اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

علل و روشهای تشخیصی و درمان های ناتوانی جنسی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان جوان و میانسال را در درمانگاه ها و مطب ویزیت می کنم که از اختلالات و ناتوانی جنسی شاکی هستند و همین موضوع باعث اختلال در روابط زناشویی و ناراحتی مضاعف آنها شده است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این متن به تفصیل درباره علل و علائم آخرین روش های درمانی ناتوانی جنسی و علت زود خوابیدن نعوظ که سوال بسیاری از مراجعه کننده گان می باشد می پردازم.

علائم از مردی افتادن

علامت اصلی به اصطلاح از مردی افتادن عدم توانایی در تأخیر انزال بیش از یک دقیقه پس از دخول است. با این حال، این مشکل ممکن است در همه موقعیت های جنسی، حتی در هنگام خودارضایی نیز رخ دهد.

انزال زودرس را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • مادام العمر (اولیه): انزال زودرس مادام العمر در تمام مدت یا تقریباً تمام اوقات با شروع اولین برخوردهای جنسی شما اتفاق می افتد.
  • اکتسابی (ثانویه): انزال زودرس اکتسابی پس از تجربه قبلی جنسی بدون مشکلات انزال ایجاد می شود.

بسیاری از مردان احساس می کنند که علائم انزال زودرس را دارند، اما علائم مطابق با معیارهای تشخیصی انزال زودرس نیست. در عوض این مردان ممکن است دارای انزال زودرس متغیر طبیعی باشند، که شامل دوره های انزال سریع و همچنین دوره های انزال طبیعی است.

انزال زودرس

تعریف ناتوانی جنسی

ناتوانی جنسی که درمورد به از مردی افتادن مشهور است، عنوان کلی است که از چند قسمت تشکیل شده است:

  • اختلال در رسیدن به نعوظ یا عدم سفت شدن کامل آلت
  • اختلال در ماندن حالت نعوظ و یا شل شدن آلت تناسلی بعد از سفت شدن اولیه
  • انزال زودرس
  • اختلالات نعوظ ناشی از افسردگی و استرس های شدید روحی و روانی است.

چگونه آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا می کند؟

اولین مرحله تحریک جنسی است. دومین مرحله گشاد شدن شریان یا سرخرگ آلت تناسلی است که باعث خونرسانی بیشتر و جمع شدن خون در سینوس های وریدی یا بافت اسفنجی آلت تناسلی است. سومین مرحله که جهت ایجاد نعوظ ضروری است، بسته شدن دریچه های وریدی و جلوگیری از جریان خون وریدی در آلت است که باعث سفتی الت تناسلی مردانه می گردد. هر کدام از این مراحل اختلال پیدا کند نعوظ حاصل نخواهد شد.

– سوال: مردی 25 ساله که اظهار می دارد که علیرغم تحریک جنسی آلت تناسلی نعوظ پیدا نمی کند و لذا دخول انجام نمی شود، علت آن چیست؟

پاسخ: اغلب علت عدم نعوظ این افراد اختلال شدید در خونرسانی آلت و یا تنگی شریان آلت و یا ترکیبی از نشت خون وریدی در آلت تناسلی می باشد که باعث می شود آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا نکند. در بررسی ها این افراد اغلب تنگی شریان آلت دارند.

نداشتن بیضه

درمان اين مشكل چیست؟  

درمان این بیماری اگر تنگی خفیف باشد استفاده از قرص های سیلدنافیل و تالادالافیل می باشد. اگر تنگی شدید باشد باید با استفاد از جراحی یا استنت محل تنگی باز شود.

– سوال: مردی 36 ساله که اظهار می دارد در شروع مقاربت آلت وی سفت است ولی به تدریج در حین مقاربت شل می شود.

پاسخ: شایعترین علت این مشکل یک نشت وریدی است که به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری وریدی آلت تناسلی (خون موقع نعوظ از وریدها نشت پیدا می کند) و لذا سفتی آلت از بین می رود.

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان

 درمان این مشکل چیست؟

این نوع اختلال در نعوظ شاید بدترین نوع اختلال در نعوظ مردانه باشد که راه درمانی جز گذاشتن پروتز آلت ندارد. موارد خفیف آن اغلب به داروهای تادالافیل جواب می دهند.

– سوال: مردی 29 ساله اظهار می دارد که مبتلا به انزال زودرس است و در مراحل اولیه مقاربت جنسی مبتلا به انزال می شود، که این مورد باعث ناراحتی روحی شدید خود ایشان و خانمشان شده است.

پاسخ: انزال زودرس اغلب منشاء عصبی و روحی و روانی ندارد. موارد زیر انزال زودرس را تشدید می کنند که عبارتند از:

  • خواب کمتر
  • مشغله ذهنی بیشتر
  • استرس های شدید روزمره زندگی
  • عصبانیت و پرخاشگری
  • بیماری های جسمی مزمن و روحی از قبیل افسردگی، اضطراب و مصرف داروهای عصبی و روحی و روانی

انزال زودرس اغلب در افراد با تیپ شخصیتی A ایجاد می شود که آدم های بی حوصله، عجول، تحریک پذیر، آستانه تحمل کمتر و عصبانیت بیشتر دارند.

از مردی افتدن

– سوال: زمان طبیعی مقاربت جنسی و انزال طبیعی چقدر است؟

پاسخ: از نظر علمی یک مقاربت طبیعی بالاتر از سه دقیقه و بسته به عادت وشرایط فیزیکی و شخصیتی فرد می تواند تا نیم ساعت هم ادامه داشته باشد. اغلب افراد زودانزال در زیر یک دقیقه مبتلا به خروج غیر ارادی مایع منی می شوند.

علت زود شل شدن نعوظ

علت زود خوابیدن نعوظ هنوز مشخص نیست. اما مشکلات روحی شما می تواند حداقل تا حدی دلیل آن باشد. مردانی که سطح کمی از ماده شیمیایی سروتونین را در مغز خود دارند، مدت زمان کوتاهتری برای انزال لازم است. عوامل احساسی نیز می توانند در انزال زود رس نقش داشته باشندکه عبارتند از: فشار،  افسردگی، مشکلات، عدم اعتماد به نفس و …

تعدادی از عوامل بیولوژیکی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند ، از جمله:

  • سطح غیر طبیعی هورمون
  • سطح غیر طبیعی مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی
  • التهاب و عفونت پروستات یا مجرای ادراری
  • صفات ارثی

علت شل شدن آلت

بر اساس تحقیقات انجام شده در کانادا، حدود نیمی از مردان بالای 40 سال در کانادا از شل شدن آلت رنج می برند. طیف گسترده ای از بیماری ها ، داروها ، آسیب ها و مشکلات روانی می تواند باعث شل شدن آلت گردند. برخی از دلایل شل شدن آلت عبارتند از مشکلات گردش خون، سرطان، جراحی لگن و جراحی پروستات، آسیب نخاعی، اختلالات هورمونی، افسردگی، سیگار کشیدن، انزجار جنسی و … .

درمان زودانزالی

درمان زود انزالی عبارتست از :

1- رفع علل زمینه ای

  • خواب خوب
  • استراحت کافی
  • داشتن ذهن آرام
  • تمرین خونسردی و اجتناب از تنش های غیر ضروری در زندگی

اینها شرایط اولیه درمان می باشند.

2- تعامل و همکاری زوجین باید تقویت گردد.

زوجین باید برای دیدن نتیجه زودتر یکدیگر را حمایت نمایند.

3- مرد باید موقع نزدیکی شامل مثل مشهود حاضر غایب باشد.

یعنی در موقع مقاربت:

  • از دخول زودرس جلوگیری کند.
  • از طریق معاشقه خانم را در جهت رسیدن به ارگاسم یا اوج لذت جنسی کمک کند و در این حال سعی کند که اصلاً ….. نشود.
  • استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و توصیه های دیگر پزشک متخصص کمک کننده خواهد بود. درمان اصلی این مشکل رفتار درمانی و تقویت اعتماد به نفس و تقویت حق تأخیر در انزال است.

– سوال: مردی 40 ساله که تا یک ماه پیش کاملاً مقاربت موفق و منظم داشته اظهار می دارد که به صورت ناگهانی دچار افت میل جنسی و قدرت جنسی شده است.

پاسخ: در اغلب موارد وقتی که یک مرد ناگهانی میل جنسی و توان خود را ا دست می دهد علت آن شوک روحی و روانی از قبیل از دست دادن عزیزان، شوک کاری و اقتصادی و یا تنش بین زوجین است و در بررسی ها این افراد عیبی در ساختار الت تناسلی پیدا نمی شود.

-سوال: برای بررسی ناتوانی جنسی از قبیل اعتدال در نعوظ و یا زود انزالی چه کارهایی باید انجام داد؟

پاسخ: برای بررسی ناتوانی جنسی حتماً باید به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید. موارد ایجاد کننده اختلال در نعوظ باید بررسی شوند که عبارتند از:

  • دیابت درمان نشده
  • مصرف داروهای فشارخون
  • بالا بودن کلسترول و خصوصاً LDL
  • بررسی از نظر وجود بیماریهای روحی و روانی از قبیل بیماری های اضطرابی، استرس کنترل نشده و مصرف داروهای روانگردان
  • سابقه جراحی لگن که باعث آسیب به عصب آلت تناسلی گردیده است.
  • سابقه مصرف سیگار و دیگر دود آلات
  •  بررسی روانکاوی ارتباط بین زوجین و رفع تنش های موجود و آموزش آنها جهت همکاری از موارد و بررسی های اولیه است.
پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

درمان سنتی زود خوابیدن نعوظ

انزال زودرس بسیار شایع است. این بیماری از هر 3 مرد 1 نفر را درگیر می کند و می تواند منجر به ناامیدی و اضطراب شود. درمان های طبیعی و گیاهی ممکن است کمی در درمان شل شدن الت به شما کمک کنند. در زیر به برخی از این روش ها سنتی اشاره کرده ایم:

کرم های موضعی و اسپری لیدوکائین: کرم های بی حس کننده موضعی بدون نسخه پزشک حاوی ماده بی حسی هستند که می توانند با کاهش احساس و به تأخیر انداختن اوج ، انزال زودرس را درمان کنند. 10 تا 15 دقیقه قبل از رابطه جنسی کرم را به آلت تناسلی خود بمالید تا بیشترین اثر را داشته باشد.

مکمل های روی: روی نه تنها به تقویت سیستم ایمنی و رشد سلول ها کمک می کند، بلکه ماده معدنی ضروری برای تولید تستوسترون و همچنین افزایش میل جنسی و انرژی می باشد.

منیزیم: علاوه بر روی، منیزیم نیز می تواند در سلامت جنسی و انزال زودرس شما نقش داشته باشد. طبق تحقیقات گنجاندن مواد غذایی حاوی منیزیم در رژیم غذایی  ممکن است به افزایش زمان رسیدن به اوج شما کمک کند.

تمرینات کف لگن: تقویت عضلات کف لگن می تواند تأثیر زیادی در مدت زمان اوج گیری شما داشته باشد.

مقاله پیشنهادی دکتر حسین کرمی: بهترین راه افزایش تعداد اسپرم چیست؟

تشخیص ناتوانی جنسی

اقدامات تشخیصی بعدی عبارتند از:

1- تست NPT

در این تست که جهت بررسی و وجود نعوظ شبانگاهی و در خواب می باشد، دستگاهی را به آلت تناسلی مرد وصل می کنند و بیمار 24 ساعت در بیمارستان بستری می شود و اگر نعوظی در شب اتفاق بیافتد این دستگاه ثبت می کند و وجود نعوظ شبانه دلیل بر سالم بودن فیزیکی و ساختاری آلت تناسلی است ولی عدم وجود نعوظ دال بر وجود بیماری ناتوانی جنسی نیست و لذا با توجه به حساسیت پایین این تست و وقت گیر بودن آن امروزه توصیه نمی شود.

درمان خارش بیضه

2- سونوگرافی رنگی از الت یا کالر داپلر پاپاورین تست

انجام این سونوگرافی تقریباً قریب به یقین وجود یا عدم وجود اختلال خونرسانی و سالم و یا ناسلام بودن رگ ها را مشخص می کند. و لذا اگر در مردی که شکایت از عدم نعوظ و سفت شدن کامل آلت تناسلی در حین مقاربت را دارد اگر این تست نرمال باشد نشان می دهد که منشاء آن روحی و روانی است نه اختلال در رگ های تناسلی

روش انجام تست:

در این روش ابتدا با سرنگ و سوزن باریک انسولین آمپول پاپاورین را به آلت تناسلی تزریق می شود. تزریق این آمپول پاپاورین باعث گشادی رگ ها و خونرسانی بیشتر به آلت و ایجاد نعوظ مصنوعی می شود و در این حالت با استفاده از سونوگرافی رنگی وضعیت خونرسانی به آلت و رگ های شریانی و وریدی بررسی می شود و هر گونه تنگی در شریان و یا نشتی و پنچری وریدی را کاملاً مشخص می کند.

از مزایای این تست این است که

  • سریع قابل انجام است
  • دقت بالای تشخیصی دارد
  • سریعاً تکلیف بیمار و پزشک مربوطه را مشخص می کند.

نکته بسیار مهم: پس از انجام سونوگرافی باید تا رفع نعوظ و شل شدن کامل آلت مرکز سونوگرافی را ترک نکنید چرا که ماندن در حالت نعوظ پس از تزریق اگر بیش از سه ساعت طول بکشد باعث کبودی و از بین رفتن نسجهای نعوظ آلت تناسلی مردانه می گردد و لذا باید در کمتر از سه ساعت آلت تناسلی را شستشو داده و از حالت نعوظ خارج کرد که این کار توسط دکتر سونوگرافی و در همان مرکز انجام می شود. در موارد مشکوک به تنگی شریان لگنی باید آنژیوگرافی لگنی انجام شود.

درمان های ناتوانی جنسی

درمان بر اساس نوع و علت ایجاد کننده ناتوانی جنسی فرق می کند که به توضیح آن ها می پردازم.

  • ناتوانی جنسی با منشاء روحی و روانی

به علت سالم بودن خون رسانی ناحیه آلت تناسلی به این افراد توصیه می شود که با کاهش استرس های روزمره زندگی، ایجاد نشاط روحی و انجام ورزش و پیاده روی و … درمان و تعدیل استرس و اضطراب ها، خواب خوب به درمان مشکل خودشان بپردازند. مصرف داروهای خفیف آرام بخش و تقویت کننده نعوظ برای این بیماران بسیار کمک کننده است.

  • ناتوانی جنسی با منشاء تنگی شریانی آلت

در این حالت اگر تنگی خفیف باشد استفاده از داروهای گشاد کننده رگ مشکل بیمار را در زمان مقاربت حل می کند ولی اگر تنگی شدید باشد باید با استفاده از استنت و یا جراحی عروق تنگی را حل کرد.

  • ناتوانی جنسی با منشاء نشت وریدی

مشخصه این حالت این است که نعوظ ایجاد و بلافاصله از بین می رود که روش تشخیص آن با سونوگرافی رنگی از آلت است. این حالت متأسفانه درمان دارویی ندارد و قطعی ترین روش درمان آن گذاشتن و کاشتن پروتز آلت تناسلی است.

– سوال: پروتز آلت تناسلی چیست؟ و چگونه کار گذاشته می شود؟

پاسخ: پروتز آلت تناسلی به دو شکل تاشونده و باد شونده می باشد که به عنوان آخرین روش درمانی برای اصلاح ناتوانی جنسی استفاده می شود و این پروتز ها را با جراحی روی آلت، آن را در داخل نسج اسفنجی آلت می کاریم. در نوع تاشونده مریض با تا کردن و راست کردن آن و در نوع باد شونده با پمپاژ و پر هوا کردن آن آلت را به حالت سفتی و نعوظ در می آورد.

پروتز آلت تناسلی

– سوال: آیا پروتز آلت تناسلی عوارض دارد؟

پاسخ: بله، چون پروتز یک جسم خارجی است خطر عمده آن ایجاد عفونت و زخم در محل کاشته شدن می باشد و لذا در کسانی که دیابت دارند سیستم ایمنی بدنشان پایین و در معرض عفونت هستند گذاشتن پروتز اصلاً پیشنهاد نمی گردد. و لذا اگر بعد از گذاشتن پروتز علائمی از زخم و عفونت پیدا شود بلافاصله باید خارج گردد.

و اما توصیه های اینجانب درباره ناتوانی جنسی

چون یک مقاربت موفقیت آمیز جزء اساس و بنیان مستحکم خانواده و زوجین است و لذا

  • اگر مبتلا به دیابت و کلسترول بالا و فشار خون هستید شدیداً آنها را کنترل نمایید.
  • با بهتر کردن کیفیت زندگی و با ورزش و آزاد کردن ذهن و با خواب خوب و تغذیه سالم در تداوم سلامتی جنسی تان کوشا باشید.
  • از مصرف هر گونه دخانیات اجتناب نمایید.
  • در صورت افت تدریجی در کیفیت نعوظ بلافاصله به دکتر مراجعه نمایید.
  • در صورت داشتن اختلالات نعوظ جهت جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (249 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    برای کنترل انزال چه دارویی پیشنهاد میکنید که تاثیر خوب داشته باشه و اثر بی حسی نداشته باشه
    یعنی چه خوراکی چه داروی موضعی که فرقی نداره فقط تاثیرش خوب باشه بشه لذت برد. چه راهکاری پیشنهاد میکنید
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
  • تصویر کاربر REZA سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من دوماه پیش عملی هیدروسل کردم ولی اندازه بیضم فرقی نکرده امکان داره عود کرده باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      تا ۳ ماه بعد عمل باید فرصت بدین تا تورمش کمتر بشه
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر بنده فردی ۵۳ ساله و جواب سی تی اسکن به شرح ذیل می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید.
    توده ۷۱*۷۱*۶۵ م م در کورتکس پل تحتانی کلیه راست با گسترش پاراپلویک و اگزووفینیک مشهود است . گسترش ضایعه به درون چربی های پری نفریک رویت میشود و به نظر فاسیای ژروتا را تاچ کرده ولی تهاجم به احشا مجاور و آدرنال رویت نمی شود .
    در تصاویر با تزریق انهنسمنت قابل توجه شریانی و washout در فاز تاخیری مشاهده میشود. لنفادنوپاتی در اطراف کلیه رویت نمی شود .
    در آدرنال راست تصویر یک ضایعه با ابعاد ۲۷*۲۳م م با دانسیته منطبق بر آدنوم مشاهده میشود .
    نظریه: توده کلیه با staje III mo ,no,t3 به شرح فوق .
    آدنوم آدرنال .
    سنگ کلیه و UVJ راست.
    از شما کمال تشکر را دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید کلیه کاملا خارج شود
  • تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام.من مرتضی 30 ساله مجرد از استان سیستان و بلوچستان.آقای دکتر من تقریبا چند سال پیش متوجه شدم که زیر بیضه سمت چپم یک برجستگی هست که کاملا با چشم دیده میشود و آلتمم به صورت کامل سفت نمیشه که رفتم دکتر گفت واریکوسل گرید 3 هستش وباید عمل بشی و شلی آلتت هم خوب میشه که دو روز بعد عمل آلتم بهتر شد ولی متاسفانه بعد از چند مدت مثل قبل شدم شاید من خودم بی احتیاطی کردم یا خوب عمل نشدم وایکوسلم عود کرد وبعد چند سال که دارو مصرف میکنم وسونو هم گرفتم واریکوسلم گرید 5 شده والتمم با مصرف دارو 60 تا 70 درصد بیشتر سفت نمیشه حتی هفته ای یکبار هم نزدیکی دارم وباز هم آلتم موقع نزدیکی و دخول همین 60 تا 70 درصد بیشتر سفت نمیشه و نعوظ به صورت کامل شکل نمیگیرد و موقع ارضا شدن هم هیچ حس خوشایندی به من دست نمیده واینکه در طول روز آلتم به هیچ عنوان تحریک نمیشه مگر با لمس دست و حتی موقع صبح هم آلتم همین 60تا 70 درصد بیشتر سفت نمیشه .ممنون از شما دکتر خوب و دلسوز که همیشه به فکر بیماران هستید و راهنمایی های خوبتون همیشه به ما کمک میکند .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی با تزریق برای آلت انجام شود
    2. تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکتر سونو و تزریق برای آلت انجام دادم گفتن مشکلی نداری.تزریق ساعت یک ظهر بود که تا هفت غروب آلتم سفت شده بود ولی همون موقع هم بازم آلتم همین 60الی70 درصدی که گفتم بیشتر سفت نشد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      نتبجه اش رو بفرستید
    4. تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام آقای دکتر متاسفانه جواب سونو رو گم کردم ولی آزمایشات و سونو از بییضه هارو که تو این مدت داشتم رو براتون فرستادم.سپاس از شما دکتر مهربان .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      مهم ترین مورد تشخیص شما سونو با تزریق هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    منبیمارآریتمی قلب هستم و۱۰ سال که پیس میکر یاباتری قلب نصب کردم درمسائل جنسی مشکلی نداشتم تااینکه از ۳سال پیش که آمپول واکسن کرونا راتزریق کردم به مرور زمان دچار شلی آلت شدم والان شدت پیداکرده وتقریبا هر۱۵ روز یکبار عمل جنسی انجام میشود ضمنا دچار زود انزالی شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      داروی قلبی چی مصرف میکنید؟
    2. تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      آمیودارون
      دیگوکسین
      آملودیپین
      آبیکسابان
      میتوپرولول سوکسینات
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      عارضه ی داروهای مصرفی میباشد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سوسن چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    مشکل درد پهلو زیاد دارم و سنورفتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      به کلیه ها و مجاری ادراری مرتبط نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید
    3. تصویر کاربر سوسن سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم ازتون خیلی دستتون درد نکنه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    دکتر جوانی ۲۶ ساله هستم
    کیست پروستات خوش خیم دارم
    هم تکرر ادراردارم
    هم زود انزالی
    خیلی اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 42 سالمه آزمایش اولیه psa 5.3 بود که بدون اگاهی از شرایط آزمایش داده بودم و چند روز بعد مجدد آزمایش دادم که به 4.2 رسیده بود دکتر برام آنتی بیوتیک به مدت 20 روز نوشته و گفتن مجدد آزمایش psa بدم میخواستم بدونم به mri یا سونو احتیاجی هستش؟ احتمال سرطان چقدر هستش؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      Psa جدید انجام بشه تصمیم گیری بعد آن خواهد بود
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    آیا قطعا فتق هست ؟ و اینکه عمل جراحی نیاز داره؟ دو سونوگرافی مختلف
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      خدمت شما
    3. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      خدمت شما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      جهت نیاز به عمل باید معاینه بشه ولی اینکه فتق داره قطعیه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    نامزدم hpv تایپ 16,18 رو داره ولی خودم نوع کم خطر و بدون علائم ظاهری
    معلوم میشه کدوممون باعث انتقال بودیم؟؟؟
    و اینکه چه راه درمانی برای نامزدم هست؟؟
    پودرهای ماشمیکس و گانودرما تاثیر داره؟؟
    شما مشاوره تلفنی و تغذیه هم دارید؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      حتما و حتما و مخصوصا شما واکسن رو تزریق کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      تحت نظر متخصص زنان معاینه شوید و سالانه پاپ اسمیر انجام دهید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل گرید 4 چپ و ساب کلینکال سمت راست بعلاوه سه کیست در سر اپیدم سمت راست دارم میخواستم بدونم هزینه درمان پیش شما حدودا چقدر میشه؟؟
    اگ پاسخ بدین ممنون م یشم من بدلیل مشغله فرصت مراجعه حضوری ندارم متشکرم
    بعد عذر میخوام جدیدا هم بی میلی زیادی دارم خطرناک ک نیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حتما تشریف بیاورید 09351142080 و یا02122642744
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اقای دکتر بنده حدود سه ماهی است از درد در ناحیه بیضه و اعانه رنج میبرم
    انواع ازمایشات مدفوع و ادرار را هم انجام داده ام
    عفونتی نبود
    سونو گرافی هم گرفتم گفتن چیزی نیست
    بنده حدود 3 ماهی هم هست که رماتیسم مفصلی دارم و روزی 13 عدد قرص از جمله سولفاسالازین و پردنیزولون و ... استفاده میکنم
    درد اعانه خیلی بیشتر از بیضه هست به طوری که در این سه ماه همراه با مدفوع یه سری لخته های زرد رنگ هم بیرون میاد.دکتر روماتولوژیست تشخیص داد که کولونوسکپی بشم این کار رو هم کردم دکتر گوارش اقای کامبیز یزدان پناه گفتن که روده هات مشکلی نداره
    درد اعانه زیاد هست،در ضمن بنده خیلی زیاد تحریک میشم ایا این درد مربوط به تحریک زیاد نیست؟
    تو رو به خدای احد و واحد قسم سریعا راهنمایی کنید
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چون چکاپ طبیعی است این دردها منشا اسپاسم و عصبی دارد و مهم نیست
  • تصویر کاربر هدایت جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 802 مشاهده پرسش
    باسلام
    پسری هستم با 29 سال سن که 5 روز است که ادرار خونی همراه لخته های بزرگ خون دفع مکنم.
    این اولین بار است که اینطور میشوم. سونوگرافی رفتم میگن سنگی در کلیه و مثانه نداری.
    لطفا جواب مرا بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اولین اقدام انجام سونوگرافی است با مثانه پر و2- ازمایش و کشت ادرار
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب