اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علل و روشهای تشخیصی و درمان های ناتوانی جنسی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان جوان و میانسال را در درمانگاه ها و مطب ویزیت می کنم که از اختلالات و ناتوانی جنسی شاکی هستند و همین موضوع باعث اختلال در روابط زناشویی و ناراحتی مضاعف آنها شده است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این متن به تفصیل درباره علل و علائم آخرین روش های درمانی ناتوانی جنسی و علت زود خوابیدن نعوظ که سوال بسیاری از مراجعه کننده گان می باشد می پردازم.

علائم از مردی افتادن

علامت اصلی به اصطلاح از مردی افتادن عدم توانایی در تأخیر انزال بیش از یک دقیقه پس از دخول است. با این حال، این مشکل ممکن است در همه موقعیت های جنسی، حتی در هنگام خودارضایی نیز رخ دهد.

انزال زودرس را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • مادام العمر (اولیه): انزال زودرس مادام العمر در تمام مدت یا تقریباً تمام اوقات با شروع اولین برخوردهای جنسی شما اتفاق می افتد.
  • اکتسابی (ثانویه): انزال زودرس اکتسابی پس از تجربه قبلی جنسی بدون مشکلات انزال ایجاد می شود.

بسیاری از مردان احساس می کنند که علائم انزال زودرس را دارند، اما علائم مطابق با معیارهای تشخیصی انزال زودرس نیست. در عوض این مردان ممکن است دارای انزال زودرس متغیر طبیعی باشند، که شامل دوره های انزال سریع و همچنین دوره های انزال طبیعی است.

انزال زودرس

تعریف ناتوانی جنسی

ناتوانی جنسی که درمورد به از مردی افتادن مشهور است، عنوان کلی است که از چند قسمت تشکیل شده است:

  • اختلال در رسیدن به نعوظ یا عدم سفت شدن کامل آلت
  • اختلال در ماندن حالت نعوظ و یا شل شدن آلت تناسلی بعد از سفت شدن اولیه
  • انزال زودرس
  • اختلالات نعوظ ناشی از افسردگی و استرس های شدید روحی و روانی است.

چگونه آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا می کند؟

اولین مرحله تحریک جنسی است. دومین مرحله گشاد شدن شریان یا سرخرگ آلت تناسلی است که باعث خونرسانی بیشتر و جمع شدن خون در سینوس های وریدی یا بافت اسفنجی آلت تناسلی است. سومین مرحله که جهت ایجاد نعوظ ضروری است، بسته شدن دریچه های وریدی و جلوگیری از جریان خون وریدی در آلت است که باعث سفتی الت تناسلی مردانه می گردد. هر کدام از این مراحل اختلال پیدا کند نعوظ حاصل نخواهد شد.

– سوال: مردی 25 ساله که اظهار می دارد که علیرغم تحریک جنسی آلت تناسلی نعوظ پیدا نمی کند و لذا دخول انجام نمی شود، علت آن چیست؟

پاسخ: اغلب علت عدم نعوظ این افراد اختلال شدید در خونرسانی آلت و یا تنگی شریان آلت و یا ترکیبی از نشت خون وریدی در آلت تناسلی می باشد که باعث می شود آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا نکند. در بررسی ها این افراد اغلب تنگی شریان آلت دارند.

نداشتن بیضه

درمان اين مشكل چیست؟  

درمان این بیماری اگر تنگی خفیف باشد استفاده از قرص های سیلدنافیل و تالادالافیل می باشد. اگر تنگی شدید باشد باید با استفاد از جراحی یا استنت محل تنگی باز شود.

– سوال: مردی 36 ساله که اظهار می دارد در شروع مقاربت آلت وی سفت است ولی به تدریج در حین مقاربت شل می شود.

پاسخ: شایعترین علت این مشکل یک نشت وریدی است که به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری وریدی آلت تناسلی (خون موقع نعوظ از وریدها نشت پیدا می کند) و لذا سفتی آلت از بین می رود.

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان

 درمان این مشکل چیست؟

این نوع اختلال در نعوظ شاید بدترین نوع اختلال در نعوظ مردانه باشد که راه درمانی جز گذاشتن پروتز آلت ندارد. موارد خفیف آن اغلب به داروهای تادالافیل جواب می دهند.

– سوال: مردی 29 ساله اظهار می دارد که مبتلا به انزال زودرس است و در مراحل اولیه مقاربت جنسی مبتلا به انزال می شود، که این مورد باعث ناراحتی روحی شدید خود ایشان و خانمشان شده است.

پاسخ: انزال زودرس اغلب منشاء عصبی و روحی و روانی ندارد. موارد زیر انزال زودرس را تشدید می کنند که عبارتند از:

  • خواب کمتر
  • مشغله ذهنی بیشتر
  • استرس های شدید روزمره زندگی
  • عصبانیت و پرخاشگری
  • بیماری های جسمی مزمن و روحی از قبیل افسردگی، اضطراب و مصرف داروهای عصبی و روحی و روانی

انزال زودرس اغلب در افراد با تیپ شخصیتی A ایجاد می شود که آدم های بی حوصله، عجول، تحریک پذیر، آستانه تحمل کمتر و عصبانیت بیشتر دارند.

از مردی افتدن

– سوال: زمان طبیعی مقاربت جنسی و انزال طبیعی چقدر است؟

پاسخ: از نظر علمی یک مقاربت طبیعی بالاتر از سه دقیقه و بسته به عادت وشرایط فیزیکی و شخصیتی فرد می تواند تا نیم ساعت هم ادامه داشته باشد. اغلب افراد زودانزال در زیر یک دقیقه مبتلا به خروج غیر ارادی مایع منی می شوند.

علت زود شل شدن نعوظ

علت زود خوابیدن نعوظ هنوز مشخص نیست. اما مشکلات روحی شما می تواند حداقل تا حدی دلیل آن باشد. مردانی که سطح کمی از ماده شیمیایی سروتونین را در مغز خود دارند، مدت زمان کوتاهتری برای انزال لازم است. عوامل احساسی نیز می توانند در انزال زود رس نقش داشته باشندکه عبارتند از: فشار،  افسردگی، مشکلات، عدم اعتماد به نفس و …

تعدادی از عوامل بیولوژیکی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند ، از جمله:

  • سطح غیر طبیعی هورمون
  • سطح غیر طبیعی مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی
  • التهاب و عفونت پروستات یا مجرای ادراری
  • صفات ارثی

علت شل شدن آلت

بر اساس تحقیقات انجام شده در کانادا، حدود نیمی از مردان بالای 40 سال در کانادا از شل شدن آلت رنج می برند. طیف گسترده ای از بیماری ها ، داروها ، آسیب ها و مشکلات روانی می تواند باعث شل شدن آلت گردند. برخی از دلایل شل شدن آلت عبارتند از مشکلات گردش خون، سرطان، جراحی لگن و جراحی پروستات، آسیب نخاعی، اختلالات هورمونی، افسردگی، سیگار کشیدن، انزجار جنسی و … .

درمان زودانزالی

درمان زود انزالی عبارتست از :

1- رفع علل زمینه ای

  • خواب خوب
  • استراحت کافی
  • داشتن ذهن آرام
  • تمرین خونسردی و اجتناب از تنش های غیر ضروری در زندگی

اینها شرایط اولیه درمان می باشند.

2- تعامل و همکاری زوجین باید تقویت گردد.

زوجین باید برای دیدن نتیجه زودتر یکدیگر را حمایت نمایند.

3- مرد باید موقع نزدیکی شامل مثل مشهود حاضر غایب باشد.

یعنی در موقع مقاربت:

  • از دخول زودرس جلوگیری کند.
  • از طریق معاشقه خانم را در جهت رسیدن به ارگاسم یا اوج لذت جنسی کمک کند و در این حال سعی کند که اصلاً ….. نشود.
  • استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و توصیه های دیگر پزشک متخصص کمک کننده خواهد بود. درمان اصلی این مشکل رفتار درمانی و تقویت اعتماد به نفس و تقویت حق تأخیر در انزال است.

– سوال: مردی 40 ساله که تا یک ماه پیش کاملاً مقاربت موفق و منظم داشته اظهار می دارد که به صورت ناگهانی دچار افت میل جنسی و قدرت جنسی شده است.

پاسخ: در اغلب موارد وقتی که یک مرد ناگهانی میل جنسی و توان خود را ا دست می دهد علت آن شوک روحی و روانی از قبیل از دست دادن عزیزان، شوک کاری و اقتصادی و یا تنش بین زوجین است و در بررسی ها این افراد عیبی در ساختار الت تناسلی پیدا نمی شود.

-سوال: برای بررسی ناتوانی جنسی از قبیل اعتدال در نعوظ و یا زود انزالی چه کارهایی باید انجام داد؟

پاسخ: برای بررسی ناتوانی جنسی حتماً باید به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید. موارد ایجاد کننده اختلال در نعوظ باید بررسی شوند که عبارتند از:

  • دیابت درمان نشده
  • مصرف داروهای فشارخون
  • بالا بودن کلسترول و خصوصاً LDL
  • بررسی از نظر وجود بیماریهای روحی و روانی از قبیل بیماری های اضطرابی، استرس کنترل نشده و مصرف داروهای روانگردان
  • سابقه جراحی لگن که باعث آسیب به عصب آلت تناسلی گردیده است.
  • سابقه مصرف سیگار و دیگر دود آلات
  •  بررسی روانکاوی ارتباط بین زوجین و رفع تنش های موجود و آموزش آنها جهت همکاری از موارد و بررسی های اولیه است.
پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

درمان سنتی زود خوابیدن نعوظ

انزال زودرس بسیار شایع است. این بیماری از هر 3 مرد 1 نفر را درگیر می کند و می تواند منجر به ناامیدی و اضطراب شود. درمان های طبیعی و گیاهی ممکن است کمی در درمان شل شدن الت به شما کمک کنند. در زیر به برخی از این روش ها سنتی اشاره کرده ایم:

کرم های موضعی و اسپری لیدوکائین: کرم های بی حس کننده موضعی بدون نسخه پزشک حاوی ماده بی حسی هستند که می توانند با کاهش احساس و به تأخیر انداختن اوج ، انزال زودرس را درمان کنند. 10 تا 15 دقیقه قبل از رابطه جنسی کرم را به آلت تناسلی خود بمالید تا بیشترین اثر را داشته باشد.

مکمل های روی: روی نه تنها به تقویت سیستم ایمنی و رشد سلول ها کمک می کند، بلکه ماده معدنی ضروری برای تولید تستوسترون و همچنین افزایش میل جنسی و انرژی می باشد.

منیزیم: علاوه بر روی، منیزیم نیز می تواند در سلامت جنسی و انزال زودرس شما نقش داشته باشد. طبق تحقیقات گنجاندن مواد غذایی حاوی منیزیم در رژیم غذایی  ممکن است به افزایش زمان رسیدن به اوج شما کمک کند.

تمرینات کف لگن: تقویت عضلات کف لگن می تواند تأثیر زیادی در مدت زمان اوج گیری شما داشته باشد.

مقاله پیشنهادی دکتر حسین کرمی: بهترین راه افزایش تعداد اسپرم چیست؟

تشخیص ناتوانی جنسی

اقدامات تشخیصی بعدی عبارتند از:

1- تست NPT

در این تست که جهت بررسی و وجود نعوظ شبانگاهی و در خواب می باشد، دستگاهی را به آلت تناسلی مرد وصل می کنند و بیمار 24 ساعت در بیمارستان بستری می شود و اگر نعوظی در شب اتفاق بیافتد این دستگاه ثبت می کند و وجود نعوظ شبانه دلیل بر سالم بودن فیزیکی و ساختاری آلت تناسلی است ولی عدم وجود نعوظ دال بر وجود بیماری ناتوانی جنسی نیست و لذا با توجه به حساسیت پایین این تست و وقت گیر بودن آن امروزه توصیه نمی شود.

درمان خارش بیضه

2- سونوگرافی رنگی از الت یا کالر داپلر پاپاورین تست

انجام این سونوگرافی تقریباً قریب به یقین وجود یا عدم وجود اختلال خونرسانی و سالم و یا ناسلام بودن رگ ها را مشخص می کند. و لذا اگر در مردی که شکایت از عدم نعوظ و سفت شدن کامل آلت تناسلی در حین مقاربت را دارد اگر این تست نرمال باشد نشان می دهد که منشاء آن روحی و روانی است نه اختلال در رگ های تناسلی

روش انجام تست:

در این روش ابتدا با سرنگ و سوزن باریک انسولین آمپول پاپاورین را به آلت تناسلی تزریق می شود. تزریق این آمپول پاپاورین باعث گشادی رگ ها و خونرسانی بیشتر به آلت و ایجاد نعوظ مصنوعی می شود و در این حالت با استفاده از سونوگرافی رنگی وضعیت خونرسانی به آلت و رگ های شریانی و وریدی بررسی می شود و هر گونه تنگی در شریان و یا نشتی و پنچری وریدی را کاملاً مشخص می کند.

از مزایای این تست این است که

  • سریع قابل انجام است
  • دقت بالای تشخیصی دارد
  • سریعاً تکلیف بیمار و پزشک مربوطه را مشخص می کند.

نکته بسیار مهم: پس از انجام سونوگرافی باید تا رفع نعوظ و شل شدن کامل آلت مرکز سونوگرافی را ترک نکنید چرا که ماندن در حالت نعوظ پس از تزریق اگر بیش از سه ساعت طول بکشد باعث کبودی و از بین رفتن نسجهای نعوظ آلت تناسلی مردانه می گردد و لذا باید در کمتر از سه ساعت آلت تناسلی را شستشو داده و از حالت نعوظ خارج کرد که این کار توسط دکتر سونوگرافی و در همان مرکز انجام می شود. در موارد مشکوک به تنگی شریان لگنی باید آنژیوگرافی لگنی انجام شود.

درمان های ناتوانی جنسی

درمان بر اساس نوع و علت ایجاد کننده ناتوانی جنسی فرق می کند که به توضیح آن ها می پردازم.

  • ناتوانی جنسی با منشاء روحی و روانی

به علت سالم بودن خون رسانی ناحیه آلت تناسلی به این افراد توصیه می شود که با کاهش استرس های روزمره زندگی، ایجاد نشاط روحی و انجام ورزش و پیاده روی و … درمان و تعدیل استرس و اضطراب ها، خواب خوب به درمان مشکل خودشان بپردازند. مصرف داروهای خفیف آرام بخش و تقویت کننده نعوظ برای این بیماران بسیار کمک کننده است.

  • ناتوانی جنسی با منشاء تنگی شریانی آلت

در این حالت اگر تنگی خفیف باشد استفاده از داروهای گشاد کننده رگ مشکل بیمار را در زمان مقاربت حل می کند ولی اگر تنگی شدید باشد باید با استفاده از استنت و یا جراحی عروق تنگی را حل کرد.

  • ناتوانی جنسی با منشاء نشت وریدی

مشخصه این حالت این است که نعوظ ایجاد و بلافاصله از بین می رود که روش تشخیص آن با سونوگرافی رنگی از آلت است. این حالت متأسفانه درمان دارویی ندارد و قطعی ترین روش درمان آن گذاشتن و کاشتن پروتز آلت تناسلی است.

– سوال: پروتز آلت تناسلی چیست؟ و چگونه کار گذاشته می شود؟

پاسخ: پروتز آلت تناسلی به دو شکل تاشونده و باد شونده می باشد که به عنوان آخرین روش درمانی برای اصلاح ناتوانی جنسی استفاده می شود و این پروتز ها را با جراحی روی آلت، آن را در داخل نسج اسفنجی آلت می کاریم. در نوع تاشونده مریض با تا کردن و راست کردن آن و در نوع باد شونده با پمپاژ و پر هوا کردن آن آلت را به حالت سفتی و نعوظ در می آورد.

پروتز آلت تناسلی

– سوال: آیا پروتز آلت تناسلی عوارض دارد؟

پاسخ: بله، چون پروتز یک جسم خارجی است خطر عمده آن ایجاد عفونت و زخم در محل کاشته شدن می باشد و لذا در کسانی که دیابت دارند سیستم ایمنی بدنشان پایین و در معرض عفونت هستند گذاشتن پروتز اصلاً پیشنهاد نمی گردد. و لذا اگر بعد از گذاشتن پروتز علائمی از زخم و عفونت پیدا شود بلافاصله باید خارج گردد.

و اما توصیه های اینجانب درباره ناتوانی جنسی

چون یک مقاربت موفقیت آمیز جزء اساس و بنیان مستحکم خانواده و زوجین است و لذا

  • اگر مبتلا به دیابت و کلسترول بالا و فشار خون هستید شدیداً آنها را کنترل نمایید.
  • با بهتر کردن کیفیت زندگی و با ورزش و آزاد کردن ذهن و با خواب خوب و تغذیه سالم در تداوم سلامتی جنسی تان کوشا باشید.
  • از مصرف هر گونه دخانیات اجتناب نمایید.
  • در صورت افت تدریجی در کیفیت نعوظ بلافاصله به دکتر مراجعه نمایید.
  • در صورت داشتن اختلالات نعوظ جهت جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (250 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    ‎سلام خدمت دكتر كرمي
    ‎مزاحمتون شدم و شما تشخيص واريكوسل داديد ولي فرموديد در حد عمل نيست (گريد ٢)
    ‎ميخواستم بپرسم كلا بعد از عمل اين رگ هاي بالاي بيضه به حالت عادي برميگردن و ظاهر بيضه ها درست ميشه؟(چون بيضه چپ آويزوني غير طبيعي داره)
    ‎و اينكه من چون ورزش زياد ميكنم و اين مريضي منو از ورزش انداخته ايا بعد از عمل درد هنگام ورزش خواهم داشت يا اين مشكل برطرف ميشه و كلا ديگه دردي در اون ناحيه ندارم(البته منظورم بعد از دوران استراحت بعد عمل هست)؟
    ‎با تشكر فراوان
    1. تصویر کاربر علیرضا جمعه ۲۲ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      1
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      من باز معتقد به عمل نيستم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 826 مشاهده پرسش
    با سلام همسر بنده خانمی ۵۳ ساله است اخیرا دچار درد شدید کلیه شد با مراجعه به بیمارستان و انجام سونوگرافی وسی تی اسکن ، تشخیص پزشک معالج سنگ شکنی درون اندامی بود. پزشک فرمودند اندازه سنگ به اندازه یک لوبیا است . روز دوشنبه در بیمارستان کسری کرج عمل انجام شد و بعد از یک روز بیمار مرخص گردید . لکن تقریبا هر روز درد شدید و غیر قابل تحمل به سراغ بیمار می اید و کار به اورژانس و تزریق مرفین و ... میکشد
    روز گذشته دوباره سی تی اسکن انجام گرفت و تشخیص دادند یک تکه سنگ به اندازه یک عدس در حالب مانده و یک تکه هم به کلیه برگشته و بایستی دفع شود
    مایعات بسیار مصرف میشود داروهای گشاد کننده هم شیمیایی هم گیاهی استفاده میگردد لکن افاقه نمیکند
    پزشک سه پیشنهاد دارد دفع با خوردن مایعات همراه با درد ۲ - گذاشتن لوله بمدت یکماه برای تسهیل در دفع ۳ - سنگ شکن مجددبرون اندامی
    البته دکتر اعلام داشت که سنگ خیلی سخت بود و با زحمت شکست
    شما چه پیشنهاد میفرمایید
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      نياز بهدرمان خاصي فعلا نيست
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    درود. من به دلیل درد در ناحیه بالای کشاله ی ران و بیضه به دکتر مراجعه و سونوگرافی کردم که واریکوسل گرید3 با قطر واریس راست تا7میلیمتر و چپ تا 7.5 میلیمتر تشخیص داده شد با اپیدیدیم طبیعی. من سالهاست این درد رو دارم قبلن هم سونو داده بودم که همیشه گرید 1 تشخیص داده شده بود که آخرینش کمتر از یک سال پیش بود که آزمایش اسپرم با نتیجه کاملن خوب هم داده بودم. جای سوال برای من اینجاست من که همیشه همین درد و داشتم و سونو میدادم و گرید 1تشخیص داده میشد چطور در عرض کمتر از یک سال بدون داشتن فعالیت سنگین تبدیل به گرید 3 شده. آیا فعالیت جنسی میتونه علتش باشه؟ یا اینکه چون در حالت درد شدید سونو دادم گرید3 تشخیص داده شده و در حالت بدون درد همون گرید1 تشخیص داده بشه.پیشاپیش از شکیبایی شما سپاس دارم. با احترام.
    1. تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      دگتر یه راهنمایی میفرمایید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام بهترين وقطعي ترين وسيله تشخيص واريكوسل معاينه است نه سونوگرافي ولذا بايد معاينه شويد تامشخص شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفى یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام آلت من كمى به سمت چپ گرايش دار و بيشتر از كجى آلت،سفت نشدن ميباشد و سخت و سفت نميشه و نعوظ ندار راهنماى كنيد لطفاً
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام ديدم زياد كج نيست
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سوزش و کمی درد هنگام ادرار کردن در مواقعی که در 24 ساعت گذشته رابطه زناشویی ( سکس ) صورت گرفته است
    علتش چی میتونه باشه ممنون میشم پاسخ بدین
    ضمنا من 27 ساله هستم و در 22 سالگی پیش آقای دکتر کرمی عمل واریکوسل هم انجام دادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      طبيعي است
  • تصویر کاربر صابر یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر نزديك به ٧،٨ ماه است كه در انتهاى تنه ى آلت تناسلى چند زائده مثل جوش هاى صورتى كم رنگ بوجود آمده كه اكثر آنها بعد از اين چند ماه كوچكتر و به سمت بهبودى رفته اند، تصاويرى كه از زگيل در سايت هاى مختلف ديدم خيلى حادتر از وضعيت من به نظرم رسيد، ميخواستم بدونم مشكل من هم زگيل مى باشد؟ آيا براى من كرايو را توصيه مى كنيد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ظاهرا زگيل است
  • تصویر کاربر عليرضا سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 948 مشاهده پرسش
    جناب دكتر با سلام من مدتي است متوجه شدم در كشاله ران و مقعدم لك هاي تيره دارم البته نمي دانم قبلا بوده يا جديدا بوجود آمده. من 6 ماه پيش يك ارتباط خارج از خانواده داشتم كه در لحظاتي كاندم در آمده و سرآلت بدون كاندم در داخل واژن بود البته نه بطور كامل! آزمايش HIV pcr در آزمايشگاه مسعود و نيلو و HSV pcr منفي بود در نيلو و نمونه گيري از مجراي إدراري و البته HSV خون هم انجام دادم در آزمايشگاه مركزي كه عداد مربوطه بر حسب واحد آن هم عدد 0.1 بود كه براي جواب negative جواب زير 0.9 ظاهرا در آزمايش موجع بوده است. Hpv pcr در آزمايشگاه نيلو انجام دادم كه البته در خصوص hpv فقط انواع با رئيسك بالا گزارش شده بود كه منفي بود. تست ها در آزمايشگاه نيلو انجام شد و گفتن دستگاه ما كُبُس است و فقط انواع پر خطر را گزارش ميكند كه البته نمونه گيري هم از مجراي إدرار انجام شد. به پيوست يك عكس مي فرستم. از پاسخگويي شما سپاسگزارم. اگر إيميل شما را داشته باشم مي توانم نتيجه آزمايشات را براي شما ميل كنم. همچنين آيا مي شود نتيجه ي تست از مجراي منفي باشد اما تست از روي زبان مثبت باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر ١-ازمايش منفي است٢-سكس مقعدي نداشتيد٣-مهم نيست
    2. تصویر کاربر عليرضا یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام جناب دكتر
      نتيجه ي آزمايشات جديدتر الان به دستم رسيد إعلام نظر مي فرماييد.
      سپاسگزارم
    3. تصویر کاربر عليرضا یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      در صورت امكان اسامي، تصاوير و آزمايشات محرمانه باشد متشكرم.
      از آنجايي كه يك نوزاد دارم بفرمايين آيا به ايشان منتقل نمي شود؟ شير دادن به ايشان توسط همسرم بايد ادامه پيدا كند يا قطع شود؟
    4. تصویر کاربر عليرضا سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام دكتر جان
      جواب آزمايش ها را گذاشتم و چندتا سؤال هم داشتم منت ميگذارين اگر پاسخگو باشين.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام ديدم نگران نباش به نوزاد منتقل نميشود٢-اگر توانستي براي معاينه تشريف بياوريد نگران كننده نيست
    6. تصویر کاربر عليرضا سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بي نهايت سپاسگزارم.
      چشم خدمت مي رسم.
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      در خدمتم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دکتر. میخواستم ببینم هزینه عمل کجی الت ب صورت pelicution چقدر هست و چقدر زمان میبره عمل کنید و چ موقع مرخص میشم؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سرپايي بر اسا تعرفه است
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 27 ساله که دچار اکتوپی بیضه سمت راست هستم ، میخواستم بدانم در صورت انجام عمل جراحی اکتوپی بیضه ، این عمل به چه مدت استراحت پزشکی نیاز دارد. چون سرباز هستم باید برای مرخصی گرفتن مدت زمان دقیقی را به ارشد خود بگوییم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      در اين سن بايد بيضه برداشته شود
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      به چه دلیل ؟ مدت زمان نقاهت عمل چقدر خواهد بود؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب سايت من را بخوانيد شانس سرطاني شدن بيضه بسيار بالا است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    جواب ازمايش من چجوري هست آقاي دكترVolume 5.5 Viscosity : normal Liquefaction: 30 Color : milky Count : 105,000,000 Progressive: 27% Motile sperm concentration: 50 Total sperm in sample 577.5 Total msc in sample 275 Norma morphology 45 WBC 0 Rbc 0
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      خوب است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل گرید 4 چپ و ساب کلینکال سمت راست بعلاوه سه کیست در سر اپیدم سمت راست دارم میخواستم بدونم هزینه درمان پیش شما حدودا چقدر میشه؟؟
    اگ پاسخ بدین ممنون م یشم من بدلیل مشغله فرصت مراجعه حضوری ندارم متشکرم
    بعد عذر میخوام جدیدا هم بی میلی زیادی دارم خطرناک ک نیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حتما تشریف بیاورید 09351142080 و یا02122642744
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اقای دکتر بنده حدود سه ماهی است از درد در ناحیه بیضه و اعانه رنج میبرم
    انواع ازمایشات مدفوع و ادرار را هم انجام داده ام
    عفونتی نبود
    سونو گرافی هم گرفتم گفتن چیزی نیست
    بنده حدود 3 ماهی هم هست که رماتیسم مفصلی دارم و روزی 13 عدد قرص از جمله سولفاسالازین و پردنیزولون و ... استفاده میکنم
    درد اعانه خیلی بیشتر از بیضه هست به طوری که در این سه ماه همراه با مدفوع یه سری لخته های زرد رنگ هم بیرون میاد.دکتر روماتولوژیست تشخیص داد که کولونوسکپی بشم این کار رو هم کردم دکتر گوارش اقای کامبیز یزدان پناه گفتن که روده هات مشکلی نداره
    درد اعانه زیاد هست،در ضمن بنده خیلی زیاد تحریک میشم ایا این درد مربوط به تحریک زیاد نیست؟
    تو رو به خدای احد و واحد قسم سریعا راهنمایی کنید
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چون چکاپ طبیعی است این دردها منشا اسپاسم و عصبی دارد و مهم نیست
  • تصویر کاربر هدایت جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    باسلام
    پسری هستم با 29 سال سن که 5 روز است که ادرار خونی همراه لخته های بزرگ خون دفع مکنم.
    این اولین بار است که اینطور میشوم. سونوگرافی رفتم میگن سنگی در کلیه و مثانه نداری.
    لطفا جواب مرا بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اولین اقدام انجام سونوگرافی است با مثانه پر و2- ازمایش و کشت ادرار
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب