اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امین شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر کرمی
    اینجانب ۳۹ سال سن دارم.۲ تا مشکل دارم
    یک بعد از اتمام ادرار و بعد از استبرا درصورت ایستادن یک قطره بی اختیار خارج میشود.دومین مشکل که خیلی اذیت میشوم این است که در حمام اگر چند دقیقه زیر دوش وایستم احساس کادب پیدا میکنم.و آلتم میسوزد.لازم به ذکر است بنده تکرر و سوزش موقع ادرار ندارم.و نکته دیگر اینست که من به دلیل شغلم بیشتر روی صندلی میشینم.آزمایش سونو دادم همه چی سالم بود.دوتا دکتر گفتن مثانه تحریک پذیر داری.دکتر سوم که دکتر لهراسبی بود.۳ تا قرص تجویز کرد .۱..سفکسیم..۲..پروزاسین..۳..ب۱ ۳۰۰
    ایشان گفت به علت نشتن طولانی و نگه داشتن ادرار و زیاد استبرا کردن التهاب ایجاد شده که در اثر برخورد آب تحریک میشوی
    میخاستم نطر جنابعالی و بهترین راه تشخیص و درمان را بفرمایید.گه آیا من دچار مثانه تحریکم یا التهاب؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      یه مدت قرص تولترودین ۱ میلیگرم هر ۱۲ ساعت استفاده کنید
  • تصویر کاربر داود شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    غریب به یه سال حتی بیشتر.چند زائده گوشتی کنار کشاله رانم نزدیک به بیضه هام
    و چند زائده خیلی کوچیک روی الت تناسلی نزدیک به کلاهک التم دیده میشه
    خیلی نگران هستم که اینا چی هستن
    اگه میشه کمکم کنید .
    از طرفی هم خجالت می کشم به پزشک مراجعه کنم
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    عکس رو هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      باید از نزدیک دیده شود ممکن است زگیل باشد باید معاینه شود
  • تصویر کاربر نسیم شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    پسرم الان چن ساله شبا تو خواب ادرار میکنه فقط ی بار دکتر بردم ازمایش و سونو براش نوشتن ازمایش بردم ولی سونو نبردم با همون ازمایش گفتن ویتامین دی بخوره ی قطره هم برای بینیش دادن بهتر شده بود ولی بعدش الان سه ساله دوباره شروع شده اکثرا ارشبم ادرار میکنه الانم پانزده سالشه خودشم خیلی اذیت میشه متاسفانه ب خاطر مشکل مالی نمیتونیم دکتر ببریماگه میشه شما کمک کنید شاید دارویی خوبش کرد البته اینم بگم ک خوابشم سنگینه وقتی خیلیم کوچیک بود شبا ادرار نمیکرد از چهار پنج سالگی ب بعد اینطوری شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      اسپری بینی دسموپرسین شبی ۲ پاف داخل هر بینی استفاده شود
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    چند روزه احساس میکنم در آلتم زیر کلاهک سمت راست به اندازه یه رگ تو رفتگی وجود دارد عکس پیوست شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    باسلام بنده هفت سال هست زود انزالی دارم ولی با کاندوم حل شده ولی من دوس دارم ریشه ای حل بشه این روش هایی ک فرمودید اجرا کردم اما باز نتیجه نگرفتم
    بعد اینکه مدتی هست که پوست آلتم میسوزه و زخم میشه و همون حالت اگزمای داره ایقد درد داره ک نمیتونم دست بهش بزنم دوس دارم بدونم درمان این سوختگی وخارش وعلتش چیه چرااین اگزمای بوجودمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      برای اگزما پماد هیدروکورتیزون مفیده
  • تصویر کاربر جواد جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    دوماه پیش عمل کجی آلت خدمت خودتون داشتم اما هنگام نعوظ درد بسیاری دارم چه کار کنم و ایا این درد خوب میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      به مرور بهتر میشود،
  • تصویر کاربر اصغراسدی یکشنبه ۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید استاد حدود دوماه است روی آلت حقیر تعدادی سه عدد خال سیاه پیدا شده دوتا خیلی کوچگ ودیگری کمی بزرگتر وقبلا پاین نافم یه خال کوچک بود باسوزن دستکاری کردم یه زره بزرگترشد به نظرخودم درزمان اصلاح همان خال دستکاری شده بریده شد وخونش ریخت روی آلت هفته پیش نوبت نداد منشی تان استاد آزمایشگاه انجام دهم به خدمت برسم یانه قبل از مایش بخدمت برسم باتشکر اسدی ممنونم میشوم لطف بفرماید جواب بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس واضح نیست
    2. تصویر کاربر اصغراسدی یکشنبه ۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام استاد اصغراسدی هستم فرموده بودید عکس واضح نیست دوباره ارسال کردم واگرممکن هست فردا بعدازظهر به خدمت برسم تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲ آذر ۹۹( 5 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید همانطور که در عکسها مشاهده میکنید به مدت ۱.۵ سال هست که به دو مشکل خوردم. یکی فرور فتگی سر آلت تناسلی که در عکس مشخص کردم. دوم اینکه آلت تناسلی کج و به سمت پایین در زمان نعوظ می باشد که قبلا این دو مشکل را نداشتم به دکتر مراجعه کردم گفتند مشکلی نیست ولیکن از نظر نعوظ بیشتر وقت‌ها دچار مشکل م باشم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      اولی مشکلی نیست، دوم :
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر mm جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام، ببخشید میخواستم بدونم با توجه به عکس پیوست، کجی آلت من نیاز به درمان داره و سوال دیگه راجب وجود حفره موجود در کلاهک و قبل از سوراخ آلت که در تصویر مشخص هست که میخواستم بدونم دلیلش چیه؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    با عرض سلام بنده بیضه هایم را معاینه کردم سطح آن ها صاف است تخم مرغی شکل است و هیچ گونه درد و تورمی نیز وجود ندارد اما بیضه راست بنده حدود یک سانتی متر از چپم پایین تره و هم سن نیستن و بد فرمی زنگ مانند داره با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۰ آبان ۹۹( 5 سال پیش)
      طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12426 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب