رنج نرمال free psa و مقدار psa در سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سرطان پروستات دومین سرطان شایع منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه می باشد. مقدار psa در واقع چراغ هشدار دهنده ی سرطان پروستات است. در این مقاله به شما می گوییم نسبت free psa به total psa چقدر باید باشد. 

زمانی که سرطان پروستات خود را با کم خونی، درد منتشر استخوان ها، شکستگی خودبخود استخوان ها و یا سوراخ های حالب و از کار افتادن کلیه ها نشان می دهد که کار از کار گذشته و دیگر هیچ کاری نمی توان کرد و لذا با توجه به اهمیت سرطان پروستات و تشخیص به موقع آن، سوال و جواب های رایج درباره PSA که نقش چشمک زن در شروع سرطان پروستات مردان را برعهده دارد، با هم مرور می کنیم.

سرطان پروستات مردان

psa چیست؟

PSA یک ماده پروتئینی است که از سلول های پروستات مردان ترشح و اغلب وارد مایع منی شده و در جهت سیال بودن مایع منی و نطفه های مرد و بالغ شدن نطفه ها عمل می کند و در حالت طبیعی مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود.

علت بالا بودن psa در آزمایش خون چیست؟

  • سرطان پروستات که شایع ترین علت بالا بودن psa است. مشخصه سرطان پروستات افزایش بالارونده ی PSA است یعنی به صورت مداوم در هر اندازه گیری، سطح آن بالا می رود.
  • بزرگی خوش خیم پروستات و التهاب پروستات نیز از عوامل بالارونده PSA می باشند ولی وقتی علت بالارونده PSA سرطان پروستات نباشد افزایش PSA در این موارد خیلی زیاد نیست و حالت صعودی با گذر زمان ندارد.

بزرگ شدن پروستات چه تاثیری بر روی ادرار کردن، توانایی جنسی و نعوظ مردان می گذارد؟ برای یافتن پاسخ برروی لینک زیر کلیک کنید.

بزرگ شدن پروستات

در چه سنی باید PSA خون را اندازه گرفت؟

اصولاً سرطان پروستات بیماری مردان بالای 50 سال است و لذا بهترین زمان شروع به چکاپ سرطان پروستات، بالای 50 سال می باشد. در مردانی که عمو، برادر و پدرشان به سرطان پروستات مبتلا شده اند بهتر است، سطح PSA خون در آنها بالای 40 سال اندازه گیری شود.

مقدار نرمال پی اس ای چقدر است؟

منظور از رنج نرمال آزمایش psa چیست؟ مقدار psa در سرطان پروستات چقدر است؟ باید گفت که اندازه PSA در خون با توجه به حجم، مقدار بزرگی پروستات و سن بیمار تفسیر می شود. مثلاً برای پروستاتی حجیم که اندازه آن 100 گرم است، PSA 4-6 اغلب طبیعی است و همین مقدار 6-4 اگر حجم پروستات 30 گرم و سن بیمار پایین باشد، می تواند نشان دنده سرطان پروستات در فرد مذکور باشد.

بطور تقریبی مقدار طبیعی PSA در هر سن به صورت زیر است. گرچه بطور کلی، مقدار طبیعی PSA را کمتر از ۴ نانو گرم بر میلی لیتر در نظر می گیرند.

  • مردان تا سن ۵۰ سال کمتر از 3ng/ml
  • مردان تا سن ۶۰سال کمتر از 4ng/ml
  • مردان تا سن ۷۰ سال و بیشترکمتر از 5ng/ml
سرطان آلت

نکته مهم در اندازه گیری PSA و تشخیص سرطان پروستات برحسب آن، سطح بالارونده مداوم PSA در خون است، یعنی اگر در آزمایش های سریالی و در پیگیری های هر سه ماه سطح PSA خون منحنی بالارونده تدریجی داشته باشد تحت عنوان PSA Rizing و با شک قوی به سرطان پروستات، بیمار حتماً باید تحت بررسی بیشتر قرار گیرد.

رنج نرمال free psa چقدر است؟

psa پروتئینی است که از غده پروستات ترشح می شود. psa در خون به صورت آزاد و کل وجود دارد. free psa چیست؟ free psa یعنی به صورت آزاد و بدون ترکیب با پروتئین وجود دارد.

در مواقعی که به سرطان پروستات مشکوک باشیم، علاوه بر psa total، مقدار free psa را نیز اندازه گیری می کنیم. مقدار نرمال آزمایش free psa چقدر است؟ رنج نرمال free psa حدود 0.25 است. هر چقدر این عدد کمتر شود، شانس ابتلا به سرطان پروستات بیشتر است.

تفاوت free psa با total psa چیست؟

PSA ترشح شده از پروستات به دو شکل آزاد و ترکیب با پروتئین در خون جریان دارد. هر چه مقدار PSA کل (TOTAL PSA) بالاتر و سطح PSA آزاد (Free PSA) کمتر باشد، شانس ابتلا به سرطان پروستات بالا می رود.

اگر پی اس ای خون بالاتر از طبیعی و یا حالت صعودی داشته باشد تکلیف بیمار چیست؟

شما باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دومین قدم معاینه انگشتی پروستات شما توسط پزشک جراح کلیه و مجاری ادرار می باشد که اگر در معاینه انگشتی قوام پروستات سفت و سخت باشد شک به سرطان پروستات را بالا می برد ولی روش قطعی تشخیص سرطان پروستات نیست و حالت کمک کننده دارد.

قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات چیست؟

در هر بیماری که سطح پی اس ای خون آن بالا باشد یا حالت افزاینده دائم داشته باشد و یا در معاینه مقعدی پروستات سفت شده باشد باید نمونه برداری پروستات انجام شود.

نمونه برداری پروستات به کمک سونوگرافی و از راه مقعد قطعی ترین و دقیق ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد که در آن به کمک سونوگرافی پروستات را از مقعد مشخص کرده و تعداد 12 قطعه از نقاط مختلف و مشکوک پروستات نمونه برداری جهت فرستادن به آزمایشگاه پاتولوژی گرفته می شود و پس از اعلام جواب آزمایشگاه که حدود یک هفته طول می کشد تکلیف بیمار و پزشک در رابطه با سرطانی بودن و یا نبودن پروستات مشخص می گردد.

در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی پروستات را با توضیحات دکتر کرمی مشاهده می فرمایید.

در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (152 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، من قبلا یکبار مزاحمتون شدم، عرض کرده بودم که پانزده سال پیش عمل واریکوسل (جراحی معمولی)داشتم که بعدها فهمیدم عود داشتم ولی به تشخیص پزشک چون مجرد بودم نتیجه آزمایشم نیاز به اقدامی نداشت، الان تصمیم به بچه دار شدن دارم،الان به فاصله دوماه دو تا آزمایش دادم که در این فاصله دوماهه قرص ویتامین e100 و فولیک اسید روزی یک عدد مصرف کردم ، توی ازمایش دوم همونطور که می بینید سرعت خیلی بهتر شده ولی مورفولوژی ضعیفه، سونو داپلر هم که تشخیص واریکوسل داده، می خواستم نظرتونو بدونم با توجه به اینکه یکی دوماهه اقدام به بارداری کردیم با این نتایج آزمایش نظر شما چیه و چه درمانی لازم و موثره و امید به بارداری طبیعی هست یا خیر؟ متاسفانه نتونستم نوبت ویزیت حضوریتون رو بگیرم، ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      فعلا تا یکسال صبر کنید اگر نشد iui کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    درود بر شما جناب پرفسور کرمی
    اینجانب در سال 95 عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم توسط اقای دکتر محمد جعفر کیانی بیمارستان کیان که در حال حاضر در کانادا هستند. بعد از انجام سونو و کلیه و کاپلر داپلر بیضه ها نرمال بود ولی آزمایش اسپرم دادم در مرکز رویان خیابان بنی هاشم بعد جواب ان را دادم به دکتر کیانی گفت واریکوسل دو طرفه داری که باید عمل بشی.الان تقریبا 4 سال اقدام به بارداری کردیم ولی جواب نگرفتیم.لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرماییید. ضمنا ازمایش اسپرم جدیدی تا کنون ندادهام تا پارسال.دو بار هم خانمم آی وی اف کرده که نا موفق بود.لطفا تصویر پیوست را مشاهده بفرمایید. داروهای استفاده شده بعد عمل و مکمل و ازمایش قبل و بعد عمل .سپاسگزارم از حسن توجه شما آقا پرفسور کرمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به ازمایش راهش همان ivf هست
  • تصویر کاربر نیما جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    درود آقای دکتر
    برا آماده شدن جهت انجام عمل آی وی اف در کلینیک نیکان که به دلیل تعداد ۱ درصد و حرکت کم اسپرمهای من هست چه مراحلی را باید انجام بدهم قبل از دادن نمونه اسپرم چه داروهایی مصرف کنم ؟ ۴۱ ساله هستم ، دیابت دارم و انسولین مصرف میکنم فرزندی ندارم متخصص زنان درمان میکرواینجکشن را پیشنهاد داده اند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      این رو باید با واحد ناباروری هماهنگ کنین
  • تصویر کاربر ایلیا جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام
    من قبلا دو مرتبه عمل واریکوسل انجام دادم یکی قبل از بچه دار شدن و یک بار بعد از آن ولی باز الآن تعداد اسپرم هایم ۱۰میلیون هستش و بچه هم میخوایم
    من دیابت دارم و انسولين مصرف می کنم و متاسفانه همسرم هم کم کاری تیروئید داره و ۶ماه یک بار عادت میشه.
    میشه راهنمائی کنید که باید چیکار کنیم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      همسرتون تحت نظر متخصص زنان بررسی شن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سلین جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر هشت ماه ازدواج کردیم چندماه بعد از اقدام باردار نشدم همسرم آزمایش منی داد و متاسفانه همه فاکتورها صفر بود دکتر گفتن اصلا نطفه ندارند،آزمایش خون هورمونی نوشت(تیرویید و تستسترونش نرمال بود)ولی پرولاکتین و lhوfshاز حد نرمال بالاتر بود و گفتن هیچ امیدی نیست نمونه برداری هم جواب نمیده،
    ایا با دارو هورمون ها تنظیم نمیشه ؟ایا نمونه برداری انجام بشه امیدی هست ؟لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      نمونه برداری انجام شود ، ولی احتمال یافتن اسپرم کمه
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت آقای دکتر
    بنده ازمایش اسپرم جهت بارداری دادم ممنون میشم راهنمایی ام کنید. ممنون. عکس ازمایش ارسال میکنم براتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      کمی سرعت حرکت اسپرم پایینه ازمایش تکراز شود و سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت شما به خیر
    ۴ ساله ازدواج کردم(خودم ۳۹ سال و خانمم حدود ۲۹ ساله هستن). برای اولین بار در عمرم طی ماه گذشته به فاصله یک هفته ۲بار تست اسپرم در درمانگاه دادم. گفتن آزواسپرم هستم. سونو داپلر بیضه هم گرفتم که نتایک را خدمتتون ارسال کردم. لطفا راهنمایی بفرمایید که امکان بچه دار شدن داریم یا نه. آیا در ۲باری که تست دادم احتمال خطای آزمایشگاهی هست؟در چه حد؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      با توجه به ازواسپرمس قدم بعدی انجام تست های ژنتیک و نمونه برداری از بیضه هست
    2. تصویر کاربر حامد شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      آقای دکتر ممنون از پاسختون. یعنی نیازی به تست اندازه گیری هورمونهای FSH, LH, Prolactin و ... در این مقطع نیست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      چرا ، اینها هم باید تست شود ، سایر کارهایی که گفتم هم انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام من سی و سه سالمه ،برج هفت عمل کردم ،وا یکوسل چپ ،الان چند ماهه هنوز خانمم باردار نشده ،ازمایش اسپرم فرستادم و سونو گرافی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      ازمایش اسپرم مجدد انجام بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۴ ماه پيش عمل واریکسل گرید۳ دوطرفه انجام دادم بعد از۲ماه آزمايش دادم تعداد ۱۰میلیون بودحرکتش کم بود دکتر۲تاآمپول یخچالی عضلانی‌ وقرص اسپریژن دادمصرف کردم‌ الان ۱۳برج۱۲ دوباره‌ آزمايش دادم تعداد ۲میلون بودحرکتش دکتر گفت عاليه راهنمایم کنيد برای افزایش تعدادچکار بايد انجام‌ بدم چي مصرف کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    با سلام از اقای دکترو خسته نباشید از شما فردی 40 ساله هستم به علت ناباروی به یکی از کلینیک ناباروری مراجعه کردم اسپرم مقدار صفر بود و یک عملی انجام دادم از بیضه ها نمونه اسپرم گرفتن یکی از ان 30 و دیگری 40 درصد اسپرم داشت خواستم ببینم چه داروی مصرف کنم که مقدار اسپرمم بالا بره و مقدارش زیاد شود با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ اسفند ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر در ازمایش تعداد اسپرم صفر بوده ولی در نمونه برداری اسپرم دیده شده ، نیاز به دارو نیست ، انسداد مجاری خروج اسپرم دارید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت دکتر محترم
    بنده وقتی با همسرم نزدیکی میکنم میتوجه میشوم بیضهام سرد میشه خیلی ، ایا این در هنگام نزدیکی ایراد دارد؟؟
    ایا ارتباط جنسی و انزال شدن باعث کاهش ویا ضعیف شدن بیماری واریکوسل میشه ؟؟
    ایا میوه یا چیزی خواصی وجود دارد که این روند را از بین ببرد و یا کند کند ؟واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      عصبی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر .دکتر من چندروزی تکرر ادرار داشتم .و امرو صبح جای پروستات درد گرفت و کمی ادرار دیر می آمد. پس از سورو گرافی دکتر گفت ک روی پروستات کیست هست به اندازه ۶میلی متر .نظر شما چیست آیا با دارو خوب میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام برای جراحی واریکوسل لاپاراسکوپی را پیشنهاد میکنید یا میکروسرجری؟
    چرا؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بسته به مهارت جراح است من لاباروسکوپی
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    Prostateis slightly prominent in size specialy with attention to patients age measuring about 71×70×39mm demnstrating slightly inhomogenous paranchymal echotextur with no visible solid or cyst s.o.l( possibility of mild inflammatory proccess should be kept in mind highly)prostatic cspsule lntact.prostatic urethra is clear
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نشانه ادراری؟
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 837 مشاهده پرسش
    با سلام یکسال است به عفونت پروستات از طریق جنسی مبطلا شدم-در کشت مایع پروستاتم استافیکوک ویریدانس و اپیدرمیس بود که سه ماه پیش متوجه شدم-استافیکوک ویریدانسم به عقلب انتی بیوتیک ها حساس بود و با خوردن دو ماه سیپروفلاکسسین رفامپین رفته-اما اپیدرمیسم در انتی بیوگرام مقاوم بوده و در کشت جدید نیز رشت کرده-تو این یکسال انواع انتی بیوتیک خوردم-الان وزش و درد دارم و دکتر فارینات افلکساسین داده-1-ایا جراهی راهی برای خلاصی از این عفونت هست2-ایا این عفونت کشنده است؟-3 ایا استفاده از انتی بیوتیک تزریقی teicoplanin که تو انتی بیوگرام حساس بود صلاح است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهی برای درمان بروستاتیت مزمن وجود ندارد و خطری هم ندارد بیخیالش باش
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جناب دکتر کرمی
    همسرم 56 ساله دارای پروستات با حجم 63 cc میباشد که بعد از مراجعه به پزشک جهت آزمایش PSA نتیجه 4.47 بود که در تاریخ 1ک7 /12 / 92 انجام شد و در تاریخ 93/01/25 مقدار PSA o آن به 7.09 رسید و Free psa 1.43 بود که بعد از این آزمایش دکتر ایشان بیوبسی پروستات از مقعد را تجویز کردند البته دکتر اولی ایشان فرمودند که از سونوگرافی ایشان به نظر میاد ارثی باشه چون پدرشان نیز داشته اندو خوشبختانه سرطانی نبوده است. حالا آقای دکتر می خواستم بپرسم که آیا نیاز به نمونه برداری بیوبسی هست یا خیر ؟ ونیز اینکه ایشان هنگام نزدیکی هیچگونه دفع منی ندارند و کاملا خشک می باشد می خواستم بپرسم که آیا بعد از نمونه برداری ایشان دچار مشکل نخواهند شد مشکلاتی از قبیل عدم توانایی جنسی ، افسردگی یا ایچاد مجدد پروستات ؟ خیلی حیلی نگران سلامت ایشان هستم. و واقعا نمی دانم اقدام به نمونه برداری شود یا خیر .
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فعلا نیازی به بیوپسی نیست 2- علت عدم انزال داروی پروستات است جهت ویزیت و صحبتهای بیشتر با مطب هماهنگ نمائید 02122642744
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    امیر هستم از آبادان قبل از عید هم آمدم مطب شما
    مشکل من از وجود یک توده عفونی در زیر بیضه سمت چپم بود که بعد از خوردن آنتی بیوتیکی که شما تجویز کردید برطرف شد
    بعد بخاطر دو شاخه شدنه ادرارم در آبادان آزمایش psa دادم که 7 بود که شما گفتید اشتباس که همون موقعه به آزمایشگاه مسعود مراجعه کردم که ازمایش psa من شد 3.54 مشکل اصلی من وجود خون در منی من هست که وقتی برج 12 به شما مراجعه کردم شما گفتیدجای نگرانی نیست و قرص tavanex تجویز کردید ولی مصرف کردم مشکلم حل نشده من خیلی نگرانم آقای دکتر چند ماه که من خون زیاد در آخره منیم در موقع مراقبت میبینم آیا درده پاهای من ربطی به پروستات داره چند درصد احتمال سرطان پروستات رو میدید بعضی وقتها این خون کم میشود ولی اکثرا زیاده با توجه به طولانی شدن خون من نگران بدخیمی باشم اگر مشکلی نیست چرا دو شاخه شدنه ادرارم خوب نمیشود چرا این خون بند نمیاید من 34 سالمه آقای دکتر کرمی میترسم کار از کار بگذره ماهاس درگیره این مرضیم لطفا من رو راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش بعد از 2 ماه دوباره ازمایش psa بگیر و نتیجه را به من بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب