اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من سرطان داشتم عمل کردم دکتر عصب اسپرمم را قطع کرده ازمایشم دادم اسپرمی دیده نشده ایا من بچه دار میشم؟؟باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با ای وی اف میتوانید
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام بنده 4روز قبل استخر رفتم بعد از بازگشت در ناحیه سر آلت تناسلی یک جوش مانندی پدید آمده که نه سوزش دارد نه درد چون بنده رابطه جنسی پر خطر هم نداشتم خواستم ببینم چه چیزی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این زگیل نیست دکتر پوست بروید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من دچار زگیل تناسلی شدم رفتم دکتر زنان گفته گل کلم و هنوز نوبت کرایو گیرم نیومده برای درمان چه دارویی استفاده کنم ک بیشتر نشه!؟؟ اخه هیچ دارویی بهم نداد وفوری لیزر پیشنهاد کرد لطفا کمکم کنید دختر هستم و خیلی نگرانم نامزدم هم میگه من چنین چیزی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      فیلم کرایو من را بلینید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ در خدمتم
  • تصویر کاربر فقیر دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بنده حدود 64 سال سن دارم و در دوران سربازی و جوانی درحدود بیست سالگی دچار دردهای مضمن در ناحیه بیضه شدم . در این دوران بارهای متعدد در شهرهای مختلف برای درمان رفته ام ولی در هرجا بادادن داروهای فراوان بنده را رد کردندولی درد من کمتر نشد. در مدت یک ماه پیش پیش پزشک متخصص در زاهدان حاضر شدم که نظر ایشون کیست بیضه بود.ولی نظرخودم دردی که دارم مال فتخ است.در این مدت درد موجود در بیضه به قسمت های بالای منتقل شده و باعث دردهای در شکم و روده هام شده وباعث ورم کردن شکم شده است.ضمنا بنده سابقه سنگ کلیه نیز داشته ام که در آزمایشگاههای اخیرنیز دیده شده هنوز در کلیه چپ سنگ مشاهده شد.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      نتیجه سونو را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام من 73 سال دارم وروزی یک عدد کپسول تامسولوسین میخورم ، روزها کمترین مشکل را برای دفع ادرار دارم ( در حالت مثانه پر تا 400 سی سی ادرار می کنم ) ولی شب هنگام اغلب یک یا بعضاً دو بار برای دفع ادرار بیدار می شوم و هر بار کمتر از 200 سی سی ادرار می کنم . پزشک معالج من دکتر ... معتقد است من باید با این وضعیت بسازم و هرگونه عمل چاره نمی کند . نتیجه سونو و آزمایش خون را به شرح زیر :
    نتیجه آزمایش خون
    T.S.H ( ECLIA) 1.53 µlU/ml
    P.S.A (ECLIA) 0.8 ng/mL
    Free PSA ( ECLIA) 0.1 ng/mL
    Free PSA/P.S.A 12.5 %
    نتیجه سونوگرافی پروستات
    Prostate 41Χ38 Χ38 m m
    Volume 30.7 ml
    نتیجه سونوگرافی مثانه
    Wall measure 2.3-2.7 m m
    Being examined the bladder contained 200 ml of clear urine
    Volume.Post-void residual urine about 18 ml

    خواهشمندم نظر خود را در خصوص اینکه احتیاج به عمل دارم یا خیر اعلام فرمائید . با احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      با این سن املنکنید بهتر است
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام من توی سونو کلیه ام با ابعاد118*43و ضخامت کورتکس13mm نوشته اکوی کورتکس کلیه مختصر افزایش داشته من با اوره49و کراتینین1,11و gfr(mdrd)77.88\\\\\\gfr(ckd_epi2009)این سونو رو دادم ضمنا دو ماه بپنسازی میرم و پروتیین غذایی (سفیده و گوشت) هرروز مصرف میکردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      خوب ایت مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حبیبه شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    پدرم بیماری نارسایی کلیه دارند و سونوگرافی جدید ایشان رو میخواستم ببینید و نظزتون رو بدونم. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر نفرولوگ بروید
  • تصویر کاربر ناشناس شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    من پارسال برج 8 عمل واریکوسل چپ انجام دادم یکسال بعد رفتم پیش دکترم معاینه کرد گفت عود کرده یه ازمایش اسپرم دادم گفت متوسطه باید دوباره عمل بشی در تاریخ 96/08/20 عمل کردم ( سنتی )بعد از سیزده روز زیر بیضه سمت چپم رگ جمع شده ایا دوباره عود کرده ؟؟؟ باید دوباره عمل کنم؟؟؟ اگه عمل کنم بهترین روش عمل برای من چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      یک بار عمل کافی است نیاز به درمان نیست عمل نکنید
  • تصویر کاربر sh_nsri شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    SH_nasri:
    با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر
    بنده 33 سال سن دارم و دو ساله که ازدواج کردم و متاسفانه بارداری اتفاق نیافتاد تا اینکه 6 ماه پیش بعد از مراجعه به دکتر و سونوگرافی و آزمایش منی مشخص شد که واریکوسل گرید 3 دارم . دکتر گفت الزاما برای بارداری باید جراحی انجام بشه و جراحی کردم(دکتر استیفایی سنندج) و گفت 6 ماه بعد دوباره آزمایش و تکرار کن و بیار ببینم . من تو 4 ماهگی آزمایش و گرفتم و دکتر خانمم که دیده بود علائم یه مقدار بهتر شده بود ولی حجم مایع منی کم شده بود . (ماه بعد 6 ماه میشود) حقیقتا خیلی نگران بچه دار شدن هستم به نظر جنابعالی چکار کنم؟ آیا میتونم بچه دار بشم ؟ آیا دکترهای تهران و امکاناتشان بهتره لطفا راهنمایی بفرمائید. (خانمم هم آزمایش داده بود دکتر گفته که شما میتونی باردار بشی)
    بسیار سپاسگذارم
    عکس آزمایش را براتون فرستادم:
    دو خط قرمز آزمایش اول 9637
    سه خط قرمز آزمایش دوم 96716 عکس اول 96716 بعد از جراحی واریکوسل
    عکس دوم 9637 قبل از جراحی ( اینم اضاف کنم که در حالت عادی زود انزالی دارم)
    بسیار سپاسگذار از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      حرکت کم است
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام.من هفته قبل واسه تست عصب مثانه مطب شما ازمایش دادم دارو دادین ولی تاثیر چندانی نداشت خیلی سوزش دارم اسپرمم در حد چند قطره میاد و بعدش سوزش زیاد دارم. موقع خالی کردن ادرار سوزشو درد دارم حالت عادیم دستشویی نرمم سوزش دارم(سوزش زیر الت وسره الت زیاده خیلی) شب بیداری دارم .اگه ادارم کم باشه سوزش چند برابره.ادرادم با قدرت نمیاد باید زور بزنم.باید دوباره مراجع کنم مطب شما یا دارو هارو مصرف کنم بعد بیام؟دکتر سوزش انقد زیاده که گریه میکنم
    1. تصویر کاربر جواد جمعه ۱۰ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر میشه به سوالم جواب بدین؟باید چیکار کنم؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید با مصرف اب این سوزش را کم کنید مهم نیست
    3. تصویر کاربر جواد شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر این کارو کردم یه دوره خوبه باز دوباره میگیره مثله اول میشه رنگ ادرار کم باشه رنگش تیره میشه شدیدو شدید میشه
      با قرص حل نمیشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      راه دیگری نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب