اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عفت چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر۴۷ سالمه من از سال ۱۳۷۷ تا الان عفونت مثانه دارم دارو مصرف می کنم مقطعی خوب میشم داروهای تموم میشه دوباره مبتلا میشم بپیوست آخرین سونو گرافی و آزمایشهامو خدمتتون می فرستم اگه نیاز به ویزیت باشه پرداخت میکنم لطفاً تشخیصتون رو بفرمایین ممنون میشم یا داروهایی که باید مصرف کنم آیا مشکل خاصی دارم یا عالیه خیلی نکرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      به متخصص عفونی مراجعه کنید و درمان آنتی بیوتیکی تزریقی بگیرید بعد منفی شدن کشت نیتروفورانتویین هر شب یک عدد مصرف کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    جناب آقای دکتر من مجرد 37ساله هستم و اخرین رابطه جنسی من تقریبا یک سال پیش بوده ، منتها تقریبا 1ماهه که یک زائده روی آلتم ایجاد شده که نمیدونم زگیل هست یا تبخال
    ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله چشم اینم عکسها خدمت شما
    3. تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      زگیله باید کرایو بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفری چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام من تحت نظر آقای دکتر مدینه ای ارولژ هستم چند سالی هست که مرتب روزانه ۲ عدد قرص پرازوسین۵ صبح و شب مصرف میکنم و هر شب هم یک عدد دوتاستراید نیم مصرف میکنم ولی باز هم در طول شبانه روز تقریباً هر دو ساعت تکرر ادرار دارم بخصوص شبها بیشتر است.
    آزمایش و سونوگرافی هم هر سال میدهم بزرگی خوش خیم هست چه کنم باز هم دارو مصرف کنم؟
    چون احساس میکنم تاثیر محسوسی داروها ندارد. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      با مصرف دارو خوب نشدین ابتدا باید نوار مثانه انجام بدین و سپس تعیین پلن جهت جراحی انجام بشه
  • تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پدر من ۶۰ سالشون هست
    چند سال پیش psa ایشون تا ۷ رفت اندازه پروستا هم بسیار بزرگ بود ولی با داروی تامسلوسین روزی دو تا و ترازوسین روز ۱ عدد و فیناستراید روزی ۱ عدد رنج نرمال شد
    حدودا ۲ سال رنج کاملا نرمال بود
    در آزمایش جدید ایشون psa شده ۶ و free psa شده 19 با توجه به خوندن مطالب شما متوجه شدم خطرناکه ... الان تامسلوسین روزی دو تا میخوره و ترازوسین روزی یکی با وحود این بالا رفته ... نظرتون رو میشه بفرمایید . با سپاس
    1. تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      عذرخواهی میکنم free psa شده ۱.۱۵
    2. تصویر کاربر محیا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      عذرخواهی میکنم free psa شده ۱.۱۵
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بهتره ام آر ای پروستات انجام بشه جهت تعیین نیاز به نمونه برداری پروستات
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر کرمی، من نوزاد 6 ماهه ای دارم که در دو ماهگی ختنه شده ولی اطراف آلت گوشت اضافه هست، دکتر خودشون دکتر اورولوژی  کودکان هستن و فرمودن تا 6 ماه بعد از ختنه درست می‌شود. الان سوالم اینه که اگر این گوشت های اضافه موند باید چیکار کرد، به مرور زمان برطرف میشه یا باید عمل کرد؟ بسیار نگرانم. ممنون میشم پاسخ بدید، با تشکر
    1. تصویر کاربر مینا چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      آپلود شد، با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      به مرور برطرف خواهند شد باید صبر کنید و تحت نظر دائم جراح خود باشید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام و احترام
    سونوگرافی انجام دادم برای جراحی احتمالی لاپارسکوپی دوطرفه که واریکوسل گرید ۳رو هم تو سونوگرافی تایید کردند تصویر پیوست ،'لطفا راهنمایی بفرمائید آیا لزومی به جراحی واریکوسل دارم ؟ اگر لزوم دارد ابا به طور همزمان امکان جراحی لاپارسکوپی فتق و واریکوسل وجود دارد ؟یا اصولا امکانپذیر است؟البته ۵۳ساله هستم و بچه هم دارم ، بعد سالها به خاطر درد بیضه هنگام کار بدنی و ورزش و نزدیکی و حتی سردی هوا و درد درناحیه فتق و شکم مجبور به قبول شرایط جراحی شده ام .شهرستانم غیر حضوری مزاحم میشوم .تشکر از توجه جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله هر دو باهم قابل درمان هم به طریق باز هم به طریق لاپاراسکوپی هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بخاطر دردی که فتق باعثش شده باید عمل کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام پدر من 58 سال داره یک سال قبل یک ماه سوزش ادرار داشت که سنگ کلیه بود بعد دفع سنگ کلیه سوزش ادرار قطع شد ،الان سه ماه هست که سوزش اداره داره گاهی کم گاهی زیاد آزمایش گرفتیم که psa 22.7 هست؟
    میخواستم نظرتون رو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ابتدا چک مجدد psa انجام بشه اگه بالا بود حتما باید نمونه برداری پروستات انجما
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    من سی سالمه و مجردم تا حالا ارتباط جنسی نداشته ام تقریبا ده ساله احساس میکردم آلتم کوچیکه یعنی حسم به خودم این بوده حالا یکی دوساله باز احساس میکنم نعوظ ندارم البته یه فیلم مستجهن  7 دقیقه نگاه کردم تمام طول فیلم آلتم در حالت نعوظ بوده ولی چون میخام ازدواج کنم میترسم نتونم طرفمو ارضا کنم یا نعوظ کافی داشته باشم من سونوگرافي الت انجام دادم دکتر گفته اختلال نعوظ داری و مشکل از نارسایی شریانه دوهفته قرص خوردم تاثیر داشت ولی باعث افزایش ضربان قلبم شد که مصرف قرص قطع کردم دکتر گفته  فعلا ازدواج نکن ممکنه لازم باشه پروتز کنی نمیدونم مشکلم ذهنیه یا واقعا آلتم مشکل داره؟ دکتر منو ترسوندن و بیشتر بهم استرس وارد کردن آخه من همین الان تو دوره آشنایی با یه دختری برای ازدواج هستم نمیدونم چیکار کنم رابطم ادامه بدم؟؟ مشکلم حل شدنی هست یا نه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی با تزریق انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      بله با تزریق بوده من عکس گزارش تلگرام کردم الان دوباره آپلود میکنم
    3. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      گزارش سونو
    4. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      http://www.drsiavashghahari.com/viewer/?pid=0jTbieopM2/NnoIPVktOiIAJN/IwRkyJlY+s3kzaVNc=
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ببینید اگه حین تحریک جنسی و یا صبحگاه نعوظ کافی دارید جای نگرانی نیست ولی اگر مواردی که گفتم مشکل دارید بهتره به رادیولوژیست های اینترونشن مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر کرمی
    من حدود 5 ماه که پیرونی گرفتم و خب داروها و تزریق وراپامیل رو هم 6 نوبت انجام دادم, شاک ویو هم 6 نوبت انجام دادم , الان به هنگام نعوظ درد ندارم اما شکل فیزیکی آلت هنور به حالت خمیده هست و امکان ارتباط جنسی وجود نداره.
    میخواستم بدونم آیا پلاک با جراحی برداشته میشه؟ مدت زمان جراحی چقدر هست؟ آیا نیاز به بیهوشی برای جراحی هست یا با اپیدورال هم امکان جراحی هست و در آخر هزینه جراحی حدودا" چقدر هست؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      روش های جراحی متفاوتی هست که در آن ها هم میشه برداشت پلاک رو و هم میشه برنداشت بر حسب شرایط بیمار و نوع عمل و زمانش بیهوشی توسط متخصص بیهوشی تعیین میشه هزینه هم باز با نوع عمل و بیمه و بیمارستان تعیین میشه
  • تصویر کاربر Yosef جمعه ۹ شهریور ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    دکترجان من امروز در کلینیک شما جراحی انهنای الت رو انجام دادم چند روز دیگه باید پانسمان رو عوض کنن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ۲۴ ساعت بعد باز بشه تا ۴ روز روزانه پانسمان انجام بشه
    2. تصویر کاربر Yosef چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      پانسمان هارو داخل خونه خودم عوض کنم مشکلی پیش نمیاد و بعد چند روز حمام میشه رفت؟؟؟
    3. تصویر کاربر Yosef چهارشنبه ۷ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      موقع بازکردن پانسمان بتادین بزنم یا لازم نیست و مورد آخر این که تا کی باید داخل پانسمان باش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ,خیر بتادین لازم نیست پماد موپیروسین یا جنتامایسین بزنید
    5. تصویر کاربر Yosef پنجشنبه ۸ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      دکترجان تا چند روز باید داخل پانسمان باش و بعد از چند مدت حمام میشه رفت
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ شهریور ۳( 1 سال پیش)
      ۴ روز بعد عمل میتونید حمام برید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب