اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    پدر بیماری پارکینسون دارن . متاسفانه با اینکه مایعات خیلی کم میخورن ، اما ادرار بسیار زیاد و کنترل ادرار به سختی دارن.
    حجم ادرار در شب بسیار زیاد است که باید چند نوبت پوشک عوض کنیم . آزمایش مخصوص پروستات انجام شده ، چه راهکاری باید انجام شود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید به متخصص داخلی از نظر پرادراری مراجعه کنید و بررسی های لازم انجام بشه اگر با حجم ادرار کم این موارد رو داشت نیاز به اقدام ارولوژیک خواهد داشت
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.برابر گزارش ام ار ای در سری قبل فرمودی نمونه برداری.
    نمونه برداری انجام گرفت نتیجه خدمتتان تقدیم.جهت نتیجه‌گیری و اقدام بعدی که خدمت حضرتعالی برسم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      متاسفانه سرطان پروستات هست و باید کامل تخلیه بشه
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      لطف برای تخلیه و نوبت عمل کی خدمت برسم و به این زودی عمل می‌شود بیام خدمتتان.ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر .یک سنگ ۶ میلی داخل کلیه سمت چپ داشتم ک الان کنده شده و وارد حالب شده چ کاری انجام دهم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگه درد شدید دارید باید اورژانسی عمل بشید
  • تصویر کاربر Omid سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    درود برشما جناب دکتر کرمی عزیز. خواهر من در انگلیس هستند ایشون میگه اکثر مواقع ادرارم به رنگ قهوه ای هست ودر آنجا اقدام کردن برای آزمایشات چیزی نشون نداده سونوگرافی داخلی هم انجام داده بازم چیزی نشون نداده ولی همچنان زود به زود عفونت ادراری میگیره وادراش قهوه ای هست. درضمن ایشون هشت سال پیش رحمشو در آورده اگه لطف کنید ممنون میشم بفرمایید باید چکار کنیم. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      مدارکشونو ارسال کنید ببینم
  • تصویر کاربر بتول سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام
    میخواستم بدونم بی اختیاری ادراری اسلینگslingفقط باجراحی قابل درمان میباشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      بستگی به نوع بی اختیاری شدت بی اختیاری علت بی اختیار شدن داره
  • تصویر کاربر گلپا سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 262 مشاهده پرسش
    پسر ۱۴ ساله ای دارم که احساس میکنم دچار میکرو پنیس هست البته سن بلوغ در ایشان احتمالا با توجه به شباهت فیزیکی زیاد به دایی دیر هنگام باشد ولی دوست ندارم برای معاینه ببرمش که ذهنش درگیر بشه امکان رفع این مشکل به دارو خوراکی وحود داره بدون تزریق منظورم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر بهتره آزمایشات کامل هورمونی انجام بشه به متخصص اطفال مراجعه کنید
  • تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت به خیر بنده 40سالمه یک سال پیش عمل جراحی تومور مثانه انجام دادم بعد از ده روز جواب پاتولوژی تومور بدخیم درجه بالا مرحله یک که لامنیا پروپیا را هم درگیر کرده دکترم درمان با واکسن ب ث ژ را برام تجویز کردند وگفتند جای نگرانی نیست تا الان دوازده جلسه واکسن تزریق کردم هر سه ماه هم سستسکوپی میشم خوشبختانه تا الان عود نکرده فردا هیجدهم دیماه تزریق دارم دو هفته بعد سستسکوپی همش ترس واسترس دارم که متاستاز بده دکترم میکه نگران نباش درمان شدی بنده شهرستان هستم فاصله ام زیاده اکه امکانش هست بنده را راهنمایی بفرمایید اکه لازمه ادامه درمانم بیام خدمت شما چند وقت زنده میمونم بنده فالور شما تو اینستا هم هستم
    1. تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۱۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر عکس پاتولوژی نمیتونم براتون ارسال کنم
    2. تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۱۷ دی ۳( 1 سال پیش)
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      سیر درمان درستی داشتید سیستوسکوپی های فالو آپ رو به درستی و سر وقت انجام بدین
    4. تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله دیدم مدارکتونو
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر اسماعیل سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    با سلام و سپاس ، زیر نظر پزشک اورولوژیست داروی امنیک مصرف می کنم . حدود 20 روز است که فیناستراید 5 را هم تجویز نموده ، و حدود دو ماه و نیم است که سولیفناسین 5 هم تجویز نموده، پنج روز است که سرما خورده و زیاد سرفه دارم . آیا می تواند از عوارض سولیفناسین باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر ربطی به سولیفناسین ندارد
  • تصویر کاربر pouya چهارشنبه ۱۹ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 195 مشاهده پرسش
    من از زمانی که یادم میاد در قسمت ختنه گاه ، یه دونه سرسیاه که ماده سفید در آن وجود دارد است زمانی که اون دونه سیاه رو خالی میکنم ترشحات سفید هم بیرون میزنند اما بعد از مدت حدودا 2 ماه کم کم دوباره پر میشود .
    دردی یا مشکل خاصی برای من ایجاد نمیکند اما اینکه دونه سیاه در قسمت ختنه گاه من وجود دارد باعث ناراحتی من شده که گاها فکر میکنم مشکی دارم ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر pouya سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      عکس رو فرستادم
    3. تصویر کاربر pouya سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      من در تلگرام برای شما فرستادم هر کاری میکنم تو سایت بارگزاری نمیشود!!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      هیچ مشکلی ندارید اینا منافذ پوستی هستند که بعد از ختنه ایجاد شده میشه کامل برش داشت
    5. تصویر کاربر pouya سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      برا برداشتنش از چه روش هایی میتوانم استفاده کنم؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      با برش بسیار کوچک مسیرشو باز میکنند
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر اسکندر یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت پروفسور عزیز خسته نباشید در پزشک شهرستان نظرشون روی عمل جراحی پدر بنده هستش خواستم مشاوره بگیریم نظرتون رو داشته باشیم نظر نهایو بهمون بدین ممنون تز وقت با ارزشتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      آزمایش psa چند بوده؟
    2. تصویر کاربر اسکندر چهارشنبه ۱۹ دی ۳( 1 سال پیش)
      PSA(cl-0.4وFreePSA(cl-0.1
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله میشه عمل کرد
    4. تصویر کاربر اسکندر جمعه ۲۱ دی ۳( 1 سال پیش)
      غیر از عمل پیشنهاد دیگه ای ندارین با دارو رفع نمیشه ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ دی ۳( 1 سال پیش)
      تا وقتی سنش بالاتر نرفته و بیماری زمینه ای ایجاد نشده بهتره بعد از بررسی های کامل عمل جراحی انجام بشه
    6. تصویر کاربر اسکندر شنبه ۲۲ دی ۳( 1 سال پیش)
      ممنونم بنظر حضرتعالی کرمانشاه عمل میتونن انجام بدن عملشون سخت و حساس نیست ؟یا باید بیارمشون خدمت شما بهرحال من باب علم و امکانات عرض کردم بسیار سپاسگذارم از وقتی که گذاشتین🙏
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 1 سال پیش)
      بله عمل اونجا هم قابل انجامه بنده هم در خدمتم
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12402 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب