اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.تا الان هیچگونه مشکل نعوظ یا کجی به هیچ وجه نداشتم.اما از حدود دو ماه و نیم پیش به یکباره متوجه شدم که آلتم هیچ حسی ندارد و با فکر کردن به نعوظ نمیرسد و حتی زمان دستشویی کردن هم تکون نمیخوره انگار که هیچ سیگنالی از مغز دریافت نمیکنه و بنظرم میرسد مشکل ازقسمت پایه آلت باشد و یا رباط معلق و خودم احتمال شکستگی یا پارگی در این نواحی میدم. زمانی که با کمک گرفتن از دستم به نعوظ میرسه که البته نعوظ نه چندان قوی و خیلی زود هم از بین میره و شل میشه و در حالت نعوظ حالت خم رو به پایین و کجی بیشتر از بخش کلاهک یا چند سانت پایینتر از اون به سمت راست هستش و نکته مهم اینکه در همین وضعیت که ذکر شد پایه آلت خیلی شله و با دست که یه ذره تکونش میدم کلا به این طرف اون طرف میچرخه و کل آلت از همین قسمت به سمت چپ میوفته،و در وهله اول شکایت بنده مشکل نعوظ یا کجی نیست! بلکه مشکل اصلی که احساس میشه همین پایه آلت یا چند سانت بالاتر از اونه که کلا خیلی شل و ضعیف از نظر لاغر بنظر رسیدن و منعطف و حالت دورانی میتونه بصورت چرخشی به طرفین داشته باشه و سفتی و قوام رو به خودش نمیگیره که این خالت دورانی و چرخشی نداشته باشه و از چند سانت بالاتر از پایه آلت، حالت شکستگی و خمیدگی رو به پایین دارد.
    بنظرتون ممکنه شکستگی یا مشکل از رباط باشه؟
    خیلی ممنون میشم لطف بفرمایید وقت گرانبهاتون رو به بنده هم اختصاص بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سونوگرافی از آلت انجام شود جواب آن را به واتس اپ ارسال کنید
    2. تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      خیلی خیلی سپاس از پاسخگوییتون
      راستش خودم شهرستان هستم اما تحت درمان دکتر اورولوژیستی در تهران هستم که اتفاقا بارها اصرار به انجام سونو داپلر رو ازشون داشتم اما ایشون میفرماین که چون تزریق داره بهتره که فعلا دست نگهداریم و بنده رو به یه سکستراپیست متخصص روانپزشکی ارجاع دادن که خوب من خیلی موافق این قضیه نبودم چون مطمعنم که ربطی به مسائل روانی نداره و متخصص روانپزشک فعلا هفته ای یه جلسه گفتار درمانی دارن با بنده و اینکه قرص بوسپیرون جهت اضطراب تجویز کردن که من واقعا نمیدونم این قرص یا صحبت کردن طی جلسات هفتگی چه تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه بر مشکل آلت بنده که به نظر منشا جسمی و فیزیکی داره و بدتر فکر و السترس و اضطراب ناشی از عدم تشخیص به موقع مشکلم شده.
      و اتفاقا جناب آقای دکتر کرمی عزیز من بارها و بارها با منشی شما از طریق شماره مطب و ارسال مدارک از قبیل آزمایشات اسپرم و خون و هورمونی و سونوگرافی های داپلر و معمولی از بیضه اقدام کردم اما متاسفانه میگن نوبت جهت ویزیت ندارین و فقط عمل جراحی
      در حالی که اولویت اول بنده شما بودین اما موفق نشدم جهت ویزیت با شما.اگه این لطف در حقم بفرمایین و بتونم برسم خدمتتون و زحمت نسخه سونو داپلر یا ام آر آی یا سی تی اسکن یا هر موردی که بشه مشکلم رو بدرستی تشخیص داد و درمان اون، چون واقعا زندگیم مختل شده و اصلا از لحاظ روحی شرایط مساعدی ندارم و دست بوستون خواهم بود اگه این لطف بسیار بزرگ در حقم داشته باشین و زندگیم رو نجات بدین
      و در انتها میخواستم بدونم واقعا سونو آلت و تزریق پاپاورین ممکنه عوارض بدی داشته باشه که پزشک فعلی بنده فعلا تمایلی به تجویز اون ندارن!؟
      و اینکه با همین سونو داپلر همه مشکلاتی احتمالی از عروق،شریان، ورید و یا شکستگی و مشکلات بخش اسفنجی و غاری یا رباط و غیره رو مشخص میکنه و ماملترین نوع تصویربرداری هستش؟
      بازم تشکر میکنم از پاسخگویی و حسن توجهتون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عکس از آلت در حالت نعوظ کامل بفرستید
    4. تصویر کاربر حسین جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      جناب آقای دکتر عزیز ارسال شد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید از نظر کجی هم قابل عمل جراحی میباشد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    با سلام ووقت بخیر جناب آقای دکتر کرمی بعرض میرسانم اینجانب حدود 12 سال پیش
    باعمل بازپروستاتم را باوزن 230گرم برداشتند وخوش خیم بود گفتند پروستاتیت بود تاچند وقت پیش بعلت سوزش ادرار
    به دکترمراجعه کردم گفتند بد خیم شده اما به جایی سرایت نکرده نظر آقایون دکترها عمل ویا رادیوتراپی میباشد
    لطفا راهنمایی کنید کدوم روش بهتر است سنم 64 سال میباشد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      انتخاب با خود بیمار میباشد عمل جراحی مجدد سود چندانی نخواهد داشت تحت نظر اونکولوژیست درمان ادامه پیدا کند
  • تصویر کاربر سیدمحمد چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
    من سنگ کلیه ۳mm درکالیس مبانی کلیه چپ و همچنین کیست کورتیکال دارای سپتای ظریف داخلی به سایز 17 در ۸ میلیمتر در پل تحتانی کلیه چپ رویت شده. کبد چرب گرید یک هم دارم.خواستم راهنمایی بفرمایید اگر اقدامی لازم هست انجام بدم و راه دفع سنگ چی هست؟. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن با کنتراست تزریقی انجام شود
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید خدمت دکتر گرامی و محترم
    من نسبت به سایز الت تناسلیم خیلی نگران هستم میشه با توجه به عکس بگید ایا میتوانم ازدواج کنم و اینکه من در چه رنجی قرار دارم و این مسئله ممکنه بعد ازدواج یک شرایط و شکایت و گزینه برای طلاق توسط همسر باشه
    سن ۲۰ ، قد ۱۷۶ و وزن ۷۷ ، طول الت ۱۵ و قطر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سایرآلت مناسب میباشد
    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عکس هارو مشاهده کردین اقای دکتر
      یعنی کوچک نیست ؟
      من در چه رنجی هستم
      یعنی خیالم راحت باشه
      ممنون از صبر در پاسخگویی بزرگوار
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      خیالتون راحت باشه در رنج بالای میانه ی نرمال هستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر، روی بیضه من چند وقتی هست سه برآمدگی به وجود اومده که شبیه جوش زیرپوستی هستن، ولی درد نداره و فشار میدم نمیترکه
    ممنون میشم بفرمایید چی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سلام، مجددا اپلود کردم اینجا
    3. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سلام، مجددا در اینجا اپلود کردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      کیست های چربی اسکروتال هستند نیاز به اقدام خاصی ندارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    طی چند مرحله مراجعه به دکتر فرمودند عفونت بیضه هست . دارو خوردم بهتر شد چون مسکن بود ولی برطرف نشد . رفتم سونو گرافی . گفتن واریکوسل گرید 1 هست هر دوبیضه . دکتر معالج فرمود کاریش نمیشه کرد . نه داروبی نه جراحی . باید تحمل کرد . و خب من هستم یه پسر جوان . 25 سال . با کلی درد از هر دو سمت بیضه . نه کار سنگین‌میشه کرد نه باشگاه میتونم برم . باید چیکار کنم با این وضع؟؟! دکترم گفته نه باشگاه برو نه کار سنگین کن‌. ممنوع . صبر کن تا تبدیل به گرید 3 بشه برای جراحی. چیکار باید کنم ؟ یه آدم جوان روستایی . مگه میشه کار نکرد . باشگاه نرفت ؟! خاستم‌ مشاوره ای بگیرم یا سوالی داشته باشم راه درمانم چیه باید‌چیکار بکنم ؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      اگر درد دارید جراحی قابل انجام است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      فعلا یه دوره درمان دارویی انجام شود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    4. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      حتی گرید ۱ قابل جراحی هست؟ درد ک دارم‌‌ هیچ کاری نمیتونم‌انجام‌بدم‌. در صورت انجام کاری درد دارم .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      جراحی قابل انجامه ولی قطعا درد رو کمتر نمیکنه
    6. تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      پ برای درد باید چیکار کرد؟ مشکل من درد هست ک‌نمیتونم کاری کنم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آبان ۲( 2 سال پیش)
      به متخصص طب فیزیکی و یا فلوشیپ درد بیهوشی مراجعه کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یک ماه پیش بهتون گفتم که زودانزالی زیر1دقیقه دارم.21سالمم هست.گفتین سرترالین50به مدت1ماه روزی یک عددمصرف کنم.الان بعد1ماه بهترشدم.ولی باززودانزالی دارم تقریبا بین 1تا2دقیقه. الان ازچه قرصی استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آبان ۲( 2 سال پیش)
      همین سرترالین رو تا ۲ ماه آینده استفاده کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    با سلام
    ممنون میشم به ترتیب پاسخ بدید

    1. آیا واکسن اچ پی وی 2 تا 9 ظرفیتی برای مردان از بوجود امدن زگیل بر روی پوست هم جلوگیری می کنن؟ یا فقط از سرطان رو جلوگیری می کنن؟

    2. بهترین نوع واکسن موجود برای مردان کدام هست؟

    3. من تبخال لب میزنم ایا امکان انتقال از طریق رابطه جنسی به خانمم یا اینکه انتقال تناسلی خودم وجود دارد ؟

    4. برای تبخال تناسلی واکسن یا روش پیشگیری هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      فقط انواع پرخطر بر حسب نوع واکسن جلوگیری میشود گارداسیل ۹ به خانمتون بله به خودتون نه خیر سیستم ایمنی رو تقویت کنید
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      تبخال لب من ، فقط به دهان ایشان منتقل می شود؟ یا ناحیه تناسلی ایشان نیز ممکن هست منتقل شود؟ و اینکه ایا برای ایشان خطرناک هست؟

      پس امکان انتقال مجدد از ایشان به ناحیه تناسلی من نیست.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      اگر ارتباط داشته باشند امکان انتقال وجود دارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Hossein جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود 10 روز پیش متوجه این قسمت روی آلتم شدم.. به دکتر هم مراجعه کردم و بهم پماد باکتروماد رو برای دو هفته استفاده تجویز کردن
    اما من خیلی نگرانم
    8 روزه از پماد استفاده کردم و هیچ تغییری نکرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر Hossein جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عکس ها آپلود شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      ضایعات جدید هستند؟
    4. تصویر کاربر Hossein جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      دو هفته پیش متوجه شدم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ آبان ۲( 2 سال پیش)
      احتمالا ضایعات قدیمی در خط ختنه هستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    باعرض سلام
    من پسرم ۱۲ سالش هست و چون خون درادار داشت به پزشک متخصص مراجعه کردیم و متوجه شدیم بیضه ی چپ در شکمش هست میخواستم ببینم تو این سن امکان برگرداندن بیضه به کیسه بیضه هست و آقای دکتر این عمل رو انجام میدن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      بله در صورتی که بیضه با سایز مناسب در شکم باشه در حد امکان باید داخل اسکروتوم آورده بشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 9 سال پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12295 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب