اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احمدشيخي یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با توجه به اينكه بنده حدودا پنج مرتبه جراحي هرني اينگوئينال چپ و راست داشته ام به صورت جراحي باز و لاپاراسكوپي و گذاشتن مش و دابل مش ولي مجددا دچار هرني دوطرفه شده ام به طوريكه كارسنگين بنده همان كارهاي روزمره و عادي است و غير طبيعي نيست و در اين مدت 12 سال يعني از سال 82تا سال 93 اين جراحيها انجام شده است درد بسيارشديدي داشته و دارم مخصوصا در عمل قبلي ام كه به گفته هردو جراح كه همزمان بنده را جراحي ميكردند كه عمل آخرينم كه با روش لاپاراسكوپي و دابل مش انجام شده كه با تاكر هم به گفته جراحان به سقف شكمم پرچ شده و قسمتي هم دوخته شده . ولي درد امانم را بريده است مي خواستم از جنابعالي آخرين راه درمان را بپرسم (البته يكي از جراحانم كه عملهاي ديگري غير از هرني يعني فلگمون آپانديس را عمل كرده گفته آخرين راه يك نوع مش است كه از پوست خوك ميباشدبا قيمت 100ميليون تومان.) لطفا راهنمائي نمائيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      تبلیغاتی است
  • تصویر کاربر خلیل یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3196 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید.
    آقای دکتر من به دنبال یک درد شدی ناگهانی در قسمت کلیه و شکمی به بیمارستان مراجعه کردم و پس از انجام آزمایش خون و ادرار و سونگرافی تشخیص داده شد که یک سنگ 5mm در قسمت دیستال حالب لگنی مشاهده شده است.
    ببخشید اقای دکتر این سنگ چقدر با مثانه فاصله دارد و دفع ان به چه صورت می باشد ایا قابل دفع است
    اقای دکتر من 12 ساعت درد شدیدی داشتم و تا 2 ساعت بعد از سونگرافی درد شدید داشتم که ناگهان
    درد من قطع شد این ناشی از حرکت نکردن سنگ است یا ایا به مثانه وارد شده است در ضمن من تهوع نیز داشتم. اقای دکتر ایا دفع می شود یا نیاز به عمل می شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم عمل سنگ حالب من را ببینید
  • تصویر کاربر رها یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من شوهرم تعداد اسپرم هاش صفره آیا میشه از بیضه هاش برداشت یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر باشد
  • تصویر کاربر معبودی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 644 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    در ابتدا از شما تشکر میکنم از بابت پاسخگویی به سوالات و راهنمایی بیماران،خدمت شما عرض کنم؛بنده 31 سال دارم و متاسفانه به دلیل ازدواج فامیلی پدر و مادرم (دختر عمو،پسر عمو) دچار محدودیت حرکتی دستان بصورت مادرزادی هستم.چند وقتی است که قصد ازدواج کردن دارم اما ترسی وجودم را فرا گرفته که اگر ازدواج کنم آیا فرزندم هم دچار هرگونه معلولیت میشود یا خیر؟؟از طرفی در دوران کودکی(حدود 9 سالگی) عمل جراحی فتخ و عملی دیگر بدلیل جابجایی بیضه چپ را انجام دادم و از این میترسم که این عمل باعث صدمه به عملکرد بیضه شده باشد و ناباروری را به دنبال داشته باشد.
    راهنمایی بفرمایید که با توجه به اینکه هنوز ازدواج نکرده ام چطور میتوان این دقدقه های فکری را با اطمینان حل کرد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      با ازمایش
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام پدر من 87 سالشونه در سال87عمل پروستات داشتن که الحمدالله خوش خیم بود و مشکلی هم نداشتن اخیرا در چکاپ دوره ای متوجه شدیم که psaبالا دارن psatotalبالای 100و psafreeبالای 20 هست وسونوگرافی از مقعد هم انجام شده که براتون میفرستم لطفا راهنماییم کنید.در ضمن دیابت و کبدشون هم چرب هست.و سیگاری و مشروب خوار هم نبودن و سرطان پروستات هم در فامیل نداشتن.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نمونه برداری شود
  • تصویر کاربر sadegh یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    آقای دکترباسلام وعرض ادب
    میخواستم بدونم خودتون جراحی جهت بزرگ کردن الت تناسلی رو انجام میدید؟باتوجه به مطالبی که خوندمواطلاعات دادیت میپرسم؟ اگه جوابتون بله هست میشه راجب جزئیاتش عمل توضیح بدید، هزینه،یااگه عوارضی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام
    من بعد ازاین که از دسشویی میام بیرون بی اختیار با کوچکترین حرکتی ادرارم خارج میشه وشورتم خیس میشه من 34 ساله مرد متاهل با 3 اولاد قد بلند لاغر اندام سیگاری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 501 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی
    جناب دکتر من خیلی وقته یه ضایعه گوشتی مشابه زگیل روی بیضم وجود داره زیاد توجه نکردم تا اینه خانمم بالای آلت تناسیلشان چند عدد زگیل ریز شکل گرفت ترسیدم و سریعا به دکتر زنان بردم و گفتند که زگیل هست و گفتند روابط نامشروع داشته اید و این موضوع بشدت من و خانمم را افسرده و ناراحت کرده چون واقعا از خود مون کاملا اطمینان داریم.حالا بشدت نگران هستیم که مشکل حاد باشد.راه حل چی هست نظر شما راجع به ما که گرفتار این موضوع شدیم چیه. بهترین کار چی هست انجام بدیم.آیا در آینده به مشکل برمیخوریم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر من الت تناسلیم در حالت طبیعی تو حالت بچگی مونده یعنی اندازش تقربیا 2 تا 3 سانته در حالت نعوض 12 سانتی متر میرسه ولی در حالت طبیعی اذیتم میکنه بعضی موقعها باعث درد میشه به نظرتون چیکار کنم .با تشکر
    1. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۱ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشید دکتر یادم رفت بگم من 22 سالمه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      در نعوظ خوب است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر لیلا یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    باسلام,آقای دکتر همسر من دچار آزواسپرمی است.البته فقط اولین آزمایش ایشان تعداد هزار اسپرم نشان داد و آزمایش های بعدی صفر بود سه ماه داروهای تقویتی روی و ویتامین مصرف کرد ولی باز صفر بود.الان دکتر کلومیفن برای یک ماه تجویز کرده اند,میخواستم بدونم با وجودی که میزان هورمونهای fsh,lh ایشان خیلی بالاست آیا این دارو میتواند موثر باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12423 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب