اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من ۲۰ سالمه و هنگام نعوظ آلتم به چپ انحراف داره و در ضمن روی قسمت کلاهک هم دانه هایی وجود داره تا حالا هم رابطه ی جنسی نداشتم میخواستم ببینم نیاز به عمل داره یا نه عکس رو هم به همراه پیام براتون آپلود کردم لطفا راهنماییم کنین
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      كمتر تز ٣٠درجه است نياز به ندارد
  • تصویر کاربر ........ شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر چند درصد احتمال ایجاد سرطان دهانه رحم در اثر ابتلا ب زگیل تناسلی در دختر باکره وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      در دختر باكره امكان مدارد
  • تصویر کاربر روح شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام
    حدودچهل روزمیشه تولگن دردداشتم همراه بادرد دراطراف مقعد وبیضه ها رفتم دکتراورولوژی برام آزمایش ادرار وpsaنوشت که خوشبختانه موردی نبود وپی اس آ حدود650.یعنی کمتر از1، تااینکه وب سایت شما(دکترکرمی ) رومطالعه کردم تا مطلب پروستاتیت روخوندم دیدم همون علایمی که دقیقا من دارم رواشاره کرده وبرای درمان آقای دکتر کرمی توسایت قرص کوتریموکسازول وسیپروفلوکسین روپیشنهاد دادند منم ازداروخانه قرص کوتریموکسازول 480گرفتم ازدیشب دوباردرروز وهربار2تاقرص میخورم که کلی وضعیتم فرق کرده وخوب شدم حالا سوالم اینکه من این قرص روچه مدت بخورم ضمنا من 38ساله ومتاهلم
    ممنون ازراهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      دو هفته دارو بخورید بیایید ببینم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر روح شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر سلام

      ممنون ازپاسخ حضرتعالی، آقای دکترمن شهرستانم متاسفانه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۱۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    من واریکوسل وآزواسپرم غیرانسدادی دارم آیا درمانی داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد مركز ناباروري لرويد pesa بكنند
    2. تصویر کاربر حسن شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام آقای دکتر وقت بخیر
      میشه بیشتر توضیح بدید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد نمونه برداري بيضه كنيد
    4. تصویر کاربر حسن شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر انجام دادم اما متأسفانه هیچ.خالی از سکنه بود. دلیلش چی می توانه باشه!یعنی منم تاآخرعمرم ....
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      يعني ختم كلام
    6. تصویر کاربر حسن شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با سلولهای بنیادین میشه کاری کرد
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممکن است
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر دکتر شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 802 مشاهده پرسش
    پسرم 10 ساله درد خفیف و گهگاه در بیضه چپ دارند در سونوگرافی ابعاد بیضه نرمال -اکوژنیسیته غیر یکنواخت - نقاط اکوژن منتشر در نسج هر دو بیضه مطرح کننده میکرولیتیازیس میباشد- هیچگونه توده فضا گیری درون بیضه ها وجود ندارد- اپیدیدیم و اسکروتوم هر دو طرف نرمال و در فضای اسکروتال عارضه ای مشاهده نشده است.
    با توجه به نتایج سونوگرافی چه پیگیری و درمانی پیشنهاد می کنید. آیا جای نگرانی هست . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      پيگيري ساليانه كافي تست
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1287 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر چند روز پیش همراه سوزش وبا مسدود شدن ناگهانی ادرار بادفع سنگ مواجه شدم ولی متاسفانه بعدازگذشت یکروز مجدد همان حالت تکرار شد و زمان دفع ادرار بامسدودی ادرار مواجهم.مدت دو روز هست،تکرر دارم امادرد کلیه ندارم.از قرص فنازومکس و سنگکل استفاده میکنم خواستم علت را جویا بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام علتش دفع نگ است اب زیاد خورید وسونو جدید انجام دهید
  • تصویر کاربر سپيده شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 882 مشاهده پرسش
    بيشتر اوقات بعد از سكس در ناحيه پرينه دچار تورم و خارش ميشوم اين وضعيت تا ٧،٨ روز ادامه دارد ولي با نداشتن سكس خود به خود بهبود پيدا ميكند . از قرص مترونيدازل و ژل شستشو روزانه هم استفاده ميكنم ولي تأثير ندارد.همچنين از سركه سفيد و اب . فقط در ناحيه پرينه يا ميان دو راه احساس خارش و تورم دارم ... شبيه به دانه زير پوستي ميشود . دليل اينكه اين اتفاق مي افتد چيست و لطفا جهت درمان كمكم كنيد .ممنون .و اينكه چرا خود ب خود به مرور خوب ميشود و بعد از سكس اوت ميكند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    تقریبا ۶روزه پیش باموتورم زدم به سنگ پیاده روجای عمل واریکاسلم که عمل کردم بابیضه سمت چپم خورد به باک موتورم که اولش هردوجادردمیکرد بعد دردجای عملم خوب شد ولی بیضه چپم تیرمیکشه ودردخیلی کمی دارم حالت تیرکشیدن
    حتی بیضه ام رانگاه میکنم کبود نشده
    یاخون مردگی نداره ولی تیرمیکشه چکارکنم .
    وقتی بهش دست میزنم حالت تیرکشیدن خیلی کم داره
    لطفا کمک کنید مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر اشكان شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام
    آذرماه ٩6 در پايين بدنه آلت خود زگيل مشاهده شد و بعد از مراجعه به متخصص آزمايش اچ پي وي رو در بيمارستان لاله به صورت نمونه گيري انجام داده و جواب آزمايش خودم و همسرم در تمامي موارد اچ پي وي كنسل بود
    تا اينكه حدود دو هفته است بعد از شيو
    دونه هاي قرمزي همانند جوش برگشت مو حدود 6 عدد كنار هم در ناحيه راست و پايين آلت (سمت خواب) ظاهر شده
    چه بايد كرد !؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اين شبيه تبخال تست
  • تصویر کاربر سیدامیرحسین شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من حدود 2 ساعت زیر کلاهک آلتم سمت راستش یکم باد کرده میخواستم ببینم دلیلش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر لز بین نرفت بیایید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12402 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب