اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ضیغم جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین برای درمان قطعی این نوع زگیل تناسلی چه دستو ر دارین راهنمایی کنیت ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      اینا زگیل نیستن
  • تصویر کاربر رسولزاده جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    پسر من هیدرونفروز کلیه چپ مادرزادی داره. بعد از اسکن رنگی معلوم شد که برگشت ادراری نداره. AP لگنچه 17 هست. اسکن هسته ای شد و انسداد نسبی نشون داد. پارانشیم کلیه چپ 15 هست و عملکرد 43درصد. اصلا تا حالا درد کلیه یا عفونت ادراری یا مشکل ظاهری نداشته. پسرم 4سالشه. تشخیص upjo. نمیدونم برای تنگی حالب جراحی ببرمش یا نه. یکی دوتا متخصص ارولوژی گفتن باید عمل بشه و یکی دوتا گفتن فعلا لازم نیست و تحت نظر بمونه. خیلی گیج شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چندروزی میشه خارش دارم وروی آلت تناسلیم یک نقطه سفید کوچک شبیه به چرک هست واینکه احساس میکنم زگیل دارم دوسه تا دونه کوچک فرمز خیلی نگرانم واسترس دارم توی اقدام به بارداری هم هستم احتمالش هس مال آمپولها باشه ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی هر 8 ساعت و شستشوی روزانه با شامپو بچه
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خستہ نباشید خدمت آقای دکتر
    من 30 سالمہ ب مدت 6 ماھہ ک بعد از ادرار کامل، احساس میکنم ک ادرار در آلتم باقی موندہ و وقتی دوبارہ میرم باز ھم تخلیہ میشہ ۔۔۔ این کار چندین بار تکرار میشہ
    بعد از یک ربع ب حالت طبیعی بر می گردم و دوبارہ ھر موقع ادرار کنم ھمون حالت بھم دست میدہ
    سونوگرافی رفتم عکسشو میفرستم خدمت تون ھمہ چیز مثانہ و کلیہ و پروستات نرمال و طبیعی بودہ فقط رزیدوی ادراری 5 میلی لیتر مشاھدہ شدہ
    مشکل از چی ھست دکتر؟ ممنون میشم راھنماییم کنین
    سپاس
    1. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۳ آبان ۰( 4 سال پیش)
      سلام
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      این عکس سونو
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      ھر کاری میکنم عکس نمیاد دکتر تو سونو فقط نوشتہ بود رزیدوی ادراری ۵ میلی لیتر است ھمین
      قرص وزیکیر ھم خوردم مشکلم حل نشد
      لطفا جواب بدین دکتر من خیلی اذیت میشم ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      3-سلام ، بايد جهت بررسي از نظر مثانه عصبي تست اروديناميك يا نوار مثانه بگيريد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی . من یک ساله اقدام به بچه دار شدن کردم ولی نتیجه حاصل نشده حدود 6 ماهه زیر نظر دکتر ارولوژی هستم و سه دوره قرص دادن آزمایش دوم و سومم تعداد اسپرمم بهتر شد که نتایجش رو براتون ارسال کردم . این سری دکتر گفت باید آی وی اف کنم آقای دکتر آیا لازمه یا با این آزمایشات و قرص دیگه ای میشه نتیجه بگیرم. واریکوسلم ندارم. ممنون میشم وقت بذارید و راهنماییم کنید با این تعداد اسپرم و حرکتشون ای وی اف کنیم یا نه
    1. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ آبان ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر چندین روزه سوال کردم جوابی ندادین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      مولتی ویتامین WELLMAN برای آقا و مولتی ویتامین WELLWOMAN برای خانم پودر اندروفرتی هر ۱۲ ساعت
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      تا 3 ماه
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      سلام مجدد اقای دکتر دکترم برامون آی وی اف تجویز کرده ک انجام بدیم اونو چیکار کنم ؟ اول مولتی ویتامین رو مصرف کنم با توجه به اینکه اسپرمم حدود ۱۰ میلیونه و سرعتش ۲۸ یا ای وی اف انجام بدم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      بهتره ivf انجام بدید
    6. تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر ۶ ماهه قرص های ال کارنتین و جنسینگ و سلنیوم و .‌. مصرف میکنم از ۶ میلیون اسپرم به ۱۰ - ۱۱ میلیون رسیده ولی به ۱۵ میلیون حد نصاب نمیرسه ایا امکان بالاتر رفتن تعداد اسپرم هست؟
      سوال دوم . آی وی اف چند درصد موفقیت داره چون هزینش بالاست و احتمال دو قلو زایی چقدره؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آبان ۰( 4 سال پیش)
      بله احتمال موفقیت هست
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر صفایی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    دکتر کرمی عزیز
    من امروز یک سوال مطرح کردم در باره سوزش سر آلت که الان در داخل مجرا یک جوش قرمز بسیار ریز به اندازه نوک خودکار دیدم خواستم عرض کنم که در تشخیص کمکتان کند البته غذای گرمی مثل ارده شیره چند روز است بجای پنیر میخورم نمیدانم ارتباطی به گرمی و این موضوعات داشته باشد یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی بشید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام جوانی ۱۹ ساله هستم حدود 10 سالگی به دلیل درد بیضه به دکتر مراجعه کردم و بعد سونو گرافی گفتن مشکلی نداری ولی چند روز پیش به اورولوژیست مراجعه کردم و تشخیص دادن که واریکوسیل گرید۳ سمت چپ و گرید۱سمت راست دارم.
    وبعضی مواقع پس از فعالیت شدید کیسه بیضم درد میگیره(بعضی وقتا).میخوام بدونم ایا حتما باید عمل کنم؟یا اگه جواب تست اسپرم نرمال باشه عمل نمیخواد؟.
    چقدر احتمال عود مجددبعدعمل وجود داره؟
    اگر بعد از عمل احتمال عود وجود داشته باشه چند ماه بعد عمل خودش رو نشان میده؟
    اگه عود کنه فرد برای همیشه نابارور میمونه؟
    کدام روش عمل بهتره با توجه به شرایطم؟
    چقدر احتمال عوارض بعد عمل وجود داره؟
    ایا عوارض بعد عمل خطرناکه؟یا قابل درمانه؟
    احتمالش هست فردی ک واریکوسیل داره برای همیشه نابارور بمونه؟
    و این که ایا میتونم عمل رو ۱ سال به تاخیر بندازم؟(پزشکی ک معاینه کردند گفتن اشکالی نداره)
    اگه نمیشه اینقدر به تاخیر انداخت چ مدت برای تاخیر اشکالی ایجاد نمیکنه؟
    ایا واریکوسیل تاثیری روی ترشح هورمون جنسی مردانه داره(درصورتی که سایز بیضه نرمال باشه)؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)
      انگار عکسا ارسال نشده دوباره ارسال کردم
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)
      عکسا ارسال نشده بود دوباره ارسال کردم
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۱ آبان ۰( 4 سال پیش)
      https://trainbit.com/files/3279601484/s.rar
      اقای دکتر عکسهارو اپلود کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر alireza جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر، دکتر این ضایعات زگیل تناسلی هستن؟ من 22 سالمه. رابطه یبار قبلا داشتم. ولی اینارو یکساله زیر نطر دارم تغییری نکردن. ترو خدا راهنمایی کنید. قبلا خودارضایی زیاد میکردم🥺 آب دهان و خمیر دندون و کرم و اینا استفاده کردم کم. دیگه نمیدونم از ایناس یا چیه. ممنون میشم جواب بدید🥺
    1. تصویر کاربر alireza یکشنبه ۲۳ آبان ۰( 4 سال پیش)
      دکتر من تا جایی که یادم میاد اینارو داشتم، از سال 2017 اینا قبلشو دیکه یادم نیست. به همین اندازه و همینطور
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی هر 8 ساعت و شستشوی روزانه با شامپو بچه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر صفایی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    من مردی ۵۲ ساله هستم چند روزی است که گاهی نه همیشه احساس سوزش در نوک آلت را دارم البته یکسال قبل هم چند وقتی اینطور میشدم که بعداً قطع شد الان هم چند روزی است که احساس سوزش را دارم و وقتی پا میشم و راه میرم بنظرم احساس سوزش قطع میشه کلا کلافه کننده است لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      باید بیایید معاینه کنم02122642744
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 667 مشاهده پرسش
    چندین سال است که با مشکل ادرار شدید مواجه هستم که به زندگی و کارم دارد لطمه میزند هر جا میخوام برم قبلش باید دستشویی برم چه ادرار داشته باشم چه نداشته باشم هر جا هم که میرم مدام به این فکر میکنم اغلب سعی میکنم به میهمانی و یا جمع دوستانه شرکت نکنم از بیان مشکلم خجالت میکشم و به تازگی به دکتر مراجعه کرده ام قرص پرانول 10 و مداکسن 250 تجویز کردن که چندان تاثیری نداشته است اغلب تکرر ادرارم در محیطی است که باعث استرس میشم دستهایم عرق میکند دهنم خشک میشود و در بعضی موارد تپش قلب میگیرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 4 سال پیش)
      3-سلام ، بايد جهت بررسي از نظر مثانه عصبي تست اروديناميك يا نوار مثانه بگيريد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب