چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    میخواستم بپرسم که آیا اینها زگیل تناسلی هستند یا خیر ؟ اینها چند سالی هستش که روی بیضه من هستندقبل از اولین رابطه جنسی من هیچ خارش و دردی نداشتند ، فقط هم روی بیضه هستند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام خیر ضایعه عروقی است
  • تصویر کاربر محراب دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر نزدیک ب 1 هفته است سر آلت تناسلیم ب اندازه ی عدس تغییر رنگ داده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام عکس اپلود نشده مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر محراب یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      عکس ارسال شد
    3. تصویر کاربر محراب یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      ارسال شد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام اگر سوزش خارش نداره اهمیتی ندارد بهبود می یابد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سه ماهه بدنم خارش داره دکتر های زیادی رفتم گفتن گال داری تمام داروها رو مصرف کردم تا حدودی خوب شد ولی الان روی آلت و بیضه هام دونه قرمز در اومده خوب نمیشه دارو مصرف کردم متخصص دیگه دیروز رفتم گفت زگیل داری لیزر کرد سوزوند ولی الان مشکلم اون دونه های قرمز روی آلت هستش
    ممنون میشم راهنمای کنید الان دو دکتر دیگه گفتن گال نیست پماد سرتا کونازول و زوویدرم با قرص ویرابکس نوشتن از دیشب مصرف کردم الان نمیدونم خوب میشه چجوریه
    لطفاً راهنمای کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      عکس بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر حسین یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      از طریق تلگرام جواب داده میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      احتمالا ضایعه قارچی هست داروهارو ادامه بدید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام،آقای دکتر عمل جراحی بواسیریا شفاق هم میکنند. لطفا" راهنمایی بفرمائبد .باتشکر وآرزوی تندرستی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام خیر مربوط به رشته جراحی عمومی است
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید پسر من ۲۳ سالش واریکوسل درجه سه داره خیلی هم درد داره لطفا راهنمایی کنید چی کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام ازدواج کردین ؟ ازمایش انالیز مایع منی sperm analysis بدید بفرستید
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    با سلام.بنده 36 ساله و مجرد هستم.تا به امروز رابطه جنسی نداشتم و اگر خیلی از نظر جنسی تحت فشار باشم،گاها در ماه 3 یا 4 مرتبه خود ارضایی انجام میدم.مدتی بود بدلیل درد مبهمی در ناحیه تحتانی سمت چپ کمر اطراف کلیه چپ که داشتم دچار سردرگمی بودم.واسه همین رفتم سونوی کامل شکم و لگن انجام دادم.همه چیز نرمال بود جز سایز پروستات که 30 سی سی بود.اکوش نرمال و هیچ ضایعه ای اطرافش نبود.رزیجو بعد از تخلیه مثانه صفر بود.جواب سونوگرافی رو به یک دکتر اورولوژی نشون دادم گفت مشکل خاصی نیست و هیچ دارویی نداد.ولی هنوزم درد مبهم کمر رو دارم.کلا آدم بی تحرکی هستم.وزنم 100 کیلو و قدم 183 هست.30 آبان ماه آزمایش خون و ادرار دادم که همه چیز نرمال بود.میزان  psa total  برابر 33 صدم بود.سیگار هم میکشم.امروز صبح که موقع دستشویی به آلتم نگاه میکردم متوجه شدم ادرارم دوشاخه هست.البته باید خیلی دقت میکردید تا متوجه بشید.من آخر ادرار که فشارش کم شدم متوجه شدم.تکرر ادرار ندارم.ادرار شبانه ندارم.چای و آب زیاد مینوشم.پدر بزرگم دچار سرطان پروستات بود و فوت کرد.پروستات پدرم هم بزرگ ولی با اکوی نرمال هست و هیچ دارویی مصرف نمیکنه.ترسم از اینه که منم دچار سرطان پروستات بشم و یا اینکه بچه دار نشم.بنده دی ماه 1400 هم سونوی مثانه و کلیه و مجاری ادرار انجام دادم که حجم پروستاتم 19 سی سی بود.البته دکتر رادیولوژیست که از اقوام بودن بهم گفتن که پروستات التهاب داره و ممکنه بعلت عفونت باشه.احساس میکنم یه چیزی شبیه منی. ولی خیس بودن لباس زیرم رو احساس میکنم.همش فکر میکنم لباس زیرم خیس هست.چهارشنبه شب آخر وقت رفتم دستشویی برای تخلیه مدفوع.اولش ادرار بخوبی اومد.بعد مدفوع بصورت نرم دفع شد.ولی بعدش که احساس ادرار داشتم دیگه نتونستم ادرار کنم و خودم رو شستم و رفتم خوابیدم تا صبح.پنجشنبه صبح رفتم برای دفع ادرار،دیدم ادرارم خیلی ضعیفه و کامل تخلیه نمیشه.انگار شاش بند شده بودم.تا غروب همون روز خیلی سعی کردم ادرار کنم ولی همونجوری بود و زرد رنگ.خیلی ترسیدم.تو اینترنت سرچ کردم.انواع بیماریهای مرتبط با پروستات اومده بود.ناگهان غروب احساس کردم ادرار دارم و جوری که انگار مثانه ام مثل همیشه هشدار ادرار میده.رفتم ادرار کردم و کلی ادرار دفع شد.خیلی راحت و بدون هیچ دردی.تا شب چند لیوان آب خوردم.سه یا چهار بار رفتم دفع ادرار کردم و خوابیدم تا صبح.جمعه صبح به دوستم که اورولوژیست هست،پیام دادم و موضوع رو گفتم.ایشون فرمودن روزی یک قرص سفکسیم 400 بمدت دو هفته بخورم.اگه خوب نشد برم آزمایش ادرار بدم.من ظهر جمعه یک عددش رو خوردم.همه چیز عادی بود.دیروز شنبه عروب از سر کار اومدم و با احساس دفع مدفوع رفتم دستشویی.طبق معمول اول ادرار کردم و بعد مدفوع دوباره بصورت نرم و زیاد دفع شد.دوباره اومدم ادرار کنم،دیدم نمیتونم و همون مشکل دوباره پیش اومد.شاش بند شده بودم.یه دردی شبیه احساس سوزش تو ناحیه داخلی کشاله ران دقیقا یک وجب پایین تر از کشاله ران به طرف ران و زانو و بعد ساق پا داشتم.چند لیوان آب خوردم.بعد یکساعت احساس کردم ادرار دارم.با تعجب رفتم دستشویی و ادرار با فشار خوب و به رنگ شفاف شبیه آب دفع شد.دیگه مشکلی نداشتم.اکثرا تو خواب نعوظ دارم.مخصوصا صبح که از خواب پا میشم.خجالت میکشم تو اون شرایط از اتاقم بیام بیرون.ولی همچنان فکر میکنم شورتم همیشه خیس هست.ناگفته نماند که من اضطراب GAD دارم و بمدت 15 سال تا اردیبهشت 1401 روزانه دو عدد سیتالوپرام 20 میلی صبح و شب،آلپروزالام نیم میلی صبح و شب و تری فلئوپرازین یک میلی هم صبح و شب مصرف میکردم.از اردیبهشت آلپروزالام رو قطع کردم و بجاش کلردیاسپوکساید 5 میلی،صبح و شب مصرف میکنم.اون دو تا قرص رو هم میخورم.دچار سندروم روده تحریک پذیر هستم.هر چند ماه یکبار،دفع مدفوعم کم میشه تا چند روز .یعنی برای دفع مدفوع دستشویی میرم ولی نسبت به مقدار غذایی که میخورم،دفعم کم هست.همیشه به کوچکترین تغییرات بدنم حساسم.الانم خیلی میترسم.به مرگ فوبیا دارم.الان دیگه از دفع مدفوع میترسم که نکنه دوباره شاش بند بشم.میترسم دچار سرطان پروستات بشم.ترس دارم نازا باشم.همش خواب میبینم دکتر بهم میگه سرطان پروستات داری و نازا هستی.من روزانه از 7 صبح تا 5 عصر،7 لیوان تو محل کار چای مینوشم.کلا یکبار تو محل کار برای دفع ادرار میرم.ولی خونه میام تا چند لیوان اب و چای میخورم،تا موقع خواب سه یا 4 بار ادرار دفع میکنم.من تقریبا روزی یک پاکت سیگار میکشم.تحرک خاصی ندارم.کارم پشت میز و با کامپیوتر هست.وزنم 104 و قدم 185 هست.لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم.تکرر ادرار یا بی اختیاری ادرار یا ادرار شبانه تا لان نداشتم.حتی از ترس دیگه نمیتونم وقتی از لحاظ شهوت بهم فشار میاد،خود ارضایی کنم.میترسم مشکل پروستاتم تشدید بشه و دچار مشکل لاعلاجی بشم.از ناراحتی و اضطراب دارم دیوونه میشم.الانم تصمیم دارم ازدواج کنم ولی میترسم تو روابط زناشویی دچار مشکل بشم.ضمنا چندبار قبلا موقع خود ارضایی مایع منی بصورت زرد رنگ و شبیه چرک یا خلط بینی ازم خارج شده بود.آیا نیاز به معاینه و ویزیت حضوری توسط شما هست؟ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.بخدا به سرم زده کارمو ول کنم و پیگیر این مشکلم باشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام خیر اگر در سونوگرافی مشکلی رویت نشده درد پهلو به هیچ عنوان از کلیه نیست و از عضلات یا کمر است وزنتان زیاد است به متخصص طب فیزیکی مراجعه نمایید جهت بررسی منشا درد هیچ اقدام ارولوژی نمیخواهد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      از ۴۵ سالگی سالیانه psa بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    پدرم 2ماه قبل دچار تب و لرز شدن که اوایل تشخیص آنفولانزا دادن، ولی 3هفته بعد بعلت تکرر ادرار بهشون سوند وصل کردن و آزمایش خون دادن psa20 بود، قرص فیناستراید و امنیتی دادن، بعد از 2 هفته psaشد 11، الان مشکل ادرار ندارن ولی هر چند روز یکبار تب و لرز دارن، سونوگرافی پروستات حجم 118 رو نشون میده، دوباره دکتر رفتن معاینه کردن گفتن بنظر پروستات نرم هست و توده نیست ولی دوباره ام آر آی نوشتن، ولی 1ماه دیگه وقت دادن.. پدرم تب و ارز داره و بیحاله....
    چه کار میشه کرد آقای دکتر؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      حتما سوند داشته باشند ازمایش کراتینین بدن یا mri یا نمونه برداری باید حتما انجام بشه Mri خیلی از مراکز امروز هم انجام میدن
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      آقای دکتر فعلا تکرر ادرار و مشکل ادراری ندارن، فقط بی‌حال هستن و هرزگاهی تب و لرز شدید دارن. از چی میتونه باشه،؟ این نوع ام آر ای فقط در تبریز در یک محل انجام میشه که اونم 1 ماه دیگه وقت داده.. آیا نیاز هست عمل بشه یا با داروهای خاص دیگه ای میشه کنترل کرد؟ و اینکه چرا بجای نمونه برداری آم ار آی نوشتن؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      فرقی نمیکنه هم میشه نمونه برداری کرد هم ام ار ای که دومی دقیق تر هست به هر حال قبل از هر اقدامی باید یکی از این دو انجام بشه
    4. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      عذر میخوام آقای دکتر تا 1ماه دیگه که وقت ام آر ای بشه، دارویی هست که بشه تب و لرز رو کنترل کرد؟ فقط امونتیک و فیناستراید روزی یک عدد میخورن و اینکه با این حجم پروستات حتما نیاز به جراحی هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      احتمالا عفونت ادراری هم دارن ازمیش کشت ادرار هم بدن براساس اون انتی بیوتیک بخورن
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    وقت بخیر.

    بنده دارای آلت پرده‌دار هستم و قصد جراحی دارم.

    آیا ممکنه جراحی آلت پرده‌دار باعث ایجاد پلاک پیرونی شود ؟

    به این شکل که مثلا زخم جراحی به خوبی ترمیم نشود و از درون پلاک تشکیل بشه.

    یا مثلاً جراحی باعث التهاب آلت شده و درنتیجه پلاک پیرونی شود.

    آیا به هر نحوی احتمال چنین چیزی حتی تا1 درصد وجود دارد ؟

    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام هر عملی عوارض خاص خودش را دارد اما پلاک پیرونی از عوارض این عمل نیست .
    2. تصویر کاربر امیر یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام مجدد.
      خیلی ممنونم.

      خب با این حساب ؛ جراحی آلت پرده‌دار به طور کلی چه عوارضی خاصی دارد ؟

      سپاس فراوان از شما.
      موفق باشید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      اول باید معاینه شوید ببینیم میشه عمل کرد یا خیر عوارض مثل عفونت محل عمل میتونه وجود داشته باشه
    4. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام مجدد.
      خیلی ممنونم.

      فقط یه سوال دیگه.
      ارضا نشدن طولانی مدت و فعالیت جنسی کم ممکنه باعث ایجاد اسپرماتوسل و تجمع اسپرم شود ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      خیر مگر انسداد مسیر باشد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مانی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما دکتر عزیز
    تاریخ ۱۲ بهمن با درد در ناحیه کمر(پهلو) سمت راست و در ناحیه شکم و تهوع مواجه شدم ولی دردم شدید نبود قابل تحمل بود.گزارش سونو سنگ ۶ میل نوشته از اون تاریخ تا به امروز هرشب بمدت ۱ ساعت پیاده روی روزی ۱/۵ لیتر آب و سنکل روزی ۸۰ قطره+امنیک شبی ۱ عدد+سیستون قبل نهار و قبل شام استفاده میکنم ولی وقتی ورزش میکنم کمی کلیه ام و بیضه سمت راستم و زمانی که ادرار تخلیه میشه بعد از تخلیه سوزش الت تناسلی میگیرم که ثابت نیست.با این همه دارو و آب و فعالیت چرا سنگم دفع نمیشه☹️
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام یک سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست کنید بفرستید ببینم گزارش را
  • تصویر کاربر Mj67k یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام و درود آقای دکتر پسر هستم ۲۶ ساله بنده مشکل دیر انزالی دارم و تا حدودی میتونم بگم که پارتنر سکسم اصلا قادر به ارضا کردن من نیست و خودم تنها میتونم خودمو ارضا کنم من در گذشته زیاد خود ارضایی میکردم و اکثرا سعی میکردم جلوی انزال زود رس خودمو بگیرم آیا مشکل از این هست؟ البته به بیماری واریکوسل گرید دو سه هم مبتلا هستم

    ممنون از شما دکتر منتظر پاسختون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اسفند ۱( 2 سال پیش)
      سلام ارتباطی به واریکوسل ندارد جنبه روانی دارد اگر با پارتنر رابطه عاطفی مناسبی نداشته باشید این مشکل ایجاد میشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12124 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب