اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرشته سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب دکتر من ۴۳ سالمه حدود۲۴ساله درگیر سوزش ادرار وتکررادرارهستم همیشه هم کشت ادرارم منفی بوده سونوگرافی هم چیزی نشون نداده سالهاست انواع آنتی بیوتیک خوردم چندوقت خوبم بازشروع میشه دیگه خسته شدم جایی نمیتونم برم مسافرت نمیشه برم رواعصابم اثرگذاشته خواهش میکنم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر نگار سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام، خانم ۳۸ ساله
    حدودا دو سه ماهی هست که بعد از تخلیه ادرار همچنان احساس ادرار دارم و وقتی برای بار دوم به دستشویی میرم ادرار دارم ولی نه با حجم زیاد، فشار ادرار مثل قبل هست و تغییری نداشته، قطره قطره هم نمیاد ولی بعضی وقتا حس میکنم درست تخلیه نمیشه
    بعضی روزها همه چی خوب و نرمال هستن و اصلا احساس ادرار بیش از حد ندارم ولی بعضی مواقع این احساس حادتر میشه،
    تعداد دفعاتی در روز که دفع ادرار میکنم زیاد نیست، شبها اصلا برای دفع ادرار بیدار نمیشم
    کمی یبوست دارم و در آخرین سونوگرافی که انجام دادم مشخص شد که سنگ ۳/۲ میلیمتری در کلیه راست وجود داره و پزشک گفتن که میزان باقیمونده ادرار در مثانه نرمال هست
    تصویر سونو آزمایش ادرار رو ارسال میکنم
    خواهش میکنم راهنمایی کنید که مشکلم چی میتونه باشه؟
    1. تصویر کاربر نگار دوشنبه ۲۱ آبان ۳( 1 سال پیش)
      و یه چیز هم دیگه یادم رفت بگم، خودم حس میکنم با نشستن زیاد این موضوع تشدید میشه، ممکنه مربوط باشه به دیسک کمر؟ که کمی اندازه ۱۰-۱۵ درصد لغزندگی مهره L5-S1 دارم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      بله میتونه به علت مشکل کمری بشه میتونید نوار مثانه انجام بدین تا علت اصلی مشکل مشخص بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    یک ماه پیش متوجه شدم چند دانه مشکی کوچک روی بدنه آلت تناسلیم رشد کرده بود دقیق شبیه خال بود ظاهرش شبیه زگیل نبود ینی گل کلمی شکل منم خودم کندمشون
    بعده ده روز باز رشد کردن روی بدنه آلت تناسلیم و به دکتر مراجعه کردم و گفتند زگیل هست و به اصرار خودم ازمایش نوشتن و منم ازمایش دادم آزمایش hpv pcr جواب آزمایشم منفی بود
    رفتم پیشه دکتره دیگه ای دیروز اون دکترم بهم گفت که زگیل دارم و گفتم آزمایش دادم و متفی بوده و گفتند ک آزمایش الکی بوده و منو ترسوندن گفتن زگیله و کرایو کرذن منو
    الان نمیدونم میتونم به جواب آزمایشم اعتماد کنم و اون ضایعه ها چیزه دیگه ای جز زگیل بودند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      عکس از ضایعه ندارید؟
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      ن ندارم کرایو کردن ضایعه هارو
      ولی عکسی دارم از گوگل پیدا کردم و خیلی مشابه هست به ضایعه من
    3. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      براتون فرسادم عکسی ک خیلی مشابه بودن
      عکس از خودع ضایعه نداشتم چون دکتر کرایو کردن
      ضایعه ها دقیقن شبیه خال و تخت بودند
      این یکم ناهمواری داره
      ولی برایه من تخته تخت بود
      جواب آزمایشم کلن منفی شده اخه
      تمام ژنتایپ های اچ پی وی رو مورد بررسی قرار دادن در ازمایشگاه نه فقط ژنتایپ های پر خطر
      ممکنه بیماری دیگع ای باشه ک با اچ پی وی اشتباه گرفتع شده
      اگر نیاز بود بگین جواب ازمایشم ارسال میکنم
    4. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      عکس
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      با عکس مشابه که نمیشه نظر داد کرایو هم شده آزمایش هم دادین نگرانیتون بی مورده
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من دو‌ماه پیش سنگ ۱۱/۵ میلی متری در لگنچه داشتم که الان ۱۶ میلی متر شده.ببخشید برای درمان سنگ‌شکن برون اندامی جواب میده؟
    و آیا استنت حالب لازم است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      با سنگ شکنی میشه انجام داد وجود استنت لازم نیست
    2. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      🌺
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت شما دکتر گرامی، ببخشید آقای دکتر یه سوال دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. حدود 14 سال پیش یه نقطه شبیه زیگیل روی پوست آلت تناسلیم پیدا شد و یک سال پیش چندتا شک عصبی شدید بهم وارد شد و این نقطه بطور عجیب رشد کرد و بیشتر شد بعد به متخصص ارولوژیست همدان مراجعه کردم که ایشون ابتدا گفتن زیگیل هست ولی بهشون گفتم که من مجردم و اصلا هیچگونه رابطه ای نداشتم و گفتن چون رابطه نداشتی باید نمونه برداری انجام بشه و فرستادن ازمایشگاه بعد نتیجه رو گرفتیم گفتن زیگیل نیست و گوشت اضافه هست و اون ناحیه رو فریز کردن‌، حالا سوالم اینه ممکنه ازمایشگاه اشتباه کنه و زیگیل بود باشه آخه انگار چندتا گوشت اضافه ریز دوباره جاش درومده. آقای دکتر من عکس نتیجه آزمایش و عکسای اون ناحیه رو میفرستم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۲۱ آبان ۳( 1 سال پیش)
      عکس ها
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      الان ضایعه دارید؟
    3. تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      سه چهار ضایعه کوچیک هست حالا نمی دونم کامل فریز نشده یا تازه ایجاد شده، یه عکس الان ارسال میکنم که با فلش قرمز مشخص کردم. تو پیام قبل عکس نتیجه آزمایش و ضایعه بارگذاری کردم نمی دونم برای شما ارسال شده یا نه ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 1 سال پیش)
      زگیل نیست نگران نباشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سیما شنبه ۲۶ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    باسلام
    پدر من 88 سالشه. طبق سونوگرافی و آزمایش خون و ادرار انجام داده پروستاتش 98 میلیمتر شده و باعث التهاب و عفونت شدید مثانه و مجاری ادرار شده. آیا راه حل دیگری بجز عمل جراحی وجود دارد. خواهشمندم دستور آقای دکتر رو برای مداوا بفرمایید. ممنون روش جراحی آقای دکتر به چه صورت هست؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      دفع ادرارش چطوریه؟
    2. تصویر کاربر سیما سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باسلام. تکرر و سوزش ادرار دارن. اما هربار که میرم دستشویی خیلی کم تخلیه میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 1 سال پیش)
      اگر احتباس داره سوند بذارن درمان آنتی بیوتیکی بشه تا ابتدا عفونت درمان بشه درمان دارویی چی استفاده کرده واسه پروستاتش؟
    4. تصویر کاربر سیما چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باسلام. قرص لووفلوکساسین پنج عدد روزی یکی. آمپول جنتامایسین شش عدد هر دوازده ساعت یکی.
      هر دو دارو امروز تموم شد.
      اقتباس ادرار ندارن.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید باقیمانده مهمه اگه نداره مجددا انجام بدین
    6. تصویر کاربر سیما چهارشنبه ۲۳ آبان ۳( 1 سال پیش)
      هفته پیش سونوگرافی انجام دادن که به پیوست ارسال میشه. ولی آیتم باقیمانده ادراری نداره. باشه چشم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ آبان ۳( 1 سال پیش)
      انجام دادید بفرستید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 19 سالمه طول التم حدودا 12 الی 13 هست و زود اندازالی دارم میتونم افزایش سایز داشته باشم ؟ بعد وقتی درحالت نعوظ نباشه کوچیک میشه خیلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      سایز آلت در محدوده ی نرمال هست
  • تصویر کاربر شینا سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    آیا مردی ک درگیر زگیل تناسلی هست برای ازدواج ممنوعیت دارد؟

    در زندگی زناشویی چقدر تاثیر منفی دارد؟

    آیا ب نوزاد منتقل میشود؟ ممنون میشم درباره درمان و جزئیات این موضوع راهنمایی بفرمایید🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باید درمان بشه اگر زگیل هست کرایو بشه همسرتون قبل از شروع نزدیکی باید واکسن زده باشند و به صورت دائم حین بارداری تحت نظر متخصص زنان باشد
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید من بیماری دیابت دارم و آنژیوگرافی شدم سن من 37 ساله است مشکل شلی آلت دارم باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      دیابت میتونه منجر به شلی آلت بشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      باید سونوگرافی آلت با تزریق پاپاورین انجام بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من‌ 43 سال دارم و تا حدودی دیر انزال ولی زود دچار عدم نعوظ میشم با اینکه سیلدنافیل استفاده میکنم بازم هین رابطه پس از 10تا15دقیقه نعوظ تموم میشه با اینکه به انزال نرسیدم لطفا داروی بهتری معرفی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ آبان ۳( 1 سال پیش)
      سیلدنافیل پرعارضه اس تادالافیل ۲۰ میلی گرمی استفاده کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب