اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (172 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرزانه شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    با سلام پسر 24 ساله من دچار تکرر ادار شده وبطوری که روزانه 12 دفعه به دستشویی میرود در نتیجه سونوگرافی اول طول کلیه راست109 کلیه چپ 114 با اکوی نرمال فاقد سنگ استاز و ضایعه فضاگیر/مثانه با جدار افزایش یافته 5/5 میلی فاقد سنگ و ضایعه اینترالومینال/ حجم پروستات 34 با حدود مشخص پس از تخلیه 17 سی سی ###در نتیجه سونوگرافی دوم کلیه راست118 نرمال فاقد سنگ استاز و ضایعه فضا گیرجدار مثانه حداکثر نرمال 3 میلی فاقد سنگ و ضایعه اینترالومینال/ حجم پروستات 30 پس از تخلیه 13 سی سی سونو دوم را پس از تجویز تامسولوسین و تولرین انجام دادیم میخواستم ببینم دلیل این مشکل چه میتواند باشدو مایلم نظر تشخیصی شما رابدانم ؟ایا انجام سیستوسکوپی میتواند کمک کننده باشد ؟ ایا احتمال وجود توده میرود؟ آیا درمان قطعی وجود دارد؟ خیلی دعا گویتان میشم جوابم را بدهید خدا خیرتان دهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      دارو را قطع كنيد شما مشكلي نداريد نگراني بيخودي است
  • تصویر کاربر زیبا دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید.پدر من 57سال سن دارد و حدود دوسال است که ورم پای راست دارد ابتدا مچ پا بود ولی در طول این دوسال بیشتر شده تا ران و انگشتان و مچ پای چپ هم درگیر شده .گه گاهی هم درد در قسمت کمر دارد.با توجه به تشخیص پزشکان اورولوژی مشهد .ایشان آزمایش psaانجام دادند حدود یک ماه پیش که بالای 50نشان داد دستور نمونه برداری دادند و این کار هم انجام شد از طریق مقعد از پروستات دوازده تکه برداشته شد که یک نمونه مشکوک بود .و مجدداً آزمایش psaانجام دادن دو روز پیش که این دفعه بالای 100 بود.دکتر یار محمدی در مشهد عمل تی یو آر پی رو پیشنهاد داده اند .اما دکتر ملیحه کشوری و دکتر مهدوی ودکتر تیموری که همگی متخصص اورولوژی هستن این عمل رو رد کردند .واسکن لگن هم انجام داده بودن قبلا .الان اسکن استخوان باید در روز شنبه انجام دهند .از شما عاجزانه خواستار هستم بهترین پیشنهاد و درمان رو به من بگین. البته این سه پزشک معتقد هستند سرطان پیشرفته پروستات است و باید هورمون درمانی شوند و اگر نیاز بود مراحل برق ویا شیمی درمانی.پیشنهاد .پیشنهاد شما چیست.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر متاستاز داده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      کاری نمیشود کرد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 853 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دچار عفونت مثانه شدم که در اندوسکپی دکتر گفت یه خورده پروستاتت بزرگه میخاستم بدونم همون قرصی که برام به نام ترازوسین که تجویز شده خوبه برام یانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر جواب میدهد بله
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۰ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 923 مشاهده پرسش
    باسلام به دکترعزیز ومحبوب .من ازسال1389تاپایان سال1393درگیرعفونت والتهاب ورم پروستات و واریکوسل بودم.حتی به جای ادرار خون خارج می شد.آنقدر سوزش شدید داشتم که گریه میکردم.بعد ازمدتی مقعد هم سوزش پیداکرد به قدری که گریه میکردم از سوزش مقعد.عمل واریکوسل انجام دادم بهبود نیافتم*ارولوژیست تشخیص داد داروی آرام بخش مصرف کنم بازهم بهبودنیافتم.تااینکه پزشک عمومی مراجعه وایشان دستور چکاپ دادند من هم چکاپ دادم.عفونت شدید پروستات بود که متاسفانه ارولوژیست تشخیص نداده بود.پزشک عمومی مرا به پزشک جراح عمومی معرفی کرد.بعد از انجام معاینه انگشتی که حتی نمیتوانستم معاینه را تحمل کنم(به علت سوزش درناحیه مقعد)پزشک جراح گفت به علت دیرآمدن عفونت درپروستات شما لانه کرده.آنتی بیوتیک هایی مانندداکسی سایکلین*نیتروفرانتوین *ساپروفلاکساسین رامصرف کردم اما بهبودنیافتم.قبلا هم در نزد پزشک عمومی انواع آمپول ها مانند سفتری اکسن 1گرم تجویز می شد *قرص های سیفیکسیم و آموکسی سیلین500. اما بازهم درمان نیافتم .این بار به پزشک معروف شهر مراجعه کردم بعد آزمایشات وچکاپ تشخیص داد که من دچار پروستات مزمن شده ام ودرمان ندارد.اما! من مایوس نشدم ((خودم به تحقیق ودرمان پرداختم .6ماه غذا و...بررسی کردم آنتی بیوتیک های طبیعی را امتحان کردم .بعد از5سال موفق شدم راه درمان خودم را پیدا کنم.الان تقریبا5-6ماه است راحت شدم. به نظرشما آیا این بیماری برگشت پذیر است؟آیادوباره خون ادرار میکنم؟آیا دوباره از درد و سوزش در ناحیه مقعد رنج خواهم برد؟
    1. تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۰ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باسلام به دکتر عزیز.من چندروز است که منتظر جواب هستم اما جوابی دریافت نکردم
  • تصویر کاربر مري پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير خدمت جناب آقاي دكتر كرمي
    پدر من 63 سال سن دارند و حدود 2سال پيش پروستات خود را عمل كردند ولي اكنون دچار خونريزي شديد و كمي كاهش وزن شده اند دكتر عمومي در شهرستان مراجعه كردند و گفته اند ممكن است به دليل خوردن غذاهاي تند و تعدادي ميوه كيوي باشد.ايشون بايد چكار كنند؟ با تشكر از سايت بسيار خوبتان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر چکاپ خوب باشد جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام اقاي دكتر از دي ماه ٩٣هر ماه ازمايش psa دادم روي چهار بوده پيشرفتي نداشته دكتر رفتم پس از معاينه مقعدي گفتند برو يكسال ديگه بيا اين چهار بودن خطرناك نيست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سنتان؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سن مهم است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ارمین سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام. پدر من 54 ساله هستن. در آزمایش ادرار (معمولی) خون دیده شد(با چشم دیده نمیشود) وRBC 18 ...به همین علت سونوگرافی انجام شد و کلیه و مثانه سالم بود. و حجم تقریبی پروستات 37 سی سی بود . و بدون رزیدو....در ضمن پدرم مشکل خاصی در ادرار و.... ندارد ...گاها شبی یکبار وسظ خواب و گاهی هم که خیلی مثانه پر باشد کمی منقطع می شود ادرار.....و در حالت کلی مشکل خاصی ندارد....میخواستم بدونم با این شواهد آیا خطری پدرم رو تهدید میکنه یا نیاز به آزمایشات بیشتر داره ؟؟؟؟ با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      تست psa بدهید
  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر من در صحت و سلامتی کامل به سر می برم. جهت چکاب یک سری آزمایشهایی انجام دادم. امروز جواب آزمایش رو که گرفتم دیدم که PSA آزمایشم 2.17 میباشد. یعنی من سرطان پروستات دارم. آیا قابل درمان است؟ خطرناک است یا خیر؟ هیچ علامت خاصی در بدنم وجود نداشت و با صحت سلامتی کامل آزمایش رو دادم. سنم هم ۳۵ سال می باشد. البته پدرم سرطان پروستات دارد و سنش ۷۵ است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید شدبدا تحت نظر باشید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر. پدرم 2سال پیش عمل پرستات انجام داد (تراش)یکی از بیضه هایش را در آوردند الان دچار تب ولرز شدید در حد غش میشه چکار باید کنیم؟ سن 80
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکترتان بپرسید
  • تصویر کاربر فالح سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام پروستات من 35 گرم و 35سی سی و PSA 1.2 است.
    و تمام این نشانه های بزرگی پروستات را دارا هستم.و قبلا عمل دیسک کمر داشتم.
    چه پیشنهادی برای درمان من دارید.
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      ناشی از دیسک کمر است باید نوار عصب بگیرید02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1052 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 706 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 667 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

شن ریزه کلیه (Kidney Gravel) در واقع سنگ های بسیار ریزی هستند که هنوز به ابعاد بزرگ…
از کجا بفهمیم اسپرم سالم است؟ بسیاری از مردان تصور می کنند که قدرت باروری آن ها تنها…
چاقی فقط یک مسئله ظاهری یا مربوط به افزایش وزن نیست؛ این وضعیت می‌ تواند به‌ صورت…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب