اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بهرام جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من۴۲ ساله ام و شهرستان هستم و حدود یک سال هست که سوزش و تکرر ادرار دارم با مراجعه به دکتر داخلی، سونوگرافی دو مرتبه از نواحی مختلف(کلیه، پروستات، بیضه ها) برایم نوشتند و به همراه ازمایش های ادرار. در نهایت گفتند چیز خاصی نیست یه مقدار جزیی پروستات بزرگ شده.و اغلب داروهای عفونی مثل سیپروفلوکساسین برایم تجویز می کنند و مشکلم تا یه مدت حل می شود.اخیرا” این سوزش و تکرر ادار توام با درد از ناحیه زیر شکم(بالای آلت تناسلی ) شده و درد آن به بیضه ها هم کشیده می شود.خواستم حضرتعالی نظرتون را بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 870 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.سونوجدیدی گرفتم وازشمادرخواست دارم ملاحظه فرمایید ،برای درمان واجازه روزه گرفتن .
    کلیه ها دارای ابعاد واکوی پارانشیم طبیعی میباشند .تصویرشن ریزه های متعددسینوس هردوکلیه مشهوداست .بزرگترین آن 3.1م .م. قطب تحتانی کلیه چپ مشهود است سنگ وهیدرونفروزدرکلیه هاروئت نشد.اتساع وسنگ دردیستال وپروگزیمال حالب دو طرف مشاهده نشد .مثانه ظرفیت کم جدارترابه کوله میباشد.ادرارحاوی اکوی داخلی است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      نياز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 17 سال دارم ولی آلتم بسیار کوچک است اگه میشه بهم کمک کنید با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      اگر در حالت نعوظ بيش از ١٠ سانت است طبيعي است
  • تصویر کاربر M77 جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 756 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر وقت بخير
    من پسري ١٨ ساله هستم كه يه مدتي خيلي چيزا فكر منو مشغول كرده كه يكيش طول الت تناسلي منه كه حس ميكنم خيلي كوتاهه و اين باعث شده كه من خيلي اعتماد به نفسمو از دست بدم كه فكر ميكنم از دوستام يه چيزي كم دارم و اين خيلي فكر منو مشغول كرده
    طول الت من در خوشبينانه ترين حالت حدود ١٢ سانتيمتره و اين باعث شده كه در اينده من حتي به فكر ازدواج هم نباشم و يك موضوع ديگر هم هست كه من خيلي وقته نعوظ صبحگاهي ندارم يا اگر هم تك و توك باشد خيلي پايدار نيست و حالت شلي داره و اين كه موقعي كه در طول روز هم به حالت نعوظ برسه خيلي نا پايداره يعني زود به حالت شلي در مي اد و حس و شور و حال دوران ١٥ سالگي رو ندارم و اون شهوتً اون موقع رو ندارم مثل يك ادمي شدم كه زياد به فكر سكس و اين چيزا نيست چون اون موقع من خيلي شهوت و شور و حال يك نوجوان عادي رو داشتم و البته بگم من عمل زشت خود ارضايي رو هم متاسفانه انجام ميدم
    دكتر خواهشمندم كامل به سوالات من پاسخ بديد چون خيلي درگير اين موضوع شدم و تمركز مناسبي ندارم
    عذر ميخوام كه سوالات من طولاني شد
    موفق باشيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      شما مشكلي نداريد بيشتر مشكلتان روحي است
  • تصویر کاربر امید جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید جناب دکتر بنده به مدت دو ماهی میشه که دچار عرضه زگیل تناسلی شده ام ولی جناب دکتر من هیچ روابط جنسی ندارم بنده با 35 سال سن هنوز مجردم و متاسفانه هر از گاهی خودارضایی میکنم و از تیغ الوده هم جهت اصلاح موهای شرمگاه یا روی آلت هم استفاده نکردم من خودم حدسم اینه که شاید در زمان خودارضایی دستم آلوده بوده و مبتلا به زگیل شدم البته جناب دکتر تعداد زگیل ها بسیار کم هستن و فقط بر روی آلت هستن و در زیر آلت و کمی دور آلت بر روی آلت زگیل نیست و زگیل ها بسیار ریز هستند و رنگشان کمی قرمز یا مایل به صورتی با توجه به اینکه من پوستم سفیده میخواستم بدونم از محضر شما و از نظر شما بنده چکار باید بکنم با سپاس از شما و زحماتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد عكسش را ببينم
  • تصویر کاربر غزل پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام من مبتلا ب تبخال تناسلي ميباشم آقاي دكتر ميدونم راه درمان نداره چيكار كنم تعداد عود بيماري كم بشه ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب سايت من در اين مورد را بخوانيد
  • تصویر کاربر معصومه جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    آقای دکتر میخواستم بدونم برای درمان واریکوسل به متخصص داخلی مراجعه کنم یا متخصص اورولوژی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      به ارولوگ فيلمهاي جراحي من در سايتم در باره واريكوسل را ببينيد
  • تصویر کاربر سید جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام پروستات بزرگ خوش خیم باندازه 60×60 وpsa زیر یک با برآمدگی بصورت لوبول اخیرا در سونوگرافی درست روی برآمدگی پروستات چیزی نشان داده شد که در عمل س یستوسکپی دکتر کفت تاول بوده در برسی پاتولوژی بد خیمی نبود آیا ایجاد تاول دجهت برجستگی پروستات داخل مثانه بوده ومجددا نیاز بعمل سیستوسکپ هست یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      متوجه نشدم
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    اقای دکتر الان بهتون گفتم که از چند روز پیش دچار عدم تخلیه کافی ادرار و لمس شدن آلتم هستم که هنوز ادامه داره و شما گفتین دلیلش عصبی است و آیا بهبود پیدا میکند از شنبه تا الان به همین صورت لمس و تغیری نکرده و برای اولین بار این اتفاق برای من افتاده و از شنبه سرماخوردگی چرکی دارم وئوهنوز خوب نشده ایا آلتم از حالت لمسی خارج میشه ؟ باید چیکار کنم و چه مدت طول میکشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      بله نگران نباش
  • تصویر کاربر علی.ح پنجشنبه ۶ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما دکتر عزیز
    من پسری 26ساله هستم که دفعات ادرارم در شبانه روز نرماله پرستات وکلیه ها هم نرمال هستند فقط در موقع ادرار مثانه به طور کامل تخلیه نمیشود و مقدار 90سی سی ادرار باقی میماند که حدودا بعداز 5-6 دقیقه احساس ادرار دوباره مثانه خالی که مقدار 7سی سی باقی میماند با مراجه به متخصصان چندین دارو مصرف کردم (ترازوسین)نتیجه نداد البته در سنو گرافی مشخص شد که یک عدد دیورتیکول نسبتا بزرگ در سمت چپ مثانه قرار دارد که پزشکان گفتند مشکل خاصی ایجاد نمیکند .حال از شما درخواست کمک دارم لطفا راهنمایی کنید .باتشکر از شما که برای ما وقت میگزارید وبدون منت پاسخگو هستید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۶ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام بايد از نظر مثانه عصبي نوار تست عَصّب مثانه بگيريد فيلم نوار مثانه من در سايتم را ببينيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب