اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجيد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتر خسته نباشين بنده در زير الت تناسلي خود زگيل گوشتي خيلي کوچکي دارم .به نظر خودم که زگيل تناسلي هستش مي خواستم ازتون بپرسم اين بيماري فقط از طريق تماس جنسي به وجود مياد من يه پسر22ساله هستم وهيچ وقت ارتباط جنسي نداشتم پس چرا به اين بيماري مبتلا شدم همين طور يه زگيل گوشتي ديگه هم کنار پاي چپم درست بالاي پا نزديک به الت تناسلي دارم البته اين زگيل روي پا هستش و با الت تناسلي ارتباطي نداره ...براي درمان اين زگيل بايد پيش متخصص پوست بايد برم يا ارولوژي ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    با سلام . . میخواستم بدونم بیماری هیدروسل دارم یا واریکوسل . ( فایل عکس) . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر کرمی
    پیشاپیش سال نو را خدمتتون تبریک میگم

    من (سن 27 سال) سه سال پیش به متخصص ارولوژی مراجعه و با بررسی چواب آزمایش من گفتند در صورتی که درد نداری ، الزامی به عمل جراحی نیست و برای من تشخیص واریکوسل درجه 2 دادند .
    1-میشه لطف کنید نظرتونو در مورد جواب آزمایش من بگید ، آیا الان من قدرت بچه دار شدن را دارم و مشکلی با این شرایط برای بچه به وجود نمی آید ؟ (فایل پیوست شده - تاریخ آزمایش 93.12.27)
    2- میشه لطف کنید بگید آیا نیازی به عمل جراحی دارم (در صورتیکه که بله ، حداکثر تا چند وقت دیگه باید عمل کنم)؟
    3- میشه لطف کنید بگید بهترین روش عمل چه روش عملی هست (جراحی واریکوسل روش اینگوینال میکروسکوپیک ؟) ؟
    4- میشه لطف کنید بگید تا چند روز بعد از عمل میتونم به سر کارم برگردم (من کارمند هستم و با کامپیوتر کار میکنم)؟
    5- میشه لطف کنید بگید انجام این عمل چه عوارض بد کوتاه مدت و بلند مدت داره؟
    6- میشه لطف کنید بگید پس از انجام این عمل مشکلی در بلند کردن اجسام سنگین بوجود نمی آید؟

    بدلیل اینکه من مجردم ، انزال دیر به دیر دارم و شاید برای این آزمایش یک ماه انزال نداشتم.
    (اگر آزمایش زود از ۳ روز انجام شود باعث اختلال در نتیجه اسپرم از جمله کاهش حجم اسپرم و افت نمونه آزمایش خواهد شد و برعکس اگر بیش از سه روز از انجام آخرین مقاربت جنسی آزمایش دهید مثلاً ۵-۶ روز بعد، باعث افت در حرکت اسپرم و گزارش نادرست خواهد شد.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      معاینه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من الان 35 سال دارم و در دوران کودکی درست عمل ختنه انجام نگرفته
    دو تیکه پوست کوچک هنوز روی آلت مانده
    آیا برای عمل در این سن نیاز به بستری هست یا خیر
    مدت زمان عمل چقدر خواهد بود
    برای گرفتن وقت برای این مشکل از چه عنوانی باید استفاده کنم
    ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب آقای دکتر کرمی و آرزوی صحت و سلامتی برای شما و خانواده محترمتان و پیشاپیش با عرض تبریک به مناسبت سال نو امیدوارم سالی پر از موفقیت و سربلندی برای شما و خانواده محترمتان باشد . باستحضار می رساند اینجانب مدتی است که مشغول به ورزش فوتستال به صورت غیر حرفه ای و صرفا تفریحی با دوستان و همکاران اداری خود می باشم اما متاسفانه دو روز پیش در حین بازی یکی از بازیکنان با ضربه ای به توپ در فاصله 2 متری ، توپ را به بیضه های من زد و وقتی که بعد از بازی به خانه مراجعه کردم با درد شدیدی روبرو شدم حالا هم بیضه چپم همچنان که در تصاویر ارسالی مشاهد می گردد در زیر بیضه درد شدیدی احساس می کنم و یه ذره بیضه ام رگ رگ شده و کبودی کمی در زیر بیضه مشاهد می گردد لازم به ذکر است همین بیضه چپ بنده در سال 83 توسط دکتر بردیده متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادرای تناسلی بدلیل واریکوسل درجه سه یا شدید عمل گردیده است . ممنون می شود اگر لطف کنید و من را راهنمایی کنید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر ارش دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر ملکی .من جوانی 22 ساله هستم که در ناحیه ی کلاهک دچار مشکلی شدم بعضی از مناطق پوست روشن وبعضی از مناطق رنگ تیره تری داره که در دوران کودکی بعد از ختنه این مشکل بوجود اومده ایا این مشکل حل میشه?باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر پوست بروید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    باعرض سلا خدمت آقای دکترکرمی.آقای دکترپدرم سال 89درحالی که خودش هم خبرنداشت متوجه شد که توموردر کلیه سمت چپش وجوددارددربیمارستان هاشمی نژاد تهران بستری شد وکلیه سمت چپش رابیرون آوردند ودرسال92به علت عود تومور درهمان جای کلیه چپش دوباره جراحی شد.درسال 93اسفندماه نیزبه علت اینکه چندتا تومورریز درکنارریه اش وجودداشت باز جراحی شدوبر اساس جواب پاتولوژی ازهمان کلیه سرایت کرده بودبه ریه وچند روز پیش در تهران داروهای سوتن واینترفرون با دوز 50رابهش داده اند خواهشمندم راهنمایی کنید که چیکار باید بکند؟.یا آیا این دارو ازپخش شدن تومور جلوگیری میکند ؟آیا خطری بقای عمر بیمار را تهدید میکند؟درحالی که 40سال دارد.قبلا ازسوتن واینترفرون با دوز 25استفاده میکرد.خیلی ممنون ازسایت جالبتون لطف جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      10 در صد کمک کننده است
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر محترم و ارزنده کشور.
    بنده جوانی هستم 19 ساله که از 16 سالگی احساس کردم رگ های بالای بیضه ام ورم کرده اند فکر میکردم طبیعی هستن و پیگیری نکردم. تا.پارسال که طی تحقیقات اینترنتی متوجه شدم واریکوسل هستن(بالای بیضه چپ رگ ها کلفت تر هستند و در حالت ایستاده نمایانند که فکر کنم گرید3 هم باشه.
    حدودا 8 ماه پیش متوجه شدم که همان سمت واریکوسل روی کیسه بیضه بیشتر قسمت زیرین رگ های قرمزرنگ هم مشاهده میشوند. (رنگ قرمز و بسیار نازک که در سمت راست نیستند . آیا این رگه ها که روی کیسه بیضه به رنگ قرمز نمایانند طبیعی هستند؟)
    با خوابیدن به پشت رگ های بالای بیضه خیلی کم میشن.
    بیضه ای که مبتلا به واریکوسل هستش الان متوجه شدم که کوچکتر از بیضه سمت راست هستش(آیا طبیعیه که بیضه چپ کوچکتر باشه یا علتش واریکوسله؟).
    تا الان هم تو این چند سال هیچگونه عوارض دیگری رو احساس نکردم و حتی کوچکترین درد هم نداشتم . فقط بابت واریکوسل و بیشتر کوچک تر بودن بیضه چپم نگرانم.
    من یکبار در کودکی عمل داشتم که نمیدانم علتش چه بود اما مربوط به بیضه بوده. جای جراحی یک شکاف 4 سانتی زیر ناف سمت راست مشاهده میشه. بعد از اون عمل 8-9 روز نمیتونستم راه برم و واقعا عمل بدی بود و از اون به بعد سکته میزنم برم دکتر و تاحالا حتی واسه سرماخوردگی هم دکتر نرفتم.ِ
    از جراحی واقعا میترسم و میترسم برم دکتر .
    ------------------
    آیا با توجه به اینکه بیضه چپ من کوچکتر از سمت راسته و من تاحالا هیچ عوارض ندیدم و کوچکترین دردی هم نداشتم جراحی واریکوسل واجبه؟
    هیچ داروی خوراکی جزجراحی وجود نداره؟
    با تشکر از شما.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
    2. تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر جان من از عمل میترسم و با پدر و مادرم درمیان نزاشتم.
      هیچکی جز من و شما نمیفهمه. البته چون درد یا عوارضی فعلا ندیدم مجبورنشدم برم دکتر.
      درضمن من فیناستراید هم مصرف میکنم(برای درمان ریزش مو).
      نظر شما اینکه باید عمل کنم؟
      آخه اصلا حتی سنگین ترین کار هم انجام میدم درد نمیگیره.
      بازم تشکر دکتر جان.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ضروری نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرشاد دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    با سلام.پسرى ٢٥ساله هستم ك چند سالى هست ك متوجه كوچك بودن الت خود شده ام،لظفا راهنمايى كنيد ك آيا راهى هست ك ب من كمك كند؟در ضمن من ١ بار از داروهاى افرايشى استفاده كرده ام ولى جواب نداده است.با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر پدرام دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید. مدت 6ماه قبل آزمایش اسپرم دادم که اسپرم سالم و فعال 13 درصد بود. بعدماه دوم پس از مصرف دارو تعداد به 10درصد رسیدو بعد 3ماه مصرف دارو به 33درصد رسیده اما باوری در این زمان اتفاق نیافتاده.آیا حالت نزدیکی خاصی توصیه می شود؟و یاراهنمایی خاصی امکان دارد انجام دهید؟ ضمنا واریکوس هم با تست سونوگرافی که انجام شد ،نداشتم. و لازم به ذکر است این ماه هم حاملگی صورت نگرفت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      ای یو ای بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12426 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب