راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر وقت بخير حدود ٦ تا ٨ ماهى هست ختنه گاه بنده بشدت خارش داره در حدى كه اينقدر خاروندم كه زخم شده و متورم شده اين موضوع از بعد استفاده از يه نوع پودر مو بر بود كه استفاده كردم و هر روز بدتر ميشه و آلتم بشدت پوست پوست شده و زخم شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      عکسش را بفرسنید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    ضایعه ای بین بیضه و مقعد ایجاد شده که تازه متوجه ان شدم نمیدونم زگیل هست یا چیز دیگه اگر هست سریع باید مراجعه کنم یا خیر مصرف کرم یا دارو توصیه میکنید یا خیر؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      زگیل است 09351142080 بهترین درمان کرایو میباشد
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر ؛
    جوانی هستم ۲۲ ساله و مجرد . حدود ۳ ماه پیش هنگام نعوظ ، در قسمت چپ سر مجرای ادراری احساس سوزش ناگهانی و نسبتا شدیدی کردم به طوری که با برخورد سر آلت به لباس احساس سوزش ادامه داشت و تا چند روز به مرور احساس سوزش کمتر شد . باتوجه به اینکه حدود ۳ ماه از آن اتفاق میگذرد با لمس های مکرر قسمت چپ سر آلت و زیر کلاهک ، احساس سوزش اندکی باز میگردد که گویا قسمت چپ کلاهک نسبت به لمس حساس شده ولی هنگام ادرار هیچ سوزشی وجود ندارد به طوری که اگر نسبت به این مسئله فکر نکم مشکل خاصی برای زندگی روز مره ام به وجود نمی آورد . ولی با توجه به مداومت اتفاق به حدود ۳ ماه و اینکه فقط  قسمت چپ کلاهک و سر آلت حساس شده آیا این مشکل جدی تلقی میشود و در صورت امکان راهنمایی جنابعالی را در این زمینه خواستارم ، با تشکر از جنابعالی...
     
    1. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      لازم به ذکر است از نظر ظاهر هیچ مشکلی وجود ندارد . در هنگام نعوظ  ارادی هم هیچ مشکل و سوزشی وجود ندارد و فقط در حالت معمول ( غیر نعوظ ) است که قسمت چپ و زیر کلاهک نسبت به لمس کمی حساس شده . ناگفته نماند این اتفاق پس از نعوظ ارادی و لمس مکرر آلت رخ داد .
      آقای دکتر اگر آلت در تماس مستقیم با مواد پلاستیکی مثل کیسه فریزر باشه ، میتونه باعث این حساسیت شده باشه ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      این بیماری نیست اب زیاد بخورید حل میشود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدی یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    لکه های سیاه رنگ مدتی است روی آلت من وجود دارند که تا امروز خارش نداشتند اما به خارش افتاده اند .
    من به نظر یک پزشک عمومی پماد کلوتریمازول مصرف کردم اما خوب نشد
    مطب هم تعطیل است .
    دلیل این لک ها چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      اگر پیش رونده نیست نیتز به درمان مدارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی من یک جوان ۱۶ ساله هستم روی آلتم چیز هایی شبیه به زگیل وجود دارد در صورتی که من هیچ گونه رابطه جنسی نداشته ام با مراجعه به پزشک و معاینه گفت که شاید زگیل باشد وجواب قطعی نداد و آنها را برداشت و طبق رابطه ۰ ۲ ۶ واکسن گارداسین را زدم ولی باز هم برگشتند و با مراجعه دوباره گفت جای نگرانی نیست و دیگر اهمیت نده تا زمانی که زیاد و بزرگ شوند دوباره بیا در ضمن گفت مشکل کوتاهی آلت هم دارم و درست هم ختنه نشده ام باید چه کنم؟ خیلی ذهنم درگیر این موضوع شده خواستم نظر شما را هم بدانم ، آیا ممکن است گوشت ا
    ضافی باشد با تشکر از زحمات شما. 
    عکس هم برای تشخیص بهتر فرستادم.
    1. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکتر میشه لطفا جواب منو بدید با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      اگر رابطه نداشتید صد پر صد زگیل نیست
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دست شما درد نکنه آقای دکتر نمی دانید چقدر خوشحال شدم عکس ها هم دیدید؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    5. تصویر کاربر علی جمعه ۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از زحمات شما عیدشما هم مبارک ❤
      آقای دکتر لطف میکنید بگید الان باید چیکار کنم
      یه دنیا ممنون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سنايي پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان، عرض ادب.
    ببخشيد من چند تا دونه زده روي آلتم كه تو يه تايمي هم يهو زياد ميخواستم بدونم زگيل هست يا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      شبیه. زگیل است وبهترین درمان کرایو09351142080 02122642744
  • تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    با درود فراوان
    پیرو سوال 194588 چند روزیست در ناحیه بیضه ها احساس درد دارم .به شکلی که در هنگام خواب فاصله دادن بین پاها را به جهت کاهش درد ترجیح میدهم نظر شما در این مورد چیست .
    در ضمن تعداد پنج کپسول پروستا باریچ شبی یکعدد هم مصرف کردم .
    باتشکر فراوان کریم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه انجام دهید
  • تصویر کاربر Alavizadeh پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگوار "پروفسور کرمی"
    حدود سه ماه قبل پدر بنده به دلیل قطع ادرار ودرد در ناحیه تناسلی به پزشک مراجعه کرده و طبق آزمایشCBC, دارایPSA حدود 11.5 میبود.
    در حال حاضر طبق جواب بیوپسی تشخیص acinar adeno carcinoma
    با گلیسون 9 در تمامی مناطق نمونه برداری داده شده است.
    طبق جواب CT و طب هسته ای هیچگونه متاستازی به لنف و استخوان و سایر ارگانها مشاهده نمیشود.
    ممنون جنابعالی میشویم در صورت امکان تشخیص و چگونگی روند درمانی بیماری پدرم رو قبول زحمت بفرمایید🙏🏻با توجه به وضعیت انتشار بیماری کرونا و به دلیل اینکه شهرستان زندگی میکنیم امکان اینکه برای تشخیص درمان اولیه هم حضورا خدمت برسیم نبود ولی برای اقدام درمان انشالله مزاحم جنابتان خواهیم شد. ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر Alavizadeh جمعه ۲۳ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکتر ما دست نگه داشتیم و طبق تشخیص دکتر معالج هم جلو نمیریم منتظر تشخیص و پاسخ شما هستیم...اگه ممکنه پاسخگو باشید خیلی ممنون.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      بعد تز تعطیلات بیایید عمل09351142080 02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام. آقای دکتر وقتتون بخیر. من 15سالمه و شش ماه دیگه 16ساله میشم. قدم 180 و وزنم 115 کیلو هست. آلتم در هنگام نعوظ در حالت ایستاده 11 سانته. البته از سر آلت تا جایی که مشخص و خارج از چربی های زیر شکمم هست اندازه گرفتم و آن بخشی که زیر چربی هاست رو در نظر نگرفتم.. چیزی حدود 5سانت هم چربی اشباع شده زیر شکم دارم. حس میکنم الت کوچکی دارم یا ... . ایا رشد آلت از نظر طول یا قطر ادامه پیدا میکنه یا خیر؟ در ضمن از پارسال برخی نشانه های بلوغ نظیر مو های زائد یا.. در من ایجاد شده. این موضوع اعتماد به نفس منو کاهش میده و نمیدونم چطوری از نرمال بودن طول آلتم مطمئن شم. با کاهش وزن آیا وضعم بهتر میشه؟آیا نیاز به درمان یا معاینه دارم؟ آیا این سایز کاملن طبیعیه. به نظرتون اگه وزن کم کنم میتونم طول التم رو به 15 یا 16 سانت برسونم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      یعنی اگه وزنمو کاهش بدم اون 5سانت نهفته هم آزاد میشه؟ این اضافه وزن زیاد من تو شکمم و زیر شکمم خیلی خودشو نشون میده.البته راجب بقیه سوالاتم اگه نظری دارید. لطف کنید.پاسخ بدید. ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      جناب دکتر؟؟؟
    4. تصویر کاربر امیر جمعه ۲۳ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      اقای دکتر؟بنظرتون چقد باید وزن کم کنم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      هرچه قدر بیشتر بهتر
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با درود فراوان
    57ساله هستم .آزمایش خون پروستات بنده بشرح زیر میباشد
    psa :1.2
    free psa :0.5.
    تفسیرتون از آزمایش فوق چیست
    در ضمن تکرر ادرار شبانه هم دارم
    در حال حاضر لوزار25 و آملوپرس5 و آتورواستاتین20 مصرف میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر کریم دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      با درود فراوان
      پیرو سوال 194588 چند روزیست از ناحیه بیضه ها احساس درد دارم .بصورتی که سعی میکنم در هنگام خواب بین دو پاهایم فاصله ایجاد کنم نظر جنابعالی رو دراین مورد میخواستم بدونم . در ضمن چهار پنج کپسول پروستا باریچ شبی یکعدد نیز مصرف کرده ام
      با تشکر فراوان کریم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      از نظر من مهم نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی اندازه پروستات
    اینجانب 39 در 30 در 38 با حجم 24 سی سی می باشد.
    در حال حاضر روزی یک عدد کپسول امنیک مصرف می کنم.
    اما شبانه یک تا دو بار تکرر ادرار
    با تاخیر و جریان ضعیف ادرار مواجه هستم.
    شما چه صلاح می دانید؟
    ادامه مصرف دارو یا عمل جراحی لیزری یا....؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید 02122642744 هماهنگ فرمایید در خدمتم
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

پروتز آلت تناسلی چه کمکی به درمان اختلال نعوط می کند؟ آیا پروتز می تواند مشکل نعوظ…
سنگ حالب می‌تواند دردی طاقت‌فرسا داشته باشد، اما خوشبختانه با انتخاب‌های غذایی هوشمندانه و تغییرات سبک زندگی،…
سنگ کلیه، پدیده‌ای دردناک و رایج است که می‌تواند زندگی روزمره فرد را مختل کند. سنگ کلیه،…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب