اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مجید جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ؛ من جنابت با دست خانومم برام حاصل شد ، نعوظ شدید به هم دست داد ، خیلی خارش داشت ،الان آلتم حس و حرکت نداره و بیضه ها یک مقدار بزرگ شده، دکتر اورولوژیست هم رفتم گفتن مشکلی نداره ولی چرا آلتم هیچ حسی نداره و بیضه هاهم بزرگ شده ، طبق گفته دکتر سوفلکسین 500 و دیکلوفناک مصرف میکنم ،سن 23 سال لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر Hesam جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    وقت بخیر
    من ۲۳ سال سن دارم
    اقای دکتر من از وقتی که یادم میاد آلتم قبل از اینکه بخواد کاملا سفت بشه حالت ساعت شنی داشت ولی وقتی کامل سفت میشد دیگه اون حالت ساعت شنی از بین میرفت،و فکر میکنم این مشکل مادرزادی باشه،چون تا جایی که یادم میاد از همون سن ۱۵ ۱۶ این مشکل رو داشتم
    اما مشکلم الان اختلال و عدم نعوظه،فقط گاهی اوقات نعوظ کامل پیدا میکنه مثلا وقتی روی زانو نشستم و با دیدن فیلم پورن،در حالتی که دراز کشید یا سر پا ایستادم نعوظ پیدا نمیکنه حتی با دیدن فیلم،البته چند روز پیش با نامزد صحبت میکردم حرفای سکسی میزدیم در حالت دراز کش بود التم کامل سفت شد ولی اون حالت سفتیش دوام زیادی نداشت،خواستمم ببیننم مشکل من چیه؟
    این رو هم اضافه کنم که واریکوسل دوطرفه دارم سنوگرافی گرید ۱دشخیص داد ولی پزشک معالج گفت گرید ۳،تست اسپرمم بخاطر همین سفت نشدن الت نتونستم انجام بدم،
    و اینکه التم در مواقعی که در حالت نعوظ نیست،در تنه الت احساس سفتی میکنم از ته آلت(چسبیده ب مثانه)تا ابتدای سر آلت،طبق چیزی ک خوندم تو اینترنت پلاک ها فقط در کجی اکتسابی ایجاد میشن که این پلاک ها باعث سفتی میشن،خب حالت ساعت شنی الت من که ماورزادی بوده و از اول داشتم پس دلیل این سفتی روی همه تنه الت چیه؟؟
    این اختلال نعوظ رو از دوسال پیش ذاشتم
    م متاسفانه از همین دوسال پیش هم ب خور ارضایی اعتیاد پیدا کردم،بصورت یک روز در میان اینکارو انجام میدادم ،(موقع خود ارضایی التم در حالت غیر نعوظ بود،با مالش توسط دست ارضا میشدم ولی التم سفت و نعوظ نبود)این رو هم اضافه کنم که حدود هفت ماه موقع خارج شدن منی ی دردی نوک الت حس میکردم،یا مواقعی ک ماهبچه لگن رو منقبض میکردم این درد نوک الت رو حس میکردم،ولی این درد از بین رفت دیگه اون حالت رو ندارم،

    ببخشید اگه زیاد شد خواهش میکنم یک جمع بندی از عرایضم داشته باشید و یک پاسخ به بنده لطف کنید
    1. تصویر کاربر Hesam یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اقای دکتر ببخشید ،باید سوالم رو کامل کنم
      اون حالت سفتی سراسری در حالت غیر نعوظ که در حالت حس میکنم همیشگی نیست،گاهی اوقات سرار تنه الت در حالت غیرنعوظ سفت هست و گاهی اوقات سرارش نرم و عادی،اون حالت یفتی در حالت غیرنعوظ بیشتر در حالت ایستاده بوجود میاد
    2. تصویر کاربر Hesam یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سونث هز الت از نظر پلاگ انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    الان 2روزه قسمت پایین شکم سمت چپ احساس درد دارم که با فشار دادن اون قسمت یا راه رفتن یا زور زدن وحتی با سرفه اونو زیاد احساس میکنم بعضی موقع هم البته زیاد پیش نیومد احساس نیاز برای تخلیه ادرار دارم ولی اونجور که احساس میشد نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو‌گرافی کنید
  • تصویر کاربر djdiieje چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    بیخشید من یکی دو سال پیش زگیل تناسلی داشتم و فریز کردم دخترهم هستم 19 ساله
    و بعد از دو سال الان خارش دارم ولی زگیلی نمیبینم تا یک ماه اینده میرم و واکسن میزنم به احتمال زیاد
    این خارش طبیعیه یا مشکل جدی هست؟
    من خیلی نگرانم راجب این موضوع
    مقعدم زیاد خارش داره باید چیکار کنم
    میمیرم یا نه🤨
    و اینکه من الان در شرایطی هستم که نمیتونم برم و ازمایش بدم و این چیزا
    باید چیکار کنم میشه قشنگ توضیح بدین اگه جای نگرانی نیست تا نگران نباشم روزو شب پدرمو در اورده🤢
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      زگیل خارش ایجاد نمکند اگر الان زگیل ندارید نگران نباش
  • تصویر کاربر Ali جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده 21 سال سن دارم
    بیضه سمت چپ من واریکوسل بسیار خفیف دارد که از دو سال و نیم پیش متوجه شده ام د تا سال قبل هم تغییر اندازه نداده بود.
    بیضه سمت راست هم یک سنگ دارد که سال قبل با سونو گرافی برای واریکوسل اتفاقی متوجه وجود آن شدم.
    من مدت دوسال هست که ورزش رزمی بصورت معمولی و سه روز در هفته انجام می‌دهم.
    سری قبلی که سوال پرسیدم فرمودید ک آزمايش اسپرم بگیرم. این هم جواب آزمایش من...
    بنظر شما نیاز به مراجعه حضور ی دارم؟
    به عمل چطور؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      اسپرم کاملا قابل قبول است
  • تصویر کاربر مریم61 جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    باسلام پسری ۷ ساله دارم ک چند ماه پیش دچار تکرر ادرار شدو باانجام‌سونو گرافی و ازمایش مشکلی نداشت و پزشک گفت مثانه در اثر استرس بیش فعال شده و باتجویز قرص تولرین و مصرف ۱ ماهه بمدت کوتاهی بهتر شد و پس از قطع قرص مجددا دچار تکرر شد.و اکنون پزشک داروب سولیفناسین سوکسنات و باکلوفن تجویز کرده.ایا دارو برای کودکان عارضه ندارد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر Sima جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    با سلام
    میبخشید من بعد از آزمایشاتی که بایت طب کار دادم متوجه شدم که پروتئین در ادرار دیده شده و تازگی ها هم در شب تقریبا دو مرتبه برای ادرار بیدار میشم.حدود 5 الی 6 سال پیش یک مرتبه کلیه ام درد گرفت که شنریزه دیده شد ولی در سونو بعدی رفع شده بود.ممنون میشم جواب آزمایشات پیوست را ملاحظه فرمایید و اگر مشکل جدی هست پیگیری کنم.ممنون واقعا از لطفتون آقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش مشکلی ندارد
  • تصویر کاربر Saharnaz جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من خانم33 ساله ام که 9سال قبل ازدواج کردم
    و از همان موقع به عفونت های ادراری وزنان به صورت مکرر دچار میشدم که همراه با درد و تب و لرز بود
    و با دارو های مختلف درمان میشدم حتی بستری و به صورت تزریقی دارو دریافت کرده ام
    درنهایت بعد از پیگیری های مختلف و تغییر در پزشک معالج بعلت خوب نشدنم پارسال متوجه شدم بازگشت ادرار داشته و یکی از کلیه هایم نفروزه شده و بعد از انجام اسکن مشاهده کردم دو کلیه ام تقریبا کارایی یک کلیه را دارند...
    بازگشت ادرارم سمت راست بود و بهمن ماه با عمل جراحی موفق به درمان ان شدم
    بعد از ان نیز ازمایشهای مختلف را نجام داده و باز هم دچار عفونت میشدم
    این بار هم کمی درد دارم
    نگران کلیه ام هستم
    چون باقی مانده ادرار در مثانه ام دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با سلام . مرد 29 ساله هستم. یک سنگ کلیه دارم 8 میلی متر
    بهترین روش برای دفع چیست؟
    عارضه خاصی ندارم بیماری نداشتم. اولین بار هست سنگ دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      سنگ شکنی بیرون اندامی سه جلسه
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید...من موقع ادرار کردن در ناحیه آلت تناسلی احساس سوزش میکنم و حس میکنم ادرار یه مقدار سخت بیرون میاد...مدتی قبل هم خودارضایی میکردم ( و مدتی هست ترک کردم) و بعد خودارضایی احساس سوزش و درد بیشتر میشد و حتی بعد محتلم شدن هم به همین شکل هست...خواستم بپرسم درمان یا روشی برای بهبود سوزش هست؟ممکنه سوزش ناشی از عفونت مجاری باشه؟عکس سونوگرافی ، وعکس از آلت رو هم براتون میفرستم👇
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
      ازمایش ادرار بدهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب