اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ای سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب اقای دکتر حسین کرمی خسته نباشید امیدوارم سالم وتندرست وسلامت باشید
    اقای دکتر بنده 30 سال سن دارم ومدت 6 ماه است ازدواج نموده ام . شب عروسی بخاطر رسم و سنت غلط و عهد حجری استانمون بعد مراسم ساعت 3 شب دیر وقت با همسرم نزدیکی داشتم فقط بخاطر سنت غلط واشتباهی که پدر و مادرخودهمسرم در ذهن داشتن با کمال خستگی اقدام به رابط نمودم متاسفانه بدلیل کم تجربگی و خستگی مفرط منجر به پارگی قسمتی از اندام داخلی تناسلی همسرم گردید که این امر منجربه جراحی وبستری و عدم نزدیکی تا 2 ماه گردید بعد ازدوماه کم کم رابطه جنسی شرو کردم متاسفانه بدلیل ترسی که در همسرم بوجود امده بود وخودم دلهره شدید داشتم نکنه دوباره حادثه رخ بده همسرم قبل شروع رابطه ممانعت از رابطه و تاکید دقت زیاد در این امر میکردن که این امر باعث ناراحتی شدید وسرخوردگی در بنده گردیده و بدلیل روحیه نامناسب رابطه ها با شکست مواجه می شدندیعنی بدلیل کوتاهی نعوظ رابطه ناقص می گردید و دخول صورت نمیگرفت بعدا با همسرم صبحت کردم دعوت به ارامش میکردم اما هنوز حالت ترس در خودم بود رابطه کامل بعد از 4 ماه از ازوداجمان صورت گرفت ولی به محض دخول انزال صورت میگیره .الان این مشکل ادامه داره بیشتر اوقات نعوظ در همان حالت پیش نوازی از بین میره و میل و علاقه ای به رابطه ندارم یا اگر رابطه صورت بگیره انزال زودرس صورت میگیره . خاطر نشان کنم در تمام روابط و نزدیکی پیش نوازی تا 10-20 دقیقه داشته ام(تا ارگاسم زنانه) بعد اقدام به رابطه نمودم.خواستم راهنمایی کنید مشکل هورمونی - عصبیه چیه واقعا خیلی زندگیم تحت تاثیرشه و احساس میکنم همسرم از این امر ناراحته و کم کم رابطه زندگیمون به سردی میره . ممنونم میشم راهنماییم کنید پیش چه متخصصی برم مسئله اصلی کجاست که نعوظ کوتاهه و اگه داشته باشه زود انزالی ختم میشه.
    باتشکر وسپاس از لطف حضرتعالی.
    اقای دکتر خواهشمندم سوالمو بدون نام ذکر مشخصات اعم از ایمیل - شماره تماس پاسخ و انتشار دهید بنده بدلیل نبود امکانت اینترنت و کامپیوتر در محل زندگی و کار با عرض پوزش و عذرخواهی از محضر حضرتعالی اگه امکانش هست جواب ایمیل یا پیامک فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر javad چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام.من دیروز عکس هایی گفته بودید را از طریق ایمیل فرستادم.خواهشن نگاه کنید و جهت عمل مرحله به مرحله راهنماییم کنید .من تا تهران ۱۰۰۰کیلومتر فاصله دارم.خواهشن کمک کنید.
    1. تصویر کاربر javad دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      b
    2. تصویر کاربر javad دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      خواهشن بررسی کنید.
    3. تصویر کاربر javad سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      ب
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    5. تصویر کاربر javad سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام،آقای دکتر من سال ها به خاطر این بیماری افسرده شده ام و چه سختی هایی که نکشیده ام.سه بار هم عمل کرده ام. تو را به خدا به چند سوال من دقیق و بدون ترحم پاسخ دهید این که ۱.انحراف آلتم تقریبا چند درصد است،چون موقعی کاملا شل می باشد کاملا انحرافش به سمت چپ است و این برای من مشکل است
      ۲.و اینکه آیا برای ازدواج امکان دارد مشکل ساز باشد.یا این که به مرور زمان انحرافش بیشتر بشود.
    6. تصویر کاربر javad سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      عکس۲
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینچانب عمل میکروسکپیک اینگونال واریکوسل انچام دادم ۸ ماه پیش.
    واریکوسل عود کرده و می خواستم بپرسم که :
    ۱- آیا امکان عمل مجدد واریکوسل میکروسکپیک ساب ینگونال وجود داره؟
    ۲- ایا امکانش هست که باسونوگرافی یا ایکس ری به نظام وظیفه ثابت کرد که من یک بار عمل کرده ام و دوباره عود کره؟

    با تشکر فراوان از راهنمایی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر بیژن شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 9278 مشاهده پرسش
    با سلام مدتی است (تقریبا 4 ماه ) متوجه شده ام در ابتدای الت (نزدیک بدن )در حالت عادی توده ای سفت زیرانگشتانم احساس می کنم وقتی دراین حالت آن را فشار میدهم مختصری درد می کند . در حالت نعوظ در همان قسمت قطر التم از سمت بالا در دو طرف باریک می شود وهمان قسمت درد می گیرد و آلتم به سمت بالا متمایل می شود. بعداز اتمام نعوظ تا چند ساعتی این درد مختصر وجود دارد . لطفا راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر بیژن سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام با تشکر از شما چون در شهرستان هستم.اگر به همکاران شما مراجعه کنم .و نتیجه سونوگرافی را خدمت شما ارسال کنم. امکان پاسخ گویی هست.با توجه به دو احتمالی که فرموده اید پلاک بیرونی و شکستگی امکان درمان وجود دارد. با سپاس از رسیدگی شما.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    4. تصویر کاربر بیژن چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام .باتوجه به فرموده شما به همکار ارئولوؤیست مراجعه کردم ایشان با معاینه بالینی تشخیص پلاک پیرونی دادند و گفتند نیازی به سونو گرافی نیست و داروها ی l-carnitine amin 250 , nutri natural E را تجویز کردند. که به مدت یکماه مصرف کنم. بعد ازاین مدت سه جلسه از دستگاه سنگ شکن استفاده شود وگفتند باعث نرم شدن بافت ها میشود. البته جناب دکتر در اثر ماساژ قسمت پلاک احساس میکنم کمی نرم تر میشود.میخواستم با توجه به نکات فوق نظرتان را بیان فرمایید. با سپاس از توجه شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    6. تصویر کاربر بیژن جمعه ۱۳ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام آقای دکتر میخواستم بفرمایید که آیا دستگاه سنگ شکن هم برای بهبودی پیرونی تاثیری دارد یا خیر. همچنین بنده بیماری دیابت ندارم . البته چربی خون کمی دارم که با مصرف قرص کنترل شده و الان مدتی است که قرص چربی هم مصرف نمی کنم. اینکه فرموده بودید. برای یکسال یا یکسال ونیم بعد روند بیماری طی شود. آیا امکان بهبودی هست یا خیر؟ با سپاس از توجه شما.
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    8. تصویر کاربر بیژن جمعه ۱۳ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام آقای دکتر با توجه به تجربه و تخصص شما آیا بعد ازطی شدن روند بیماری پیرونی که فرموده ایدچند درصد امکان بهبودی کامل وجود دارد. چون درجایی خواندم که در بعضی بیماران خود به خود از بین میرود. این موضوع درست است یا نه. با سپاس از توجه و پاسخگویی شما.
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    باسلام یه روز صبح محتلم شدم و دیدم تو مایع منی رگه های قهوه ای رنگه به دکتر مراجعه کردم گفتن عفونت پروستاته.قرص افلوکساسین مصرف کردم به مدت 3هفته ولی هنوز این رگه های خون رو میبینم اگه ممکنه نظرتونو بگید آیا همین دارو رو ادامه بدم یا عوضش کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    باسلام درمان دارویی هم داره؟ اگه عمل درمانشه چقدر طول میکشه؟ بیشهوشی داره؟بعدش بستری میشی یا زود مرخص میشی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1250 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام مرد متاهلی34ساله هستم کولیت اولسروز هم دارم حدود سه ماه پیش سوزش ادرار داشتم که همزمان نوک مجرای ادرار سوزش داشت و مقعدم خارش داشت رفتم دکتر عمومی گفت شاید عفونت ادراریه آزمایش ادرار نوشت که عفونت نبود ولی کمی خون داشت گفت برو سونوی کلیه و مثانه، رفتم چیزی نشان نداد الان بعداز سه ماه دوباره شروع شده همزمان مقعدم خارش داره رفتم ارولوژیست نوشتن دوباره برم آزمایش ادرار بعدش دوتاقرص دادن:افلوکساسین و فنازوپیریدین رفتم نتیجه رو به نشانشان دادم گفتن خون تو ادرارت هست ولی عفونت نه گفتن عکس رادیولوژی رنگی از کلیه ها و مجاری بگیر دستور ivp نوشنه بعدش رفتم رادیولوژی گفتن برو آزمایش بیون کراتین بده، اگه جوابش اوکی بود با روده خالی بیا ivp نتیجه نرمال بود ولی ivp نرفتم پیش یک ارولوژیست دیگه رفتم گفتن ivp نیازی نیست، آزمایشهای سیتولوژی+سل ادراری+ افلوکساسین و داکسی سایکلین نوشتن، آزمایشات ادرار دوسال اخیرم را هم نشان دادم (که بعضا خون نبوده، بعضا مثبت و بعضا تریس بوده ولی درهیچکدام عفونت نبوده) حالا بنظر شما *سوزش ادرار و خون ادراری ام از التهاب پروستات است و آیا سونوی پروستات لازم است؟ *یا این آزمایشات سل ادراری+سیتولوژی+افلوکساسین و داکسی سایکلین را بخورم (دوماه)؟ آیا باتوجه به اینکه در ادرارم عفونت نبوده نیازی به این قرصها هست؟ *یا برم ivp ؟ متشکر از راهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام من asd دارم با قطر 9.6 میلیمتر که پزشکان گفتند با آمپلاتزر بسته میشه .جدیدا در قلبم درد دارم گاهی حالت تهوع و گاهی دست چپم و آروارم درد میکنه.اکو کردم متخصص قلب میگه چیز خاصی نی فقط اون سوراخم باید درمان کنی.حالا این نشانه ها از همون سوراخه یا موارد دیگه ای هم هست.میشه راهنمایی کنید چه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکترکرمی جواب ازمایش خدمت شماارسال شد لطفا برای پایین امدن استرس بیمارمانظرو تشخیصتان را فرموده اگرلازم به دارو میباشد. یاحضور بیمارلازم است دستور فرمایید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    مدت شش ماه است که استند یکی ازرگها گذاشتم ومدت دو ماه است که فتق سمت چپ زده بیرون وباید عمل جراحی انجام بدهم باتوجه اینکه قرص پلاویکس واسپیرین مصرف میکنم ایا مشکلی ندارد عمل جراحی وقرص چند روز جلو تر باید قطع کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12402 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب