اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علل و روشهای تشخیصی و درمان های ناتوانی جنسی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان جوان و میانسال را در درمانگاه ها و مطب ویزیت می کنم که از اختلالات و ناتوانی جنسی شاکی هستند و همین موضوع باعث اختلال در روابط زناشویی و ناراحتی مضاعف آنها شده است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این متن به تفصیل درباره علل و علائم آخرین روش های درمانی ناتوانی جنسی و علت زود خوابیدن نعوظ که سوال بسیاری از مراجعه کننده گان می باشد می پردازم.

علائم از مردی افتادن

علامت اصلی به اصطلاح از مردی افتادن عدم توانایی در تأخیر انزال بیش از یک دقیقه پس از دخول است. با این حال، این مشکل ممکن است در همه موقعیت های جنسی، حتی در هنگام خودارضایی نیز رخ دهد.

انزال زودرس را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • مادام العمر (اولیه): انزال زودرس مادام العمر در تمام مدت یا تقریباً تمام اوقات با شروع اولین برخوردهای جنسی شما اتفاق می افتد.
  • اکتسابی (ثانویه): انزال زودرس اکتسابی پس از تجربه قبلی جنسی بدون مشکلات انزال ایجاد می شود.

بسیاری از مردان احساس می کنند که علائم انزال زودرس را دارند، اما علائم مطابق با معیارهای تشخیصی انزال زودرس نیست. در عوض این مردان ممکن است دارای انزال زودرس متغیر طبیعی باشند، که شامل دوره های انزال سریع و همچنین دوره های انزال طبیعی است.

انزال زودرس

تعریف ناتوانی جنسی

ناتوانی جنسی که درمورد به از مردی افتادن مشهور است، عنوان کلی است که از چند قسمت تشکیل شده است:

  • اختلال در رسیدن به نعوظ یا عدم سفت شدن کامل آلت
  • اختلال در ماندن حالت نعوظ و یا شل شدن آلت تناسلی بعد از سفت شدن اولیه
  • انزال زودرس
  • اختلالات نعوظ ناشی از افسردگی و استرس های شدید روحی و روانی است.

چگونه آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا می کند؟

اولین مرحله تحریک جنسی است. دومین مرحله گشاد شدن شریان یا سرخرگ آلت تناسلی است که باعث خونرسانی بیشتر و جمع شدن خون در سینوس های وریدی یا بافت اسفنجی آلت تناسلی است. سومین مرحله که جهت ایجاد نعوظ ضروری است، بسته شدن دریچه های وریدی و جلوگیری از جریان خون وریدی در آلت است که باعث سفتی الت تناسلی مردانه می گردد. هر کدام از این مراحل اختلال پیدا کند نعوظ حاصل نخواهد شد.

– سوال: مردی 25 ساله که اظهار می دارد که علیرغم تحریک جنسی آلت تناسلی نعوظ پیدا نمی کند و لذا دخول انجام نمی شود، علت آن چیست؟

پاسخ: اغلب علت عدم نعوظ این افراد اختلال شدید در خونرسانی آلت و یا تنگی شریان آلت و یا ترکیبی از نشت خون وریدی در آلت تناسلی می باشد که باعث می شود آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا نکند. در بررسی ها این افراد اغلب تنگی شریان آلت دارند.

نداشتن بیضه

درمان اين مشكل چیست؟  

درمان این بیماری اگر تنگی خفیف باشد استفاده از قرص های سیلدنافیل و تالادالافیل می باشد. اگر تنگی شدید باشد باید با استفاد از جراحی یا استنت محل تنگی باز شود.

– سوال: مردی 36 ساله که اظهار می دارد در شروع مقاربت آلت وی سفت است ولی به تدریج در حین مقاربت شل می شود.

پاسخ: شایعترین علت این مشکل یک نشت وریدی است که به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری وریدی آلت تناسلی (خون موقع نعوظ از وریدها نشت پیدا می کند) و لذا سفتی آلت از بین می رود.

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان

 درمان این مشکل چیست؟

این نوع اختلال در نعوظ شاید بدترین نوع اختلال در نعوظ مردانه باشد که راه درمانی جز گذاشتن پروتز آلت ندارد. موارد خفیف آن اغلب به داروهای تادالافیل جواب می دهند.

– سوال: مردی 29 ساله اظهار می دارد که مبتلا به انزال زودرس است و در مراحل اولیه مقاربت جنسی مبتلا به انزال می شود، که این مورد باعث ناراحتی روحی شدید خود ایشان و خانمشان شده است.

پاسخ: انزال زودرس اغلب منشاء عصبی و روحی و روانی ندارد. موارد زیر انزال زودرس را تشدید می کنند که عبارتند از:

  • خواب کمتر
  • مشغله ذهنی بیشتر
  • استرس های شدید روزمره زندگی
  • عصبانیت و پرخاشگری
  • بیماری های جسمی مزمن و روحی از قبیل افسردگی، اضطراب و مصرف داروهای عصبی و روحی و روانی

انزال زودرس اغلب در افراد با تیپ شخصیتی A ایجاد می شود که آدم های بی حوصله، عجول، تحریک پذیر، آستانه تحمل کمتر و عصبانیت بیشتر دارند.

از مردی افتدن

– سوال: زمان طبیعی مقاربت جنسی و انزال طبیعی چقدر است؟

پاسخ: از نظر علمی یک مقاربت طبیعی بالاتر از سه دقیقه و بسته به عادت وشرایط فیزیکی و شخصیتی فرد می تواند تا نیم ساعت هم ادامه داشته باشد. اغلب افراد زودانزال در زیر یک دقیقه مبتلا به خروج غیر ارادی مایع منی می شوند.

علت زود شل شدن نعوظ

علت زود خوابیدن نعوظ هنوز مشخص نیست. اما مشکلات روحی شما می تواند حداقل تا حدی دلیل آن باشد. مردانی که سطح کمی از ماده شیمیایی سروتونین را در مغز خود دارند، مدت زمان کوتاهتری برای انزال لازم است. عوامل احساسی نیز می توانند در انزال زود رس نقش داشته باشندکه عبارتند از: فشار،  افسردگی، مشکلات، عدم اعتماد به نفس و …

تعدادی از عوامل بیولوژیکی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند ، از جمله:

  • سطح غیر طبیعی هورمون
  • سطح غیر طبیعی مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی
  • التهاب و عفونت پروستات یا مجرای ادراری
  • صفات ارثی

علت شل شدن آلت

بر اساس تحقیقات انجام شده در کانادا، حدود نیمی از مردان بالای 40 سال در کانادا از شل شدن آلت رنج می برند. طیف گسترده ای از بیماری ها ، داروها ، آسیب ها و مشکلات روانی می تواند باعث شل شدن آلت گردند. برخی از دلایل شل شدن آلت عبارتند از مشکلات گردش خون، سرطان، جراحی لگن و جراحی پروستات، آسیب نخاعی، اختلالات هورمونی، افسردگی، سیگار کشیدن، انزجار جنسی و … .

درمان زودانزالی

درمان زود انزالی عبارتست از :

1- رفع علل زمینه ای

  • خواب خوب
  • استراحت کافی
  • داشتن ذهن آرام
  • تمرین خونسردی و اجتناب از تنش های غیر ضروری در زندگی

اینها شرایط اولیه درمان می باشند.

2- تعامل و همکاری زوجین باید تقویت گردد.

زوجین باید برای دیدن نتیجه زودتر یکدیگر را حمایت نمایند.

3- مرد باید موقع نزدیکی شامل مثل مشهود حاضر غایب باشد.

یعنی در موقع مقاربت:

  • از دخول زودرس جلوگیری کند.
  • از طریق معاشقه خانم را در جهت رسیدن به ارگاسم یا اوج لذت جنسی کمک کند و در این حال سعی کند که اصلاً ….. نشود.
  • استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و توصیه های دیگر پزشک متخصص کمک کننده خواهد بود. درمان اصلی این مشکل رفتار درمانی و تقویت اعتماد به نفس و تقویت حق تأخیر در انزال است.

– سوال: مردی 40 ساله که تا یک ماه پیش کاملاً مقاربت موفق و منظم داشته اظهار می دارد که به صورت ناگهانی دچار افت میل جنسی و قدرت جنسی شده است.

پاسخ: در اغلب موارد وقتی که یک مرد ناگهانی میل جنسی و توان خود را ا دست می دهد علت آن شوک روحی و روانی از قبیل از دست دادن عزیزان، شوک کاری و اقتصادی و یا تنش بین زوجین است و در بررسی ها این افراد عیبی در ساختار الت تناسلی پیدا نمی شود.

-سوال: برای بررسی ناتوانی جنسی از قبیل اعتدال در نعوظ و یا زود انزالی چه کارهایی باید انجام داد؟

پاسخ: برای بررسی ناتوانی جنسی حتماً باید به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید. موارد ایجاد کننده اختلال در نعوظ باید بررسی شوند که عبارتند از:

  • دیابت درمان نشده
  • مصرف داروهای فشارخون
  • بالا بودن کلسترول و خصوصاً LDL
  • بررسی از نظر وجود بیماریهای روحی و روانی از قبیل بیماری های اضطرابی، استرس کنترل نشده و مصرف داروهای روانگردان
  • سابقه جراحی لگن که باعث آسیب به عصب آلت تناسلی گردیده است.
  • سابقه مصرف سیگار و دیگر دود آلات
  •  بررسی روانکاوی ارتباط بین زوجین و رفع تنش های موجود و آموزش آنها جهت همکاری از موارد و بررسی های اولیه است.
پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

درمان سنتی زود خوابیدن نعوظ

انزال زودرس بسیار شایع است. این بیماری از هر 3 مرد 1 نفر را درگیر می کند و می تواند منجر به ناامیدی و اضطراب شود. درمان های طبیعی و گیاهی ممکن است کمی در درمان شل شدن الت به شما کمک کنند. در زیر به برخی از این روش ها سنتی اشاره کرده ایم:

کرم های موضعی و اسپری لیدوکائین: کرم های بی حس کننده موضعی بدون نسخه پزشک حاوی ماده بی حسی هستند که می توانند با کاهش احساس و به تأخیر انداختن اوج ، انزال زودرس را درمان کنند. 10 تا 15 دقیقه قبل از رابطه جنسی کرم را به آلت تناسلی خود بمالید تا بیشترین اثر را داشته باشد.

مکمل های روی: روی نه تنها به تقویت سیستم ایمنی و رشد سلول ها کمک می کند، بلکه ماده معدنی ضروری برای تولید تستوسترون و همچنین افزایش میل جنسی و انرژی می باشد.

منیزیم: علاوه بر روی، منیزیم نیز می تواند در سلامت جنسی و انزال زودرس شما نقش داشته باشد. طبق تحقیقات گنجاندن مواد غذایی حاوی منیزیم در رژیم غذایی  ممکن است به افزایش زمان رسیدن به اوج شما کمک کند.

تمرینات کف لگن: تقویت عضلات کف لگن می تواند تأثیر زیادی در مدت زمان اوج گیری شما داشته باشد.

مقاله پیشنهادی دکتر حسین کرمی: بهترین راه افزایش تعداد اسپرم چیست؟

تشخیص ناتوانی جنسی

اقدامات تشخیصی بعدی عبارتند از:

1- تست NPT

در این تست که جهت بررسی و وجود نعوظ شبانگاهی و در خواب می باشد، دستگاهی را به آلت تناسلی مرد وصل می کنند و بیمار 24 ساعت در بیمارستان بستری می شود و اگر نعوظی در شب اتفاق بیافتد این دستگاه ثبت می کند و وجود نعوظ شبانه دلیل بر سالم بودن فیزیکی و ساختاری آلت تناسلی است ولی عدم وجود نعوظ دال بر وجود بیماری ناتوانی جنسی نیست و لذا با توجه به حساسیت پایین این تست و وقت گیر بودن آن امروزه توصیه نمی شود.

درمان خارش بیضه

2- سونوگرافی رنگی از الت یا کالر داپلر پاپاورین تست

انجام این سونوگرافی تقریباً قریب به یقین وجود یا عدم وجود اختلال خونرسانی و سالم و یا ناسلام بودن رگ ها را مشخص می کند. و لذا اگر در مردی که شکایت از عدم نعوظ و سفت شدن کامل آلت تناسلی در حین مقاربت را دارد اگر این تست نرمال باشد نشان می دهد که منشاء آن روحی و روانی است نه اختلال در رگ های تناسلی

روش انجام تست:

در این روش ابتدا با سرنگ و سوزن باریک انسولین آمپول پاپاورین را به آلت تناسلی تزریق می شود. تزریق این آمپول پاپاورین باعث گشادی رگ ها و خونرسانی بیشتر به آلت و ایجاد نعوظ مصنوعی می شود و در این حالت با استفاده از سونوگرافی رنگی وضعیت خونرسانی به آلت و رگ های شریانی و وریدی بررسی می شود و هر گونه تنگی در شریان و یا نشتی و پنچری وریدی را کاملاً مشخص می کند.

از مزایای این تست این است که

  • سریع قابل انجام است
  • دقت بالای تشخیصی دارد
  • سریعاً تکلیف بیمار و پزشک مربوطه را مشخص می کند.

نکته بسیار مهم: پس از انجام سونوگرافی باید تا رفع نعوظ و شل شدن کامل آلت مرکز سونوگرافی را ترک نکنید چرا که ماندن در حالت نعوظ پس از تزریق اگر بیش از سه ساعت طول بکشد باعث کبودی و از بین رفتن نسجهای نعوظ آلت تناسلی مردانه می گردد و لذا باید در کمتر از سه ساعت آلت تناسلی را شستشو داده و از حالت نعوظ خارج کرد که این کار توسط دکتر سونوگرافی و در همان مرکز انجام می شود. در موارد مشکوک به تنگی شریان لگنی باید آنژیوگرافی لگنی انجام شود.

درمان های ناتوانی جنسی

درمان بر اساس نوع و علت ایجاد کننده ناتوانی جنسی فرق می کند که به توضیح آن ها می پردازم.

  • ناتوانی جنسی با منشاء روحی و روانی

به علت سالم بودن خون رسانی ناحیه آلت تناسلی به این افراد توصیه می شود که با کاهش استرس های روزمره زندگی، ایجاد نشاط روحی و انجام ورزش و پیاده روی و … درمان و تعدیل استرس و اضطراب ها، خواب خوب به درمان مشکل خودشان بپردازند. مصرف داروهای خفیف آرام بخش و تقویت کننده نعوظ برای این بیماران بسیار کمک کننده است.

  • ناتوانی جنسی با منشاء تنگی شریانی آلت

در این حالت اگر تنگی خفیف باشد استفاده از داروهای گشاد کننده رگ مشکل بیمار را در زمان مقاربت حل می کند ولی اگر تنگی شدید باشد باید با استفاده از استنت و یا جراحی عروق تنگی را حل کرد.

  • ناتوانی جنسی با منشاء نشت وریدی

مشخصه این حالت این است که نعوظ ایجاد و بلافاصله از بین می رود که روش تشخیص آن با سونوگرافی رنگی از آلت است. این حالت متأسفانه درمان دارویی ندارد و قطعی ترین روش درمان آن گذاشتن و کاشتن پروتز آلت تناسلی است.

– سوال: پروتز آلت تناسلی چیست؟ و چگونه کار گذاشته می شود؟

پاسخ: پروتز آلت تناسلی به دو شکل تاشونده و باد شونده می باشد که به عنوان آخرین روش درمانی برای اصلاح ناتوانی جنسی استفاده می شود و این پروتز ها را با جراحی روی آلت، آن را در داخل نسج اسفنجی آلت می کاریم. در نوع تاشونده مریض با تا کردن و راست کردن آن و در نوع باد شونده با پمپاژ و پر هوا کردن آن آلت را به حالت سفتی و نعوظ در می آورد.

پروتز آلت تناسلی

– سوال: آیا پروتز آلت تناسلی عوارض دارد؟

پاسخ: بله، چون پروتز یک جسم خارجی است خطر عمده آن ایجاد عفونت و زخم در محل کاشته شدن می باشد و لذا در کسانی که دیابت دارند سیستم ایمنی بدنشان پایین و در معرض عفونت هستند گذاشتن پروتز اصلاً پیشنهاد نمی گردد. و لذا اگر بعد از گذاشتن پروتز علائمی از زخم و عفونت پیدا شود بلافاصله باید خارج گردد.

و اما توصیه های اینجانب درباره ناتوانی جنسی

چون یک مقاربت موفقیت آمیز جزء اساس و بنیان مستحکم خانواده و زوجین است و لذا

  • اگر مبتلا به دیابت و کلسترول بالا و فشار خون هستید شدیداً آنها را کنترل نمایید.
  • با بهتر کردن کیفیت زندگی و با ورزش و آزاد کردن ذهن و با خواب خوب و تغذیه سالم در تداوم سلامتی جنسی تان کوشا باشید.
  • از مصرف هر گونه دخانیات اجتناب نمایید.
  • در صورت افت تدریجی در کیفیت نعوظ بلافاصله به دکتر مراجعه نمایید.
  • در صورت داشتن اختلالات نعوظ جهت جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (249 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمیدرضا سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    آلت تناسلی پردخ داره و موقع کاندوم گذاشتن اذیت میکنه و باعث شده آلت تناسلی کوچک دیده بشه.نیاز به عمل جراحی داره اگه نیاز به عمل داره طول درمانش چقدره .وهزینه اون چقدره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بياييد معاينه كنم
  • تصویر کاربر سعدي پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 651 مشاهده پرسش
    مدتي است درد بسيار خفيفي مثل گرفتگي در پهلو‌هايم دارم. صبح كه از خواب بيدار مي‌شوم اين درد بيشتر است اما مانع خوابم نمي شود. ول بعد از ادرار به تدريج درد پهلويم كم مي‌شود.اوايل فكر مي‌كردم چون در معرض باد كولر قرار گرفته‌ام اين عارضه ا يجاد شده اما با اجتناب از اين موضوع باز هم اين درد در را درپهلو پايين دنده‌ها( يا به قول ما شمالي‌ها خاليگاه) حس مي‌كنم. با توجه به طولاني شدن اين درد خفيف مزمن نگران شده‌ام. ضمنا سن من پنجاه سال است. چاي كمرنگ زياد مصرف مي كنم البته از نوع ايراني آن.احساس تشنگي هم عموما ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سونوگرافي كنيد وبفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر رضائیان پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 641 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی
    با عرض سلام و احترام
    بنده 32 سال دارم و از بدو تولد سنگ کلیه داشته‌ام. تا قبل از ده سالگی در ایران چندین بار عمل حالب باز و در بیمارستان هاینریش هاین آلمان چندین بار عمل بسته شده‌ام و بعدها پس از پیشرفت پزشکی در ایران، چندین بار در بیمارستان امام رضا ع مشهد سنگ شکن شدم و آخرین بار هم سال 89 در مشهد به علت هیدرونفروز پی سی ان ال کلیۀ چپ شدم. پزشکانم هم آقای دکتر علی اصغر یارمحمدی و آقای دکتر حسن احمدنیا بوده‌اند. چند سالی است که در تهران ساکنم. حدود دو ماه است که کلیۀ چپم گاه درد و احساس سنگینی می‌کند. به بیمارستان نزدیک محل زندگی پزشک مراجعه کردم. سی تی اسکن و آزمایش خون و ادرار نشان می‌داد مشکل خاص نیست فقط سنگ‌ها کمی بزرگ شده‌اند، 22 میلی‌متر در کلیه چپ و 15 و 17 و 28 در کلیه راست. دکتر آن بیمارستان گفت اگر اذیتت می‌کند می‌توانی دوباره پی سی ان ال کنی و بیمارستان محب مهر را پیشنهاد کردند و لبافی نژاد را. تحقیق کردم و در این دو بیمارستان دو پزشک که یکی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و دیگری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بود پیدا کردم. یکی از دکترها گفت باید پی سی ان ال کنی البته نه به این معنی که فورس ماژور است و بیمارستان عرفان را پیشنهاد کرد. اما پزشک دیگر گفت چون کلیه‌ام سنگ‌ساز است بهتر است فقط در صورت ضروت مداخلۀ پزشکی کنیم و بهتر است تا آخر عمر سیترات پتاسیم و پنی سیلامین مصرف کنم و در واقع بسازم و گفتند پی سی ان ال توصیه نمی‌شود. البته این درد و سنگینی آن قدر نیست که اذیتم کنم فقط می‌ترسم اگر عمل نکنم مشکل پیش آید. در این سال‌ها، من درد این‌چنینی نداشته‌ام. البته در دو هفتۀ اخیر درد تقریباً برطرف شده است و فقط گاه ادرارم زرد است و به ندرت احساس سنگینی در کلیۀ چپ می‌کنم.
    خواستم از خدمت شما هم مشورت بگیرم و در صورت ضرورت، حضوری مراجعه کنم.
    با سپاس فراوان
    رضائیان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با مدارك بياييد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ بفرماييد خارج از نوبت وقت دهند با مدارك بياييد
  • تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام.بنده بنسازی کار میکنم.داخل دوره بودم از هفته سوم به بعد قرارشد هاچ سی جی بزنم یک روز درمیان 500 به طول سه هفته ولی من اشتباها یک روز درمیان 5000زدم .بعد از اتمام دارو 2 روز بعدش تنگی نفس و پای چپم مقداری سر شده .مقداریم وقتی می ایستم تعادل کم شده .الان نزدیک 9 روز میگذره تنگی نفسم خوب شده ولی بازم پای چپم مقداری سر سر بودنشم از زانو به پایین .دکترارتوپت رفتم ام ار آی گرفت فت چیزی نیست باید دکتر اورولوژی و نورولوژی شما را ببینه. خواهشا کمکم کنید .میترسم سیستم هورمونی بدنمم بهم ریخته باشه داخل دوره از داروهای پروپیونات و استنازول خوراکی و آرومازین استفاده کردم .از ازمایشات کبدیم فقط انزیم کبدم 67 بود و مشکل چربی خون و لختگی خون نداشتم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو تزريق نكنيد خوب خواهيد شد مشكلي نداريد بيشتر تلقين است
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود 2 هفته میشه عقد کردم و نامزدم از نظر جسمی قد 158و وزن 60 میباشد
    و در طول این مدت حتی یک بوسه ام من رو نکرده و فقط وقتی کنار من است دستم را میگیرد حتی چند شب هم شده که مانده خانه مان ولی هیچ عکس و العملی از بغل و یا نوازش نبوده
    فقط یک شب با نوازش پا و باسن از روی شلوار احساس کردم که شلوارم کمی خیس شد ولی نعوظ الت رو متوجه نشدم و اینکه اصلا لخت بودنش رو ندیدم و تماس و اسمس عاشقانه ام نميزنه باهام
    و حدودا چندسالي بوده كه در خانه اي جداگانه تنها زندگي ميكنه
    میخواستم بدونم همچین رفتاری ناشی از مشکلات الت میتونه باشه؟یا چیز دیگه ای؟
    واینکه آلت چه مشکلی باید داشته باشه که زن بتونه درخواست جدایی کنه ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر جوابی برای سوال من ندارید ممنون ميشم اگه نیاز به معاینه داره هم بهم بگيد منتظرم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد بررسي شود ومعاينه٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده هفته گذشته اومدم خدمتتون و ویزیت شدم که جواب سونوگرافی بیضه (تک بیضه هستم) رو دیدید و معاینه انجام دادید و فرمودید که مشکلی ندارم، در آزمایش اسپرم که انجام دادم میزان تحرک اسپرم پائین هست این نکته رو عرض کنم که به مدت چند ماه بنده روزی دو عدد قرص فیناستراید استفاده می کردم که از هفته پیش مصرف قرص رو قطع کردم، در حال حاضر یک هفته هست که از قرص پنتافیل 400 روزی یک عدد استفاده می کنم، آیا با مصرف این دارو وضعیت من نرمال میشه از نظر باروری می خواستم بدونم که شرایطم به چه صورت هست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين بيضه را دستكاري نكنيد
    2. تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      برای بهتر شدن تحرک اسپرم چکار کنم؟ امیدی هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      استفده از دارو
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احد پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 630 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر
    پدر بنده که مشخصات ایشان در بالا پر شد مدت 6 ماه است که به دلیل سوزش سر پیشابراه آن هم به صورت مداوم و بدون قطع شدن رنج می برد به طوری که تقریباً تمام زندگی ایشان تحت تاثیر قرار گرفته و جدیدا هم که بنده احساس می کنم افسرده شده اند.
    بیوگرافی مختصری از بیماری ایشان خدمتتان عرض می کنم:
    تشخیص سنگ کلیه در زاهدان و عمل از طریق سیستوکوپی
    یک ماه بعد - سیستوسکوپی مجدد به دلیل سوزش زیاد محلی که خدممتتان عرض شد جهت اطمینان از صحت عمل توسط پزشک معالج
    حدود دوماه بعد از آن مراجعه به مشهد و بیمارستان رضوی و در آنجا نیز انواع آزمایش ادرار، سونوگرافی انجام شد و به تشخیص پزشک مجددا سیستوسکوپی شدند اما مشکل حل نشد.
    حدود دو ماه بعد - مراجعه به بیمارستان شهید هاشمی نژاد تهران و در آنجا حدود 1 هفته بستری بودند. انواع آزمایشات ادرار، سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی انجام شد و در نهایت سیستوکوپی و نمونه برداری کردند. نتیجه نمونه برداری Mild chronic cystitis و Negative for CIS or malignancy گزارش شد.
    در طی مدت اولین عمل تا کنون پزشکان مختلف ایشان را دیده اند و انواع و اقسام آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد افسردگی به ایشان داده شده است. من یقین دارم مشکل ایشان وسواس یا افسردگی نیست.
    از شما خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که مشکل چیست. به هر کجا مراجعه می کنیم بیماری پدر قابل معالجه نیست.
    در صورتیکه امر بفرمایید کلیه مدارک خدمتتان ارسال می شود
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين نياز به درمان ندارد وبيخيالش شويد
    2. تصویر کاربر احد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام جناب دکتر
      آخه پدر بنده خیلی اذیت می شوند.
      آیا واقعا راه حلی ندارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين بيماري نيست ولذا من كمكي نميتوانم بكنم فقط بيخيال شويد نتيجه نميگيريد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    کیست کورتیکال خانمی حدود 70 ساله. در کلیه سمت راست کیست ساده ای دارند به ابعداد 71*69 میلیمتر. با توجه به اینکه در ادرار کمی خون دیده میشود. میخواستم بپرسم که این کیست خطرناک است یا خیر و اینکه با توجه به سایز کیست، نیاز به جراحی دارند یا خیر؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر رحیم سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    ا سلام خدمت جناب آقای دکتر
    پدر من 70 سال سن داره و حدودا 10 ماه پیش عمل باز پروستات انجام داده و بعد از 6 ماه برای ویزیت مجدد به دکتر مراجعه کرد و دکتر برای ایشان سونوگرافی و آزمایش پی اس آ نوشتن که جواب هردو را برای شما مینویسم
    سونوگرافی: حجم مثانه بعد از تخلیه برابر با 104 سی سی که پس از تخلیه 26 سی سی می باشد.
    پروستات دارای ابعاد 32*37*42 و حجم 26 سی سی
    psa: 0.6 دفعه اول
    psa: 0.7 هفته دوم
    ممنون میشم از حضورتون که راهنمایی کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به درمان خاصي نيست
  • تصویر کاربر افشين پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام
    مدت ١ هفته هست كه پايين شكم نزديك آلتم چند زخم به وجود آمده كه حالت قرمز رنگ دارد در صورت امكان ميخواستم عكس بفرستم ببينم مشكل از كجاست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      تبخال است
    2. تصویر کاربر افشين سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دكتر چه دارويي استفاده كنم من ايران نيستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اسيكلو وير ٤٠٠ يك هفته هر ٦ ساعت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل گرید 4 چپ و ساب کلینکال سمت راست بعلاوه سه کیست در سر اپیدم سمت راست دارم میخواستم بدونم هزینه درمان پیش شما حدودا چقدر میشه؟؟
    اگ پاسخ بدین ممنون م یشم من بدلیل مشغله فرصت مراجعه حضوری ندارم متشکرم
    بعد عذر میخوام جدیدا هم بی میلی زیادی دارم خطرناک ک نیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حتما تشریف بیاورید 09351142080 و یا02122642744
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اقای دکتر بنده حدود سه ماهی است از درد در ناحیه بیضه و اعانه رنج میبرم
    انواع ازمایشات مدفوع و ادرار را هم انجام داده ام
    عفونتی نبود
    سونو گرافی هم گرفتم گفتن چیزی نیست
    بنده حدود 3 ماهی هم هست که رماتیسم مفصلی دارم و روزی 13 عدد قرص از جمله سولفاسالازین و پردنیزولون و ... استفاده میکنم
    درد اعانه خیلی بیشتر از بیضه هست به طوری که در این سه ماه همراه با مدفوع یه سری لخته های زرد رنگ هم بیرون میاد.دکتر روماتولوژیست تشخیص داد که کولونوسکپی بشم این کار رو هم کردم دکتر گوارش اقای کامبیز یزدان پناه گفتن که روده هات مشکلی نداره
    درد اعانه زیاد هست،در ضمن بنده خیلی زیاد تحریک میشم ایا این درد مربوط به تحریک زیاد نیست؟
    تو رو به خدای احد و واحد قسم سریعا راهنمایی کنید
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چون چکاپ طبیعی است این دردها منشا اسپاسم و عصبی دارد و مهم نیست
  • تصویر کاربر هدایت جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    باسلام
    پسری هستم با 29 سال سن که 5 روز است که ادرار خونی همراه لخته های بزرگ خون دفع مکنم.
    این اولین بار است که اینطور میشوم. سونوگرافی رفتم میگن سنگی در کلیه و مثانه نداری.
    لطفا جواب مرا بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اولین اقدام انجام سونوگرافی است با مثانه پر و2- ازمایش و کشت ادرار
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب