اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر غفوری یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام بیمار 59 ساله ای هستم که سه ماهه پیش عمل پروستات تکتومی انجام دادم سه دوره 28 روز یکبار آمپول هورمون درمانی زدم جواب این آزمایش بعد از گذشت 28 روز از آمپول دومه
    مشکل کنترل ادرار اصلا حل نشده
    هر چند ساعت یکبار کل بدن عرق شدید میکنه همه بدنم
    بعضی مواقع پادرد شدید دارم از لگن شروع میشه تا سر پا
    دارو ها هم طبق گفته پزشک انجام شده
    برای مشکل ادرار چه کنیم و اینکه دلیل عرق و پادرد بنظرتون چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      این تز عوارض عمل جراحی سرطان پروستات است باید تا یک سال صبر کنید
  • تصویر کاربر نامیگ سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من 26 سالمه و این برآمدگی ها که عکسش می فرستم روی آلت چندماهه بوجود اومده و بیشتر شده... هیچ رابطه جنسی هم تا الان نداشتم... ممنون می شم راهنمایی کنید اینا چین؟ چون هیچ درد یا خارشی نداره و فقط وجود اومده و رشدش هم سریع نیست چند ماهه
    ممنون
    1. تصویر کاربر نامیگ شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      این عکس که در ابتدای آلت بود می بینین برآمدگی ها رو هم مربوط به چند ماه پیش هست حالا رو خود آلت هم اومده
      ممنون می شم بگین اینا چین و چی کار کنم یکم ترسونده منو
      ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر چیا سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی
    من فقط بیضه راست دارم
    بعدشم کارای سنگینم زیاد انجام میدم
    ایا می تونم بچه دار بشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان
    من ۳۰ سالمه و از وقتی که یادم میاد،التم رو به پایین کج بوده در هنگام نعوظ.
    فکر میکنم بیشتر از ۳۰ درجه هست
    فقط خواستم بدونم ایا نیاز به عمل جراحی دارم،اگر که دارم،ایا بعد از عمل دردی در ناحیه بخیه خورده احساس نمیشه؟؟؟یا احتمال اینکه بخیه ها پاره بشه یا بخیه پوست رو پاره کنه چقدره؟؟؟ایا بعد از عمل در هنگام نعوظ و سکس،اگر الت تحت فشار قرار بگیرد و کجو راست شود،بخیه از بین نمیره؟؟؟پاره نمیشه؟؟؟ایا دردی حس نمیشه؟؟؟ ممنون میشم با ویس کامل توضیح دهید و همچنین هزینه چقدر است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    وقت بخير
    من مرداد ماه ٩٨ متوجه زگيل تناسلى شدم و درگير ٢نوع low risk از اين ويروس هستم، همون مرداد ماه با ليزر co2 ضايعات برداشته شد؛متاسفانه اسفند متوجه شدم باز عود كرده بيشترم در قسمت كشاله ران زده بود به پزشكم مراجعه كردم و گفتن چون زياد نيست بزار بعد اينكه كرونا كنترل شد بياى؛من با اسيد ساليسيليك سعى كردم كه ضايعات رو بردارم و در حد يكى دوتا برداشته شد فقط و باز هم ضايعه جديد ديدم؛بنظر شما چيكار كنم كه بيشتر نشه و كنترل شه تا بعد كرونا كه به شما مراجعه كنم براى رفع كامل ضايعات؟
    و اينكه امكانش هست با تقويت سيستم ايمنى اين ويروس كامل از بدن خارج شه و تست hpv من منفى بشه؟
    من ١ماه هم هست قرص پاورفيت رو شروع كردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام
    سال نو مبارک
    دو سه روزی است که حجم و فشار ادرار کم شده و کمر به سمت راست هم مقداری درد می کند ، ضمنا قرص پروترال اُپاس هم روزی یک عدد مصرف می کنم ،
    بیش از بیست روز است که صبحها ناشتا چهار لیوان آب می نوشم ، بعد از آن تا ظهر سه بار نیاز به تخلیه پیدا می کنم از شدت فشار ، ولی متاسفانه دو سه روز است که بعد از نوشیدن آب خیلی نیاز به دستشویی ندارم و مقدار کمی با فشار کم می آید ،
    با عرض پوزش دو مرتبه هم هست که بعد از ارتباط با همسر بیضه ها بزرگ میشن و از پایین ناف به پایین درد می کند ،
    منتظر راهنمایی هایتان هستم ،
    بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر امین سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام
      وقت شما بخیر
      ممنونم از پاسخ جناب پروفسور
      این سونوگرافی را دیروز انجام دادم .
      متشکرم
    3. تصویر کاربر امین سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام
      وقت شما بخیر
      ممنونم از پاسخ جناب پروفسور
      این سونوگرافی را دیروز انجام دادم .
      متشکرم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      دیدم از نظر من مشکلینیست
    5. تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      از محبتتان سپاسگزارم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر وصالی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سلام
    پدرم 62 ساله هستن آزمایششون
    PSA 4.9
    Free PSA 2.2
    نسبت دومقدار 0.45
    به چه صورت هست میزان خطر و ابتلا به سرطان چگونه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      نگران نباش سه ماه بعد ازمایش دی اس ا تکرار شود
    2. تصویر کاربر وصالی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      حالشون به خاطر اختلال خواب و تکرر ادرار مناسب نیست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ وقت بگیرید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سال نو مبارک، از حدود دو ماه پیش یک یا دو تا خال مانند در معقدم بوجود اومد اول فکر کردم ممکنه اتفاقی باشه و چیز مهمی نباشه اما الان که دو ماه گذشته تعدادش خیلی بیشتر بشدت استرس دارم و نگرانم حتی از دکتر رفتن هم واهمه دارم. شریک جنسی دارم اما همیشه یک نفر بوده ، نمی دونم چی هست تو اینترنت جستحجو کردم با تصور زگیل بودن می خواستم پماد آلدرا خریداری کنم اگر تصاویر رو برسی بفرمایید پاسخ بدین ممنون میشم. من خیلی میترسم کلا از دکتر رفتن وحشت دارم و همیشه فکر میکنم اگر یهو بمیرم خیلی بهتر از این هست که بفهمم یه مریضی دارم و بخوام درمانش کنم. الان چون شریک جنسی داشتم و ترسیدم این موضوع برای ایشان خطر داشته باشه جرأت کردم سوال کنم و اینکه رابطه مقعدی هم داشتم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      این تلودهگی شدید مقعد با زگیل است بیایید کرایو در ست میکنم02122642744 09351142080
  • تصویر کاربر هیوا سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    بسیار خب اقای دکتر ممنون از راهنماییتون ولی خب بنده انشالله دوباره میام برای انجام تست کروموزومی و اینا ولی برای خانومم کدوم متخصص زنانو پیشنهاد میکنید تا ایشون هم کاملا از این لحاظ چک بشن ممنونم واقعا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      02122642744 خانم دکتر پناهی
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    در مهر ماه ۹۸ ازمایش سیمن دادم که میزان اسپرم در حد ۹۰۰ هزار بود پس از مراجعه به متخصص اورولوژی در شیراز پیشنهاد مصرف سه ماهه قرص reprostasis به من داد همزمان سونوی بیضه های من واریکوسل گرید ۱ گزارش داده شد
    پس از ۳ ماه همسرم حامله شد ولی در هفته های اول جنین سقط شد که ضعف اسپرم تشخیص داده شد
    قابل ذکر است پس از مصرف قرص های مربوطه میزان اسپرم من طی ازمایش سیمن به ۷ میلیون در هر سی سی رسید
    در تاریخ ۱۶ دی ماه ۹۸ عمل واریکوسل چپ انجام دادم طبق نظر دکتر واریکوسل من گرید ۳ بوده که در سونو نشان نداده بود.
    از اسفند ماه جلوگیری را کنار گذاشته ایم ولی نتیجه ای حاصل نشده
    پیشنهادتون چیه؟
    قرص reprostasis که اصلا تو بازار نیست قرص جایگزین پیشنهاد می دید؟ یا اینکه اقدام برای بارداری را بدون قرص ادامه بدیم
    1. تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      دکتر عزیز ۴۸ ساعت هم گذشت و شما پاسخ ندادید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام بیایید معاینه کنم ۲-ازمایش اسپرم از نظر شکننده بودن کروموزومی باید انجام دهید تا ببینیم علت سقط از شماست یا خانم09351142080
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12420 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب