اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان طلائی سرطان پروستات بدخیم با رادیکال پروستاتکتومی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان پروستات بدخیم شایع ترین سرطان منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه و کولون می باشد. علیرغم شیوع نسبی بالای سرطان پروستات، اگر به موقع تشخیص داده شود و کامل درمان گردد، هیچ خطری برای بیمار ندارد. درمان قطعی سرطان پروستات چیست؟

همچنانکه در مباحث گذشته عرض کردم قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از مقعد و با استفاده از سونوگرافی است. پس از تشخیص قطعی سرطان پروستات بدخیم درمان آن بسته به درجه ی آن متفاوت است.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

درمان قطعی سرطان پروستات جراحی است، ابتدا پزشک برای درمان شما اقدام به جراحی میکند که این جراحی شامل، برداشتن غده پروستات (پروستاتکتومی رادیکال)، و برخی از بافت های اطراف و چند غدد لنفاوی است. جراحی یک گزینه برای درمان سرطانی است که محدود به پروستات است. گاهی اوقات برای درمان سرطان پروستات یا متاستاز پروستات پیشرفته پروستات در ترکیب با سایر درمان ها استفاده می شود. و ممکن است بعد از جراحی نیاز به انجام چندین جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی داشته باشید.

جراحی سرطان پروستات بدخیم

اگر سرطان پروستات بدخیم در مرحله اولیه که داخل غده است و مقدار کمی از پروستات را درگیر کرده است و چسبندگی زیاد به اطراف نداشته باشد، درمان قطعی آن، عمل پروستات بدخیم است. در این روش با یک الی دو شب بستری در بیمارستان و بدون بیهوشی عمومی و با برش چندسانتی زیر ناف غده پروستات به همراه مخلفات آن از قبیل کیسه های منی و لوله های منی بر کاملاً برداشته و پاکسازی می گردد. پس از برداشتن کامل غده پروستات گردن مثانه را به مجرا پیوند می زنیم که در فیلم زیر می بینید.

عود سرطان پروستات بعد از جراحی

برخلاف عمل جراحی ساده و خوش خیم پروستات که مثل گردو در آن فقط هسته را برمی داریم در جراحی سرطان پروستات بدخیم مجبور به برداشتن کل غده پروستات جهت جلوگیری از عود بیماری و درمان کامل آن هستیم و لذا شانس عوارض ذکر شده در این عمل با درصد بالاتری نسبت به عمل ساده پروستات همراه می باشد.

فیلم عمل پروستات

عمل رادیکال پروستات

بعد از عمل موفقیت آمیز جراحی سرطان پروستات که بین 45 دقیقه تا 5/1 ساعت طول می کشد یک سوند به مدت 20-15 روز در مثانه و مجرا جهت گرفتن موفقیت آمیز پیوند مثانه به مجرا گذاشته می شود و شما 48 ساعت بعد از عمل از بیمارستان مرخص می شوید و بهتر است هر چه زودتر علیرغم داشتن سوند فعالیت های روزمره و تحرک لازم را داشته باشید تا از بعضی از عوارض جراحی لگنی از قبیل لخته شدن خون در اعضا و … جلوگیری شود.

تنها توصیه بعد از عمل نگهداری کامل از سوند به مدت 2 الی 3 هفته می باشد. بعد از یک هفته بخیه محل عمل و سه هفته بعد سوند شما خارج می شود. جواب قطعی از نظر شدت درگیری به سرطان پروستات و نوع آن از نظر قدرت تهاجمی یک هفته بعد از عمل توسط پاتولوژی به دکتر شما گزارش می شود و بسته به اینکهدرجه درگیری چقدر است؟ و یا بافت های اطراف درگیر شده اند، یا نه، ادامه درمان بر اساس گزارش پاتولوژی عبارت است از:

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم در تهران

عوارض عمل پروستات بدخیم

متخصص پروستات بعد از خارج کردن سوند مجرا ممکن است شما به درجاتی خروج غیرطبیعی ادرار داشته باشید که با گذر زمان اغلب بهتر می شوند. بهترین ورزش تقویت دریچه ادرار بعد از عمل، منقبض کردن عضلات باسن می باشد که توصیه می گردد در طول روز مرتب انجام شود که اغلب با گذر زمان در حدودی که عملکرد مثانه نرمال باشد و آسیب جدی به اسفنکتر وارد نشده باشد، با گذر زمان و انقباض عضلات باسن که توصیه می گردد چندین بار در روز انجام شود بهتر خواهد شد.

طول عمر بیماران

بر اساس تاریخچه طبیعی سرطان پروستات موضعی، امید به زندگی (LE) مردانی که تحت درمان با پروستاتکتومی رادیکال (RP) یا رادیوتراپی با پرتو خارجی قطعی (EBRT) قرار گرفته اند باید بیش از 10 سال باشد.

علت عود مجدد سرطان پروستات بعد از رادیکال

بله گاهی ممکن است بعد از جراحی و درمان سرطان پروستات شما مجددا عود کن این اتفاقا ممکن است به خاطر جا ماندن رخی از سلول های سرطانی حین جراحی باشید به همین دلیل است که باید در انتخاب پزشک و جراح متخصص خود دقت لازم را داشته باشید.

 جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

1.2/5 - (1008 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر

    بنده بعد از مدفوع كردن دجار تكرر ادرار ميشم و درد و فشار و احساس ادرار مي كنم خيلي اذيتم مي كنه

    به نظر بنده مشكل بنده جي مي باشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر گوارش مراجعه کنید
  • تصویر کاربر sasan جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    طبق فرمایش شما عکس رو به ادرس جی میلتون فرستادم
    خواهش میکنم کمکم کنید ایا باید آمینوبنزوات پتاسیم مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس را به صورت فایل ضمیمه بفرستید
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلان و خسته نباشی.خدمت شما عرض کنم که من برج5ساله92یک عمل بیضه داشتم.طبق سونوگرافی و آزمایشات انجام شده دکتر تشخیص داد که رگهایی در بیضه ایجاد شده که باعث درد فراوان برایم شده بود.قبل از عمل بیضه ها به طرز ناباوری کوچک شدن.بعلت دردی که داشتم به پزشک مراجعه کردم.الان تقریبا حدود یکسال از این عمل میگذره ولی سایز بیضه ها که تغییری نداشته حس میکنم اندازه آلت تناسلی هم کوچک شده.در ضمن از مشکل جنسی هن رنج میبرم.میل جنسیه خودم رو کلا از دست دادم.پرولاکتین خونم بالاست.میخاستم ببینم این پروسه ربطی بهم دارن؟؟و چطور باید بیضه ها به اندازه قبلیه خود برگرده.در ضمن از آلات تناسلیم بعد از عمل ترشحات سفیدی دارم.آزمایش دادم ولی گفتم چیزی نیست.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      پرولاکتین ارتباطی به واریکوسل ندارد برا ی بقیه سوال از دکتر معالج بپرسید
  • تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید وخدا قوت به شما عزیزترین ها میخواستم بدونم من بعد عمل واریکوسیل دکتر به من داروی تاموکسیفن 10 میلی وکارنیتین داده عوارض دارو رو خوندم خیلی نگرانم ایا چشم ضعیف میشه و10بدتر ریزش مو میگن هرکسی از این دارو استفاده کنه احتماله طاسی داره در کناره اینا هم ویتامین المانی زینک پلاس داده ایا احتمال اینا هست وایا بعد از قطع دارو اون موهای رفته بر میگرده واگه اصلا اینارو مصرف نکنم اشکالی نداره بینهایت از شما سپاسگزارم آقای دکتر عزیز خیلی دوستون دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      هر داروئی عرضه خاص دارد اگر اذیت میکنه قطع کن چون زیاد موثر نیست
    2. تصویر کاربر صالحی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بینهایت ممنونم خیلی دوستون دارم همیشه سلامت کناره خانواده محترم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید.احتراما همسر اینجانب 44ساله میباشند که با انجام سونوگرافی یک عدد سنگ هفت میلی در ابتدای حالب سمت راست ایشان مشاهده شده است .پزشک معالج دستور سی تی اسکن
    را صادر فرمودند .بعلت نگرانی همسرم هنوز درمان را شروع نکرده ایم. در ضمن بیمار هیچگونه دردی را تاکنون از بابت سنگ نداشته اند .خواهش اینجانب این
    است که نظر خود را در خصوص نحوه درمان بفرمایید. جهت اطلاع باید عرض کنم که ما ساکن استان خوزستان. شهر اهواز می باشیم . اگر امکان دارد یک پزشک خوب در اهواز معرفی بفرمایید.نمی دانم
    درمان را همینجا انجام بدهیم یا خیر .امکان آمدن به تهران یا اصفهان را نیز داریم. هر چه شما صلاح بدانید. با تشکر و آرزوی موفقیت شما.مجید یوسفی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر میتوانید تهران در خدمتم 02122642744
  • تصویر کاربر خاطره سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    فقط ميخواستم تشكر مخصوص كنم از جناب دكتر كرمي براي تشخيص خوب و ارامشي كه به من در مورده بيماري پسرم دادند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشکر از لطف بیکرانتان و باارزوی سلامتی و شادکامی و ارامش ماندگار
  • تصویر کاربر طاهره سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    test result unit Reference value
    Seminal fluid :
    volume 7cc ml 3-7
    color Milky milky
    Liquefaction time 40min min
    viscosity High Normal
    PH 8 7.2-7.4
    Total sperm count 49 Million/ml 60-160
    Motility 15% % More than 70%
    Rapid progressive 2% %
    Slow progressive 13% %
    Non motile 85% %
    Normal morphology 40%
    R.B.C 2-3 /h.p.f occasional
    W.B.C 2-3 /h.p.f occesional
    Immature cells 4-6 /h.p.f
    Agglutination Were seen
    لطفا بگید مشکل همسرم خیلی جدیه؟چون ما بچه نداریم و همسرم 38 سالشه و در حال حاضر چند روزه که با داروی گیاهی تحت درمانه. آیا گیاهی نتیجه میده یا الان برای این کار دیره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت اسپرم مختل است اگر واریکوسل دارند باید عمل کنند
  • تصویر کاربر Alirezaee سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 19 سالمه قدم 184 وزنم 90 کیلو هستش الت من در حالت نعوظ 13 سانتیمتره.میخواستم بدونم از این اندازه امکان داره بزرگتر بشه یا نه ممنون میشم سریع جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال است راهی برای بزرگ کردن نداره
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر کرمی خسته نباشین شنیده ام مومن ترین و بهترین دکتر ایران شما هستین عکس سونو گرافیم رو براتون میفرستم الطف کنید بهم بگین ایا مشگل جدی ندارم و چه دارویی درد خفیفی که سمت چپم هستش برطرف میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال و نیاز به درمان ندارید
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین، مادرم چند ماهی دارای تکرر و بی اختیاری ادرار بودن که حدودا یک ماه پیش رفتن یش دکتر و نوار مثانه گرفتن و تشخیص دادن که فشار مثانه بالاست و دکتر گفت باید سیستوسکوپی بشن که در اونجا سنگهای مثانه را شکستن و تشخیص دادن که جداره مثانه در اثر وجود سنگ ضخیم شده که فقط یک قرص یتامین eدادن و یک کرم واژینال و گفتن تیر ماه بیاین برای داروی جدیدتر . میخواستم بپرسم که ایا این داروها برای کلفتی جداره مثانه کفایت میکنه یا نه ؟ و اینکه اقای دکتر از وقتی که سیستوسکوپی شدن تکرر و بی اختیاری ادارشون خیلی بهتر شده ولی بعضی وقتا که استرس دادن دچار تکرر در حد 6 دفعه در روز میشن در حالی که قبلا 8یا 9 بار در روز تکرر داشتن و هنوز هم دارن همون قرص ویتامین ای و کرم رو دوبار در هفته مصرف میکنن . ایا این تکرر در روز عادی است یانه؟و ایا این قرص و کرم برای درمان ضخیم شدن جداره کفایت میکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانتان خوب بوده ادامه بدهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمیده سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام پدرم 73 سال سن دارد وتا به حال علامت خاصی از بزرگی پروستات نداشته .درپی افت فشار وانتقال به اورزانس وداروهایی که مصرف شده در سی سی یو دچار احتباس ادراری گردیدوازمایش خون بالا بودن اوره 99وکراتینین4/4وpsa11/1را نشان داد که بعد از سوند ازمایشات کراتینین به 1/4واوره33 تبدیل شد..نگرانیم سرطان بدخیم پروستات باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر psa پائین نیاید باید نمونه برداری شود اگر زیر 4 باشد باید پروستات جراحی شود
  • تصویر کاربر hh جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 636 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ادرارمن باتاخیرانجام میشودواحساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نشده است وبه همین خاطرشب هانمیتوانم راحت بخوابم وگاهی اوقات ادرارمن دوشاخه میشودآیامشکل ازپروستات من است؟درضمن 17ساله هستم.
    باتشکرممنون میشم اگه سوالم جواب بدید
    درضمن دکترعدد2درایمیل من انگلیسی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      17 ساله مشکلی به نام پروستات نداریم اگر نگرانی مراجعه کنید02122642744
  • تصویر کاربر سعید. شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    دکتر سلام..وقتتون بخیر..من قبلا مزاحمتون شدم به خاطر مشکلم و شما گفتید که مراجعه به پزشک داشته باشم..من23سال دارم و مجرد هستم...ادرارم با فشار کم،گاهی قطع و وصل شدن و سوزش شدید دارم که به سفارش شما به پزشک اورولوژیست مراجعه کردم و بهم قرص ناپروکسن،پرازوسین،روی و ویتامین سی با 3تا آمپول آمیکاسین داد...بنظر شما این تجویز داروها درسته؟؟بعدشم من تحقیق کردم شنیدم که پرازوسین برای کاهش فشار خونه...آیا ضرری نداره که مصرف کنم؟؟؟؟ممنون....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      شاید تنگی مجرا دارید سیستوسکوپی کمک کننده است
  • تصویر کاربر معصومه یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    باسلام پدرم 2 سال پیش (70) سالگی بدلیل سرطان پروستات بیضه ها یش را در آوردند.اکنون از عرق بیش از حد و افسردگی رنج می برد خواستم بدانم راه حلی برای این مشکل وجود دارد متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      داروهای ضد افسردهگی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب