اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Hamid جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    ببخشید جناب دکتر در مورد خودارضایی سوالی داشتم
    من پسری ۳۰ ساله و مجردم که از حدود ۱۶ ،۱۷ سالگی دچار انحراف و مشکل خودارضایی شدم اوایل زیاد بود تعدادش در ماه
    ولی الآن کمتر شده و ماهی ۳_۴ بار هست و هرکار کردم نتونستم کاملا ترک کنم
    حالا سوالم اینه عوارض جسمی روحی خودارضایی چیه؟
    آیا برای ازدواج و ارتباط جنسی با همسر آینده من دچار مشکل خاصی شدم؟
    زمانی که قصد ازدواج داشته باشم باید قبلش متخصص خاصی برم و آزمایش خاصی بدم یا نه؟
    و اینک من نمی دونم الان دچار زود انزالی شدم یا نه ، از کجا باید بفهمم اینو ؟
    و اینک خودارضایی باعث عقیم شدن و ناتوانی جنسی بعد از ازدواج میشه؟؟
    من خیلی نگرانم و استرس دارم و تا حالا ازدواج نکردم بخاطر موضوع خودارضایی چون ترسیدم که در رابطه جنسی با همسر به مشکل بخورم چون تا حالا اصلا رابطه جنسی نداشتم و فقط با خودارضایی....
    اگه ممکنه جواب همه سوالات رو بدید ممنون میشم
    و اینک آیا خودارضایی باعث تحلیل جسمانی و ضعف و لاغری میشه؟؟
    چون من وزنم ۵۰ هست و زیادی لاغرم

    ممنون. ببخشید سوالات زیاد شد...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام خود ارضایی باعث عقیم شدن و نازایی نمیشه. اگر تعداد دفعات زیاد بشه میتونه انرژی جسمانی رو کاهش بده و خستگی زودرس بده. در رابطه ی جنسی مشکلی ایجاد نمیکنه ، و برای بحث روانی قضیه ، مشاور میتونه کمکتون کنه.
  • تصویر کاربر خاوری شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    درود جناب دکتر
    47 سال سن ازخانم اول سه تابچه دارم کوچکترین 17 سالشه شش ساله مجددا ازدواج کرده ام بچه دار نمیشم خانمم 27سالشه رفتیم دکتر ابتدا چندسال قبل گفتن اسپرم کمی ضعیفه اخیرا آزمایش دادم حرکت اسپرم ومورفولوژی صفر شده دستم به دامنت آن زندگی ام درحال نابودی است البته دیر انزال هستم و بیست وپنج سال است مرتب تریاک یا شیره تریاک مصرف میکنم بعضی وقت ها خوراکی بعضی اوقات کشیدنی لطفا نسخه برام تجویز کنید با ارو مشکلم حل بشه... البته موقع انزال بخاطر سرکوفت های همسرم خیلی استرس دارم اما جایی دیگه به راحتی وطبیعی انزال میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس آزمایش اسپرم خودتون رو برای من بفرستید. مجدد یک بار دیگه آزمایش اسپرم انجام شه. سونوگرافی بیضه ها از جهت واریکوسل نیز انجام شود
    2. تصویر کاربر خاوری جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      این یکی از آزمایش هاست البته دو روز قبلش همه ای موارد صفر شده بود لطفا راهنمایی کنید از منطقه ای دور افتاده ومحروم تماس میگیرم
    3. تصویر کاربر خاوری جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      درود جناب دکتر

      دو روز قبل از این آزمایش آزمایش قبلی ام به جای این اعداد صفر صفر بود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها از جهت واریکوسل انجام شود. احتمالا نیاز به روش های کمک باروری داشته باشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و احترام آقای دکتر...
    قبل از هرچیزی بی ادبی نباشه خدمتتون و ازتون ممنون میشم که بنده رو راهنمایی کنید.
    بنده بهروز 28 سالمه و حدود دو ماه پیش اطراف الت تناسلیم جوش های کم و البته کوچکی بوجود آمده بود اما بیخیالش بودم و گفتم که خودش رفع میشه اما بعدش به مرور زیاد شد و واقعا با دیدنشون اذیت میشدم تا اینکه خودم یک پماد کلوتریمازول موضعی خریدم و هرشب بهش میمالیدم اما الان خیلی بیشتر شده و واقعا برام زجر آور و ناخوشینده. البته نه خارش داره نه درد ولی فکر کنم روزبه روز بیشتر میشه. ممنون میشم برای درمانش راه حلی برام ارائه بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، از قرص آسیکلوویر ۴۰۰ میلیگرم هر ۸ ساعت به مدت ۱۰ زوز همراه با مایعات فراوان استفاده کنین
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر آلت بنده مقداری به سمت چپ انحراف دارد. عکسهای مربوط را نیز ارسال کردم. آیا نیاز به درمان و جراحی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من روی بیضه سمت چپ رنگ سیاه رنگ وجود داره ..و این ک میخواستم بدونم عملش چطور و چ قیمت و اینکه مشهد خستید یا ن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۲۱ سال سن دارم ، ولی ۱ ماهه که کامل میل جنسی ام از بین رفته و علایم بدی چون خستگی و خواب رفتن دست و درد عضلانی و استخوانی هم دارم . در ضمن منی ام به شدت چسبناک شده . چی باید بخورم دکتر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام یه بررسی ازمایشگاهی برای قند و چربی و تیرویید و کن خونی بشین
    2. تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر دادم مشکلی نبوده ، فقط دگزامتازون میزنم حالم حس میکنم خوب میشه ! تا کی باید دگزا بزنم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      دگزامتازون رو قطع کنین میتونه از عوارضش باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رسول پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام براتون پیام دادم فرمودین عکس بفرستم ارسال کردم منتظر جوابتون هستم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام شما واریکوسل دارین که روی ازمایش اسپرمتون هم اثر گذاشته. یک سال جهت بارداری تلاش کنید اگر موفق نشدید جهت انجام عمل واریکوسل مراجعه کنید
  • تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    جناب دکتر، درود بر شما
    66 سالم است. هیچ علامت ظاهری مرتبط با پروستات نداشتم ولی دیروز جهت کنترل آزمایش خون دادم. جوابش را خدمتتان ارسال میکنم. نسبت Free PSA به PSA خیلی پایین و در محدودۀ High Risk است. آیا با توجه به سایر پارامترهای مرتبط با آن من به سرطان پروستات مبتلا هستم؟ اگر ممکن است لطفا راهنمایی فرمایید.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، ۱ ماه روزانه تاوانکس ۵۰۰ میلیگرمی مصرف کنید. بعد از یک ماه مجدد psa چک کنین. اگر بازم psa شما غیر نرمال باشه نمونه برداری انجام میشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      گاهی به دلیل التهاب و عفونته. برای همین یک ماه انتی بیوتیک مصرف شود و بعد مجدد psa چک شود
    3. تصویر کاربر بهروز پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سپاس فراوان از لطف شما، جناب دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلامت باشید خواهش میکنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر پریا پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    درود.تقریبا از ازدواجم ۱۰ سال میگذره .و بعد از هر رابطه جنسی و یا دویدن و یا استفاده از کمربندهای ویبراتور (لاغری)دچار عفونت ادراری میشم.ادرار بسیار بدبو غلیظ و کدر .درد و سوزش وتکرر ادرار دارم .با آنتی بیوتیک بر حسب جواب آزمایش ادرار
    به صورت ۱۲ عدد سفتریاکسون و سفکسیم ۱۰ عدد بعد از اتمام دارو دوباره عفونت ادراری و دبری در مثانه دیده شد .
    سیستوسکوپی هم کردم همه چیز طبیعی بود و مثانه شستشو داده شد .
    واقعا چیکار کنم ?
    روابط زناشویی که برای من تموم شده کلا
    از دردش دیگه نایی ندارم
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید جناب دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام جواب کشت ادرار رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی و سی تی اسکن انجام شده ؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Vahid پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر همسر من ۱۱ روزه عمل باز وارکوسل دو طرف انجام داده یکی دوروزه محل برش جراحی مقداری ورم کرده و سفت شده وقتی فشارش میده یخورده درد میگیره.
    آیا مشکلی هست؟چکار باید بکنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام نه مشکلی نیست ، بعد عمل طبیعیه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12423 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب