اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امین جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 523 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان ‌.بنده ۳۸سالمه .آلتم ۷ثانت در حالت بلند شدن .خیلی ناراحتم تزریق ژل هم انجام دادم .ولی جوابگو نیست.لطفا اگر عملی هست انجام بدم .راهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      قد و وزن تون چند هست؟
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1078 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید بنده ۲ ساله ازدواج کردم و تو این مدت از ترامادول برای انزال استفاده میکردم و چندروز پیش مثل همیشه مصرف کردم ۲ تا دوباره فرداش هم ۲ تا خوردم اولین بار بود پشت سرهم خوردم که همیشه هفته ای یه بار میخوردم که بعد یک ساعت بدنم شروع کرد به لرزیدن و حالت تهوع و سرگیجه خیلی زیاد و سرد شدن ناگهانی بدن. الان نزدیک یک هفته است مصرف نکردم و مدام سرگیجه و گیجی زیاد سر دارم ممنون میشم کمکم کنید و بگید علت و درمانش چیه و چه راهکاری پیشنهاد میکنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      علایم مسمومیت بوده باید زیر نظر دکتر مسمومین یا داخلی درمان بشید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ترامادول داروی خطرناکی هست که با مصرفش احتمال بروز تشنج هم هست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام و خداقوت پروفسور. من با احساس درد خفیف در ناحیه شرمگاهی که شک بین درد بیضه، درد پروستات یا درد کمر درشیراز به پزشک مراجعه و ازمایش کامل پروستات و چکاپ کامل همگی نرمال و کاملا عادی ، در سونوگرافی اندازه حجم ۲۸ سی سی گزارش شده است. فقط درد خیلی خفیف در زیر شکم دارم که بعضا احساس میکنم بیضه هام درد میکند. ادرار منظم، بدون سوزش بدون قطع و وصل انزال عادی عادی. مدتی است فقط در زابطه جنسی نیاز شریک جنسی زیاده روی داشتم. ضمنا مدتی هم ترکیب سیر و لیمو برای پاکسازی بدن کمی بیشتر از نرمال مصرف کردم ایا امکان دارد از زیاده روی در مصرف ترکیب سیرلیمو و رابطه جنسی زیاد باشد؟
    ممنون که ذکات علمتان را با این سایت میپردازید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      التهاب خفیف پروستات دارید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ترکیب سیر ولیمو ارتباطی نداره رابطه زیاد میتونه باعث این کار بشه
    3. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام چه دارویی را میتوانید تجویز فرمایید؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      تامسولوسین هر روز یک عدد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ملوکسیکام ۷.۵ هر ۱۲ ساعت یک عدد
    6. تصویر کاربر محمد جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      بنظر شما جناب پروفسور باید چه دارویی مصرف کنم و چه اقداماتی برای درمان بکنم؟
    7. تصویر کاربر محمد جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      لطفا دستور تجویز بفرمایید
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      فرستادم
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر Soraya جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1001 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر،بنده باردارم تو هفته 28 ، ام ار ای جنین انجام دادم و سونوگرافی ، جوابش توده اکوژن یکنواخت و منظم بدون سپتاسیون بالای کلیه راست و زیر دیافراگم شکم است، آیا جنینم با خطر جدی مواجه میشه بعد تولد؟ و چیکار کنم؟ خیلی نگرانم همه اورگانها نرمال هستند ، آیا با عمل بعد تولد بهتر میشه یا با خطر مواجه میشه؟ در مورد سقط جنین که پیشنهاد دادن ولی من دلم نمیاد چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ریپورت MRI ارسال نشده مجددبفرستید
    2. تصویر کاربر Soraya پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سلام، گزارش کتبی ام ار ای هنوز داده نشده است. برای همین خواستم از شما بپرسم این چی می تواند باشد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکسی ارسال نشده مجدد بفرستید
    4. تصویر کاربر Soraya پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      امکانش هس تو واتساپ یا تلگرام براتون عکسهای ام ار ای رو بفرستم. از اینجا فایلها ارسال نمیشه. شدیدا نگرانم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      همینجا بفرستید بهتره و سریعتر پاسخ میگیرید
    6. تصویر کاربر Soraya پنجشنبه ۳۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      فرستادم.
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      گزارش رو هم بفرستید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر وحیدغنی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    کنار الت تناسلیم یک زخم ایجاد شده سر سفید و خیس هست و درد ناک هرزگاهی اینطوری میشه مثلا دوماه یکبار علت چیه اقای دکتر سپاس از توجه جنابعالی تندرست باشید.
    1. تصویر کاربر وحیدغنی چهارشنبه ۳۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اقای دکتر منتظر پاسخ شما هستم.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      عکس ضایعه رو بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    خارش شدیددراطراف بیضه‌ها ومقعد به دکترکلیه مراجعه‌ کردم ولی درمان نشدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      پماد کالامین دی موضعی استفاده کنید
  • تصویر کاربر milad دوشنبه ۴ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر خدمت دکتر کرمی.مادر بنده 50 سال دارند و جدیدن متوجه شدیم توده ای به اندازه 2سانتی متر در نزدیکی کلیه چپشون قرار داره. و هیچ علائمی هم ندارند آیا باید مادرم عمل کنه؟ممون میشم پاسخ بدید
    در ضمن فایل تصویری سی تی اسکن تزریقی هم براتون به اشتراک گذاشتم
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      ۳ ماه بعد سی تی اسکن تکرار بشه و با جواب هر دو به مطب مراجعه کنید
    2. تصویر کاربر milad جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      دکتر ببخشید امکان داره این توده بزرگتر از اندازه ای باشه که سی تی اسکن نشون میده؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      تغییر سایزش مهمه و اندازه در سی تی اسکن دقیق گزارش میشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    پدرم باطری روقلبش هست التهاب شدیدکیسه صفرا داره لرستان عملش نمیکنن شما راهی سراق داری درمان با دارو یا عمل بدون ریسک
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      برای جراحی کیسه صفرا به متخصص جراحی باید مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Mohamadkogani دوشنبه ۴ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من یه دردمبهم دراطراف بیضه راست به سمت بالا کنار آلت و گاهی تا زیر شکم ،سونو و ازمایش دادمدکتر گفت اسپرمت ضعیفه و کلیه مشکل نداره میل و توان جنسیم هم مقداری کم شده چندتا قرص مکمل دادن.میخواستم نظرتونو بدونم باید چه کنم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد احتمالا واریکوسل دارید
  • تصویر کاربر عاطفه جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام من همسرم روی التش چندساله یه زائده هست ک ی دکتر رفتن گفتن نه زگیل نیست ما باهم رابطه جنسی دهانی و حتی مقعدی داشتیم با وجود اون زائده ببخشید ک سوالو اینحا مطرح میکنم منی ام تخلیه شده تو قسمت مقعد من هیچ علائمی ندارم خیلی میترسم چون با اصرار من دوباره دکتر رفتن و کرایو کردن اما ی مقدار ازش مونده ک بعد ی ماه محافظت نشده رابطه داشتیم
    خیلی میترسم ک ب سرطان مبتلا بشم،ایا کرایو کردن ویروس فعالتر نشده؟ی جلسه رفته بودن بعد ی ماه رابطه داشتیم همسرم ک میگن هیچ رابطه ای نداشتن و از چندسال پیش این زایده رو داشتن
    و اینکه من چطوری متوجه بشم ک مقعد و گلوم مبتلا شده جدای از پاپ اسمیر چون نمیتونم انجام بدم و تو این چهار سال من اصلا هیچ علائمی ندارم و زگیلی خودم مشاهده نکردم و با وجود این شرح حال میتونم الان واکسن بزنم ؟ بیماری ک نهفته هستش با زدن واکسن عود نمیکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      خیر عود نمیکنه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ مرداد ۰( 4 سال پیش)
      تست HPV PCR یا پاپ اسمیر باید انجام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12429 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب