اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.همسر بنده یال قبل باردار شدند اما بعد از چند هفته دچار سقط شدند..بعد از این موضوع آزمایشات انجام دادیم که گفتند بنده وایکسل نوع 2 دارم.پیش دکتر دیگه رفتیم گفتند عمل نیاز نیست اقدام کنید.خواستم راهنمایی کنید که باید جراحی کنم یا که اقدام کنیم.عکس آزمایش و سنوگرافی رو ارسال میکنم خدمتتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      یک سال جهت بارداری تلاش کنید ، اگر موفق نشدید واریکوسل عمل کنید
    2. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      تعداد اسپرم و ph منی نرمال هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      برای به نتیجه رسیدن زودتر لازم به مصرف دارویی نیست؟و نیازی نیست برای معاینه به مطبتون مراجعه کنم.کاملا از لحاظ ذهنی درگیر این موضوع شدیم که خدایی نکرده بچه دار نشیم.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN استفاده کنید. فعلا کار بیشتری نیاز نیست نگران نباشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید دکتر با توجه به حرف های شما من آلتم 10 سانت می باشد ولی خانوممو نمیتونم ارضا کنم چون خانومم زایمان داشته و در هنگام دخول اصلا ارصا نمی شوند خواستم ببینم راهی برای بزرگ کردن آلت که میگید وجود ندارد برای تنگ کردن واژن خانومم چی راهی هست که بتونم هنگام دخول کامل ارضاش کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جراحی جهت تنگ کردن واژن وجود دارد ،
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر reza یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    ببخشید این عکسی که فرستادم زگیل هست ؟
    لطفا راهنماییم کنید ق
    ۲ماه دیگه قرار هست ازدواج کنم نمیدونم به نامزدم بگم یا نه و اینکه هنوز ارتباط جنسی نداشتم با ایشون و نمیخوام انتقال بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      4-سلام،به نظر زگيل است جهت ويزيت ودرمان ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس بگيريد اگر زگیل باشد کرایو میشود
  • تصویر کاربر محمدیان یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم به عمل کجی آلت نیاز دارد یا خیر؟طول آلتم در حالت نعوظ نه و نیم تا ده سانت هستش.اگر به عمل نیاز باشد با کوچکتر شدنش به مشکل برمیخورم یا خیر. در ضمن در حالت شل هم به سمت چپ انحراف دارد. سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس باز نمیشود مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.آقای دکتر عزیز،تقریبا چند روزی هست که متوجه دو زائده ریز در قسمت انتهای آلت تناسلی خودم شدم،نه سوزش دان و نه خارش،بسیار نظافت شخصی را رعایت میکنم و به هیچ عنوان پسر بی قید و بندی نیستم و هرگز روابط لجام گسیخته نداشتم،خیلی ذهنمو درگیر کرده،نمیدونم آنژیوکراتوم هستن یا تبخال هستن یا اینکه زگیل تناسلی هستن،از صمیم قلب ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید یا اینکه اگه صلاح میدونید مطب برسم خدمتتون برای معاینه و درمان.چون خیلی حساس هستم اصلا نمیتونم از ذهنم خارجشون کنم و واقعا دارم اذیت میشم.یک دنیا ممنون بابت وقتی که میذارید.بهترینارو براتون آرزومندم آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود مجدد بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر،من چندین بار عکس فرستادم،ولی گویا ارسال نمیشه،به نظرم حضورا برسم خدمتتون مطمئن تره
    3. تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام مشکوک به زگیل است. Hpv dna test انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر طاها یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر بزرگوار
    من ۳۴سال سن دارم بعد از دوسال از ازدواج الان حدودا ۶ماهه اقدام به بارداری میکنم و تاکنون هیچ نتیجه ای نگرفتم.برج ۹۸/۱۲ آزمایش اسپرم دادم که قبلش حدود دوماه آرژنین و ویتامین ای ۱۰۰۰ مصرف میکردم بعد مجدد در تاریخ ۹۹/۲آزمایش دادم که نه تنها بیشتر نشده که کمتر هم شده بود.مجدد بعد از دوماه مصرف موتیلیتی بوست و فرتیلیتی اید و ویتامین دی ۱۰۰۰ و دوباره در تاریخ ۹۹/۶آزمایش دادم و هیچ تاثیری متاسفانه نداشته.درصورتی که ۳تا دکتر که رفتم پس از معاینه گفتن واریکسل نداری.الان مجدد رفتم دکتر ناباروری اصفهان داروی کلوموفین و ال کارنتین و اسپیمن دی اس تجویز کرده و دارم مصرف میکنم.نتایج راهم به پیوست حضورتان ارسال میکنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چکار باید انجام بدم
    1. تصویر کاربر طاها یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      تصویر آزمایش
    2. تصویر کاربر طاها یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      تصاویر آزمایشات مربوطه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سونوگرافی انجام دهید و در صورت تایید واریکوسل عمل کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    پس از چندین روز خود ارضایی کردم. پس از آن بیضه هایم شدیدا شل شدند و بعد آن احساس کردم اپیدیدیم سمت راستم شدیدا سفت شده. و مانند سیخی از پوست بیضه بیرون زده(البته بدون پاره کردن) آن را معاینه کردم. اصلا درد نداشت. خود طنابی که از اپیدیدیم می رفت به بالا در مقطعی نزدیک آلت سفت شده بود. ولی پس از مدتی پوست بیضه ام جمع شد و این زائده رفت پشت بیضه و غیر قابل معاینه دوباره شد. این چه چیزی است؟
    و اینکه من ۱۶ سالم هست و بیست روز بود ارضا نشده بودم. اگر سونو نکنم و ولش کنم به مرور زمان بهتر می شه یا بدتر یا بدون تغییر می مونه؟ در ضمن بیضه ی من در حالت شل زیادی شل هست و باعث اذیت شدن می شه. ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام مشکلی نیست سونوگرافی کنید
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب جناب اقای دکتر ..امروز سنو بیضه انجام دادم و ازمایش اسپرم .براتون میفرستم پزشک بهم گفت واریسکول خفیف داری و نیاز ب عمل نداری ایا تجویز درست هست ..ایا واریسکول خفیف در طول زمان کسترده تر میشه و بر روی باروری تاثیر داره ..
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم رو بفرستید
    2. تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام..
      Semen volume ml 2.90 Normal
      Semen pH 7.50 Normal
      Sperm count Mill/mI 10.41 Adnormal
      Motile sperms 51.11 Normal
      ProgressiVe sperms 51.11 Normal
      ROund cell Mill/ml 0.24 Normal
      Normal Morphology 20.00 Normal
      ازمایش اسپرم .
    3. تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام اقای دکتر فرستادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش اسپرم رو بفرستید ، متن ازمایش رو پشت هم کپی کردین قابل خوندن نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Alii یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان
    قبلا از شما سوال پرسیدم ولی چون کد پیگیری رو که وارد میکنم میزنه اشتباه است دوباره مزاحم شدم.
    آیا اینا زگیل هستن؟
    چندسالی دارمشمون و اصلا اذیتم نکردن و مهم نبودن برام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      شبیه زگیل نیستندگ میتونین برای اطمینان HPV DNA TEST انجام دهید
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام. شما فرمودین که آزمایش اسپرم رو هم بفرسم اما سایتتون محدودیت پاسخ داد و مجبورم دوباره از اول سوال بفرسم و کد پیگیری سوال قبلی رو هم میفرسم لطفا با اون چک کنید وبگید چطور از این درد خلاص شم

    كاربر گرامي دكتر هم اكنون پاسخي براي پرسش شما ارسال كرده است. كد رهگيري شما: IuQyk216335
    با تشكر / دكتر حسین کرمی متخصص ارولوژی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آزمایش اسپرمتون خوبه و مشکلی نیست
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر این درد و احساس سنگینی رو چه کنم؟
      حالت گزگز وگرفتگی عروق بیضه رو
    3. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر این حالت سنگینی وگزگز و گرفتگی عروق بیضه رو چه کنم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      کپسول گاباپنتین شبی یکی
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب