اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ز.ک شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    باسلام
    اگه مردی وازکتومی کرده باشه با روشهایی مثل IUIویا Ivf میتونه بچه دار بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نیاشید دکتر،بنده 19سال دارم و تازگیا فهمیدم زگیل تناسلی دارم،و پایین التم دور ختنه ی چند دونه زگیل کوچک دارم، خواستم بدون که با داروی گیاهی مثل(روغن درخت چایی،یا زوغن پونه کوهی، ززدچوبه خالص و...) میشه در مان بشم؟؟
    اقای دکتر جدیدا قسمتی خیلی کوچیک دور ختنه پوست ختنه انگار کمی جمع شده نمیدونم چیه، ایا از اب گرمه؟چون ساکن خوزستان هستم.یا این که ی چیز خطرناکیه ترسیدم اقای دکتر لطفا جواب بنده رو بدید

    "ومن الله توفیق"
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر كورش شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام
    من رو بيضه سمت راست يه درد بسيار خفيفى احساس ميكنم.
    يه لحظه هايى هم نيست.
    ايران زندگى نميكنم و آخر هفته برميگردم.
    فقط يه نكته اى هست كه تو هفته گذشته يه چند بار بيرون با دوستم قرار گذاشتيم كه تحريك جنسى شدم ولى ارضا نشدم در طول مدتى كه بيرون بوديم.
    اين يه چند بارى اتفاق افتاد ولى هر بار بعدش اومدم واسه اينكه بيضه ام درد نگيره خودارضايى كردم.
    نميدونم بخاطر اون تحريكه يا يه مشكل ديگه.
    خيلى سپاسگذارم از اين صفحه كه كمك ميكنيد.
    ممنون ميشم راهنمايى كنيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    در ادامه ى جواب ازمايشات اين داروها تا ٣ ماه تجويز شده،ايا كافى هست براى درمان يا احتياج به مراجعه دارند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام .14 سال سن دارم کلیه راست باابعاد 77*25 میلی متر واکوی پارنشیمال افزایش یافته گرد1 وضخامت کورتکس 5 میلیمتر وسیستم پیلو کالیسیل نرمال مشاهده گردید. کلیه چپ باابعاد88 *30 میلی متر واکوی پارنشیمال نرمال وضخامت کورتکس 5 میلیمتر وسیستم پیلو کالیسیل افزایش یافته گرید1 مثانه ضخامت جداری2mmو حجم تقریبی 210ccدارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من یکی از بیضه هام از دیگری خیلی کوچیک تره بیضه راستم کوچک وبیضه چپم نرماله تا الان که 23 سال دارم مشگلی نداشتم نه دردی ونه و.... مثل افراد دیگه بودم و قبلا در 4 یا 5 سالگی عملی داشتم که بیضم پایین بیاد همون که کوچیکه حالا واسه ازدواج رفتم آزمایش اسپرم دادم که تصویرش و واستون ارسال میکنم دکترش گفت خوبه و همین طور که افرادی با یک چشم هم دنیا رامیبینن توهم مشگل نداری حالا سوال من اینه از شما
    1 اسم این مشگل من چیه ؟
    2 آیا واقعا اسپرم من قدرت باروری داره به اندازه افراد طبیعی و در آینده مشگل باروری نخواهم داشت ؟
    3 تو آینده این بیماری من واسم مشگلی ایجاد نمیکنه ؟
    4 میتونم ورزش هایی مثل بدنسازی یا کوهنوردی انجام بدم ؟
    5 به نظر شما زود ازدواج کنم یا تاخیر در ازدواج مشگل پیش نمیاره اگه قدرت باروری دارم البته ؟
    6 با این بیماری چه کارهایی باید انجام بدم یاندم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر نادر شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 22872 مشاهده پرسش
    سلام. وقت بخیر. چرا بعد از عمل سنگ شکنی، سنگ موجود در کلیه هنوز دفع نشده در حالی که سنگی که در مثانه گیر کرده بود بعد از عمل سنگ شکنی دفع شد و سنگ ها قابل مشاهده بود؟ چرا دکترهای کلیه هیچ دارو و یا برنامه غذایی خاصی را تجویز نمیکنند و فقط با عکس سونوگرافی و احیانا سنگ شکنی و یا در نهایت عمل باز، کار را پیش میبرند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدامین شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب
    دکترتوروخدا کمکم کنین.همه زندگیم بهم ریخته از نگرانی.
    من 27 سالمه.
    متاهلم
    دوسال پیش به طور اتفاقی با سونو متوجه یه تعدادی میکروکلسیفیکاسیون توی بیضه راستم شدم.همون اول ازمایشهای تومورمارکر رو دادم خداروشکر منفی بود.دکتر فرمودن سه چهار دوره هر شیش ماه سونو بگیرم.منم گرفتم. هیچی نبوده خداروشکر.
    روزی هفت هشت بار بیضه راستمو معاینه میکنم .حس میکنم یکم راستم بزرگ شده اما اندازشو با میلیمترکه میگیرم تقریبا همون قبلیه. من کارم کلا روی موتور هستش.همش سوار موتورم.
    دکتر هیچ توده یابرجستگی حس نمیکنم.فقط انگار یکم بزرگ شده.فقط حس میکنم.اما سایزشو که با انگشتم میگیرم مثه قبلا تقریبا همونه.
    من از همکارای شمام پیراپزشکم.
    دکتر همش نگرانم
    همش مغزم درگیره
    زندگیم بهم ریخته
    توروخدا چکارکنم؟این میتونه سرطان بیضه باشه؟ از دوران نوجوانیمم بیضه راستم جلوتربود طوری که با عرض معذرت همیشه آلتم به سمت چپ قرار میگرفت و هیچوقت سمت راست واینمیساد توی حالت معمولی.

    دکتر من همش فکرم درگیرشه.
    همش میترسم سرطان بگیرم یا گرفته باشم

    تشخیص شما چیه بزرگوار؟

    خیلی خیلی ممنونم از بزرگواریتون🌹🌹
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 730 مشاهده پرسش
    سلام و علیکم پدر بنده 28تیر در بیمارستان خصوصی آیت الله یثربی کاشان پروستات خود را با لیزر عمل کردن البته حجم پروستات بزرگ بود بخاطر همین قرار شد عمل باز بکنند البته قبل عمل نمونه برداری کردند که خوشبختانه خوش خیم بوده است خلاصه با 3 ساعت تاخیر عمل شدند دکتر بعد از خارج شدن از اتاق عمل گفتند لیزر کردن در صورتی که گفته بودند باز عمل میکنند در حال حاضر که چندین هفته از عمل گذشته دکتر واضح توضیح نمیدند و حال پدرم خوب نیست جراح ایشون دکتر مسعود بنایی بودن در حال حاضر حال عمومی پدرم خوب نیست لازم به ذکر است که بعد از نمونه برداری بدن پدرم عفونت گرفت فاصله بین نمونه برداری و جراحی 50 روز بود من بعد از عمل پدرم با شما اشنا شدم حال اگر نیاز به مراجعه است ما به شما مراجعه کنیم اینم عکس پاتوبیولوژی بعد از عمل است.
    1. تصویر کاربر سید چهارشنبه ۱۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      لطفا جواب بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد
    جواب ازمايش و سونوگرافى پدرم را ارسال ميكنم لطفا نظرتون را بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12400 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب