اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    کسی کلیه لازم داشت من میفروشم دکتر سالم سالمم دکتر 19 سالمه گروه خونیم o+ حالا شما از روی انسانیت پاکش کن ما میذاریم با حساب این که دکتری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      كار من نيست
  • تصویر کاربر س.د سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام.. جناب دکتر کرمی من حدود 2،3هفته ای هست که متوجه دونه های ریز بین واژن و مقعدم شدم اول یکی بود و الآن 3،4تا شده.. به یه دکتر زنان مراجعه کردم و گفتن باید تست زگیل بدم تا تشخیص بدن زگیل هست یا نه.. آیا حتما نیاز به تست هست یا خود دکتر هم میتونه تشخیص بده؟
    من اصفهان هستم میخواستم ببینم شما دکتر پوست خانم در اصفهان که در زمینه ی خال و زگیل هم کارکرده باشن میتونید کسی را بهم معرفی کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      نه نميشناسم
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 769 مشاهده پرسش
    با سلام به آقای دکتر
    من 35 سال دارم. (مرد) آقای دکتر من زگیل های تناسلی داشتم که حدود 7 ماه پیش با عمل جراحی برداشتم. خوشبختانه تا کنون عود نکرده اند. همان 7 ماه پیش انواع آزمایش های بیماری های مقاربتی (ایدز، هپاتیت، سفلیس...) و نیز عفونت های ادراری دادم که نتیجه خوب بود. حدود یک هفته ی پیش نیز آزمایش های ایدز و سفلیس را تکرار کردم که خدا رو شکر نتیجه منفی بود... اما حدود سه هفته ای است که گهگاهی سر آلت سوزش می گیرد که البته خفیف است. اما واقعا باعث نگرانی من شده است... از شما خواهش می کنم.... کمک کنید و علت احتمالی آن را توضیح دهید. سوزش ادرار ندارم.. عفونت اصلا ندارم طبق نتیجه ی آزمایش ها.... چه کار باید بکنم آقای دکتر خواهشا کمک کنید تا از این نگرانی بیرون بیایم. نیاز به معاینه هست؟ آیا نیازی هست با مراجعه به بخش پاتالوژی بیمارستانی که عمل شده ام برای تعیین نوع ویروس (PCR) اقدام کنم؟ البته جالب است که آن زمان بخش پاتالوژی طبق نامه ای اعلام کرد که اصلا ویروس یا آلودگی در این ضایعات مشاهده نکرده اند و بیشتر شبیه به ضایعات گوشتی بوده است اما ظایعات من کاملا شبیه به زگیل های تناسلی هست که عکس آن در وب سایت شما وجود دارد.
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      فعلا نياز به بررسي نيست
  • تصویر کاربر هاشمی سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر,خسته نباشید,برای همسر من سال ٨٧تشخیص پولیپ حالب چپ و دادن ولی توسط دکتر سیم فروش با لیزر برداشته شد و گفتن خوش خیمه,گفتن حالت زگیل داشته,از اون سال هر سال سیستوسکوپی انجام میدن ولی تا الان عود نکرده و مشکلی نبود,اما چند روز پیش خون تو منی دیدن برای اولین بار!ایا به سابقه مشکلشون ربطی داره؟یا اساسا مشکل از چیه؟چیکار کنیم؟ممنون از راهنماییتون, همسرم ٢۶سالشونه دو سال ازدواج کردیم,سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي شويد
  • تصویر کاربر elham دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام من سمت راست شکمم درد میکنه بطوریکه وفتی دستمو میزارم روش فشار میدم دردش اروم میشه یا به همون سمت میخوابم دردش ساکت میکشه حتی موقع نفس کشیدن درد میگیره بنطرتون من ناراحتی کلیه دارم.و اینکه دفع ادارار زیاد دارم.قبلا عفونت ادراری شدید داشتم که رفع شده.حدود دوماه پیش کیست تخمدان داشتم که رفع شده.تازگی موقع نزدیکی زیر دلم درد میگیره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. تو رو خدا به سوالم جواب بدید. شما بر خلاف پزشکان دیگر معتقدید که ویروس اچ پی وی برای همیشه در بدن میماند. پس چرا افرادی هستند که تجربه خود را بیان میکنند که پس از درمان دارای ازمایش پی سی ار منفی شدن؟تو رو خدا جواب بدهید. در سایت ها گفته شده نهایتا این ویروس ظرف 24 ماه از بدن پاک میشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      مثل ويروسهاي ديگر بيضرر در بدن ميماند مثل تبخال و........
  • تصویر کاربر محمدامین دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1106 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.من ورزش رزمی کار میکنم.و در حین تمرین به آلت تناسلی م ضربه وارد شده.همون موقع 4-5 دقیقه درد داشتم و بعد از اون هم درد نداشتم و دوباره تمرین رو ادامه دادم.و هیچ کونه کبودی یا خون لختگی هم نداشتم .هیچ مشکلی هم در ادرار ندارم . میخواستم بدونم مشکل من جدی هست ؟
    ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      نه مهم نيست
  • تصویر کاربر ولی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مردی هستم 64ساله که حدود نه ماهه که پروستات رادیکال عمل کردم.
    بعد از شیش ماه به علت تنگی مثانه عملی دیگری انجام دادم برش زده
    به علت نیومدن ادرار.بعد از عمل دوم دوماه میل میزدم هفته ای دوباره که ادرارم بیاد.پزشک معاجم عوض کردم عکس از مثانه گرفتم مثانه گلوگاه تنگ بود.جراحی دیگه ای انجام دادم مثانه لیزر کرد.ولی الان باریک شده و ریزش ادرارم هم دارم یا همون بی اختیاری.بخاطر همین مجبورپوشک ایزیلاف ببندم.اقای دکتر الان من چیکار باید کنم خیلی خسته شدم پزشک عوض کنم خوب میشه نمیشه.اگه خودتون وقت دارید شماره بدین تماس بگیرم باهاتون لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد مدارا كنيد
  • تصویر کاربر مسعود پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 920 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر واریکوسل دوطرفه وباد فتخ دارم و ازمایش اسپرم انجام دادم واینا رو توش نوشته بود

    Volume      5
    Color           lighte-yellow
    Agglutination           non
    Sperm count/ml          rearly
    Sperm count/total       rearly
    Viability          %                75% or more live 
    Motility             0%
    class  a             0%
    class  b             0%
    Class  c             0%
    class  d              0%
    class a+b           0%
    class a+b+c       0%
    normal morphology       1%        4% or more
    adnormal morphology         0%
    amorph               99%
    reaction(ph)             7.5
    viscosity               normal



    با این ازمایش اسپرم احتمال داره بچه دار شیم ؟
    چه کار کنیم بچه دار شیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      خيلي خراب است از نظر علت بايد بررسي شويد
    2. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۷ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      اقای دکتر چه کار کنم پیش چند تا ارولوژیست رفتم فقط میگن عمل واریکوسل و نمونه برداری انجام بدم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      موافقم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دگتر .... من همون فرد ۵۵ ساله ام . شاید لازم باشه این رو هم بگم که خونی که من میبینم به شکل رگه ، به شکل شن مانند و ور حد یک قطره یا یک عدس است . باز هم ازتون عذر می خوام .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي شويد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب