اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آمپول سرطان پروستات و داروهای سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
همچنانکه ذکر شد قطعی ترین و بهترین روش درمان سرطان پروستات به شرطی که در مرحه اولیه تشخیص داده شود، عمل جراحی آن یا رادیکال پروستاتکتومی می باشد.

این درمان قطعی بوده و بیمار می تواند عمر طبیعی خود را داشته باشد به شرطی که سرطان به جاهای دیگر بدن دست اندازی یا متاستاز نداشته باشد. 

اقدام به نمونه برداری از پروستات

متأسفانه بعضی از افراد به دلیل عدم آگاهی و یا عدم اهمیت به موضوع زمانی به دکتر مراجعه می کنند که کار از کار گذشته و سرطان پروستات به دیگر اعضای بدن که شایعترین آن غده لنفاوی لگن و استخوان های ستون فقرات است منتشر شده است که اغلب با درد منتشر استخوان ها، ضعف، کم خونی، بی حالی و خستگی خود را نشان می دهد.

درمانی در این مرحله تسکینی بوده و باعث متوقف شدن بیماری می شود نه درمان قطعی. سلول های سرطانی پروستات برای رشد و تکثیر و انتشار نیازمند تغذیه از هورمون های آندروژن که شایعترین آن تستوسترون می باشد که بیش از 90 درصد آن از بیضه های مردان تولید می شود، می باشند.

در همین راستا امروزه درمان سرطان های پیشرفته پروستات تحریم و قطع کردن غذاهای سلول های سرطان پروستات که همان تستوسترون است، می باشد. با قطع تولید تستوسترون در بدن و یا جلوگیری از ورود آنها به سلول های سرطانی پروستات، این سرطان متوقف و سلول ها به خواب زمستانی می روند.

قطع تولید تستوسترون

روش های مختلفی برای از بین بردن تولید و اثر هورمون های تستوسترون در بیماران مبتلا به سرطان پروستات وجود دارد که به شرح آنها می پردازم:

1- آمپول سرطان پروستات

استفاده از این دارو ها در بیضه ها که به آنها سلول های سرکوب کننده GNRH گفته می شود. این داروها به صورت آمپول هر یک ماه و یا هر سه ماه و به صورت عضلانی برای بیمار تزریق می شود که این دارو باعث توقف تستوسترون سازی در بیضه ها شده و به این طریق راه غذارسانی به سلول های سرطانی قطع می شود و لذا باعث توقف بیماری سرطان پروستات می گردد.

نوع دیگر داروها مثل فلوتامید از ورود تستوسترون به داخل سلول های سرطانی جلوگیری می کند و لذا باعث قطع تغذیه سلول های سرطانی پروستات می گردند.

هورمون تراپی سرطان پروستات

2- برداشتن بیضه

دومین راه درمانی سرطان پیشرفته پروستات برداشتن محل و مرکز تولید تستوسترون در بدن یا همان بیضه ها (ارکیکتومی دوطرفه) است. که در این روش هر دو بیضه مرد مبتلا به سرطان پروستات برداشته می شود و لذا به علت از بین رفتن مرکز تغذیه سلول های سرطان پروستات، رشد و تکثیر سلول های سرطان پروستات بلافاصله متوقف می شود.

این اولین درمانی است که برای سرطان های متاستاتیک پروستات در افراد بالای 70 سال استفاده میشود. گرچه این یک عمل جراحی است، این یک ADT را درنظر می گیرد زیرا این کار هر دو منبع تولید تستوسترون را حذف میکند، یعنی هر دو بیضه را. تاثیر این جراحی دائمی است و نمیتوان اثر آن را بازگرداند.

3- شیمی درمانی

برخلاف سرطان های دیگر شیمی درمانی نقش برجسته ای در درمان سرطان پروستات ندارد و فقط زمانی استفاده می شود که سرطان پروستات مقاوم به هورمون درمانی ایجاد شود که به عنوان مسکن درمانی استفاه می شود. شیمی درمانی استفاده از دارو برای از بین بردن سلول های سرطانی است، معمولا این کار با پایان دادن توانایی رشد و تقسیم سلول ها است. شیمی درمانی معمولا توسط یک متخصص سرطان داده میشود.

شیمی درمانی سیستمیک به جریان خون وارد می شود تا به سلول های سرطانی در بدن برسد. شیمی درمانی برای سرطان پروستات از طریق لوله ای که با سوزن وارد ورید می شود داده خواهد شد. شیمی درمانی ممکن است به بیمارانی که سرطان پروستات پیشرفته یا مقاوم به اختگی دارند داده شود. رژیم شیمی درمانی، یا برنامه ی آن، معمولا شامل تعداد مشخصی چرخه می شود که در دوره های زمانی مشخصی انجام می شوند.

چند داروی استاندارد وجود دارند که در سرطان پروستات استفاده می شوند. درکل، شیمی درمانی استاندارد با docetaxel در ترکیب با استروئیدی به اسم پردنیزون آغاز می شود. سازمان غذا و داروی آمریکا همچنین داروهای دیگری را نیز تایید کرده است، براساس پژوهش ها cabazitaxel، زمانی که با متوتروکسات مقایسه شد نشان داده شد؛ بیمارانی که بیماری پیشرفته دارند را بعد از مصرف docetaxel بهبود می بخشد.

در آزمایش های بالینی، cabazitaxel با docetaxel در بیمارانی که قبلا شیمی درمانی دریافت نکرده بودند مقایسه شد. در این بیماران، درمان با cabazitaxel بهتر از درمان با docetaxel استاندارد نبود.

شیمی درمانی

دیگر پژوهش ها مقدار مصرفی استاندارد را با مقدار کمتری از cabazitaxel در بیمارانی که غده ی آن ها بعد از درمان با را docetaxel  رشد کرده بود مقایسه کردند.به علاوه عوارض جانبی کمتر، این پژوهش همچنین دریافت که مقدار پایین تر دارو به بیماران کمک میکند زندگی طولانی تری داشته باشند.

پژوهش های اخیر نشان داده اند که اضافه کردن شیمی درمانی بعد از تکمیل 2 سال ADT برای مردانی که سرطان پرخطر پروستات داشته اند، کسانی که درمان قطعی پرتودرمانی گرفته اند، رویکرد موثری برای کاهش احتمال عود سرطان و بهبود بقا است. گرچه این نتایج جالب هستند، پژوهش های بیشتری نیاز است تا مشاهده شود آیا این درمان به افرادی که سرطان پروستات دارند کمک میکند یا خیر.

درکل، عوارض جانبی شیمی درمانی بستگی به خود فرد، نوع شیمی درمانی که فرد گرفته است، مقدار داروی استفاده شده و طول مدت درمان دارد، اما این عوارض می توانند شامل خستگی، زخم در دهان و گلو، اسهال، تهوع و استفراغ؛ یبوست، بیماری های خونی، تاثیرات دستگاه عصبی، تغییر در خلقیات و حافظه، مشکلات جنسی و تولید مثل، از دست دادن اشتها، درد و ریزش مو باشند.

معمولا عوارض جانبی شیمی درمانی بعد از اتمام درمان از بین خواهند رفت. در هر حال، ممکن است بعیض از عوارض ادامه یابند، بازگردند یا بعد از مدتی ایجاد شوند. از پزشک خود بپرسید که براساس برنامه درمانیتان چه عوارضی را ممکن است تجربه کنید. گروه درمانی شما با شما برای مدیریت یا پیشگیری از خیلی از عوارض جانبی کار خواهند کرد.

در مورد این مطالب اساسی مرتبط با شیمی درمانی و آماده شدن برای این درمان بیشتر یاد بگیرید. داروهایی که برای درمان سرطان استفاده میشوند همچنان درحال ارزیابی شدن هستند. صحبت با پزشکتان اغلب بهترین راه برای آموختن درمورد داروهای تجویزی شما، اهداف آن ها و عوارض جانبی احتمالی آن ها یا تداخلات آن ها با دیگر داروها است. با استفاده از راهنمای داروها، درمورد داروهایتان اطلاعات بیشتری بیاموزید.

رادیوتراپی سرطان پروستات

4- رادیوتراپی

رادیوتراپی یا پرتو درمانی در دو مورد زیر برای کمک درمانی سرطان پروستات استفاده می شود.

  • بعضی از افراد مبتلا به سرطان پروستات که تحت عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی قرار می گیرند و بعد از عمل جراحی عود سرطان با بالا رفتن PSA بعد از عمل خود را نشان می دهد، که در این موارد بهترین درمان رادیوتراپی کف لگن می باشد.
  • دومین مورد استفاده رادیوتراپی در درمان سرطان پروستات، دردهای منتشر استخوانی به علت متاستاز سرطان پروستات به ستون فقرات و لگن می باشد. که این بیماران چند جلسه تحت درمان رادیوتراپی قرار می گیرند و درد استخوانی آنها تسکین پیدا می کند.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
3.4/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر دوست چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    ببخشید یه چند وقتی هست روی کلاهک آلتم یک چیز هایی شبیه به زخم ایجاد شده و همین موضوع بابت نگرانی من شده است و نمی دانم که آیا زگیل است یا تبخال و یا ... ، می خواستم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید (تصویرش رو براتون ارسال کردم)
    و یه مشکل دیگری هم دارم که هر چند وقت یکبار ، بیضه هام درد میگیره و انگار یکی داره اونها رو فشار میده یا می کشه ، می خواستم بپرسم که مشکل چی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام ضایعه سر الت نگران کننده نیست و زگیل نیست اگر تغییر اندازه داد جهت بررسی مراجعه کنید بیضه ها هم اگر مشکل دارید یک سونوگرافی بیضه کنید اگر موردی نداشت نگران نباشید
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با سلام.۴۴ساله مجرد هستم.حدود دوماه پیش درد ناحیه مثانه و تکرر ادرار شروع شد.کشت ادرار دادم منفی بود.پزشک تشخیص عفونت پروستات را دادند.حدود ۱ماه افلوکسین۳۰۰ مصرف کردم و با مشورت شما سیپرو ۵۰۰ را ادامه دادم.الان حدود ۴۰ روز هم هست سیپرو مصرف میکنم.جمعا ۷۰ روزه آنتی بیوتیک مصرف میکنم و قطع هم نکردم.ولی کماکان درد در ناحیه مثانه و شکم و حتی بیضه را دارم.برخی روزها درد کمتر است و برخی روزها بیشتر.لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا تشخیص عفونت پروستات صحیح است و اینکه با وجود ۷۵ روز مصرف آنتی بیوتیک چرا بازم درد دارم.ضمنا بنده مجرد هستم و هیچ گونه سکسی در چند سال اخیر نداشتم.عفونت از چه طریقی وارد شده است؟
    ضمنا مصرف ۷۰ روز آنتی بیتوتیک عوارض ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر تکرر ادرار ندارید داروها را قطع کنید . منشا درد از پروستات نیست و سونوگرافی نرمال است . بررسی توسط متخصص گوارش شوید . این دردها اگر همراه با علایم ادراری باشد اهمیت دارد . عفونت خفیفی بوده که بهبود یافته
    2. تصویر کاربر امید چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      تکرر ادرار بعضی وقتها و آن هم فقط در شب دارم.تو طول این مدت که بهبود یافته بود ولی دیشب و پریشب احساس تکرر ادرار داشتم.
      ضمنا از راهنمایی شما سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      انتی بیوتیک نخورید فقط تولترودین ۲ میلی گرم شب ها بخورید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام برشما جناب دکتر کرمی.بزرگوار بنده ۶۰ روز پیش رابطه جنسی حفاظت نشده داشتم.بعد از ۲۰ روز ارشح سفید از الت و سوزش داشتم. هنگام ادرار سوزش نداشتم فقط در حالت عادی.به همکارانتون مرجعه کردم که ازمایش ua نوشتن.انحام دادم باکتری وجود داشت.و ۲ تا انتی بیوتیک خوراکی تجویز کردن.بعد از مصرف انتی بیوتیک خوب شدم.الان هم خیلی خفیف سوزش سر الت دارم و نشتی ادرار .به درخواست شخصی ازمایش ua uc دادم که به مخض اماده شدن براتون ارسال میکنم.سوالم این هست که اگر سوزاک باشه آیا در کشت ادرار مشخص میشه یا باید درخواست جداکانه بدم‌؟و اینکه اگر به آزمایشگاه مراجعه کردم اسم آزمایش سوزاک چی هست که انجام بدم.با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر داروی مناسب برای سوزاک داده باشند فعلا نیازی به ازمایش نیست همان کشت ادرار کفایت میکنه با توجه به اینکه دیگه ترشح سفید از الت ندارید فعلا اقدامی نمیخواد
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      دکتر برای تکرر و نشت ادرار چی دستور میفرمایید.من دسترسی به دکتر ندارم بخاطر شرایط کاریم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      تولترودین ۲ میلی گرم روزی یک عدد
    4. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      تشکر از شما بزرگوار
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر rk چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام بنده 34 ساله و مجرد هستم.
    حدود 6 سال پیش عمل واریکسول رو شما برای من انجام دادید و بعد از چند ماه مصرف دارو با آزمایش گفتید مشکلی برای ازدواج نیست.
    هفته گذشته که مجدد خدمتتون مراجعه کردم معاینه کردید و فرمودید آزمایش لازم نیست اقدام به ازدواج کن و مشکلی در فرزندآوری نیست. فقط یک سوال که فراموش کردم بپرسم. اینکه چندین هفته طول میکشد تا جنب شوم و اینکه حجم و غلظت آن مانند گذشته نیست مشکلی برای فرزندآوری نخواهد بود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام خیر مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر اشکان چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام
    ۲۶ سالم هست و مجردم ( در آستانه ازدواج)
    تقریبا ۱۰ سالی هست که درگیر خودارضایی هستم تقریبا هفته ای ۲ مرتبه
    در حال حاضر دچار زود انزالی و نعوظ ضعیفی هستم
    تا ۵ سال پیش چندین مرتبه رابطه جنسی داشتم و بعد از گذشت ۲ الی ۳ دقیقه ارضا میشدم ولی به تازگی که چندین مرتبه رابطه جنسی داشتم در کمتر ۳۰ ثانیه ارضا شدم
    الان خیلی نگران هستم و لطفا دارویی بهم معرفی بکنید تا مشکل زود انزالی و نعوظ ضعیفم رو برطرف بکنه در آستانه ازدواج هستم
    و اینکه آیا با ترک خودارضایی امکان بهبود مشکلاتم هست؟
    ممنون از دکتر کرمی عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام مشکل نعوظ و زود انزالی پس از ازدواج قابل قضاوت است و بسیاری از این مشکلات پس از ازدواج برطرف میشه . فعلا دارو مصرف نکنید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۹ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 18 سالمه دکتر رفتم آزمایش اسپرم دادم خیلی کیفت اسپرم پایین بود اندازه بیضه راست19×39و و چپ 19×37 هست توی سونوگرافی واریکوسل گرید 3 مشاهده شده ولی دکتر گفت ربطی به واریکوسل نداره باید فریز کنید لطفا بگید که اندازه شون مناسبه؟ اگه کوچیه اندازه بیضه ها برمیگرده ؟ و راهی هست برای درمان غیر از فریز کردن؟ و اگه عمل کنم درمان میشم ؟چون دکتر گفت عمل رو پیشنهاد نمیکنم فقط فریز کردنو گفت لطفا اگه راهی غیر از فریز کردن هست بگید خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام مجدد عکس سونوگرافی و ازمایش اسپرم را بفرستید اپلود نشده
  • تصویر کاربر داریوش چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام من ۴۵ سالمه کیستی اکو فری با جدار غیر ضخیم ۵۰ میلی در کلیه ام دارم که از ۳۰ میلی به بعد متوجه وجودش شدم و رشد میکند آیا باید جراحی شود یا خیر در ضمن با این کیست میتوانم در ماه رمضان روزه بگیرم یا خیر؟تصویر سونو گرافی و آزمایش ارسال میشود.سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام لطفا عکس اخرین سونوگرافی را بفرستید مشکلی جهت روزه گرفتن ندارید
    2. تصویر کاربر داریوش چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام
    3. تصویر کاربر داریوش چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر. دیروز عکس آخرین سونوگرافی و آزمایش رو ارسال کردم. روش ارسال مجدد رو ننیدونم لطفا راهنمایی کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      با توجه به مطرح شدن سپتا داخلی باید یک سی تی اسکن شکم و لگن با کنتراست انجام دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بنده 2 روز پیش با درد شدید پهلو به بیمارستان مراجعه کردم.گفتن سنگ کلیه است .بعد سونوگرافی انجام دادم.به پزشک مراجعه کردم که شیاف و قرص تامسولوسین نوشتن گفتن صبر کن تا دفع بشه.
    در منزل از آب و نوشیدنی زیاد استفاده میکنم الان 3 روز از درد اولیه میگذره دردم خیلی کمتره شده فقط پهلو هنوز درد خفیف دارم
    کی باید دوباره به پزشک مراجعه کنم؟
    آبم زیاد مصرف میکنم که رنگ ادرارم سفیده .
    1. تصویر کاربر جواد سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      عکس سونو ارسال کردم خدمتون دکتر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام من توصیه میکنم اگر درد کاهش یافته اما سنگ واضح ندیدید دفع بشه یک سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام دهید چون دقیق میبینه که سنگی مونده یا نه و اینکه اگر مونده سایز دقیقش چقدر است هرچند با توجه به کاهش درد احتمالا دفع کرده اید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    این حالت سفید تر شدن سر کلاهک التم چیه؟
    دیروز متوجهش شدم
    1. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      این تصاویر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام اگر از قبل داشته اید اهمیت ندارد و بخاطر از بین رفتن پیگمان پوستی هست که مهم نیست اگر جدیدا ایجاد شده باید از نظر قارچ بررسی بشه
    3. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      دکتر جان زائده های گوشتی زیر کلاهک رو حدود ده روزه متوجهش شدم و این رنگ پریدگی کلاهم یا براق شدنش رو دیروز متوجهش شدم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      ضایعات گوشتی مشکوک به زگیل باید از نزدیک رویت بشه هرچند با توجه به نوع ختنه ای که شده اید میتونه از همان زمان باشه ولی چون ذکر میکنید ۱۰ روز هست باید معاینه شوید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علب چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با عرض سلام دکتر جان بنده به علت یکسرس از علایم مثله درد زیره شکم و حالت گرفتگی و باد که اول تشخیص التهاب بود ولی جواب سونو حجم پروستات ۱۷۷ سی سی و باقیمانده ادرار ۲۵سیس بود به عنوان چکاب تست psa  و free psa و نسبت هردو را انجام دادم که جواب را میفرستم یه نظر بدین مشکل دارم یا خیر یا التهاب یا سرطان و بنده احساس فشار زیره شکم دارد که باد خارج میشود هم تکررهم درد زیز خوب میشود این به پدوستات مربوط است ممنون
    psa .57
    free psa .17
    freepsa psa .3
    عکس ازمایشم هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام سونوگرافی و ازمایشات نرمال است مشکلی از سوی مثانه و پروستات نیس
    2. تصویر کاربر علب سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      سلام دکتر جان من جواب آزمایش psa و free را فرستادم psa.57
      free psa.17
      free psa.psa .3
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      بله ازمایش رویت شد که نرمال است
    4. تصویر کاربر علب سه شنبه ۲ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      ممنون دکتر جان پس این درد زیره شکم من که همراه باد و دل پیچه یا نفخ است که وقتی باد خارج میشه بی ادبی نباشه یه حالت اسپاسم و گرفتگی که اگه مثلا یه صدا کنه زیره شکمم خوب میشه وهنگام نشستن بیشتر میشه از پروستات هست یا گوارش یا التهاب
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اسفند ۱( 3 سال پیش)
      از گوارش واضحا
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من جوانی 23 ساله هستم از حدود 6 ماه پیش در هنگام ادرار کردن دچار اختلال شدم و به طور کامل ادرار تخلیه نمی شد و من به طور مکرر به دستشویی می رفتم اوایل چون فصل زمستان بود فکر می کردم دچار سردی شده ام و به آن توجه نکردم چندی بعد در ناحیه شکم(کلیه یا مثانه نمی دانم) خیلی دچار درد شدید شدم به پزشک مراجعه کردم و بعد از سونوگرافی فهمیدم نه مثانه و نه کلیه مشکلی ندارد دکتر به من یه قرصی داد که بعد از 3 روز درد از بین رفت اما هنوز مشکل اختلال ادراری وجود داشت به خاطر همین به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کردم و بعد از انجام سونوگرافی و عکس برداری از مجاری ادراری متوجه شدیم نه مجاری ادراری مشکلی دارد و نه کلیه و مثانه به این دلیل تشخیص دکتر پروستات بود (هیچ اقدامی برای تعیین اندازه پروستات انجام ندادم) دکتر به من قرص پرازوسین تجویز کرد و مدت 2 ماه تمام این دارو را خوردم اما هیچ بهبودی حاصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید آیا مشکل از پروستات است یا من مشکل دیگری دارم (در ضمن دکتر یه قرص اعصاب هم به من داد که به سفارش پدرم چون باعث چاقی شدید می شد آن را نخوردم)
    علایم بیماری من در حال حاضر :
    احساس عدم تخلیه کامل ادرار - کم بودن فشار ادرار و مکرر دستشویی رفتن - دو شاخه شدن ادرار در برخی مواقع
    .
    آقای دکتر من از یکی از شهر های جنوبی کشور تماس می گیرم و شهرمان دیگر متخصص کلیه و مجاری ادراری ندارد و چون روی کشتی کار می کنم امکان آمدن به تهران و مراجعه حضوری را ندارم لطفا کمکم کنید هزینه اش هرچه باشد پرداخت می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما اصلا مشکلی ندارید اغلب حساسیت بیش از حد است شما سالمید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب