اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسینی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    سلام بیمار آقای۶۵ ساله با سابقه بیماری دوقطبی ۳۵ سال قرص اعصاب اعم از لیتیم ۳۰۰میلی گرم و رسیپریدون و بی پیریدین مصرف می‌کنند به طور اتفاقی باتوجه به علائم سوزش ادار و عدم تخلیه مثانه به یکباره سونو انجام دادند و حجم پروستات۹۰سی سی گزارش شد و آزمایشpsa ۵/۱۱ گزارش شد آلاتم خیلی ترسیدم نکنه سرطان باشه.دارو تاوانکس ۵۰۰ شروع کردیم تا دو هفته بخوره روزی ۱ عدد. صلاح شما چیه من چه کاری باید انجام بدم؟ام آر آی پروستات و چکاپ pet psmaانجام بدم؟ کراتشون هم بالاس. راستی ازمایشکشت هم انجام بدن نوع باکتری مشخص بشه برای مصرف نوع آنتی بیوتیک؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      دو هفته بعدآزمایش psa تکرار بشه بر اساس جواب اون تصمیم به انجام ام ار ای پروستات گرفته خواهد شد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    ۱۸ سالمه و آلتم به سمت پایین انحنا داره و میخواستم ببینم نیاز به درمان داره یانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۹ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سلام وقت بخیر
      دکتر هر کار میکنم عکس فرستاده نمیشه
      چطوریه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس ها رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    دکتر ببخشید این ضایعات چی میتونه باشه
    1. تصویر کاربر شاهین شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      به چند ماهه بوجود اومدن درد پ ابنا نداره فقط نمیدونم چی میتونه باشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      رابطه ی جنسی خطرناک داشتید؟
    3. تصویر کاربر شاهین شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      بله ولی کنترل شده بوده
    4. تصویر کاربر شاهین شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      طبق چیزی که دیدم به مولسکوم میخوره نظر شما چیه دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      نه شبیه مولوسکوم نیست ولی زگیل هم نیست باید از نزدیک معاینه بشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر طهماسبی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 76 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیرعکس هادانلودنمیشه وارسال نمیشه میخواستم یه وقت حضوری بدین مدارک روخدمتتون بیارم نطرتون چی هستش باتشکروسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      به واتس اپ ۰۹۳۸۷۸۳۹۱۲۰ ارسال کنید
  • تصویر کاربر P.h یکشنبه ۲۶ بهمن ۴( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    درود برشما.
    اقاهستم ۴۸ ساله.چندماه فبل بعداز یه رابطه با کاندوم این حس سوزش درناحیه سرالتم حس کردم البته درحین ادرار سوزش ندارم بخاطر همین به دکترهای زیادی مراجعه کردم .آزمایش چکاب کامل .سونوگرافی وسی تی اسکن ازمجاری وکلیه وپروستات ومثانه .وسیستوسکپی وآزمایش زگیل تناسلی انجام دادم وخدا روشکر همش نرمال بوده اما من هنوز این حس سوزش وگاهی یخی سرالت را دارم .چکار کنم دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      اگر قابل تحمل هست نیاز به اقدامی نداره برای شما اگر ادامه دار شد باید به صورت طولانی مدت دارو مصرف کنید
    2. تصویر کاربر P.h شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      درود برشما دکتر عزیز.
      بله قابل تحمل هست .عرض کردم خدمت شما دراین مدت داروهای زیادی مصرف کردم البته کوتاه مدت حتی دکتر پوست هم رفتم اثری نداشت چون ازنظر ظاهری کاملا طبیعی هست ویچ کونه لک یا برامدگی ندارم حالا دکتر به نظر شما چه داروی برای طولانی مدت مصرف کنم.تشکر از لطف شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      دارویی لازم نیست برای صما
    4. تصویر کاربر P.h پنجشنبه ۲۳ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خیلی لطف کردید وقت گذاشتید .سپاس
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      🌺
    6. تصویر کاربر P.h شنبه ۲۵ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      درود مجدد وخسته نباشید.
      باعرض معذرت بنده یه مطلبی رو یادم رفت به شما بگم طبق توضیحات قبلی که گفتم خدمت شما من سونوگرافی بیضه هم انجام‌دادم نرمال بود والتهاب بیضه یاوجود ضایعه ای روی بیضه یا کشاله ران در هردو طرف ندارم اما گاهی اوقات یه درد خفیف شبیه ضعف دارم درآزمایش چکاب کامل وکشت ادرار عفونت یا باکتری وجود نداشته ایا این ربطی به همان سوزش بعد از ادرار درسرالتم دارد .وناگفته نماند تواین چند ماه بخاطر ترس از مریضی استرس واضطراب زیادی رو تحمل کردم .سپاس از لطف شما
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۴( 2 ماه پیش)
      نه ربطی به سوزش الت شما نداره شما بیماری ارولوژیک ندارید برای این استرس نداشته باشید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر J شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    سلام و وقتتون بخیر.
    آقا هستم ۴۱ ساله و حدود ۲۰ سال هست که عدم نعوظ دارم و باید قرص تادالافیل مصرف بکنم ، و آلت تناسلی من هم حدود ۱۵ سالی هست که کج به سمت پایین هستش، آیا راه حلی دارد برای کجی آلت به حالت صاف برگرده؟ چون بار اول رابطه جنسی فشار آوردم و صدایی بلند از آلت تناسلیم در اومد همون موقع سر آلت کج شد.
    راه حلی داره برای این دو موضوع، کجی آلت و قرص نخورم و خودبخود مثل عین قبل آلتم سفت بشه ؟ممنونم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      احتمالا از همون موقع دچار شکستگی آلت شدین با عمل جراحی این انحراف قابل درمان هست ولی باید در نظر داشته باشید که جراحی مشکل نعوظ شما رو برطرف نخواهد کرد
    2. تصویر کاربر J شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      ممنون ، یه سوال دیگه اینکه ، من بخاطر نداشتن نعوظ رفتم تهران پیش بهترین دکتر بابت عدم نعوظ ،آزمایش تسترون و تزریق به آلت تناسلی تجویز کردن و یک شب بیمارستان خوابیدم و آزمایش اسپرم هم گرفته بودم که کل آزمایش‌ها دکتر دید گفت که عالی هستش و هیچ مشکلی نداری و درآخرباز همون قرص تادالافیل۱۰ رو گفت قبل از نیاز جنسی باید بخوری .، وبابت این مریضی من خیلی دکتر رفتم چون خودم شهرستان آمل زندگی میکنم ولی گفتن که فقط قرص باید بخوری و تمام .بچه دختر دارم که ۹ سال هستش ، یعنی فقط باید قرص بخورم ، هیچ معالجه ای نداره این مریضی ؟ممنون میشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      اگر با دارو برطرف میشه همون دارو رو مصرف کنید راه دیگه ای نداره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    با سلام اقا هستم ۴۱ ساله
    قسمت زیر ناف چسبیده ب التم ی ضایعه گوشتی و قسمت زیر التم نزدیک نوک الت از وقتی یاد میاد دو دونه کوچیک هستش میخاستم بدونم تشخیص شما چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      زگیل نیست و نیاز به اقدامی هم نداره
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 73 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید برای مسائل جنسی میخوام خدمت برسم آیا مربوط به کار شماست یا برم یه روانشناس ؟ ممنونم اگه جواب بدی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      مشکلتون رو کامل توضیح بدین
  • تصویر کاربر ریما پنجشنبه ۱۶ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    آیا HPV58قابل درمانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      ضایعه فعال دارید؟ نمونه برداری شده؟ کولپوسکوپی شدین؟
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 106 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    این دانه ها روی تنه آلت تناسلیم همیشه بوده با تعدادکم اما مدتی هست حس میکنم بیشتر شده و در حالت نعوط برجسته تر هست و در محل ختنه گاه هم ضاعده هایی هست که دقت نکردم قبلا بوده یا نه اما حس میکنم همیشه داشتم لازم به ذکر است که همرنگ پوست هستند،به هرحال این ضاعده هم هنگام نعوظ تقریبا همسطح پوست میشه و بایستی بسیار بسیار دقت کرد تا متوجه آن شد(تمامی موارد فوق بدون سوزش،درد یا خارش می باشند)،به اورولوژیست مراجعه کردم بررسی کردن و گفتن اون دانه ها غدد سبابه هست و اون ضاعده ها هم چین خوردگی و پوست بجای مانده از ختنه است و زگیل نیستند.
    -عکس ها به فاصله ی ۳هفته گرفته شده و تغییر خاصی رو نمیبینم
    اما همچنان نگرانم دکتر،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و آیا پمادی یا دارویی هست که اون دانه های روی تنه آلت ازبین بروند؟
    تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      هیچ کدام از عکس هایی که فرستادید زگیل نیستند
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      دکتر جان امکان رفتن اون دانه های روی آلت تناسلی با پماد یا داروی خاصی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خیر کاملا یافته ی نرمال هست اکثر جمعیت جهات اینارو دارن
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12399 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب