اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سيد دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دكتر كرمي و خسته نباشيد
    پدر بنده ٧6 ساله پس إز مراجعه به چند دكتر و انجام اسكن هسته اي تشخيص سرطان پروستات دادند كه به استخوانها و ستون فقرات نيز نفوذ كرده
    يكي إز متخصصين گفته بايد نمونه برداري و عمل بيضه و هورمون درماني بشه
    ديگري گفته نيازي نيست و كلا برأي شروع درمان در سردرگمي هستيم زيرا نظراتشان متفاوت است أيا أين بيماري ميتواند بيمار را إز پا دراورد ؟
    شما لطف كنيد راهنمايي كنيد بتوانيم بدون اتلاف وقت رَآه درست را انتخاب كنيم و اگر نياز است به مطب نيز مراجعه كنيم
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بهترين درمان برداشتن بيضه ها ميباشد من در خدمتم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد من در قسمت بيضه سمت راست احساس ي توده كردم و زود مراجعه كردم به دكتر و دكتر بعد از معاينه برا سونوگرافي فرستاد ودر سونو كرافي نوشته كيستينك به قطر 4ميليي متر در روي سطح بيضه در كنر قدامي سر ايپيديم است (خارج پاراشيم بيضه) منظره پارانشيم بيضه راست در ساير نواحي و منظره ايپديدم راست طبيعي است واريكوسل grade1 در اطراف راست وجود دارد (٢.٧ميليمتر) و هيدروسل مشاهده نشد براي درمان چه راحل هاي پيشنهاد ميكنيد ممنون ميشم راهنمايي كنين خسته نباشيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد لياييد معاينه كنم واريكوسل را
  • تصویر کاربر موسوی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    23 سال دارم وحدود 6سال مبتلا به خود ارضایی بودم و اخیرا متوجه شدم واریکوسل خفیف دارم
    1_ایا ممکن است این بیماری بخاطر خودارضایی زیاد بود باشد
    2_احساس میکنم بیضه راستم داره کوچک میشه نسبت به چپم
    3_ایا ممکنه بیشتر شدیدتر بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بايد معاينه كنم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
    2. تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      من شهرستان هستم برام سخته که بیام
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      دكتر شهرتان برويد
    4. تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بله ممنون
      ایا ممکنه بخاطر خود ارضایی باشه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بله قطع كنيد بهتر ميشود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام
    سی و دو ساله هستم. از اول ازدواج(شش سال قبل) اصلا میل زیادی به نزدیکی نداشتم اما مشکل قابل توجهی در نعوظ نداشتم. تقریبا هیچ رابطه ای به صورت دخول نداشتیم. در مواقع استرس و فشار درس یا کار این حالت بی میلی خیلی شدیدتر بود. در یک سال اخیر این حالت بی میلی بیشتر هم شده.
    اخیرا در شش ماه اخیر مشکل حفظ نشدن حالت نعوظ دارم به طوری که رابطه به شکل نزدیکی غیر ممکن است.
    (در حالت کلی هم سال ها هست که آلتم کمی به سمت چپ متمایل است.)
    (سال گذشته تست اسپرم داده ام و از نظر اسپرم مشکلی نداشته ام.)
    برای افزایش میل جنسی و ابجاد و حفظ حالت نعوظ چه باید کرد؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام بايد بياييد بررسي كنم٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠
  • تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 691 مشاهده پرسش
    روی بیضم کسیت چرکی دارم درمانش چیه درد نمیکنه ولی چرکی شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      كيستهاي اپي درمال است عفوني نيستند درمانش فقط جراحي است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بهتر است دست نزنيد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اسماعیل دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سنگ 5mm در حالب فوقانی را دکتر روش ESWL را تجویز کرده تو کرج بیمارستان قائم قراره فردا انجام بدم،آیا درد دارد ،ساند میزنند ،فرد انجام دهنده دکتر است ،دارو بعد انجام جهت تسکین میدن ،سنگ رو باید تو ظرف ادرار و بدم آزمایش ،دکتر سنگ شکن دستورش رو مینویسه یا باید مجددا بدم پیشه دکتر خودم ،همراه میخواد حالم بد میشه بعد انجام آن یا نه نیاز نیست؟
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      انجام دهيد اگر نشكست من در خدمتم
  • تصویر کاربر 09113707450 یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    حدودا یکماه است هنگام نزدیکی ،بعداز حدود یکربع وزمان نعوظ بعداز کشیدن کاندوم ودخول ناگهان آلت شل میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      عصبي است تقويت وتلقين نكنيد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    با سلام و سپاس
    ابتدای سال نودو پنج بدلیل درد در ناحیه بین مقعد وبیضه به پزشک مراجعه و در معاینه مقعدی بزرگی پروستات مشخص شد در سونوگرافی حجم پروستات 24 سی سی و 1.9 psa بود تجویز پزشک تامسلوسین بود که مدت کوتاهی استفاده کردم .نرخ رشد psa در آزمایش بعدی به تاریخ 96/3/1/ 2.7 و در تاریخ 96/12/1 4.16 شد مجدد به پزشک مراجعه کردم . سونو حجم پروستات را 26 سی سی نشان داد ایشان تجویز یک دوره کوتاه آنتی بیوتیک سیپروفکت و ترازوسین داد که بدلیل عوارض فقط شبی یک چهارم از ترازوسین را استفاده کردم پس از آن در تاریخ 97/1/24 مجددا آزمایش دادم مقدار psa 3.97 و 0.81 frrepsa گزارش شد. پزشک معالج پیشنهاد بیوپسی دادن می خواستم نظر جنابعالی رو بدونم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      از نظر من سه ماه ديگر دوباره كنترل كنيد
  • تصویر کاربر رويا یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام
    ديروز متوجه شديم روي آلت همسرم تبخال زده دو هفته پيش هم شديدا رو لبش تبخال زده بود ميخواستم ببينم علت تبخالش چيه ميتونه به خاطر وجود عفونت يا ويروسي در من باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      بله
  • تصویر کاربر sara یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر ایا شما میتوانید برای درمان همیشگی تنگی مجرای ادرار راهی پیدا کنید؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      تنها را پيگيري است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12400 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب