اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علل و روشهای تشخیصی و درمان های ناتوانی جنسی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان جوان و میانسال را در درمانگاه ها و مطب ویزیت می کنم که از اختلالات و ناتوانی جنسی شاکی هستند و همین موضوع باعث اختلال در روابط زناشویی و ناراحتی مضاعف آنها شده است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این متن به تفصیل درباره علل و علائم آخرین روش های درمانی ناتوانی جنسی و علت زود خوابیدن نعوظ که سوال بسیاری از مراجعه کننده گان می باشد می پردازم.

علائم از مردی افتادن

علامت اصلی به اصطلاح از مردی افتادن عدم توانایی در تأخیر انزال بیش از یک دقیقه پس از دخول است. با این حال، این مشکل ممکن است در همه موقعیت های جنسی، حتی در هنگام خودارضایی نیز رخ دهد.

انزال زودرس را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • مادام العمر (اولیه): انزال زودرس مادام العمر در تمام مدت یا تقریباً تمام اوقات با شروع اولین برخوردهای جنسی شما اتفاق می افتد.
  • اکتسابی (ثانویه): انزال زودرس اکتسابی پس از تجربه قبلی جنسی بدون مشکلات انزال ایجاد می شود.

بسیاری از مردان احساس می کنند که علائم انزال زودرس را دارند، اما علائم مطابق با معیارهای تشخیصی انزال زودرس نیست. در عوض این مردان ممکن است دارای انزال زودرس متغیر طبیعی باشند، که شامل دوره های انزال سریع و همچنین دوره های انزال طبیعی است.

انزال زودرس

تعریف ناتوانی جنسی

ناتوانی جنسی که درمورد به از مردی افتادن مشهور است، عنوان کلی است که از چند قسمت تشکیل شده است:

  • اختلال در رسیدن به نعوظ یا عدم سفت شدن کامل آلت
  • اختلال در ماندن حالت نعوظ و یا شل شدن آلت تناسلی بعد از سفت شدن اولیه
  • انزال زودرس
  • اختلالات نعوظ ناشی از افسردگی و استرس های شدید روحی و روانی است.

چگونه آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا می کند؟

اولین مرحله تحریک جنسی است. دومین مرحله گشاد شدن شریان یا سرخرگ آلت تناسلی است که باعث خونرسانی بیشتر و جمع شدن خون در سینوس های وریدی یا بافت اسفنجی آلت تناسلی است. سومین مرحله که جهت ایجاد نعوظ ضروری است، بسته شدن دریچه های وریدی و جلوگیری از جریان خون وریدی در آلت است که باعث سفتی الت تناسلی مردانه می گردد. هر کدام از این مراحل اختلال پیدا کند نعوظ حاصل نخواهد شد.

– سوال: مردی 25 ساله که اظهار می دارد که علیرغم تحریک جنسی آلت تناسلی نعوظ پیدا نمی کند و لذا دخول انجام نمی شود، علت آن چیست؟

پاسخ: اغلب علت عدم نعوظ این افراد اختلال شدید در خونرسانی آلت و یا تنگی شریان آلت و یا ترکیبی از نشت خون وریدی در آلت تناسلی می باشد که باعث می شود آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا نکند. در بررسی ها این افراد اغلب تنگی شریان آلت دارند.

نداشتن بیضه

درمان این مشکل چیست؟  

درمان این بیماری اگر تنگی خفیف باشد استفاده از قرص های سیلدنافیل و تالادالافیل می باشد. اگر تنگی شدید باشد باید با استفاد از جراحی یا استنت محل تنگی باز شود.

– سوال: مردی 36 ساله که اظهار می دارد در شروع مقاربت آلت وی سفت است ولی به تدریج در حین مقاربت شل می شود.

پاسخ: شایعترین علت این مشکل یک نشت وریدی است که به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری وریدی آلت تناسلی (خون موقع نعوظ از وریدها نشت پیدا می کند) و لذا سفتی آلت از بین می رود.

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان

 درمان این مشکل چیست؟

این نوع اختلال در نعوظ شاید بدترین نوع اختلال در نعوظ مردانه باشد که راه درمانی جز گذاشتن پروتز آلت ندارد. موارد خفیف آن اغلب به داروهای تادالافیل جواب می دهند.

– سوال: مردی 29 ساله اظهار می دارد که مبتلا به انزال زودرس است و در مراحل اولیه مقاربت جنسی مبتلا به انزال می شود، که این مورد باعث ناراحتی روحی شدید خود ایشان و خانمشان شده است.

پاسخ: انزال زودرس اغلب منشاء عصبی و روحی و روانی ندارد. موارد زیر انزال زودرس را تشدید می کنند که عبارتند از:

  • خواب کمتر
  • مشغله ذهنی بیشتر
  • استرس های شدید روزمره زندگی
  • عصبانیت و پرخاشگری
  • بیماری های جسمی مزمن و روحی از قبیل افسردگی، اضطراب و مصرف داروهای عصبی و روحی و روانی

انزال زودرس اغلب در افراد با تیپ شخصیتی A ایجاد می شود که آدم های بی حوصله، عجول، تحریک پذیر، آستانه تحمل کمتر و عصبانیت بیشتر دارند.

از مردی افتدن

– سوال: زمان طبیعی مقاربت جنسی و انزال طبیعی چقدر است؟

پاسخ: از نظر علمی یک مقاربت طبیعی بالاتر از سه دقیقه و بسته به عادت وشرایط فیزیکی و شخصیتی فرد می تواند تا نیم ساعت هم ادامه داشته باشد. اغلب افراد زودانزال در زیر یک دقیقه مبتلا به خروج غیر ارادی مایع منی می شوند.

علت زود شل شدن نعوظ

علت زود خوابیدن نعوظ هنوز مشخص نیست. اما مشکلات روحی شما می تواند حداقل تا حدی دلیل آن باشد. مردانی که سطح کمی از ماده شیمیایی سروتونین را در مغز خود دارند، مدت زمان کوتاهتری برای انزال لازم است. عوامل احساسی نیز می توانند در انزال زود رس نقش داشته باشندکه عبارتند از: فشار،  افسردگی، مشکلات، عدم اعتماد به نفس و …

تعدادی از عوامل بیولوژیکی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند ، از جمله:

  • سطح غیر طبیعی هورمون
  • سطح غیر طبیعی مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی
  • التهاب و عفونت پروستات یا مجرای ادراری
  • صفات ارثی

علت شل شدن آلت

بر اساس تحقیقات انجام شده در کانادا، حدود نیمی از مردان بالای 40 سال در کانادا از شل شدن آلت رنج می برند. طیف گسترده ای از بیماری ها ، داروها ، آسیب ها و مشکلات روانی می تواند باعث شل شدن آلت گردند. برخی از دلایل شل شدن آلت عبارتند از مشکلات گردش خون، سرطان، جراحی لگن و جراحی پروستات، آسیب نخاعی، اختلالات هورمونی، افسردگی، سیگار کشیدن، انزجار جنسی و … .

درمان زودانزالی

درمان زود انزالی عبارتست از :

1- رفع علل زمینه ای

  • خواب خوب
  • استراحت کافی
  • داشتن ذهن آرام
  • تمرین خونسردی و اجتناب از تنش های غیر ضروری در زندگی

اینها شرایط اولیه درمان می باشند.

2- تعامل و همکاری زوجین باید تقویت گردد.

زوجین باید برای دیدن نتیجه زودتر یکدیگر را حمایت نمایند.

3- مرد باید موقع نزدیکی شامل مثل مشهود حاضر غایب باشد.

یعنی در موقع مقاربت:

  • از دخول زودرس جلوگیری کند.
  • از طریق معاشقه خانم را در جهت رسیدن به ارگاسم یا اوج لذت جنسی کمک کند و در این حال سعی کند که اصلاً ….. نشود.
  • استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و توصیه های دیگر پزشک متخصص کمک کننده خواهد بود. درمان اصلی این مشکل رفتار درمانی و تقویت اعتماد به نفس و تقویت حق تأخیر در انزال است.

– سوال: مردی 40 ساله که تا یک ماه پیش کاملاً مقاربت موفق و منظم داشته اظهار می دارد که به صورت ناگهانی دچار افت میل جنسی و قدرت جنسی شده است.

پاسخ: در اغلب موارد وقتی که یک مرد ناگهانی میل جنسی و توان خود را ا دست می دهد علت آن شوک روحی و روانی از قبیل از دست دادن عزیزان، شوک کاری و اقتصادی و یا تنش بین زوجین است و در بررسی ها این افراد عیبی در ساختار الت تناسلی پیدا نمی شود.

-سوال: برای بررسی ناتوانی جنسی از قبیل اعتدال در نعوظ و یا زود انزالی چه کارهایی باید انجام داد؟

پاسخ: برای بررسی ناتوانی جنسی حتماً باید به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید. موارد ایجاد کننده اختلال در نعوظ باید بررسی شوند که عبارتند از:

  • دیابت درمان نشده
  • مصرف داروهای فشارخون
  • بالا بودن کلسترول و خصوصاً LDL
  • بررسی از نظر وجود بیماریهای روحی و روانی از قبیل بیماری های اضطرابی، استرس کنترل نشده و مصرف داروهای روانگردان
  • سابقه جراحی لگن که باعث آسیب به عصب آلت تناسلی گردیده است.
  • سابقه مصرف سیگار و دیگر دود آلات
  •  بررسی روانکاوی ارتباط بین زوجین و رفع تنش های موجود و آموزش آنها جهت همکاری از موارد و بررسی های اولیه است.
پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

درمان سنتی زود خوابیدن نعوظ

انزال زودرس بسیار شایع است. این بیماری از هر 3 مرد 1 نفر را درگیر می کند و می تواند منجر به ناامیدی و اضطراب شود. درمان های طبیعی و گیاهی ممکن است کمی در درمان شل شدن الت به شما کمک کنند. در زیر به برخی از این روش ها سنتی اشاره کرده ایم:

کرم های موضعی و اسپری لیدوکائین: کرم های بی حس کننده موضعی بدون نسخه پزشک حاوی ماده بی حسی هستند که می توانند با کاهش احساس و به تأخیر انداختن اوج ، انزال زودرس را درمان کنند. 10 تا 15 دقیقه قبل از رابطه جنسی کرم را به آلت تناسلی خود بمالید تا بیشترین اثر را داشته باشد.

مکمل های روی: روی نه تنها به تقویت سیستم ایمنی و رشد سلول ها کمک می کند، بلکه ماده معدنی ضروری برای تولید تستوسترون و همچنین افزایش میل جنسی و انرژی می باشد.

منیزیم: علاوه بر روی، منیزیم نیز می تواند در سلامت جنسی و انزال زودرس شما نقش داشته باشد. طبق تحقیقات گنجاندن مواد غذایی حاوی منیزیم در رژیم غذایی  ممکن است به افزایش زمان رسیدن به اوج شما کمک کند.

تمرینات کف لگن: تقویت عضلات کف لگن می تواند تأثیر زیادی در مدت زمان اوج گیری شما داشته باشد.

مقاله پیشنهادی دکتر حسین کرمی: بهترین راه افزایش تعداد اسپرم چیست؟

تشخیص ناتوانی جنسی

اقدامات تشخیصی بعدی عبارتند از:

1- تست NPT

در این تست که جهت بررسی و وجود نعوظ شبانگاهی و در خواب می باشد، دستگاهی را به آلت تناسلی مرد وصل می کنند و بیمار 24 ساعت در بیمارستان بستری می شود و اگر نعوظی در شب اتفاق بیافتد این دستگاه ثبت می کند و وجود نعوظ شبانه دلیل بر سالم بودن فیزیکی و ساختاری آلت تناسلی است ولی عدم وجود نعوظ دال بر وجود بیماری ناتوانی جنسی نیست و لذا با توجه به حساسیت پایین این تست و وقت گیر بودن آن امروزه توصیه نمی شود.

درمان خارش بیضه

2- سونوگرافی رنگی از الت یا کالر داپلر پاپاورین تست

انجام این سونوگرافی تقریباً قریب به یقین وجود یا عدم وجود اختلال خونرسانی و سالم و یا ناسلام بودن رگ ها را مشخص می کند. و لذا اگر در مردی که شکایت از عدم نعوظ و سفت شدن کامل آلت تناسلی در حین مقاربت را دارد اگر این تست نرمال باشد نشان می دهد که منشاء آن روحی و روانی است نه اختلال در رگ های تناسلی

روش انجام تست:

در این روش ابتدا با سرنگ و سوزن باریک انسولین آمپول پاپاورین را به آلت تناسلی تزریق می شود. تزریق این آمپول پاپاورین باعث گشادی رگ ها و خونرسانی بیشتر به آلت و ایجاد نعوظ مصنوعی می شود و در این حالت با استفاده از سونوگرافی رنگی وضعیت خونرسانی به آلت و رگ های شریانی و وریدی بررسی می شود و هر گونه تنگی در شریان و یا نشتی و پنچری وریدی را کاملاً مشخص می کند.

از مزایای این تست این است که

  • سریع قابل انجام است
  • دقت بالای تشخیصی دارد
  • سریعاً تکلیف بیمار و پزشک مربوطه را مشخص می کند.

نکته بسیار مهم: پس از انجام سونوگرافی باید تا رفع نعوظ و شل شدن کامل آلت مرکز سونوگرافی را ترک نکنید چرا که ماندن در حالت نعوظ پس از تزریق اگر بیش از سه ساعت طول بکشد باعث کبودی و از بین رفتن نسجهای نعوظ آلت تناسلی مردانه می گردد و لذا باید در کمتر از سه ساعت آلت تناسلی را شستشو داده و از حالت نعوظ خارج کرد که این کار توسط دکتر سونوگرافی و در همان مرکز انجام می شود. در موارد مشکوک به تنگی شریان لگنی باید آنژیوگرافی لگنی انجام شود.

درمان های ناتوانی جنسی

درمان بر اساس نوع و علت ایجاد کننده ناتوانی جنسی فرق می کند که به توضیح آن ها می پردازم.

  • ناتوانی جنسی با منشاء روحی و روانی

به علت سالم بودن خون رسانی ناحیه آلت تناسلی به این افراد توصیه می شود که با کاهش استرس های روزمره زندگی، ایجاد نشاط روحی و انجام ورزش و پیاده روی و … درمان و تعدیل استرس و اضطراب ها، خواب خوب به درمان مشکل خودشان بپردازند. مصرف داروهای خفیف آرام بخش و تقویت کننده نعوظ برای این بیماران بسیار کمک کننده است.

  • ناتوانی جنسی با منشاء تنگی شریانی آلت

در این حالت اگر تنگی خفیف باشد استفاده از داروهای گشاد کننده رگ مشکل بیمار را در زمان مقاربت حل می کند ولی اگر تنگی شدید باشد باید با استفاده از استنت و یا جراحی عروق تنگی را حل کرد.

  • ناتوانی جنسی با منشاء نشت وریدی

مشخصه این حالت این است که نعوظ ایجاد و بلافاصله از بین می رود که روش تشخیص آن با سونوگرافی رنگی از آلت است. این حالت متأسفانه درمان دارویی ندارد و قطعی ترین روش درمان آن گذاشتن و کاشتن پروتز آلت تناسلی است.

– سوال: پروتز آلت تناسلی چیست؟ و چگونه کار گذاشته می شود؟

پاسخ: پروتز آلت تناسلی به دو شکل تاشونده و باد شونده می باشد که به عنوان آخرین روش درمانی برای اصلاح ناتوانی جنسی استفاده می شود و این پروتز ها را با جراحی روی آلت، آن را در داخل نسج اسفنجی آلت می کاریم. در نوع تاشونده مریض با تا کردن و راست کردن آن و در نوع باد شونده با پمپاژ و پر هوا کردن آن آلت را به حالت سفتی و نعوظ در می آورد.

پروتز آلت تناسلی

– سوال: آیا پروتز آلت تناسلی عوارض دارد؟

پاسخ: بله، چون پروتز یک جسم خارجی است خطر عمده آن ایجاد عفونت و زخم در محل کاشته شدن می باشد و لذا در کسانی که دیابت دارند سیستم ایمنی بدنشان پایین و در معرض عفونت هستند گذاشتن پروتز اصلاً پیشنهاد نمی گردد. و لذا اگر بعد از گذاشتن پروتز علائمی از زخم و عفونت پیدا شود بلافاصله باید خارج گردد.

و اما توصیه های اینجانب درباره ناتوانی جنسی

چون یک مقاربت موفقیت آمیز جزء اساس و بنیان مستحکم خانواده و زوجین است و لذا

  • اگر مبتلا به دیابت و کلسترول بالا و فشار خون هستید شدیداً آنها را کنترل نمایید.
  • با بهتر کردن کیفیت زندگی و با ورزش و آزاد کردن ذهن و با خواب خوب و تغذیه سالم در تداوم سلامتی جنسی تان کوشا باشید.
  • از مصرف هر گونه دخانیات اجتناب نمایید.
  • در صورت افت تدریجی در کیفیت نعوظ بلافاصله به دکتر مراجعه نمایید.
  • در صورت داشتن اختلالات نعوظ جهت جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (249 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 629 مشاهده پرسش
    سلام حدودا یک هفته پیش دچار لرز شدم و شن دفع کردم به دکتر عمومی مراجعه کردم ازیترومایسین تجویز کردن مصرف میکردم ودر حین مصرف چندتا شن دیگه هم دفع کردم حدودا روزی 3 لیتر اب میخوردم و دفعم خوب بود تا اینکه دیروز ظهر به بعد ادرارم خیلی کم شد و درد مختصری در بیضه چپ داشتم امروز سونو انجام دادم گفتن uvj پرونتنت در کلیه چپ دارم هنوز هم ادرار کم فشار و کم حجمی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو را تکرار کنید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1250 مشاهده پرسش
    سلام جناب پروفسور. عذر میخوام ، من متاهل 37 ساله، تقریبا پارسال بود که اختلال نعوظ داشتم و زود انزالی که تادالافیل و پروکستین خوردم خیلی خوب شد بلافاصله تحت درمان اعصاب و روان و داروهای ضد افسردگی قرار گرفتم و الان یک ماهه که اصلا هرچقدر همسرم یا خودم تلاش میکنم نعوظ ندارم و اصلا انزال اتفاق نمی افته. حتی حس قبل از انزال هم ندارم. خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید که تاثیر داروهاست، یا خودم مشکل دارم. البته بگم که داریم ازهم جدا میشیم و قرص های زیر را مصرف میکنم: آسنترا، رهاکین، ایندرال، ریسپریدون
    با احترام و تشکر از حضرت عالی سوال دوم از جناب عالی، آیا این سردی به همسر دلیل این اتفاق است یا بر عکس، این ناتوانی باعث سردی و بی میلی به همسر شده؟
    با تشکر فراوان از حضرت عالی
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      دکتر جواب این سوال را نمیدین؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عوارض داروها است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نويد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشيد،من تقريبا چند سالي ميشه كه شكل بيضه چپم نامتعارف و بزرگ شده و روش رگ سياهي ايجاد شده،از پريروز دردي ضعيف رو وقتي كه دراز ميكشم از همون ناحيه حس ميكنم ولي به خاطر اينكه از ديروز تب كردم و در خونه قرنطينه هستم نميتونم به پزشك مراجعه كنم بعد چند روز ديگه عيد هست و حداقل تا ١5 روز ديگه نميتونم به دكتر مراجعه كنم،الان استرس دارم كه احتمالا مشكلي جدي باشه واقعا نميدونم چيكار بايد بكنم،آيدي اين ربات رو از اينترنت پيدا كردم و تنها راه ارتباطيم با پزشك همينه ميخواستم بدونم مشكلم خيلي جديه و ميتونه تا ١5 روز ديگه خطرناك باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو بیضه کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ahmad1370 یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام ببخشید بنده مجرد هستم
    حدود 3 بسته اموکسی سیلین مصرف کردم. چند روزی است که بر دهانه الت خود یک زخم قرمز مشاهده میکنم. منظورم درست محل اتصال الت و کلاهک ان میباشد. که شک خودم قارچ هست امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید چون اصلا نمیتونم بابت این دکتر برم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      شبیه تب خال است
    2. تصویر کاربر ahmad1370 شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید باید چیکار کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Aram دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من در خوابگاه زندگی میکنم و باکره هستم.
    2 هفته پیش عفونت شدید داشتم. به مدت 1 هفته از محلول آب و سرکه استفاده وکردم عفونتم بهتر شد ولی ضایعه هایی که فکر میکردم به خاطر آلرژی به نوار بهداشتی بود بهتر نشدن. تازه به نظرم بیشتر شدن.
    آیا اینها زگیل هستن؟؟؟؟ و آیا امکانش هست از سرویس بهداشتی و حمام مشترک گرفته باشم؟ چون برای 35 نفر 1 سرویس و حمام وجود داره الان بخاطر کرونا نمیتونم دکتر برم آیا میشه درمانی رو شروع کنم؟ ممنون از شما🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ایا تماس جنسی داشتید
    2. تصویر کاربر Aram شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بله ولی دخول نه
    3. تصویر کاربر Aram شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      و فقط یکبار
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    5. تصویر کاربر Aram یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام 47 سال دارم چند سالی است که دچار تکرر ادرار هستم ولی چندماه پیش شدیدتر شد و قطراتی نیز بی اختیار در صورت عدم اقدام سریع جهت تخلیه خارج میشد به توصیه یکی از دوستان پزشکم داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین مصرف نمودم ولی وضعیتم بدتر شده بطوریکه علاوه بر بی اختیاری در طول روز در صورت عدم تخلیه سریع ، شبها نیز تکرر داشته و حتی لباسم خیس می شود خواهشمند است راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      02122642744 09351142080
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشین
    بنده چهار ماه پیش دچار عفونت شدم و بد جور از کلیه هام درد میکرد ولی مشکل خاص ادرار نداشتم فقط تکرر داشتم
    بعد یه مدت قرص تا آنکس مصرف کردم ولی بازم درد خفیفی داشتم تا اینکه بعد عکس بردار پزشک فرمودند مجرای خروجی تنگه وباید عمل بشی
    اولاکه تا این سن 38 یک بار هم مشکل کلیه و مجاری نداشتم
    به نظرتون بنده الان چیکار کنم و احتمال داره که اون عفونت به این شدت تاثیر بزاره و آیا چاره ای جز عمل ندارم
    در حال حاضر حجم کم ادرار میرم و نصف شب که پاشدم دیگه خابم نمی‌بره
    البته خیلی پی گیر شدم ولی نمیدونم چرا کارم به اینجا کشید و درحال حاظر هم نمیتونم آب بخورم هم کلیه هام بخصوص چپم درد میکنه و خیلی کم ادرار میرم لطف میکنید راهنماییم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید بررسی کامل شوید بعد از تعطیلات
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من بطور مادرزادی کجی الت دارم و بیشتر از 30 درصد است. میخواستم بدونم که با عمل چقد احتمال داره که درست بشه. ایا بعد از یه مدتی برمیگرده یا خیر و هزینه عمل چقدر است. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      زیادی کج است باید عمل کنید02122642744 09351142080
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    چند سالی است دچار تکرر ادراری میباشم ولی چند ماه پیش در صورت ادرار قادر به کنترل کامل ان نبوده و اگر دیر اقدام کنم قطراتی بصورت بی اختیار خارج می شود یکی از دوستان پزشکم تشخیص عفونت و یا پروستات داد و داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین تجویز نمود ولی تکرر و بی اختیاری ادراری بدتر شده و شب ها در خواب به انداره ای است که لباسم خیس میشود و روزها نیز باید سریع به دستشویی بروم وگرنه مقداری ادرار خارج میشود لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر سینا شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقای دکتر بنده 20 سالمه وقتی ادرار را از مثانه تخلیه میکنم در ابتدا فشار ان خیلی زیاداست اما در اخرقطره قطره میشود باید سه ثانیه ای صبر کنم تا ادرار جمع شود و بعد تخلیه کنم احساس میکنم که چندین قطره در مجرا باقی مانده است وقتی که جایی می نشینم ان چند قطره خارج میشود ودر سر الت احساس سردی میکنم که باگذشت چند دقیقه بهتر میشوم ولی سوزش ادرار ندارم به یک متخصص داخلی مراجعه کردم که برایم قرص های تورلین. سیپروتد.اکسی توتیین نوشت .بامصرف سیپروتد احساس بدتر شدن میکردم و بر خلاف ان با مصرف اکسی توتیین احساس میکردم که مشکل برطرف میشود قرص هارا تا9روز مصرف کردم ولی دوباره مثل قبل شدم. با تشکر فراوان از پاسخ شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید بعد از تعطیلات بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اقای دکتر بنده حدود سه ماهی است از درد در ناحیه بیضه و اعانه رنج میبرم
    انواع ازمایشات مدفوع و ادرار را هم انجام داده ام
    عفونتی نبود
    سونو گرافی هم گرفتم گفتن چیزی نیست
    بنده حدود 3 ماهی هم هست که رماتیسم مفصلی دارم و روزی 13 عدد قرص از جمله سولفاسالازین و پردنیزولون و ... استفاده میکنم
    درد اعانه خیلی بیشتر از بیضه هست به طوری که در این سه ماه همراه با مدفوع یه سری لخته های زرد رنگ هم بیرون میاد.دکتر روماتولوژیست تشخیص داد که کولونوسکپی بشم این کار رو هم کردم دکتر گوارش اقای کامبیز یزدان پناه گفتن که روده هات مشکلی نداره
    درد اعانه زیاد هست،در ضمن بنده خیلی زیاد تحریک میشم ایا این درد مربوط به تحریک زیاد نیست؟
    تو رو به خدای احد و واحد قسم سریعا راهنمایی کنید
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چون چکاپ طبیعی است این دردها منشا اسپاسم و عصبی دارد و مهم نیست
  • تصویر کاربر هدایت جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    باسلام
    پسری هستم با 29 سال سن که 5 روز است که ادرار خونی همراه لخته های بزرگ خون دفع مکنم.
    این اولین بار است که اینطور میشوم. سونوگرافی رفتم میگن سنگی در کلیه و مثانه نداری.
    لطفا جواب مرا بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اولین اقدام انجام سونوگرافی است با مثانه پر و2- ازمایش و کشت ادرار
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

تقویت اسپرم و بهبود پارامترهای اسپرماتوگرام (مانند تعداد، تحرک و مورفولوژی) یکی از بزرگترین چالش های زوج…
بی اختیاری ادرار در زنان و سالمندان یک مشکل بسیار شایع و آزار دهنده است که می تواند…
تقویت اعصاب مثانه یکی از اهداف اصلی در درمان مشکلات رایجی مانند مثانه پرکار (Overactive Bladder –…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب