اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میم دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما پورفسور من شب ادراری داشتم برای مدتی این بیماری از بین رفت ولی باز هم چند ماهی هست که دوباره شب ادراری دارم لطفا کمکم کنید باید چکار کنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عبدالعلی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتربنده ۵۵سال سن دارم.وازمایش دادم که متوجه شدم پروستاتم۱۷.امروزپیش دکتررفتم ودکتردوباره ازمایش نوشت وگفت اگربدخیم باشه بایدعمل بشی.میخاستم بدونم بدخیم همان سرطان؟واگرعمل بشه عوارض داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر عبدالعلی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اندازه پروستات داخل ازمایش نوشته.وهیچ یک ازعلائم خودادراری،ادراردرشب و....رو ندارم.
    3. تصویر کاربر عبدالعلی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اندازه پروستات داخل ازمایش نوشته۱۷.و هیچ یک ازعلائم خود ادراری و.... رو ندارم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    5. تصویر کاربر عبدالعلی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اقای دکترمن نمیتونم عکس بفرستم.بلدنیستم.ولی داخل ازمایش نوشته
      Result:H17.1
      Unit:ng/ml
      normalrange:0_4
      الان اینونوشته داخل ازمایش psaببخشیدنمیشه عکس بفرستم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    7. تصویر کاربر عبدالعلی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      اقای دکترامکانش نیس که عکس روبفرستم.ایاشماتلگرام دارین که داخل تلگرام بفرستم
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.وقتتون بخیر. من پایین واژنم هم قسمت چپ و قسمت راست جوش های خیلی ریزی هستش راستشو بخواید نمی دونم از قبل بوده یا جدیدا اینطوری شده. واژنم و اطرافش خیلی میخاره.به پزشک زنان مراجعه کردم گفتن مشکوک به زگیل هست نمونه برداری هم کردن اما فعلا جواب آزمایش نیومده به نظر شما آیا زگیل هستش؟ و اگه زگیل باشه کرایو خوبه یا لیزر؟ زیر زبونمم یه زائده هایی هستن نمی دونم زگیل هستش یا طبیعیه؟به چه پزشکی باید مراجعه کنم برای تشخیصشون؟ ممنون از شما.مجردم اما رابطه جنسی داشتم اما نه دخولی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیه جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    خانم 33ساله از9سال پیش باتکررادرار شروع شدبعدتبدیل به بی اختیاری وبعدتخلیه بادردخیلی شدید 8سال درمان دارویی انجام دادم ونتیجه ندادوتزریق بوتاکس تجویز شد 4باربستری بابیهوشی کامل وتزریق داشتم که بعدازگرفتن نوارمثانه پزشکان گفتن باوجود4بارتزریق بانوارمثانه قبل از تزریق هیچ فرقی نکرده وازنظرکمیسیون پزشکی غیرقابل درمان هست والان باداروی اعصاب وتولترودین وپرازوسین تاحدودی شاید40درصدکنترل میشه لطفانظرقابل احترام خودتونوارسال بفرمایید خیلی ممنون ببخشید برای اطلاع بیشترشما باید بگم بادردشدید مثانه .فشارخیلی زیادمثل زایمان طبیعی زمان تخلیه .تکرردایمی خصوصا درزمان خواب .درددرناحیه لگن زندگی منو بامشکلات زیادی مواجه کرده وبه قول پزشکان که به من گفتن باید یادبگیری مثل فردمعلول زندگی کنی واین دردهمیشه باتو هست . واقعانظرشماهم همینه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      این معلولیت نیست ویک بیماری مزمن مثل بیماری قند وفشار خون است وباید با ان کنار بیایید
  • تصویر کاربر بهمن دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر کرمی عزیز ، وقت بخیر می خواستم‌بدونم من ایا اندازه بیضه یک مرد با مرد دیگر فرق دارد ؟ کوچک‌یا بزرگ است با بیضه دیگری؟ یا حجم‌هر بیضه با یکدیگر فرق دارد یا نه ؟ یا اینکه طبیعی است ،
    و این که می خوام بدونم اندازه بیضه هر فرد که متفاوت است یا بیضه کوچک یا بزرگ‌است ایا روی بچه دار شدن تاثیر می زارد یا نه ؟
    ممنون می شم توضیح بدید خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سارا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    باسلام حدود پنج ماهیه نوک زبانم زاٸده دراورده وقتی بدندونام گیرمیفته درد میکنه وحدود یسالیه انتهای زبانم التهابای قرمز رنگ کوچولو پیدا کرده البته،گه گاهیم گلوم بشدت درد میکردبخاطر التهابای سفید رنگ کنار لوزه ک باقرقره کردن آب نمک خوب وخوردن گیاه دارویی برای التهاب دردش میرفت ممنون میشم راهنمایی کنین آیا زگیله
    خطرناکه ؟باید پیش چ دکتری مراجعه کنم🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر
    نزدیک ۱۵ ماه پیش رابطه جنسی محافظت نشده داشتم
    بعد از اون سوزش مجرا داشتم و بدنم خارش شدید و کهیر ریخت. آزمایش کشت ادرار مشکلی نداشت و عفونتی نشون ندادو سونو هم هیچ مشکلی نشون نداد. دکتر زیاد رفتم و انواع آنتی بیوتیک برام تجویز شد. ۱۰تا سفتریاکسون، ۱۰تا جنتامایسین ۸۰ زدم. داکسی سایکلین مصرف کردم تاوانکس تجویز کردن حساسیت داشتم نتونستم مصرف کنم. آسیکلویر تجویز کردن. همراه اینا امنیک و ترازوسین هم مصرف کردم. هنوز خوب نشدم
    گاهی موقع ادرار و حالت عادی موقع نشستن و زمانی که جسم سنگین بلند کنم حتی موقع راه رفتن یه درد و سوزش خاصی مجرام داره انگار از داخل مقعدم تیر میکشه تا نوک مجرام خیلی اذیت کنندس و زمانی که سوزش دارم مجرام را که نگاه میکنم حالت سفید سفید هست داخل مجرا عکس گرفتم مشخصه. یک ساله زندگیم مختل شده شدید بیحالم و یه حالتی مثل سرماخوردگی دارم بدنم همیشه داغ حالت گر گرفتگی دارم. چیکار کنم آقای دکتر توروخدا راهنماییم کنید Hiv و hsv lgg lgm هر دو منفی بوده
    و یه سوال دیگه این که بعد از اون یه سری لکه روی کلاهک و محل ختنه بوجود اومده متخصص پوست و اورولوژ دیدن میگن چیزی نیست. عکس ارسال کردم خدمتتون مطمین هستم اینها نبودن و بعد از اون بوجود اومدن. از بابت hpv نگرانم هستن یا نه؟ اگر نیستن پس چی هستن و درمان چی هست؟ شرمنده طولانی شد ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر sajjad دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با سلام از حدود دو ماه پیش قسمت تناسلی من پوسته پوسته شده و وقتی کنده میشه پوست زیرش پررنگه و کمی سوزش هم داره، البته من حدود یک هفته قبل از اون از پودر موبر استفاده کرده بودم که شاید از اون باشه چون چند دقیقه ای روی قسمت تناسلی موند، عکسایی هم که فرستادم برای یک هفته پیشه بعضی وقتا که پوستش خشک تر میشه مقدار پوسته شدن بیشتره و گسترده تر میشه، لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام، دکتر من بطور ناگهانی دچار هیپوگنادیسم ثاندیه شدم، و میل جنسی و نعوظم کم شد، بعد شروع به تزریق هورمونی کردم، چند دفعه اول بعد تزریق هم میلم هم نعوظم برگشته بود به کیفیت قبلی، ولی الان بعد تزریق هم نعوظم کیفیت و دوام نداره و سریع از بین میره، خواستم ببینم این معنیش اینه که من غیر از مشکل هورمونی همزمان دچار نشت وریدی هم شدم نگهانی؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      با تشکر، تحت نظر متخصص غدد هستم دکتر گفتم شاید با این نشانه ها نیاز به تشخیص گذاری همایند نشت وریدی هم باشه. فقط دکتر من خیلی متخصص غدد رفتم همشون انقدر بیمار دیابتی داشتن دیابت کارن، یعنی اکثرا اولین جوان هیپوگنادیسمیشون بودم و تجربه تو مسائل جنسی و غدد نداشتن، خواستم بدونم شما متخصص غدد که مسلط بر مسایل و غدد جنسی باشه میتونید معرفی بکنید؟
      با تشکر🙏
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اشکان دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام . بنده 2 3 روز است که روی آلت تناسلی خود یک لکه دیدم که اول فکر نمیکردم چیز مهمی باشد . ولی اللن 3 روز شده که تغییری نداشته است و به همان شکل به صورت لکه تغییر رنگ داده است . ( من 1 هفته است که با همسر خود نزدیکی نداشته و نمیدونم این زگیل است یا چیز دیگری ) و دردی هم ندارد . ممنون اگه بشود عکس گذاشت بهتر است در عکس روی کلاهک یه لکه تغیر رنگ داده انگار زخم شده بوده و خوب شده باشه جای پوست نو روشن تر هست. نمیدونم چیه هست . لطفا اگه احتیاج میبینید سریعترین وقت که میشه و بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب