اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    ناباروری مردان سه سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم سمت چپ بعد یک مدت ازمایش انجام دادم حرکتش کند بود دارو استفاده کردم ال کارتین 500و Q10وسلین پلاس با macavitمصرف میکنیم الان دوساله برا بچه دار شدن اقدام میکنم نتیجه نگرفتم لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تست semen analysis انجام بدید و جوابش رو بیارید مطب
  • تصویر کاربر سمانه سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام
    من دچار کلیه سنگ ساز هستم سه سال بود مشکلی نداشتم یعنی مشکل حادی نداشتم اما الان دوباره رفتم سونو این پاسخ رو که میفرستم داد بهم لطفا راهنمایی کنید چه کنم معمولا تا حالا سنگهای ۷ میل هم داشتم که دفع شده . ایا داروی خلصی بخورم
    1. تصویر کاربر سمانه دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      دوتا سنگ ۶ میل اللن دارم یک دو میل و یک ۴ در ۲ در ۲۰ میلیمتری uvg زده الان چه کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سایز سنگتون کوچیک هست با مصرف دارو مشکلتون حل میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین ۰/۴ هر شب یک عدد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام. لطفا نظرتون رو درمورد نتیجه آزمایش پاتولوژی بعد از عمل پروستات بفرمایین
    عکس جواب پیوست شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سرطان پروستات هست ولی خفیف میباشد و باید هورمون درمانی بشن
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید عرض میکنم خدمت شما. عذر میخوام از حضورتون سعی میکنم ادب رو در حضورتون رعایت کنم، اگر متن بنده مشکل داشت پیشاپیش عذرخواهی میکنم از حضورتون.
    آقای دکتر بنده یک روز از صابون جهت استحمام استفاده کردم و یک لحظه سوزش شدیدی در قسمت آلت خودم احساس کردم. جوری که انگار چیزی گیر کرده.

    بعد از یک روز بهتر شدم و این دفعه حمام رفتم اما تنها اطراف رو صابون زدم و دوباره اون علائم برگشت. اما با نشانه های بیشتر.

    درد و تیر کشیدن اطراف ختنه گاه هنگام نعوظ و همچنین
    احساس تیر کشیدن از سر آلت تا بالا.


    همزمان احساس سوزش در نقطه ی خروجی. جوری که احساس میکنم ادرار گیر کرده و خروج اون رو هم احساس نمیکنم اما بعد از گذشت چند دقیقه خوب میشه و بعد از گذشت مدتی مثل نیم ساعت یا یک ساعت دوباره شروع به سوزش میکنه.
    احساس میکنم کنترل ادرارم نسبت به اون موفع سخت تر شده اما باز هم میتونم کنترل کنم اما خیلی ادرار میکنم. (مقدارش بیشتر شده)
    احساس سوزش پایین نقطه خروجی و
    بعضی اوقات بیضه درد دارم

    بعضی اوقات که فشار میدم احساس میکنم چیزی داخلش گیر کرده مثل موی تیز و خیلی میسوزه(در لحظه) .




    احساس درد در زیر شکم هم دارم.

    ممنونم از وقتی که گذاشتید. و لطف میکنین جوابم رو بدین چون خیلی روی اوضاع روحیم تاثیر منفی گذاشته جوری که قلب درد پیدا کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تست U/A و U/C و همچنین سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه و پروستات انجام بدید و با جوابش به مطب مراجعه کنید
  • تصویر کاربر سروش دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    من تازه مهاجرت کردم به کشور ترکیه و در این یک هفته هم استرس داشتم هم خیلی فعالیت کردم اندام تناسلی ام قرمز و متورم شده و دیشب متوجه تاول بزرگی روی اندام تناسلی ام شدم خیلی نگران هستم میخواستم بدونم چه دارویی مصرف کنم و آیا نگران کننده است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ضایعه رو بفرستید
  • تصویر کاربر Ho3en دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    آقای دکتر میل جنسی ام نرمال رو به خیلی بالاست ولی احساس میکنم ماده شفاف میزانش بیشتر از غلظت میباشد هنوز هم موفق به باروری نشده ام البته به چندین سال قبل بر میگرده که بدلیل عمل روده و سوند اومده عفونت شدید میدم با این حال سونوگرافی اعلام کرد واریس نداری ولی خودم بعضی مواقع احساس دردهای خفیف در بیضه دارم امیدوارم بتونم بدون عمل جراحی مشکل قابل حل باشه منتظر نظر کارشناسان مشتاقانه هستم ممنون امیدوارم حمل بر پر حرفی من نشه باز هم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      آزمایش semen analysis انجام بدید و جوابشو بیارید مطب
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    لطفا ازمایشو برسی کنید در صورت نیاز دارو تجویز کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      عکس ارسال نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ازمایش
    3. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      تفسیر ازمایش
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      طبیعی هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر m سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ۶ماه پیش اقدام به بارداری کردم ۲بار اما نشد تا الان که دوباره تصمیم گرفتیم من خودم تنبلی تخمدان دارم و ازمایش دادم مشکلی ندارم اما همسرم کم تحرکی داره بنظرتون میتونم بچه‌دار بشم؟؟ گیاه خرنوب خوب هست؟؟ یا حتما باید دارو مصرف کنن؟؟ یا باید iui یا ivf انجام بدم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مختصری مختل هست ولی امکان باروری وجود داره
  • تصویر کاربر سیروس سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقا دکتر من هم مشکل مشابه همون شخصی که بهتون گفته بود رد اندام تناسلی از روی شلوار نمایان هست که جلب توجه میکنه،منم دقیقا همون مشکل را دارم و بسیار در اذیتم و عذابم میده و این مشکل را از وقتی درگیرش شدم که در اثر مصرف داروی ضد افسردگی وزنم از 83 آمده به 115 و چربی بیشتر در نواحی باسن و زیر آلت جمع شده و باعث پر شدن ناحیه تهی زیر آلت شده و من دلیل این مشکلم را که بسیار از لحاظ روحی اذیتم میکنه! میدونم ،درسته؟؟؟ دست بوستان هستم اگر راهنمایی و علاجی برام بفرمایید... قبلا که استرس هم داشتم حالت خشکی در آلتم احساس میکردم ولی الان مشکل برآمدگی از روی شلوار و جلب توجه بسیار عذابم میده...🙏🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      بهترین روش برطرف شدن این مشکل کاهش وزن هست
  • تصویر کاربر جلالی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    لطفا ازمایشو بررسی کنید و اگه مشکل هست لطفا دارو تجویز کنید
    1. تصویر کاربر جلالی دوشنبه ۲۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      جواب بدیت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      آزمایشی ارسال نشده،مجدد بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12335 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

تقویت اسپرم و بهبود پارامترهای اسپرماتوگرام (مانند تعداد، تحرک و مورفولوژی) یکی از بزرگترین چالش های زوج…
بی اختیاری ادرار در زنان و سالمندان یک مشکل بسیار شایع و آزار دهنده است که می تواند…
تقویت اعصاب مثانه یکی از اهداف اصلی در درمان مشکلات رایجی مانند مثانه پرکار (Overactive Bladder –…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب