اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    درود بیکران بر شما دکتر کرمی عزیز.آقای دکتر پوست آلت بنده ما بین کلاهک و تنه بسیار حساس و حالت چروکیدگی و تیره شده راه درمان جهت رفع این موضوع چی هست.با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      ممنونم از شما بزرگوار
    3. تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      ممنونم از شما بزرگوار
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر خارش ندارد اهمیت خاصی ندارد . اون حالت چروکیدگی طبیعی است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    سلام 60ساله هستم و تحت نظر جراح ارولوژیست، حجم پروستات 85 و PSA یک است و آزمایشات خوب است، فقط شبها اگر نوشیدنی مصرف کنم، تکرر خواهم داشت 2 یا 3 بار،مثانه کامل تخلیه نمی‌شود،فشار با مثانه پر خوب است،نسبت به قبل زودتر نیاز به تخلیه دارم، کپسول پرترال میخورم روزی یکعدد،، سوالم اینست آیا جراحی لیزر جواب می‌دهد یا جراحی باز یا با دارو کوچک میشود،سپاسگرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر با مصرف دارو از ادرار کردن خود راضی هستید اهمیت ندارد حجمش چقدر هست شما دارو را تا زمانی که اختلال ایجاد نکرده ادامه دهید پروستات ۸۵ سی سی رو معمولا اگر لازم باشه باز عمل میکنیم
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب
    در ناحیه اتصال آلت به کیسه بیضه حالت برجستگی وجود داشت که بعد از مدتی نوک آن جوش سفید زد و جوش را با دست ترکاندم. بعد از ادرار همیشه برای تخلیه مجرای ادراری دقیقا از همین ناحیه تا سر آلت را چند بار با انگشتانم میکشم و فشار میدهم.
    اندازه این برجستگی دائما تغییر میکند و هر چه فاصله بین ادرار کردن بیشتر میشود اندازه آن کوچکتر میشود.
    حدود دو ماه هست که این موضوع بر طرف نمیشود. گاهی دردناک میشود و گاهی حتی با فشار زیاد هم درد
    نمیگیرد
    لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنم تا برطرف گردد
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام عکس اپلود نشده مجدد بفرستید وقتی فشار میدهید ادرار از مجرا خارج میشه ؟
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      حالت استبراء انجام میدهم و در حد چند قطره خارج میشود.سونو قبلی حدود دو ماه قبل پروستات را نرمال گزارش کرد
    3. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      با حالت استبراء چند قطره خارج میشود. سونو پروستاتم نرمال هست و 33 سال دارم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      یک سونوگرافی بیضه ها و اسکروتوم انجام دهید ببینیم منشا از کجاست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Omid یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخير
    پيشاپيش از صبر شما و وقتي كه ميگذاريد سپاس گذارم
    بنده براي درمان ريزش مو به دكتر پوست و مو مراجعه كردم از سن ١٩ سالگي و الان ٢٧ هستم،دكتر به من فيناسترايد تجويز كرد و در طول يك سال دو ماه به دوماه براي درمان به دكترم مراجعه ميكردم كه وضعيت ريزش موهام چك بشه و ايشون مرتب فيناسترايد رو تجويز ميكرد و به بنده ميگفتند براي پرستات و كنترل هورمون هاست بعد از يه مدت نتيجه نگرفتن دكتر رو عوض كردم كه به من گفتند اين قرص عوارض داره ،عوارض اون قرص رو زماني متوجه شدم كه متاهل شدم و الان من مشكل نعوظ دارم من فيناسترايد رو به مدت 4 سال مصرف ميكردم و الان مشكل نعوظم بسيار بحراني هست قرص ويزارسين١٠٠مصرف ميكنم كه گاهاً با توجه به شرايط كاريم و فشار زندگي و استرس جوابگو نيست و در رابطه اگر حتي ١٠ ثانيه صبر كنم متاسفانه با شلي الت رو به رو ميشم خواهش ميكنم كمكم كنين دكتر به لحاظ اجتماعي و فيزيكي به قول معروف مقتدر و بسيار سختي كشيده هستم و اين يه مورد روي اعتماد
    نفسم به شدت اثر گذاشته
    ممنون از پاسخگويتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام قدم اول رفتار درمانی است . اگر نعوظ صبحگاهی دارید مشکل اصلی همان استرس ها و مشکلات روانی زندگی است . با یک سکسولوژیست جهت رفع ان جلسه بگذارید . ازمایشات زیر را انجام و بفرستید : LH FSH TESTOSTERONE PROLACTIN
    2. تصویر کاربر Omid یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      دكتر نعوظ صبحگاهي گاهي هست و گاهي نيست!!!!ازمايش از طريق وريد بازوي و خون هست دگ دكتر؟
      پس بنده ابتدا ازمايشي ذكر شده رو ميدم و نتيجه رو ارسال ميكنم خدمتتون و با مشورت شما به سكسولوژيست پيشنهادي از سمت خودتون مراجعه ميكنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      بله حتما ازمایشات رو در ازمایشگاه انجام دهید بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عسل شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید اینها زگیل هستند ؟ اگر نیستند پس چ ضایعه ای هستند ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام پاپیلوماتوز است
  • تصویر کاربر عسکر شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    عفونت ادرار و درد در ناحیه پهلو و زانوی پای راست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عکس ازمایش ادرار و کشت ادرار را بفرستید اگر نداده اید انجام دهید همچنین سونوگرافی کلیه ها و مجاری انجام شود
  • تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام دوباره خدمت دکتر عزیز با تشکر و عرض ادب سوالات حقیر را پاسخ بفرمایید ممنونم البته دیروز هم همین سوالات را مطرح کردم و علیرغم تایید وب سایت شما. تاکنون پاسخی دریافت نکردم. با تشکر سن بنده ۶۳ سال بزرگی پروستات ۱۲۰ psa =3.5 از دو نوع جراحی turp و جراحی باز سنتی کدام بهتره دوم زمان عمل چند ساعته سوم زمان بستری در بیمارستان چند روزه چهارم زمان بازگشت به سر کار چند روزه با تشکر بسیار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر حجم پروستات ۱۲۰ است باید باز عمل شوید زمان عمل ۱ ساعت بستری در بیمارستان ۳ روز بازگشت به کار ۲ هفته بعد
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 56 سالمه آزمایش PSA انجام دادم جوابش 0.8 بوده وآزمایش سونو گرافی انجام دادم جوابش 43.42.41 وحجم 44سی سی وادرار باقیمانده 36 سی سی ومثانه وکلیه نرمال بوده ایا نیاز به دارو میباشد. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر مشکلی در ادرار کردن ندارید و قطر ادرار باریک نیست و شب ها جهت دستشویی رفتن از خواب بیش از ۲ باز بیدار نمیشین اقدامی لازم نیست
  • تصویر کاربر بهمن دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام 36 سال سن دارم
    هنگاه ارضاء شدن همراه مایع منی خون به مقدار زیاد خارج میشود طوری که انگار خون خارج میشود ، هیچ درد خاصی ندارم سوزش اداری ندارم در ناحیه کلیه ومثانه وبیضه درد ندارم و هیچ توده و غده ایی هم روی بیضه ندارم یه دفعه هم اینطوری شدم یه سری سنو از کلیه و مثانه پ پروستات گرفتم مشکلی نداشتم ولی چند ساله که گاهی اوقات از قرصهای تاخیری ویاگرا استفاده میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام یک ازمایش مایه منی یا انالیز اسپرم دهید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر بهمن شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      ممنون حتما انجام میدم جواب وخدمتتون ارسال میکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خواهش میکنم
    4. تصویر کاربر بهمن دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام‌دکتر اینم آنالیز اسپرم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      شواهد خون مشهود است مابقی موارد با توجه به وجود خون قابل قضاوت نیست سونوگرافی که جدید انجام شده باشه و مثانه و پروستات را کامل دیده باشه دارید بفرستید ؟
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصر یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام‌کلسیفیه به قطز12م‌مدارم‌سیپروفکت‌وپروترالونیزوپرد‌تجویز‌شده‌شب‌دچار‌حالت‌تهوع‌وتنگی‌نفس‌شدم‌مشکل‌چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عکس سونوگرافی را بعرستید ببینم
    2. تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام‌سونو‌بنده‌به‌دست‌شما‌رسید‌ه‌یا‌نه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      بله رویت شد ایا مشکلی در ادرار کردن دارید ؟ ادرار باریک شده ؟ شب ها جهت ادرار کردن از خواب بیدار میشین ؟ ازمایش psa دادین ؟
    4. تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۹ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      باه‌باریک‌شده‌‌اخر‌ادرار‌بریده‌ بریده میشه‌باید‌چند‌لحظه‌بشینم‌تا‌کاملا‌تخلیه‌بشه‌بیش‌از‌حد‌معمول‌شاید‌روزی‌15بار‌دستشویی‌دارم ساعت‌5صب‌تا‌10صب‌3الی4مرتبه‌دستشویی‌میرم‌بدون‌اینکه‌چیزی‌بخورم‌خیر‌ازمایشpsaندادم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      یک ازمایش psa و ازمایش ادرار و کشت بدهید بفرستید تامسولوسین هم شبی یک عدد بخورید بعد از یک ماه ببینید چطور میشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب