اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، من مدتی هست که دفع ادرار انجام میدم و وقتی یه جا میام‌ میشینم‌ یه نشت ادرار انجام میشه و همیشه اینطوری نیستم بعضی وقتا هست و با عطسه و سرفه هم خارج نمیشه و مثلا الان میرم دستشویی و دوباره دو ساعت دیگه میرم دستشویی ادرار خشک‌شده ی دفعه قبلی روی نوک آلت هست و یکم‌ ادرار رو برام مشکل می کنه و بعضی وقتا هم که دفع ادرار تمام شد بیضه رو و مجرا را که می دوشم چند قطره خون خارج میشه لطفا راهنمایی فرماید خیلی نگرانم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر آخشیجان چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام خوب هستین آقای دکتر من خیلی نگرانم
    چیکار کنم این واریکسلم تشدید نشه
    آیا الان نیاز به عمل هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      مدارکتون رو ارسال کنید
    2. تصویر کاربر آخشیجان چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      سلام خوب هستین آقای دکتر من خیلی نگرانم
      چیکار کنم این واریکسلم تشدید نشه
      آیا الان نیاز به عمل هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      مجددا آزمایش آنالیز مایع منی انجام دهید
    4. تصویر کاربر آخشیجان چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      دیروز دادم آزمایش منی دوباره کی بدم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      جوابش رو واسم بفرستید
    6. تصویر کاربر آخشیجان چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      هرکاری میکنم ارسال نمیشه فرمتشم درست کردم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با نام دانیال هم این مدارک رو فرستاده بودن بهتون پاسخ داده شد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر رهنما چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر این اسکن همسرم هست پارسال کلیه راست دو بر اثر کیست برداشتن آیا مشکل خطرناکی در قسمت عمل بوجود آمده؟ ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید دد ضمن ساکن تبریزیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      جواب پاتولوژی رو ارسال کنید
    2. تصویر کاربر رهنما چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      آقای دکتر این مدارک برای زمان بعد از عمل نفروکتومی کلیه هست
    3. تصویر کاربر رهنما چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      آقای دکتر این جواب برای بعد از عمل نفروکتومی کلیه هست
    4. تصویر کاربر رهنما چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      آقای دکتر عکس ارسال نمیشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      سرطان کلیه بوده کیست نبوده باید به انکولوژیست در همان شهر تبریز مراجعه و بررسی شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر دانیل شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    درود جناب دکتر
    بنده ۳۳ سالمه و مجردم سابقه سنگ کلیه و توده بدخیم خفیف مثانه داشتم که چندسال پیش عمل کردم و خوب شدم و هیچ دارویی بابت اون موضوع مصرف ندارم. مشکل الان اینه که تا شروع به رابطه میکنم آلتم شل میشه و سفتی ۵ دقیقه اول و نداره و زیر یک دقیقه ارضا میشم دکتر رفتم و بهم قرص تادالافیل۵ روزی یک عدد صبح بعد صبحانه و جنسینگ قرمز به همراه یه عدد ویتامین e400 تجویز کرد. ۵ روز داروهارو مصرف کردم ولی درد زیاد از باسن به پایین داشتم که مربوط به قرص تادالافیل بود وقتی قطعش کردم خوب شدم. زمان مصرف دارو نعوظ صبگاهیم برگشت ولی الان دیگه نعوظ صبح ندارم.دوباره دکتر رفتم گفتن میخوردی تا بدنت عادت کنه دردش تموم میشه. فعلا فقط جنسینگ قرمز هرشب میخورم و یک شب درمیون ویتامین e200 که دوباره دادن. (۴۰ روز میشه میخورم)
    بعد یه مدت خودارضایی داشتم که مدت انزال و بررسی کنم تفاوتی نداشتم باقبل و نعوظم هم تعریفی نداره نظرتون درمورد ادامه دادن قرص تادالافیل چیه؟؟ ‌اینکه خارجی داره این قرص که عوارض کمتری داشته باشه؟ درضمن سیگاری نیستم ولی ماهی یکی دوبار مشروب میخورم. کراتینم هم لب مرز رو به بالاس (بابت سنگ کلیه کپسول اروسیترا۵ هر۱۲ ساعت و قرص آلوکیم ۱۰۰ روزی یک عدد مصرف میکنم)
    قبلا خودارضایی زیادی نداشتم شاید ماهی یک بار.
    مشکلم نعوظ ضعیف هنگام دخوله و ارضا شدن زیر یک دقیقه
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      تادالافیل ۲۰ رو دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    2. تصویر کاربر دانیل جمعه ۱۷ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      جناب دکتر تادالافیل ۲۰ باعث درمان کامل میشه یا مقطعی فقط کارو حل میکنه؟ و اینکه چون بعد از خوردن این قرص پا درد میگیرم قرص جایگزین که عوارضی نداشته باشه پیشنهاد میدین؟برای سفت شدن آلت (زمان نعوظ)این درسته که هرروز ۵ میلی گرم ازین قرص و بخورم؟
      ممنون از شما جناب پروفسور
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      درمان مقطعی هست جهت بررسی دقیق تر باید سونوگرافی با تزریق پاپاورین انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من 3ساله زگیل تایپ۶میزنم و مرتب کرایو میکنم ولی هنوز جای زخمها خوب نشده که باز زگیل میزنه و دیگه خسته شدم ۳ماهه کرایونرفتم و حدود۶تازگیل ریزودرشت دارم بنده دیابت دارم انسولین میزنم به متخصص عفونی مراجعه کردم گفت چون دیابت نوع یک داری مرتب زگیل میزنی بعد نامزدم هم حدود۵سال پیش زگیل میزنه واتفاقاتایپ۶بوده و بعداز مدتی دیگه زگیل نمیزنه و تست hpvمنفی میشه الان هردو تست دادیم منم تست hpv DND test دادم و من همون تایپ۶دارم که الان زگیل هم دارم و نامزدم هم که تستش منفی بود من چون دیابت دارم تا اورال سکس نباشه آلتم محکم نمیشه که بتونم رابطه برقرار کنم آیا چون نامزدم قبلا تایپ۶ داشته و منم تایپ۶هستم برام ساک بزنه زگیلها به دهان و گلوش منتقل نمیشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      منتقل خواهد شد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      جهت ویزیت به مطب مراجعه کنید زگیل هاتونو بررسی کنم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مسلم سه شنبه ۱۴ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام من یک ساله عروسی کردم زود انزالی دارم هر چی خوردم دو بار رفتم دکتر باز هم اصرر نگرد قرص ها دکتر بهم قرص دپاکس بهم داد هر روز صبح میخورم ولی اصرر نکرد یه قرص دیگر از دوستام گرفتم گلدن لایف بعدی دو سه بار اصرر میکنه برم اگر قرص بهتری دارید بهم معرفی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی من سال ۹۵ عمل واریکوسل دوطرفه انجام دادم والان بازم عود کرده درد شدیدی داره خواستم بدونم هزینع عمل مجدد چقدره واینکه سرپایی درمطب عمل نمیکنید چون وقت بستری ندارم وساکن شهرستانم ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با توجه به اینکه قبلا عمل شدین بنده عمل مجدد انجام نمیدهم باید به جراح معالج خود مراجعه کنید در ضمن سودی هم از این عمل نخواهید برد
    2. تصویر کاربر وحید سه شنبه ۱۴ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      سلام دکتر
      میفرماییدعمل مجدد سودی نداره پس چاره چیست
      واینکه بااین شرایط الان نابارورمحسوب میشیم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      آزمایش آنالیز مایع منی انجام شود
    4. تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      آقای دکتر برای کاهش درد چی چه راهکاری هست
      بدون عمل مجدد آتروفی بیضه رو میشه چیکار کرد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      عمل مجدد الزاما باعث کاهش درد نخواهد شد اگر درد مزمن اذیت کننده هست به متخصصین درد مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    درود خدمت دکتر بزرگوار
    بنده ۴٩ سال سن دارم ورزش هم میکنم
    بنده چند روزی هست یه درد خفیف در پهلوی راست دارم که معمولا هنگام خواب دچارش میشم. سونوگرافی هم از بخش های داخلی شکم انجام دادم خوشبختانه مشکلی نبود.
    لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      عکس سونو رو بفرستید
  • تصویر کاربر milad چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    بنده چندسال پیش داروی استروئید دکا ناندرلون برای بدنسازی استفاده کردم ولی بعدش پاکسازی هورمونی انجام ندادم از اون به بعد تو نعوظم مشکل بوجود آمده و نعوظ بدرستی شکل نمیگیره،
    سال گذشته پیش متخصص اورولوژی رفتم آزمایش نوشت انجام دادم و گفت هیچ مشکل هورمونی و کبدی وجود نداره و همه چی نرمال هست، برام قرص ایکس اید و کیوتن و امگا3 تجویز کرد مصرف کردم تاثیر چندانی نداشت همچنان عدم نعوظ وجود داره،
    به نظر شما راه حل چیه آیا آمپول hcg میتونه کمک کنه و مشکلو برطرف کنه؟
    ممنون میشم نظرتون بفرمایید و چه پیشنهادی دارین
    متشکرم🌹
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      تادالافیل مصرف کردین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      ؟
    3. تصویر کاربر milad چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر milad چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      تاثیر داشت ولی بخاطر سردردش دیگه مصرف نکردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      سونوگرافی آلت با تزریق پاپاورین انجام دهید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سیدمحسن چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام محضرپروفسورگرامی ،فرموده بودیدبرای عمل کلیه جهت هماهنگی تماس بگیرم،آقای دکتردردکلیه هرروزبدترمی شوداگه امکانش هست نوبت بدهیدخدمت برسم،ازشهرستان به مطب قلهک قبل ازتعطیلات مراجعه کرده بودم.ممنون ازتوجهات جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ فروردین ۳( 2 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب