اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرید جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1212 مشاهده پرسش
    سلام .خسته نباشید.من پسر 24 ساله از تهران هستم و مجرد.
    ببخشید شاید سوالم خیلی پیش پا افتاده باشد ولی فکرم رو مشغول کرده و آزارم میدهد.
    من نسبت به نشستن روی صندلی مکان ها یا وسایل نقلیه عمومی یک وسواس پیدا کردم که نمیدونم درست است یا نه . من بعضی از شب ها یا ظهرها در خواب محتلم میشم بعدش فکر میکنم در چند ساعت قبل که روی صندلی تاکسی یا اتوبوس و ... نشسته بودم ،اگر قبل از من شخصی با ویروس زگیل hpv یا ویروس ایدز روی همان صندلی نشسته بوده باشد ، آیا ممکن است با محتلم شدن من این ویروس ها از ایشان به من انتقال یابد یا اینکه این افکار من اشتباه است؟؟ (من معمولا در فصل سرما برای بیرون رفتن از خانه روی شلوار راحتی ام شلوار بیرونم را می پوشم و وقتی برمیگردم به خانه شلوار بیرون را درمیاورم و با همان شلوار زیری کمی می خوابم که گاهی محتلم میشم)
    خواهشا پاسخ بدهید .ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگرانیتان بیخودی است
  • تصویر کاربر اکبر جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشید
    درابتدا تشکر ویژه میکنم بابت عمل اینجانب ...واقعا خوشحالم که توسط شما عمل شدم
    آقای دکتر من تیرماه ( مصادف با ماه رمضان بود)متوجه واریکوسلم شدم تحت نظر متخصص پنتوکسی فیلین و ولمن خوردم ایشون گفتند که چون برای بارداری در اقدام هستم و کم تحرکی اسپرم دارم ، بخاطر ساعات طولانی روزه نگیرم.اونموقع تصمیم به عمل نداشتم.
    سوالم از خدمتتون اینه که با توجه به اینکه عمل شدم و کماکان در اقدام هم هستم میتونم روزه هامو بگیرم؟یا باید تا بارداری و بهبود کامل صبر کنم ...
    یک دنیا ممنون از محبتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    باسلام مردی 51ساله هستم از سال 92احساس ناراحتی درپروستات داشتم با مراجعه به سونوگرافی تشخیص بزرگی پروستات داده شد اما متخصص کلیه ومجاری عقیده به انجام psa داشتند که در اولین آزمایش اولیه freepsa0.31 وfreepsa/totalpsa 0.28 یکسال بعدtotalpsa 0.21,و7ماه بعدfree0.225,totalpsa 0.531,freepsa/totalpsa 0.42لطفا اظهارنظرفرمایید .سالم وتندرست باشید ان شاالله
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه نرمال هستند
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام
    بهترین فاصله زمانی برای نزدیکی به قصد بچه دار شدن با آخرین نزدیکی چند روز باشه؟
    در ضمن نظرتون در مورد آزمایش اسپرمم بنده چیه؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      حرکت پایین است
  • تصویر کاربر hamed شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. طول التم در حالت راست 13 سانت هست. به نظرم کوچیک هست و میخام بزرگتر شه. به نظر شما اصلا این سایز نرمال هست؟ 1/5ماه روش پنیروم هم انجام دادم. ولی به نظرم تغییری ایجاد نشد. ایا این روش اصلا کارایی داره؟ کلا برای افزایش روشی وجود داره به جز عمل یا واکیوم و ...؟ لطفا به ایمیلم بفرستید. ممنون hamed565656@yahoo.com
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      راهي ندارد
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر باتشکر از شما که لطف میکنی و به سوالات پاسخ میدهی ایا دستگاه افزایش الت کارایی دارد ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام. من مشکل کجی در الت تناسلیم دارم ولی انقدر برایم مهم نیست، مهمتر اینه که مشکل زود انزالی دارم ایا میشود این مشکل را با جراحی برطرف کرد حتی راضیم کلا حس الت تناسلیم از بین برود. با تشکر منتظر جواب شما هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      عكسش را بفرستيد
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1750 مشاهده پرسش
    سلام .
    بعد از مراجعه به متخصص کلیه و مجاری ادراری متوجه شدم واریکوسل دارم و دکتر گفت که تنها راه درمان آن جراحی است .
    در طب سنتی درمان هایی نظیر حجامت و بادکشی و زالو درمانی و موارد زیر برای درمان واریکوسل وجود دارد
    در طب سنتی: در این مورد با اصلاح مزاج و انجام حجامت و تنظیم تغذیه معمولا تا گرید 2 درمان میشود.
    1- اصلاح مزاج و تنظیم تغذیه
    2-مصرف صبحانه مفصل و شام سر شب و نهار نصفه
    3-عرق شاهتره روزی یک لیوان
    4-انجیر شبی 7 عدد میل شود
    5-دمکرده اسطوخدوس شبی یک لیوان
    6-حجامت عام و کمر و ساقین
    7-مالیدن روغن کنجد روزی سه مرتبه روی بیضه ها تا 40 روز
    8-پرهیز از مصرف غذاهای مضر

    آقای دکتر به نظر شما آیا این درمان ها را انجام بدهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا سر کاری است
  • تصویر کاربر پسر یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    سلام من 26 سالمه و مجرد هستم. میخام ازدواج کنم ولی قبل اون میخام این مشکلم حل بشه .سوالم را قبلا هم از شما پرسیدم ولی شما فرمودید طبیعیه . آقای دکتر قبول که طبیعیه ولی با وجود این آیا راهی برای درمانش هست؟ چند سال خود ارضایی داشته ام و اکنون هنگام ادرار و مخصوصا مواقعی که مدفوع هم دفع می شود همراه ادرار مایعی خاج می شود که فکر میکنم منی باشد . من از مراجع پرسیدم گفتند اگر میدانی منی است باید غسل کنی آخه اینطوری باید با هر دستشویی غسل هم کنم. میخاستم بدونم درمان اون چطوریه؟ درمانش خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید.آقای دکتر لطفا کمک کنید.آیا با ازدواج برطرف می شود؟اگه راهی برای درمان هست لطفا بگید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به غسل نیست
  • تصویر کاربر فرید یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید مزاحم وقتتون میشم آقای دکتر آلت من کمی روبه پایینه به سمت چپ یا راست انحراف نداره فقط روبه پایینه که موقع نزدیکی با یه دستم باید بگیرمشو صاف کنم که دخول کنیم،اونم که خانومم میترسه 1 ساله ازدواج کردم ولی خانم هنوز دختره.آقای دکتر توروخدا کمکم کنید چاره ی مشکلم اینه که عمل کنم؟یا بدون عمل هم نزدیکی میشه؟مشکل ترس خانومم رو چی کار کنم ممنونم آقای دکتر اگه ج بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12425 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب