راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدی جمعه ۵ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 77 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتربنده گلیم سنگ سازه چندین بار عمل پیسینل انجام دادم دکترجهت جلوگیری پودروقرص برام تجویزکردقرص هام تمام شده لطفااسم قرص هارابرام بنویسید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      چه دارویی مصرف میکردین؟
    2. تصویر کاربر محمدی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      جهت جلوگیری مجددازسنگ پودرپتاسیم سیترات سپیداج ویک نوع قرص که فراموش کردم نوع قرص را//لطفاً نوع قرص رابرام بگویید
    3. تصویر کاربر محمدی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      پودر سیترات سپیداج ویک نوع قرص که نمیدانم اسم قرص رالطفانوع قرص رابرام بگوییدباتشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      قرص رواتینکس استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۵ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ممنون میشم جواب پاتولوژی پدر بنده رو برسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      بنده عمل کردم؟
    2. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      نه شما عمل نکردید
    3. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      نه شما عمل نکردید.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      توده بدخیم بوده با توجه به وسعت درگیری بهتره تحت نظر انکولوژی باشید
    5. تصویر کاربر امیر جمعه ۵ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      ممنون دکترررر ، این نوع تومور ها چقدر احتمال عود دارن ؟
      الان خطر رفع شده ؟
      یا به مراحله درمانی جدید نیاز داره ؟
      ممنون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      نیاز به مراحل و پیگیری دقیق داره
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید میشه جواب بدید
    ضخامت طبیعی پارانشیم کلیه چنده؟آخه من سونوگرافی رفتم نوشته ضخامت پارانشیم کلیه راست و چپ به ترتیب ۱۳.۱۲میلیمتره
    و تو سونوگرافیم نوشته شده کلیه سمت راستم کوچیک تر از حد طبیعیه آیا مشکل سازه؟(کلیه سمت راست:۷۸میلیمتر. سمت چپ:۱۰۵)

    اینم بگم که هردو کلیم سنگ وجود داره
    واقعا استرس گرفتم اخه ۱۸سالمه تو اینترنتم چیزای جالبی نوشته نشده
    ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      در محدوده ی نرماله آزمایش کراتینین انجام بدین
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    سلام، وقتتون بخیر
    آقای دکتر آیا زائده دیده شده در عکس زگیل هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      خیر زگیل نیست
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 119 مشاهده پرسش
    سلام زود انزالی دارم نزدی کی میکنم به یک دقیقه نمیره ارزان میشم قرص آسپره هم اسیری نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
  • تصویر کاربر عموزاده پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 104 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب.خانم 41 ساله هستم.
    دی ماه 1402, به علت پیلونفریت حاد به مدت پنج شب در بیمارستان بستری شدم.علائم شدیدی داشتم. دکتر یوسف عطایی پور پزشک معالجم بودند در بیمارستان .
    در انتهای معالجه،با اینکه در سی تی اسکن و سونوگرافی و آزمایشات، سنگ نشان داده نشد ،با توجه به علائم حاد و شدیدی که داشتم دکتر گفتند احتمالا به جز عفونت شدید کلیه ، سنگ هم دفع شده.
    ماجرای شروع به این ترتیب بود : شروع با درد کمر و پهلو و خون زیاد در ادرار، احساس ادرار باقیمانده،تکرر ادرار در ساعت چند بار، درد و فشار در دفع ادرار. که در مرحله اول ، مطب یک دکتر مراجعه کردم،گفتند چون تب نداری احتمالا در حال دفع سنگ هستی با اینکه سونو چیزی نشان نمیدهد .

    با گذشت دو سه روز،  علائم ثانویه ایجاد شد :  تهوع زیاد، احساس درد و انقباض زیر شکم و هر دو پهلو( روز اول یک پهلو ،بعد هر دو پهلو)،  و درد کمر، تب و لرز خیلی زیاد و عود شونده، هر چند دقیقه. تب و لرز و درد ها و ... تا دو روز در بیمارستان هم  ادامه داشت . اورژانس بیمارستان به سرعت بنده را بستری کردند و دکتر عطایی پور طی پنج روز بستری بنده را معالجه کردند .

    سوال اصلی بنده: دکتر عطایی پور گفتند روزه داری برای بنده  تا آخر عمر ، ضرر دارد و ممکنست مجدد مشکل پیدا کنم .با اینکه آزمایشات بعد از بهبودم ، همه خوب بودند ،فقط سالهای پیش در ادرارم هیچوقت خون وجود نداشت . ولی الان در هر دو آزمایشم با فاصله چهار ماه، با اینکه در ایام عادت ماهانه آزمایش نداده ام ، ولی کمی خون هست. سطح کراتینین خوب بوده و دغع پروتئین هم منفی بوده.(از دی ماه پارسال تا کنون دو بار آزمایش داده ام برای چکاپ). بنده حتی پرسیدم در روزهای کوتاه سال ، با شرط تأمین آب بدن از افطار تا سحر ...باز هم فرمودند ،در طول روز هم کلیه ها نیاز به آب دارند .

    خواستم نظر جناب آقای دکتر کرمی را بدانم، تا  تکلیف شرعی برایم روشن شود .آیا بنده از روزه معاف هستم یا خیر ؟
    در بیمارستان یک دکتر جراح هم بنده را معاینه کردند و گفتند خوشبختانه به عمل نیازی نیست .

    آیا این شرایط که دکتر عطایی پور گفتند، تا آخر عمر برای من باقیست و کلا نباید روزه بگیرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      میتونید روزه بگیرید سنگ کلیه منعی جهت روزه گرفتن نداره
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 89 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عرض ادب واحترام

    برای مادر بنده در مراجعه اتفاقی به سونوگرافی(قبلا برای حضرتعالی ارسال شده و فرمودید جراحی باید انجام بشه) ، متوجه شدن که تو کلیشون تومور چهارسانتی وجود داره
    تصاویر سی تی و ام ار ای و همچنین‌جواب سی تی رو خدمتتون ارسال میکنم.
    دوتا سوال دارم خدمتتون:
    1-به خاطر اینکه دوران نقاهت و بهبودیِ، جراحی لاپارسکوپی برای مادرم که سنشون زیاده و تحملشون کم، مناسب هست ما تمایل داریم جراحی با لاپاراسکوپی انجام بشه ایا امکان داره با لاپاراسکوپی انجام بدین؟
    2-و اینکه ایا جراحی با حفظ کلیه انجام میشه؟بخاطر اینکه کلیه دیگشون چند درصد، نارسایی داره حفظ کلیه بشه خیلی خوبه برامون

    3-اقای دکتر اگر فقط تومور خارج بشه امکان برگشت تومور چند درصد هست؟

    ممنونم

    جواب سی تی اسکن :

    http://93.118.106.179:8081//Secure/OnlineAnswer.aspx?ID=0043107505c0646d2b0add4ad58ea4f22e5e099c4d
    تصویربرداری پرتو طب حقیقت

    تصاویر سی تی اسکن:

    مرکز تصويربرداري حقيقت
    جهت مشاهده تصاوير پزشکي خود لينک زير انتخاب فرماييد

    http://93.118.106.179:8083/study/HisLinkToPacs/WebViewer/7b511ed0986f12378fa20df5b905fca9/43107505

    تصاویر ام ار ای:

    https://khatamolanbia.marcopacs.net/metric/rh/693118644
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      ببینید حین عمل مشخص میشه ببینیم توده چقد چسبندگی داره قابلیت حفظ کلیه هست یا خیر احتمال اینکه کارشون به نارسایی کلیه بکشه کمه
  • تصویر کاربر سارا پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 73 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    متاسفانه متوجه شدم ک hpv 16رو مبتلام
    ‌ک من و پارتنرم هر دو واکسن رو زدیم
    ‌هیچ کدوم هیچ ضایعه ای نداریم ،میخواستم بدونم با توجه ب اینکه آزمایش دقیقی برای آقایان نیست چطوری باید متوجه بشیم ک ایشون خوب شدن یا نه؟؟؟و چ خطراتی ایشون رو تهدید میکنه ؟؟کلا اقا باید چکاری انجام بده؟؟؟؟
    ممکنه ایشون نکرفته باشن یا کرفته باشن ولی دفع کرده باشن؟؟؟؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      اگر ضایعه واضح نداره نیاز به اقدامی نیست شما باید پاپ اسمیر انجام بدین
    2. تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      چقد امکان سرطان برای ایشون وجود داره ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      هر ابتلا به hpv منجر به سرطان نمیشه موارد اندکی میتونن تبدیل به سرطان بشن چندین فاکتور و زمان لازمه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 73 مشاهده پرسش
    دکتر درود و عرض خسته نباشید
    من با یک دختر وارد رابطه شدم خیلی دختر خوبیه و من نمیخوام بهش آسیب برسونم
    خواستم بدونم این آلت طبیعیه ؟
    کلاهک آلتم یه سری دونه های ریز وجود داره که نمیدونم چیه
    و آلتم تو حالت عادی خیلی کوچیک میشه وقتی که کوچیک میشه سیاه میشه و جای ختنه و دونه های ریز مشخص میشه

    پمادی وجود داره برای از بین بردن جای ختنه و سیاهی؟
    و دونه های ریز؟
    1. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    3. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      بفرمایید
    4. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      بفرمایید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      ارسال نشده
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 145 مشاهده پرسش
    عرض سلام وادب خدمت جنابعالی
    بنده ۴۹ ساله هستم
    حدودا ۳ سال هست که دچار عدم نعوظ و حفظ نعوظ در رابطه و عدم تمایل علی رغم میل باطنی
    برای یک رابطه شده ام
    قند و چربی وفشار خون مشکل قلبی ،اضافه وزن ندارم
    آزمایش خون frr تسترون 8.5 میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      نعوظ صبحگاهی دارید؟
    2. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      تقریبا خیر
    3. تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۳ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      سلام آقای دکتر تقریبا خیر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ بهمن ۳( 6 ماه پیش)
      سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی اندازه پروستات
    اینجانب 39 در 30 در 38 با حجم 24 سی سی می باشد.
    در حال حاضر روزی یک عدد کپسول امنیک مصرف می کنم.
    اما شبانه یک تا دو بار تکرر ادرار
    با تاخیر و جریان ضعیف ادرار مواجه هستم.
    شما چه صلاح می دانید؟
    ادامه مصرف دارو یا عمل جراحی لیزری یا....؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید 02122642744 هماهنگ فرمایید در خدمتم
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 726 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب