتری در سیاهرگ‌های بیضه خراب باشند، این فشار باعث می‌شود خون به سمت پایین (بیضه) پس بزند و رگ‌ها ناگهان متورم و قابل لمس شوند. اگر با زور زدن، بالای بیضه متورم شد، احتمالاً واریکوسل دارید.

علائم واریکوسل

بر اساس یافته های زیر، واریکوسل به سه درجه خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شود.

نوع خفیف

زمانی است که در حالت طبیعی رگ سالم است وقتی بیمار بینی را گرفته و فشار می دهد رگ خراب شده برجسته می شود که به این واریکوسل نوع Ι گفته می شود.

نوع متوسط

در معاینه رگ خراب شده کاملاً گشاد و مشخص است و نیاز به فشار شکمی ندارد ولی اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد برجستگی رگ 2 الی 3 برابر می شود که به آن واریکوسل نوع Π می گویند.

نوع شدید

در این حالت برجستگی رگ های بیضه با نگاه کاملاً مشخص و مثل کیسه پر از کرم در بالای بیضه دیده می شود و در معاینه بالای بیضه پر از رگ های گشاد شده می باشد و اگر بیمار بینی خود را گرفته و فشار دهد چند برابر خواهد شدکه به آن واریکسل گرید Ш می گویند. هزینه عمل جراحی واریکوسل بسته به شدت بیماری و یکطرفه یا دو طرفه بودن آن متفاوت است.

سونوگرافی واریکوسل چگونه است؟

سونوگرافی رنگی داپلر تقریبا در تمامی موارد ابتلا به واریکوسل انجام شده و آزمایش تشخیصی انتخابی می باشد. ورید های متسع و پیچ خورده در این سونوگرافی (با مقیاس خاکستری) دیده می شوند. انجام مانور والسالوا می تواند قطر ورید را افزایش دهد. در واریکوسل هایی که بدون علامت و تحت بالینی هستند امکان دارد قطر داخلی ورید اسپرماتیک 2 تا 3 میلی متر باشد.

در مواردی که واریکوسل بسیار کوچک یا تحت بالینی می باشد، نمی توان جهت تشخیص ابتلا به واریکوسل قطر ورید ها را به عنوان معیاری مطمئن در نظر گرفت. این قطر ها تنها جهت مستند سازی و بررسی های پاتولوژی به کار گرفته می شوند. سونوگرافی رنگی داپلر جهت بررسی تغییرات همودینامیکی مرتبط با این بیماری به کار گرفته می شود. در صورتی که قطر ورید کوچک باشد این تغییرات را می توان معیار تشخیص قرار داد.

سونوگرافی واریکوسل

اغلب در هنگام تنفس آرام، ایستادن یا انجام مانور والسالوا بازگشت جریان خون در این ورید ها دیده می شود. در تحلیل طیفی داده ها الگو های مختلفی از جریان خون در این ورید های متسع نشان داده می شود. با این حال، اختصاصی ترین الگوی تشخیصی الگوی جریان خون وریدی است که به بیضه ها رسیده و با افزایش فشار شکمی افزایش می یابد. در یک مطالعه از یک سیستم امتیاز دهی جهت تشخیص واریکوسل استفاده شد.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

این سیستم به طور کلی یافته های انفرادی ذکر شده را در بر گرفته و به هر کدام از آن ها امتیاز دهی می کند. تصور بر این است که این فرایند نسبت به معاینه فیزیکی نتایج اختصاصی تری ارائه می دهد.سونوگرافی داپلر در بازه زمانی پس از عمل نیز جهت بررسی اثرات درمانی جراحی و پایش بروز مجدد بیماری اهمیت فراوانی دارد.

در اغلب موارد، ترمیم میکروسرجیکال (جراحی میکروسکوپی) واریکوسل انجام می شود. همچنین تحقیقات بیان دارند که سونوگرافی رنگی داپلر در ترسیم آناتومی و نمایش الگو های جریان آناستوموز میکروسرجیکال مفید است. به همین دلیل معمولا جهت تشخیص و پیگیری واریکوسل انجام سونوگرافی رنگی داپلر از کیسه بیضه پیشنهاد می شود.

تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم

در رابطه با نحوه تشخیص واریکوسل با آزمایش اسپرم باید گفت که اگر پزشک به وجود واریکوسل مشکوک شود، انجام یک آزمایش سونوگرافی را درخواست خواهد داد. در صورتی که فرد با مشکلات باروری مواجه باشد، پزشک جهت بررسی کیفیت اسپرم ها انجام یک آزمایش اسپرم را برای او تجویز می کند.

آزمایش اسپرم به تنهایی نمی‌گوید “شما واریکوسل دارید”، بلکه آسیب‌های ناشی از واریکوسل را نشان می‌دهد. در واقع بسیاری از افراد واریکوسل دارند اما آزمایش اسپرمشان سالم است (که معمولاً نیاز به عمل ندارند). الگوی کلاسیک واریکوسل در آزمایش اسپرم (الگوی استرس):

در اینجا یک راهنمای ساده و کاربردی برای خواندن برگه‌ی آزمایش آورده شده است. اعداد زیر «حداقل‌های طبیعی» هستند؛ یعنی اگر اعداد شما بالاتر از این باشد، وضعیت نرمال است.

۱. تعداد اسپرم: این عدد نشان می‌دهد در هر میلی‌لیتر منی، چند میلیون اسپرم وجود دارد. حد نرمال آن بالای ۱۵ میلیون در هر میلی‌لیتر است.

-تفسیر شدت مشکل:

    • ۱۰ تا ۱۵ میلیون (خفیف): شانس بارداری طبیعی وجود دارد، اما ممکن است زمان‌بر باشد.

    • ۵ تا ۱۰ میلیون (متوسط): احتمال بارداری طبیعی کم است؛ معمولاً کاندیدای IUI (تزریق اسپرم به رحم) هستند.

    • زیر ۵ میلیون (شدید – الیگواسپرمی شدید): وضعیت جدی است. معمولاً نیاز به IVF یا میکرواینجکشن است.

    • صفر (آزواسپرمی): هیچ اسپرمی وجود ندارد (نیاز به نمونه‌برداری از بیضه).

۲. تحرک اسپرم: اسپرم باید شنا کند تا به تخمک برسد. حد نرمال مجموع اسپرم‌های پیش‌رونده باید بالای ۳۲٪ باشد (یا مجموع کل متحرک‌ها بالای ۴۰٪).

این بخش معمولاً به سه دسته تقسیم می‌شود:

-Progressive (پیش‌رونده): اسپرم‌هایی که مستقیم و سریع به جلو حرکت می‌کنند (بهترین نوع).

-Non-Progressive: در جا حرکت می‌کنند یا دور خود می‌چرخند (مفید نیستند).

-Immotile: کاملاً بی‌حرکت

 ۳. شکل اسپرم: این بخش سخت‌گیرانه‌ترین قسمت آزمایش است و اغلب باعث نگرانی بی‌مورد می‌شود. در این فاکتور، شکل سر و دم اسپرم بررسی می‌شود. حد نرمال آن بالای ۴٪ (بله، فقط ۴ درصد!) است.

-تفسیر: اگر در آزمایش شما نوشته شده ۹۵٪ اسپرم‌ها غیرطبیعی (Abnormal) هستند، نترسید! اگر فقط ۵٪ یا ۴٪ نرمال باشند، شما در محدوده سلامت هستید.

-وضعیت جدی: اگر شکل نرمال زیر ۲٪ یا ۱٪ باشد، نفوذ اسپرم به تخمک به صورت طبیعی بسیار دشوار است (عارضه: تراتواسپرمی).

۴. سایر فاکتورهای مهم (علائم خطر)

-Volume (حجم منی): باید بین ۱.۵ تا ۵ میلی‌لیتر باشد. حجم خیلی کم (زیر ۱) ممکن است نشانه انسداد یا انزال بازگشتی باشد.

-WBC (گلبول سفید): باید کمتر از ۱ میلیون باشد. اگر بیشتر باشد (Pyospermia)، نشانه عفونت است که می‌تواند موقتاً باعث ناباروری شود و با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود.

-Liquefaction (زمان روان شدن): منی باید ظرف ۱۵ تا ۳۰ دقیقه آبکی شود. اگر بیشتر از ۶۰ دقیقه طول بکشد، اسپرم‌ها نمی‌توانند آزاد شوند.

جدول جمع‌بندی: وضعیت شما چقدر جدی است؟

پارامتروضعیت نرمال (سبز)وضعیت هشدار (زرد)وضعیت جدی (قرمز)
تعداد> ۱۵ میلیون۱۰ تا ۱۵ میلیون< ۵ میلیون
تحرک پیش‌رونده> ۳۲٪۲۰٪ تا ۳۲٪< ۱۰٪
شکل نرمال> ۴٪۲٪ تا ۳٪

< ۱٪

یک اصطلاح مهم پزشکی: سندروم OAT

اگر در آزمایش شما هر سه مورد (تعداد، تحرک و شکل) پایین باشد، به آن OAT (Oligo-Astheno-Teratozoospermia) می‌گویند. این شایع‌ترین الگویی است که در واریکوسل‌های شدید دیده می‌شود و معمولاً قوی‌ترین دلیل برای انجام جراحی واریکوسل است.

جدول درجات (گرید) واریکوسل برای تشخیص

گرید (درجه)نحوه تشخیص
گرید ۱ (خفیف)فقط با مانور والسالوا (زور زدن) قابل لمس است.
گرید ۲ (متوسط)بدون زور زدن و در حالت ایستاده قابل لمس است، اما دیده نمی‌شود.
گرید ۳ (شدید)بدون لمس کردن و از فاصله دور، مثل یک کیسه پر از کرم روی بیضه دیده می‌شود.

اپیدیدیم را با واریکوسل اشتباه نگیرید!

بسیاری از افراد در معاینه خانگی دچار ترس می‌شوند چون یک لوله نرم را پشت بیضه حس می‌کنند.

-اپیدیدیم (طبیعی): یک لوله نرم و طنابی‌شکل است که به پشت بیضه چسبیده و کاملاً طبیعی است (محل بلوغ اسپرم).

-واریکوسل (غیرطبیعی): شبکه‌ای از رگ‌های کلاف‌شده است که معمولاً بالای بیضه قرار دارد و حجمش بیشتر از یک لوله ساده است.

چه زمانی معاینه خانگی نگران‌کننده است؟

اگر در معاینه با موارد زیر روبرو شدید، حتماً نیاز به سونوگرافی دارید:

-اختلاف سایز محسوس: اگر بیضه سمت چپ (که واریکوسل دارد) به وضوح کوچک‌تر و نرم‌تر از سمت راست شده باشد (نشانه تحلیل رفتن بیضه).

-توده سفت و بدون درد: اگر روی خودِ بدنه بیضه یک دکمه سفت یا سنگریزه حس کردید که با فشار دادن درد نمی‌گیرد (این می‌تواند خطرناک باشد و ربطی به واریکوسل ندارد).

-درد با لمس: اگر با لمس آرام رگ‌های بالای بیضه، درد تیزی حس کردید.

3.6/5 - (66 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اسی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من تست hpv انجام دادم مبتلا به hpv 40 هستم و دو تا زگیل رو کشاله رانم دارم
    میخوام بدونم از طریق لیف و حوله hpv به بقیه منتقل داده مبیشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اصلا از این روش منتقل نمیشود
  • تصویر کاربر Goli پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 3368 مشاهده پرسش
    سلام. اقای دکتر من دوماه پیش با دوس پسرم رابطه داشتم، یه ارتباط لمسی الت تناسلیمون بود، دخول انجام نشدبعد2هفته ی چیزی شبیه جوش رو واژنم کنار پرده بکارتم احساس کردم. که رفتم دکتر گفت چیزی نیس. بعد2ماه اون کنارش انگار یکی دیگه دراومده که اونو ترکوندم ی چیزی شبیه جوش سر سفید بود. دکتر دیگه گفت زگیل نیس. ولی یه چیزی گفت فک کنم مولوسکوم گفت، دارویی نداد گفت از تیغ استفاده نکن. ، ب گفته دوس پسرم هیچ چیزی رو ناحیه تناسلیش نیس. ولی من بعد اون ماجرا مبتلا ب این جوش شدم. این عکس 3 موردی که در قسمتهای مختلف واژنم دراومده. من بابت این نگرانم که چقد طول میکشه مولوسکوم خوب بشه؟ با توجه ب اینکه هیچ دارویی هم دکتر بهم نداده چی استفاده بکنم.؟ و امکان الوده شدن همسر ایندم هم هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      این زگیل نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      درمان نمیخواهد
    3. تصویر کاربر Goli پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ایا مولوسکوم هست ؟
    4. تصویر کاربر Goli پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر مولوسکوم هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      با سرکه سیب بشورید خوب میشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجتبی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید، ناحیه تناسلیم و کشاله رانم به شدت خارش داشت و برآمدگی هایی مثل جوش داشت
    شکمم هم خارش پیدا کرده بود
    و اذیتم میکرد
    حدود دو ماه از این قضیه میگذره و بعد از یه رابطه جنسی این موضوع برام پیش اومد، یه ماه قبل پیش دکتر رفتم و سفالکسین و ضد خارش و یه پماد ساختنی بهم داد، خارشم الان خیلی کم شده اما چند روزه دوباره یه سری برامدگی بیرون اومده، اما خارشم کمه، باید چیکار کنم؟؟
    میخام ازدواج کنم، این قضیه مشکل سازه؟؟
    لطفا کمکم کنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      این شلیه تب خال یا جوش تیت زگیل نیست
  • تصویر کاربر ع.ف جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    من 20 سالمه و نزدیک به 4-5 سال هست که خودارضایی میکنم
    من تقریبا به مدت یک هفته هست کمی سوزش و احساس گرما در قسمتی از پیشابراه التم دارم(حتی زمانی که ادرار ندارم)
    آزمایش ادرار و همین طور سونوگرافی کلیه ها و مثانه هم انجام دادم و عفونت یا سنگی مشاهده نشد
    میخواستم بپرسم ایا من زیاد روی این موضوع وسواس دارم یا مشکلی هست؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر ع.ف چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      لطفا پاسخ دهید با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سعی کنید ترک کنید همه خوب میشود
    3. تصویر کاربر ع.ف پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      متشکرم
      من یک هفته هست که خودارضایی نکرده ام اما هنوز سوزش را گاهی اوقات احساس میکنم
      نظر شما در این باره چیست؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      با زمان بهتر میشوید
    5. تصویر کاربر ع.ف یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      گاهی اوقات سوزش و زنش مثل احساس اینکه چیزی داخل التم وجود دارد (اکثرا زمان نشستن و بلند شدن احساس میکنم) و در همه مواقع هم نیست
      این نشانه از چیست؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اب زیاد بخورید واهمیت ندهید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر من یک هفته پیش عمل tul انجام دادم بعد لوله دبل جی برا گذاشتن گفتن دو هفته دیگه بی برای درآوردنش میخوام بدونم بعد از درآوردنش بازم باید یه روز بستری بشم و اینکه بعد از دآوردن لوله هم بهم سوند وصل میکنن سوند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سرپایی است
  • تصویر کاربر ashahabi پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 767 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر كرمي
    من سونوگرافي از كليه و مثانه و پروستات انجام دادم همگي نرمال و هيچ موردي نداشت حجم پروستات١5بود فقط كانون هاي اهكي در پروستات مشاهده گرديد ضمنا كمي تكرر ادرار دارم و انتهاي الت قسمت پروستات كمي سوزش دارم و بعد از اتمام ادرار حدود چند قطره ادرار از من خارج ميشود لطفا راهنمايي فرماييد ضمنا ازمايش ادرار بدون عفونت بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها اصلا جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر زهره پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    من آزمایش HPV و پاپ اسمیر انجام دادم پاپ اسمیر جوابش منفی بود اما عفونت نشون داد جواب HPV مثبت بود ولی دکتر گفتن که کم خطر هستش با ورزش و تغذیه درست میشه اما 6 ماه بعد دوباره آزمایش پاپ اسمیرتو تکرار کن
    تو این شش ماه چکاری باید انجام بدم ؟
    میشه راهنماییم کنید که رابطه سالمی داشته باشم با پارتنرم بتونم سکس داشته باشم ایشون از نظر آزمایش منفی بودن آیا باید منتظر باشیم تا 6ماه یا میتونیم نزدیکی داشته باشیم؟ برای عفونتی که در پاپ اسمیرم بود دارو دادن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ملاک پاپ اسمیر است که نرمال است سالی یک بار تکرار کنید
  • تصویر کاربر ح پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 679 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    بنده پسری 29 ساله و مجرد هستم که درد در ناحیه بیضه چپ دارم وبعضی اوقات هم کمی هم سوزش ادرار دارم و بعضی اوقات خیلی کم درحین انزال سوزش کمی دارم و به پزشک مراجعه کردم که بدون اینکه بیضه هایم را معاینه کند برام سونوگرافی بیضه و عکس rug نوشت.سونوگرافی را انجام دادم(که رادیولوژیست گفت واریکسل خفیف در بیضه چپ دارم)ولی عکس rug را میترسم انجام بدم چون مایعی وارد مجرای تناسلی میشود و میترسم برام خطرناک باشه و حساسیت ایجاد کنه برام میخواستم بدونم آیا ممکنه عکس rug برام مشکل ایجاد کنه بعدها و باعث تنگی مجرای ادراری شود؟ واینکه اصلا نیازی به این عکس هست؟
    میتونم به شما مراجعه کنم؟
    با تشکر از شما و عذرخواهی بابت طولانی شدن پیام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نیازی به عکس نیست
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    من 36 ساله هستم و مجرد به دلیل اینکه در سال های گذشته عمل خود ارضایی انجام میدادم و دستگاه گوارشم ضعیف شد و تغذیه مناسبی نداشته و ندارم در حال حاضر مایع منی ام بسیار رقیق شده چگونه باید بفهمم از سلامت جنسی برای ازدواج برخوردار هستم یا خیر؟ و راه درمان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش دهید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر م. پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من 33 سالمه و برای تحصیل خارج از کشور هستم. از چندین ماه پیش متوجه لاغر شدن بدنه آلت تناسلی (ساعت شنی) در حالت غیر نعوظ شده بودم (بیشتر سمت چپ) و چون به علت تغییر غذایی بیش از 8 کیلو وزن کم کردم فکر کردم طبیعیه. در یکسال گذشته رابطه تا حدودی خشن هم حدود سه ماه اول داشتم و بعدش خودارضایی هم داشتم. یکبار عفونت ادراری گرفتم و شدیدا هم آلت تناسلیم درد می کرد که دارو خوردم خوب شدم و بعدش التهاب پروستات گرفتم که دارو خوردم خوب شدم و بار دوم التهاب پروستات گرفتم که دوباره دارو خوردم خوب شدم و از اون به بعد دیگه فکر کنم پروستاتم خوب شده و مشکلی ندارم یا مثل قبل درد ندارم و اذیت نیستم. در حین تحقیق به بیماری پیرونی برخوردم که فکر کنم مبتلا هستم. لازم به ذکره که در پایه آلت تناسلی بیشتر سمت چپ در حالت غیر نعوظ اگه فشار بدم بعضی وقت ها کمی درد میگیره در غیراینصورت در حالت نعوظ درد ندارم. همون طوری که تو عکس می بینید سمت چپ در حالت نعوظ تورفتگی داره اما سمت راست فکر کنم نداره و در مجموع آلت قوس داره و صاف نیست. به نظرتون با توجه به عکس میشه برای درمانش کاری کرد؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر م. دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر چند تا عکس هم از حالت غیر نعوظ گذاشتم. روی دو تا از عکس ها انگشتم رو به نشانه اشاره گذاشتم. یکیش در پایه چپ آلت که دقیقا همون جایی که هم سمت راست و هم چپ چند ماه پیش خیلی درد گرفته بود و الان با فشار دادن درد میگیرن و حالت عادی درد ندارن. اون عکس دیگه که انگشتم روشه قسمت تورفتگی بدنه آلت در حالت غیر نعوظ رو نشون میده که سمت چپ به مراتب بیشتر از سمت راسته. اگه دارو و روش درمانی وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
    2. تصویر کاربر م. سه شنبه ۱۶ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      فکر می کنم سمت چپ بالاتر از اون تو رفتگی روی آلت داره زائده زیر پوستی شکل می گیره و قابل مشاهده است. اگه دارویی وجود داره که بشه روند رشد زائده رو متوقف و بعدش حذفش کرد ممنون میشم بگین.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      نیاز به عمل ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ملکی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و چند وقتی هست رگ های شکم از بالای ناف تا بخشی از آلت تناسلی حس درد و سفت شدن ، گشادی و تیر کشیدن شدید دارد و رگ آلت حس گز گز دارد و همینطور رگهای زیر شکم بالای پاها تیر میکشد آیا ربطی به واریکوسل دارد یا خیر ؟

    اگر ندارد نیازی میبینید به چه متخصصی مراجعه کنم و چه کسی ؟
    با نهایت سپاس و احترام .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه کنم 02122642744
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 691 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال نو
    بنده از گیلان و شهر تالش مزاحمتون میشم و 36 سال دارم و از تاریخ 93/1/4 دچار خون شاشی شدم و هنوز ادامه دارد و هیچگونه دردی هم ندارم فقط درد خیلی خیلی خفیف تو کمرم احساس میکنم و رنگ آن صورتی و یا قهوه ای است . سابقه کلیه درد یا سنگ کلیه هم ندارم . چون متخصص ها تو مسافرت نوروزی هستند نزد پزشک عمومی رفتم ، ازمایش و سنوگرافی هم گرفتم ولی چیزی نشون نداد ولی یک روز قبل از خون شاشی کمردرد داشتم البته خیلی شدید نبود . پزشک عمومی گفت شاید سنگ ریزه دفع شده . طلفاً در زمینه مرا راهنمایی فرمائید . با سپاس بتاریخ 6/1/93
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر تکرار شد اطلاع دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب