اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هالک یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    سلام من قبلا باهاتون رد مورد مریضی پروستات پدر خانومم با هاتون مشورت کردم که گفتن باید نمونه برداری بشه و الان جواب نمونه برداری رو میفرستم لطفا نظرتو ن رو بگید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر هالک شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      توی کانال تلگرام پیوست کردم اینجا عکسها لود نمیشن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سرطان پروستات دارند ، براشون دیفرلین تجویز شده. حتما اسکن استخوان از جهت بررسی متاستاز انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر naser8219100 دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من کنار آلت تناسلیم چند تا ضایع پوستی در آوردم میخواستم بدونم زگیل تناسلیه و اگر هست چیکار کنم ممنون؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر naser8219100 یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ف
    3. تصویر کاربر naser8219100 یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس
    4. تصویر کاربر naser8219100 یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      این زگیل است برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت جناب آقای دکتر.عذر می خوام سوالی خدمتتون داشتم بنده حدود ۳۹ سال سن دارم و دارای دو فرزند ۹ ساله و ۶ ساله.برای اولین بار که خواستم فرزند دار بشم مشکل داشتم به همین خاطر به دکتر مراجعه کردم بعد از آزمایش اسپرم و معاینه حضوری دکتر تشخیص واریکوسل را برای بنده داد.بنده برای درمان واریکوسل مراجعه نکردم و به لطف خدا فرزندی خدا به ما عنایت کرد .سه سال بعد نیز خدا فرزندی به ما عنایت کرد امسال حدود ۵ ماهی هست که اقدام برای فرزند آوری کردم. نمونه جدید آزمایش اسپرم بنده برای شما ارسال شده.خواستم ببینم آیا حرکت کند اسپرم در این آزمایش رو شما تایید می کنید یا اگر تایید می کنید با دارو قابل رفع است ممنون میشم توضیح بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      شکل و حرکت اسپرم ها مختل است ، از پودر اتدروفرتی هر ۱۲ ساعت استفاده کنین و تا یک سال فرصت دهید . اگر نشد بعدش واریکوسل عمل کنین
  • تصویر کاربر مهران یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    با سلام یک پسر 3 ساله دارم که بعد از انجام ختنه در 6 ماهگی محل بخیه دچار تورمی به اندازه یک نخود شد بعد از گذشت 2 سالو نیم از ختنه این حالت هنوز وجود داره و باعث نگرانیمون شده در حال حاضر هیچگونه درد و اذیت شدنی واسه بچه نداره عکس گرفتم واستون فرستادم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی ندارد ، اگر از نظر زیبایی میخواین عمل کنین ، باید به سن بلوغ برسه
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من چند وقت دیگه به خدمت سربازی میرم و معاف از رزم اعلام شدم و در بیضه چپ واریکسل گرید 2 و در بیضه راست اسپرماتوسلهای 4و6میلی متر دارم میخواستم ببینم قبل خدمت عمل کنم یا در حین خدمت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم بدهید ، اگر ازمایش اسپرمتون مختل هست بهتر است زودتر عمل شوید
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر این عکس جواب آزمایشمه
    3. تصویر کاربر علی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      جواب آزمایش
    4. تصویر کاربر علی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      count 78mil و spermatocyte 3-5 و time 26 و non motile 35 و normal forms 65 و pin head 5. giante head 10 و abnormal neck 15 و aplastic head absent body 5این جواب آزمایشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایشتون خوبه ، فعلا نیازی به عمل نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سحر یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    ایا این زگیل تناسلی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر سحر یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      عکسها مجددا ارسال شد اقای دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است ، برای معاینه ی دقیق و احتمال انجام کرایو تشریف بیارید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدپور شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر. ممنون از اینکه وقت میگذارید. بنده مطابق توصیه قبلی شما(تقریبا 10 روز پیش) روزی یک عدد تاوانکس 500 مصرف کردم که احساس میکنم موثر میباشد دردهای شکمم خیلی کم شده و سوزش هم کم شده. همچنین فرموده بودین تامسولوسین نیز شبی یک عدد مصرف بکنم که این کار رو تقریبا 5 روز بعدش شروع کردم چون تزاروسین میخوردم ترسیدم مشکلی ایجاد بشه.
    1- آیا بنظرتون بهتر است تاوانکس رو یک دوره دیگر ادامه بدم و یا با دوز کمتر ادامه بدم چون میترسم قطع کنم باز مشکلات شروع بشه.
    2- بنده قبلا هم تامسولوسین0/4 مصرف کردم منتها اصلا باعث راحتتر شدن ادرار من نشده با توجه به تجربه خودم در مصرف تامسولوسین و ترازوسین، ترازوسین اثر بهتری روی مشکل من دارد. در ضمن الان که تامسولوسین رو مصرف میکنم شب باعث سردی شدن بدنم(به ترکی: اوشوتمه) و کمی بی قراری در خواب میشه. بنظرتون کدومشو بخورم. در ضمن بنده روزانه صبحها برای فشارم آملوپرس(با دوز 2/5 میلی گرم) مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      اثر تامسولوسین بهتر از ترازوسین است ولی اگر به شما سازگار نیست ، همون ترازوسین رو ادامه بدین. تاوانکس تا یک هفته دیگه ادامه یابد
  • تصویر کاربر دانیال شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر و خسته نباشید خدمت شما
    آقای دکتر من ۲۶ سالمه و ازدواج هم نکردم
    حدود دو سال پیش سونوگرافی رفتم و گفت که در بیضه ی سمت راست اسپرماتوسل وجود داره
    به صورت غیر عادی گاهی با برانگیختگی جنسی در زمان سکس احساس درد خفیف نامتعارف در بیضه ی سمت چپ داشتم که باز سونو رفتم و گفت واریکوسل خفیف داری
    باز آزمایش سونو و پروستات دادم
    عکس برگه ی جواب رو براتون ارسال میکنم محبت کنید ملاحظه بفرمایید
    حس میکنم بیضه ی سمت چپم هم نا متفارف کوچیکتر از سمت راستمه
    نظره شما چیه آقای دکتر
    نیازه به عمل دارم؟
    این کوچکی بیضه ایا اونقدر محرض هست که مشکل باروری برای اسپرمام درست بکنه؟
    ایا واریکوسل خفیف با دارو یا رژیم قضایی اغم از ویتامین ها قابل درمان یا جلوگیری از پیشوری هست؟
    با تشکر و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دانیال جمعه ۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس سونو
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      برای بررسی اینکه ایا واریکوسل نیاز به عمل داره یا نه ازمایش اسپرم انجام شود
    3. تصویر کاربر دانیال شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر درباره ی ابعاد بیضه چی؟ که گفتم نگران کنندست یا نه!
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      ابعاد بیضه شما در سونوگرافی طبیعی است و مشکلی ندارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    حدودا یکی دوسال شاید بیشتر دقیقا نمی دونم کی این تورم های سفید روی بیضم ایجاد شده نه دردی داره نه سوزشی نه خارش
    چیکار باید بکنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      چربی های زیر پوستی ن ، اگر از نظر زیبایی مهمه ، قابل برداشتنه
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر در مورد دانه های ریز سفید روی آلتم که گفتید عکسش بفرستم باش در اوردم شبیه گلوله چربی بود یکم خون اومد و قطع شد و دیگه جاش در نیومد و خارش و یا سوزش هم نداره
    1. تصویر کاربر آرش جمعه ۵ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      و چه دارویی استفاده کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست ، پماد موپیروسین بمالید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12426 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب