اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام به خدمت دکتر گرامی من چند روز پیش سیستوسکوپی شدم و تنگی باز شده و دکتر گفته عفونت داری و پروستات هم نفوذ کرده بعد باز شدن تنگی سوند زده نشد ب خاطر عفونت هم چند آمپول و چند قرص داده ب نام ترازوسین سیپروکینول و فنازومکس داده و چند روزه مصرف کردم اما ادرار من زیاد تغییر نکرده میخواستم بدونم این ک ادرار م خوب نمیاد ناشی از عفونت هست ؟ و همچین کلیه درد زیاد دارم ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر نیما سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    جنسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام سوالتان كامل نيامده
  • تصویر کاربر فرید سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    farid dezvareh: با سلام وتبریک سال نو به شما دکتر عزیز اینجانب سه ماه پیش عمل پروستات رادیکال کردم .ولی مشکل خروج ادرار با فشار ودرد دارم ودو بال هم میل زدم ولی بعد از یکهفته دوباره مشکل دارم.ایا این مسیله طبیعی است? وتا کی این مشکل حل میشود. توصیه شما چیست؟با تشکروسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر پيام پنجشنبه ۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    از حدود چهار ماه پيش سنگى در كليه داشتم وارد حالب شده،اندازه سنگ 6*5 بود،دو ماه قبل eswl انجام دادم ولي اكنون در قسمت پايين حالب آمده و از رگهاى ايلياك عبور كرده ولي تا كنون دفع نشده چه كاري بايد انجام دهم؟ پيشاپيش تشكر از راهنماييتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر پيام چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      هنوز موفق به رويت جواب نشدم.!!!!صفحه جواب لود نميشود يا جوابى داده نشده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
    4. تصویر کاربر پيام چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      با كليك بر روي فلش جهت ديدن پاسخ،گزينه save image و copy ظاهر ميشه و جوابى مشاهده نميشود!!
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      فيلم سنگ حالب در سايت من را ببينيد بعد از تعطيلات بياييد براي عملTUL
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1361 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر جهت درمان ریزش مو دکتر پوست و مو برای من قرص فیناستراید تجویز کردن. که شنیدم این دارو بر روی هورمون های مردانه تاثیر گذاره و عوارض زیادی داره و حتی بعد از اتمام دوره مصرف عوارض این دوره تا مدت ها باقی می ماند. خواستم از شما بپرسم این موضوع صحت داره و ایا شما مصرف این دارو رو توصیه می کنید؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۹ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنون از راهنمایی شما. و تشکر فراوان از بابت ایجاد این شیوه جهت مشاوره
      سال نو پیشاپیش مبارک
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من مدتی هست که گهگداری به درد بیضه دچار میشم وعکس برداری و ... انجام دادم نه کلیه ونه پروستات ونه مثانه . نه بیضه مبتلا به درد مشکلی نداشتن. پیش دکتری رفتم که بهم گفت به خاطر اینه که اسپرم توی اپیدیم جمع شده و خارج نمیشه با ازدواج مشکلت حل میشه . من هر موقع محتلم میشم دردم خوب میشه برا مدتی . مشکلم چیه ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر اشكان سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    الت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 4731 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    ببخشید اقای دکتر من واریکوسل دو طرفه دارم و اندازه‌ هر طرف 2.7 mm هست و 18 سال دارم و قبلا هم آزمایش منی رو براتون فرستادم که گفتید طبیعیه و مشکلی نداره البته تعداد اسپرمم در حداقل قرار داشت
    حالا سوال بنده اینه که ایا تاثیر واریکوسل دو طرفه بیشتر از یک طرفه است؟ و باعث کاهش شدید میزان تستوسترون من و میل جنسی میشه؟ و اینکه اگه بعدا دچار آتروفی هر دو بیضه شدم یا اگر خواستم عمل کنم و بعد عمل هر دو بیضه کوچک
    شده و از کار افتادن باز هم میتونن تستوسترون تولید کنند؟
    واقعا ممنونم از اینکه به سوالات پاسخ میدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      واريكوسل بيشتر طرف چب است ٢-در صورت عدم مشكل اسپرم عمل نميخواهد٣-هر عملي عارضه خاص خود را دارد٤- بهترين نوع ميكروسرجري است فيلم عمل مندر اپارات را ببينيد
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      ممنون اقای دکتر سوال اصلی من اینه که ممکنه دوطرفه بودن (هر دو طرف 2.7mm) در صورت جراحی نکردن روی میزان تستوسترون من تاثیر داشته باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      نه اصلا
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2905 مشاهده پرسش
    سلام. خسته نباشید آقای دکتر. من از سال 92 تا اواسط 95 مشکل نعوظ داشتم. و هنگام نزدیکی به نعوظ نمیرسیدم. فقط با استفاده از قرص ارکتو میتونستم به نعوظ برسم. از‌اواسط سال 95 خود درمانی کردم. مشکل نعوظم حل شد. الان هرشب موقع خواب چندبار به نعوظ میرسم که منو از خواب بیدار میکنه. و صبح هنگام بیدار شدن از خواب نعوظ دازم. و موقع نزدیکی هم به نعوظ قابل قبول و خوشایند میرسم. داروهایی که مصرف کردم به شرح ذیل هست. 7صبح با صبحانه یک عدد مولنی ویتامین ولمن + ساعت 10صبح یک کپسول جینسینگ 500میلی گرمی شرکت قائم دارو + ساعت 4 بعداز ظهر قرص 250 میلی گرمی ال کارنیتین + ساعت 7شب کپسول 500میلی گرمی ال آرژنین. سوالم اینه اگه چند سال همین مکملهارو مصرف کنم برام مشکل جسمانی و جنسی پیش نمیاد که؟؟؟ میتونم همین روال رو ادامه بدم؟؟ اخیرا هم ازمایش چکاپ کامل دادم و همه چی نرمال بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدیه سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    اقای دکتر من چند وقت پیش برای تشخیص زگیل تناسلی خدمت شما رسیدم که شما با معاینه به من گفتید بنده این مشکل رو ندارم،اما چند وقت پیش روی شکم من خالهای قهوه ای کم رنگی زد که به مرور زمات پررنگ تر شدند و همچنین زیر بغلم و کشاله رانم چند تا خال زده که حس میکنم در حال بیشتر شدن هست.به دکتر زنان خال روی شکمم که کمرنگ تر بود نشون دادم و همین طور زیر بغلم رو اما گفت چیزی نیست اماباز هم نگرانم،به نظر شما راههی هست که من بتونم تشخیص بدم مشکلی دارم یا نه?از اینترنت دراوردم که با زدن سرکه سیب روی زگیل ،زگیل خشک میشه و سیاه میشه،اما من نمیدونم اینها واقعا چی هستن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12402 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب