اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام 13 روز پیش سوال پرسیدم هنوز جواب ندادید لطفا سوال ینده رو جواب بدید
    1. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ایا نیاز به عمل هست؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام فيلم عمل من در يوتيوب را ببينيد٢-اگر خواستيد من در خدمتم حضوري
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون دکتر اما سوال من از شما این بود نیاز به عمل هست یا اگه عمل نشه مشکلی پیش نمیاد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر ميخواهيد راست شود من در خدمتم
    5. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون از اینکه پاسخ دادید
      اخرین سوال :
      با توجه به اینکه به دلایل روشن نمیتونم با خانواده در این باره صبحت مستقیمی کنم ...و هزینه درمان رو مستقیم درخواست کنم ...هزینه تقریبی عمل چقدره ؟؟؟البته شما در اکثر کامنت ها نوشته بودید طبق تعرفه ...ولی این تعرفه چقدره ؟؟؟میخام بدونم پس انداز من کافیه یا باید کمک هم بگیرم؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      پول را مركز جراحي ميگيرد نه من فاكتور ميدهد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی ...
    سوالم رو از باب پزشکی طرح نمیکنم میخوام از بُعد مذهبی و قاری قرآن بهش جواب بدین و کمکم کنید لطفااا ! راجب ترک خودارضاییه

    آقای دکتر شما قاری قرآن نیز هستید ! و مسلما تا حالا زیاد قرآن خوندین و میخونید ،
    میگن خوندن طولانی مدت قرآن هم تمرکز رو بالا میبره و هم قدرت اراده رو ، حالا شاید بخاطر حس پاک بودن باشه که با خوندنش به آدم دس میده نمیدونم حالا هرچی ....
    راهکاری برای ترک خودارضایی از طریق قرآن میشناسین . قرآن و نماز میتونه در ترک همچین مواردی تاثیرگذار باشه ، منظورم از نظر معنوی هستش . چون رک بگم ، من عرزه ترکش رو ندارم به تنهایی ، با اراده خودم ...!

    شما تنها دکتر در این زمینه هستید که قاری قرآن و مدت زیادیه که با خدا انس گرفتید ! از شما خواهش میکنم لطفاااا ، اگه میشه کمکم کنید از این وضع خلاص شم خودمم اصلا خوشم نمیاد و میدونم میدونم میدونم میدونم گناهه و بدتر از گناه اینکه که ضرر داره ، کوچیکترین ضررش اینه که حوصلم رو ازم گرفته ، من دانشجو هستم و تمرکزم رو ازم گرفته و ...

    من 21 سالمه و اصالتا اردبیلی ، حدودا یه 5 سالی شاید بشه که به این خودارضایی لعنتی دچارم . متاسفااااانه ! بدبختااااانه !
    میدونید تو این مورد میخوام معجزه ای عمل کنم ، طوری که یهویی بزارمش کنار ، البته میتونم مثلا یه ماه خودارضایی نکنم ولی بعدش باز شروع میشه به فیلم و عکسهای بد هم باور کنید که میدونم نمیکنید ، نگاه نمیکنم ، معمولا وقتی خودارضایی میکنم که غذاهای تند خورده باشم مثل پیاز و سیر و بخصوص تخم مرغ که بعدش غریزه جنسی زیاد میشه ، باز خودارضایی میکنم .در کل بخاطر متابولیسم بالای بدنم که همیشه خون گرم هستم وقبلا یه جایی خوندم که دمای بدن بیشتر باشه غریزه جنسی میره بالا ... ولی همونطوری که گفتم مثلا تا یه ماه میتونم اینکارو انجام ندم .

    حالا اگه بهم نخندین ... دیگه میخوام به این وضع برا همیشه خاتمه بدم ، دیگه میخوام از خدا و کتابش کمک بگیرم ، همیشه وقتی قرآن میخونم حس خارق العاده ای بهم دس میده ولی هیچوقت ادامش ندادم ، شاید ماهی یه بار نماز بخونم یا قرآن .

    ولی میدونم حتما شما راهکاری دارید که از طریق قدرت قرآن بتونم ترکش کنم ، اگه بیشتر با خدا باشم که اعتراف میکنم اصلا بعضی مواقع بهش توجه نمیکنم ..... میتونم مثل سابق باشم مثل قبل از زمان خودارضاییم ؟
    آدم وقتی گناه میکنه حتی فرصت اینو پیدا نمیکنه که توبه کنه ، من عینا این رو فهمیدم ! ارادم ضعیف شده نمیشه گفت بخاطر خودارضاییی . خب همون مشکلاتی که باعث شد من خودارضایی کنم همون مشکل هم ارادم زو ضعیف کرد ،

    با اینکه گفتنش فایده ای نداره ولی میگم : درست مسئول همه کارامون خودمون هستیم ولی عوامل هم تاثیر میزارن ، افرادی که خودارضایی میکنن به قطع یقین میتونم بگم که در کودکی مورد آزار جنسی واقع شدن ، حالا حداقل 99 درصدشون .

    بهم نیرو بدین از الهامات قرآن ، چون دیدم افرادی که بیشتر قرآن میخونن ، اصلا متفاوت هستن . به سادگی و آسانی میتونن خودشون رو کنترل کنن حالا شاید اراده من ضعیف بوده و هست که اینطور درک میکنم به هرحال ...

    ببخشید سرتون رو درد آوردم .

    بابت سیستم پرسش و پاسخ یه دنیا ممنون .

    لطفا اگه میشه تو بخش سوالات درج نشه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام با ترك ان همه عوارض بر طرف ميشود شما فقط به ترك ان از تمام جوانب فكر كنيد
  • تصویر کاربر حیاتی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 30400 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی پروستات با حجم 27 سی سی و اکوی هتروژن دیده شد.
    آیا این به معنای سرطانی بودن پروستات است؟ چه اقداماتی باید انجام شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      تست PSAبكنيد
  • تصویر کاربر مهران شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام‌اقای دکتر. خیلی متشکرم از اینکه به دغدغه افراد با حوصله جواب میدید و راهنمایی میکنید.
    سوالی که از خدمتتون داشتم اینه که من سی ساله هستم، به دلیل اینکه در شرف ازدواج هستم، رفتم یه ازمایش اسپرم دادم. به نظر بعضی مواردش خوب نیست.‌امکان دارن بفرمایید وضعیت باوریم سرفا با همین ازمایش چطوره؟ و اگه نیاز به درمان یاعمل هست،بعد عمل چجند درصhد امکان داره مساله ام رفع بشه؟
    ایامیتونم الان ازدواج کنم یا باید صبر کنم؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد از نظر واريكوسل معاينه شويد حركت كم است
  • تصویر کاربر مجیدقربانی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید. اقای دکتر من با ی خانم حدود 4 ماه پیش نزدیکی داشتم. ایشون توی پاپ اسمیرشون جدیدا نشانه سرویسیت مزمن رو نشون داده. ازمایش کلوپوسکوپی ایشون سالم بوده و hpv نشون نداده. فقط ازمایش کورتاژ ردهانه رحمشون سرویسیت مزمن نشون داده. پاپ اسمیرشون نیز hpv نشون نداده ولی سلولهای التهابی سنگفرشی رو نشون داده. میخواستم ببینم میشه ک hpv داشته باشه و ب من انتقال داده باشه؟؟ اگر کسی hpv بگیره چ مدت زمان میبره ک زگیلها نمایان بشن؟؟
    1. تصویر کاربر مجیدقربانی یکشنبه ۱۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اقای دکتر. منتظر جوابتون هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      حساسيت را كم كنيد ونگران نباشيد
    3. تصویر کاربر مجیدقربانی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اقای دکتر دیدن شما و خوندن مطالبتون به من ارامش میده. ممنونم از جوابتون. یعنی من دچار زگیل نیستم؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      نه نگران نباش
    5. تصویر کاربر مجیدقربانی شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      خیلی خیلی متشکرم. ممنون ازتون. خدارو شاکرم. . انشالا ک خدا همیشه یار و یاورتون باشه. یا حق
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با سلام و عرض احترام
    من شغل آزاد دارم و چند مدت اخیر استرس خیلی زیاد کاری دارم
    مطالعه ای که اخیرا داشته م متوجه شدم یکی از عواملی که می تواند منجر به صدمه دیدن به برقراری رابطه شود استرس است
    تازه ازئواج کردن و دوران عقد را می گذرانم
    مشکل تغییر فرم الت ندارم یا اینکه مشکل مایع ندارم ولی اشتیاقی که باید باشد را احساس می کنم وجود ندارد
    در واقع الت به اندازه واقعی خود که بزرگ می شود نمیرسد شاید 20 درصد بتوان گفت احساس میکنم ضعف دارم .
    شما چه راه کاری را پیشنهاد می دهید .
    باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام بايد علل ناتواني جنسي سايت من را بخوانيد٢-از نظر من شما مشكلي نداريد
  • تصویر کاربر مانیا سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی
    من دختر 22 ساله مجرد با وزن 70 کیلو از آبادان هستم آقای دکتر در شهر من دکتر خوب متخصص کلیه نیست قبلا یکی بود از تهران اومده بود اما بعد رفتن . آقای دکتر من بیماری بی خوابی دارم و برای برطرفش یک و نیم تا دوسالی تحت درمان با دپاکتین 500 و کلونازپام 2 و کوئتیاپین 200 بودم الان دوماه بی اختیاری ادراری دارم ماه قبل خوب شد خود به خود اما این ماه نه من همیشه خیسم در ناحیه بالا تنه نه پا یا لباس فقط شورت خیسه با قسمت بالا شلوار پاهام خیس نیستن احساس تکرر همزمان باهاش داشتم الان احساس ادرار کم بهم دست میده میترسم اعصابی که احساس ادرار بهم دست میداد از دست بدم ... و مجبور بشم تو این سن پوشاک بپوشم آقای دکتر من همین الانشم خجالت میکشیدم بخاطر قرص های اعصاب ازدواج کنم حالا با این اتفاق دیگه نمیدونم به چه امیدی زندگی کنم ....
    آزمایش سونوگرافی مثانه و کلیه سه روز قبل دادم که نرمال بود خداروشکر
    به اضافه آزمایش ادرار اونم انجام دادم سالم بود فقط یه ذره خون که زیادم نبود مشخص شد که دکتر گفت چون سونوگرافی دادم چیزی مشخص نشده مشکلی نیست
    پیش دوتا دکتر رفتم یکی میگه باید برم پیش دکتر زنان ممکنه افتادگی مثانه داشته باشم
    یکی دیگه میگه بخاطر اعصاب ......
    لطفا کمکم کنید اقای دکتر .......
    1. تصویر کاربر مانیا پنجشنبه ۱۴ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      آقای دکتر باید اضافه کنم به سوالم که بدنم کلا قاطی کرده مدفوع احساس میکنم که دارم اما ادرار نه .خودم میرم به دستشویی تا ادرار خالی کنم فکر کنم کلا اعصاب مثانم از بین رفته باشه دارم عقلمو از دست میدم در حال حاضر فقط دلم مرگ میخواد درسته وسواس فکری داشتم چندین سال اما فکر نکنم اینا بخاطر ذهن باشه که چیزی احساس نکنم ................... .
    2. تصویر کاربر مانیا جمعه ۱۵ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اقای دکتر اضافه کنم هر روز ادرارم کم تر میشه زیاد نیست البته همش خودمو دلداریی میدم به این که شاید به خاطر اینکه کمتر ۴ لیوان آب در روز مصرف میکنم بیشتر مایعجات از غذا یا نوشابه یا چای ولی باز ته دلم یک چیز میگه دلیل ادرار کم بدتر از اینه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام ار نظر من مشكل شما بيشتر عصبي است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جمال سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز
    من 23سال سن دارم وآلتم در حالت نعوظ از ته آلت به بالا خم میشه وتا حدود80درجه راست میشه اما از 80به پایین یک رگی که به آلت و مثانه وصل هست کشیده میشه میخواستم بدونم که:
    1مشکل چیست ؟
    2نیاز به عمل دارم؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام فيلم تمل انحنا من در يوتيوب را ببينيد ٢-عكسش وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر.اینجانب پس از اینکه مورد عمل جراحی فتق قرار گرفتم، دچار مشکل آتروفی شدید در یکی از بیضه ها شده ام. آیا راهی برای درمان و برگشت به حالت طبیعی وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر وحید شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با عرض سلام واحترام
    آقای دکتر پدر بنده دچار توده لگنچه کلیه وحالب شده که به کبد و استخوان متاستاز زده که گفتند عمل جراحی نمی کنند و باید شیمی درمانی شود،خواهشمندم که نظر شما درمورد درمان چیست؟آیا میشه جراحی کرد؟.خواهش میکنم کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      فيلم تومور كليه من را ببينيد بايد مداركتان را ببينيد
    2. تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۲۱ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      با عرض سلام و تشکر
      آقای دکتر در فیلم شما گفتید راه درمان فقط جراحی است ،پس ما بیایم پیش شما برای جراحی؟در ضمن ما یک جلسه شیمی درمانی کردیم ،آیا بعد از پایان شیمی درمانی بیاییم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد مدارك را ببينم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12403 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب