اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود.

هر فردی در حالت نرمال دو کلیه دارد که در پهلوها و در محل اتصال دنده به ستون فقرات قرار گرفته اند و نقش اصلی آن انجام دیالیز طبیعی و خارج کردن مواد سمی غیر قابل استفاده به صورت ادرار از بدن می باشد. علاوه بر وظیفه اصلی تصفیه خون از بدن کلیه ها در تولید گلبولهای قرمز و تنظیم الکترولیت ها از قبیل کلسیم و پتاسیم نیز نقش عمده دارند. مواد زائد خارج شده و تصفیه شده از خون به صورت ادرار از حالب ها به مثانه دفع شده و به صورت ادرار خارج می شوند.

عکس دیالیز کلیه:

دیالیز

در هر 24 ساعت 200 لیتر از خون بدن را کلیه ها تصفیه کرده و از آن حدود 2 الی 3 لیتر را به صورت ادرار از بدن خارج می کنند و بقیه خون را که حاوی مواد مورد نیاز بدن هستند به خون بر می گردانند. اگر به هر علتی کلیه ها کم کار و یا ناکارآمد بشوند و عمل تصفیه خون و تنظیم بدن را انجام ندهند علائم نارسائی کلیه که به علت جمع شدن مواد سمی در بدن ایجاد می شوند خود را با ضعف، بی حالی، خستگی، بی اشتهایی، بوی بدن دهان و رنگ پریده گی نشان می دهندو در این مرحله اگر دیالیز مصنوعی و یا پیوند کلیه انجام نشود چه بسا باعث مرگ زودرس می شود.

دو علت شایع از کارافتادن کلیه ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون بالا

و لذا توصیه می شود افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون هستند جهت جلوگیری از ابتلا به نارسائی کلیه بیماری شان را جدی گرفته و به درمان منظم و به موقع آن بپردازند سومین علت نارسایی و از کارافتادن کلیه ها بیماری های التهابی سلول های تصفیه کننده خون یا گلومرونفریت است که علت آن ناشناخته می باشد. بعضی از بیماری های ارثی از قبیل بیماری کیستیک ارثی کلیه، سنگ های کلیه بزرگ و انسدادی و مصرف داروهای مخدر از جمله هروئین نیز باعث نارسائی کلیه می شوند.

در مراحل شروع کم کاری کلیه ممکن است کاملاً بی علامت باشد و زمانی که عملکرد کلیه حدود 90 درصد کاهش پیدا می کند علائم نارسائی خود را به صورت فشارخون بالا، دفع پروتئین، تکرر ادراری، بالارفتن اوره و کراتینین خون، تورم در پلک ها و دست و پا، ضعف عمومی و بی حالی، بی اشتهایی و بوی بدن دهان نشان می دهد.

در صورت ابتلا به نارسائی کلیه چه کار باید کرد؟

کیست ساده کلیه

آیا با دیالیز کلیه برمیگردد؟ بسیاری از بیماران علیرغم نارسایی کلیه از اسم دیالیز ترس دارند در حالیکه دیالیز برای این بیماران مثل فرشته نجات بوده و در صورت عدم دیالیز، مرگ زودرس سراغ آنها خواهد آمد و لذا اینجانب اکیداً توصیه می کنم که از انجام دیالیز اصلاً نهراسید و به عنوان درمان نجات دهنده هر چه سریعتر آن را با مراجعه به مرکز بیمارستانی شروع کنید.

اولین اقدام برای انجام دیالیز چیست؟

اولین اقدام شما ایجاد کردن فیستول شریانی یا وریدی در دست ها جهت انجام دیالیز است که دکترهای متخصص جراحی عروق این کار را بلافاصله انجام می دهند و شما برای دیالیز آماده می شوید.

چگونگی انجام دیالیز

دیالیز به دو روش انجام می شود:

1- همودیالیز

که در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود و خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه شده و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود و پس از تمیز شدن به بدن شما برگردانده می شود. این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز است.

2- روش دیالیز صفاقی

یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار

همچنانکه تأکید کردم بهترین و مؤثرترین روش همان همودیالیز می باشد.

درمان خارش در بیماران دیالیزی

تعداد جلسات دیالیز در هفته چقدر است؟

بسته به شدت نارسائی و کم کار شدن کلیه ها تعداد دیالیز فرق می کنند و از یک جلسه در هفته و تا سه جلسه در هفته انجام می شود.

عوارض دیالیز کدامند؟

افت فشارخون، عفونت و حساسیت به مایع دیالیز از عوارض احتمالی دیالیز می باشد.

آیا تنها راه بیمار انجام دیالیز تا آخر عمر می باشد؟

خیر، خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود. فرد دهنده کلیه می تواند از خویشاوندان و یا افراد غیرفامیل که تطابق نسجی با فرد گیرنده دارد و یا از فرد مبتلا به مرگ مغزی که رضایت به این عمل دارند و در نهایت ا زکلیه مرده باشد.

درصد موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟

درصد موفقیت پیوند قبل از همه بستگی به تطابق نسجی فرد دهنده و گیرنده دارد که قبل از عمل و با آزمایشات مخصوص مشخص می شود. هر چه فرد مورد نظر آشناتر و از خویشان و فامیل باشد قدرت تطابق نسجی بالاتر است و از طرفی شانس موفقیت پیوند بسیار بالا می باشد.

عمل پیوند کلیه

آیا امکان پس زدن کلیه ها پس از پیوند وجود دارد؟

بله، خوشبختانه با آزمایشات و بررسی های کامل قبل از عمل و انتخاب افراد مناسب، امروزه شانس پس زدن کلیه خیلی کاهش پیدا کرده است. در مواردی که کلیه پیوند زده شده با بدن فرد گیرنده تطابق نداشته باشد آن را به عنوان جسم خارجی تلقی کرده و باعث می شود که سلولهای بدن به کلیه پیوندی حساسیت نشان داده و به آن حمله کنند و به این حالت پس زدگی حاد یا Acute Rejection می گویند.

پس زدگی نوع دوم تدریجی است که در این صورت کلیه پیوند شده تدریجاً مبتلا به کار می گردد که به پس زدگی مزمن می گویند. خوشبختانه با تولید داروهای مناسب امروزه این پس زدگی ها قابل مهار می باشند.

اگر کلیه پیوندی پس زده شد یا از کار افتاد چه کار باید کرد؟

بهترین قدم درمانی خارج کردن کلیه پیوندی از کارافتاده می باشد و فرد دوباره مدتی دیالیز می کند تا آماده پیوند دیگر شود.

چگونگی انجام پیوند کلیه

در این عمل جراحی فرد دهنده کلیه با فرد گیرنده در بیمارستان بستری می شوند و بررسی های لازم و تکمیلی که انجام شد در روز عمل همزمان در دو اطاق عمل و عمل جراحی توسط دو جراحی شروع می شود و همزمان کلیه فرد دهنده را به لگن فرد گیرنده پیوند می زنیم. کلیه پیوند زده شده در لگن و پایین از محل کلیه طبیعی قرار می گیرد.

از کجا متوجه شویم که پیوند کلیه موفقیت آمیز بوده است؟

خروج ادرار از کلیه پیوند زده شده و نرمال شدن اوره و کراتینین نشاندهنده تصفیه خوب و نرمال کلیه پیوندی می باشد. بلافاصله جهت جلوگیری از پس زدن پیوند کلیه و عملکرد خوب آن داروهای مخصوص پس از پیوند برای بیمار گیرنده شروع می شود و فرد دهنده کلیه بعد از یک شب بستری در بیمارستان مرخص می شود.

آیا برای فردی که کلیه اش را اهداء کرده است مشکلی پیش نمی آید؟

فرد دهنده یک کلیه سالم دارد که کفاف فعالیت های بدنی ایشان را می دهد و تا زمانی که این تک کلیه خوب کار می کند بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت ولی ما به این بیماران توصیه می کنیم که مواظب تک کلیه خود باشند و نمک کم و مایعات زیاد مصرف کنند و منظم به دکتر کلیه مراجعه داشته باشند.

آیا داروهای جلوگیری از پس زدن کلیه عوارض خاصی نیز دارد؟

بله، کاهش سیستم ایمنی بدن، پرمویی بدن، شانس بالای ابتلا به عفونت ادرار، جمع شدن چربی در قسمت بالاتنه و شانس بالای فشار خون از عوارض این داروها هستند که اجتناب ناپذیرند.

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز

پیوند کلیه به عنوان درمان انتخابی، برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری شدید مزمن کلیوی در نظر گرفته می شود، زیرا کیفیت زندگی و بقا (امید به زندگی) اغلب بهتر از افرادی است که تحت درمان دیالیز قرار می گیرند. با این حال، کمبود اعضای بدن برای اهدا وجود دارد.

با این حال، همه افراد برای پیوند مناسب نیستند. گاهی اوقات سایر مشکلات پزشکی، دیالیز یا مراقبت های حمایتی را گزینه های درمانی بهتری می کند.

و اما توصیه های اینجانب

  • چکاب منظم را جهت تشخیص به موقع نارسائی کلیه فراموش نکنید.
  • از مصرف بی رویه داروهای سرخودی و دخانیات مخصوصاً موارد مخدر اجتناب نمایید.
  • در صورت داشتن دیابت و فشارخون آن را جدی گرفته و تحت نظر پزشک تان باشید.
  • در صورت داشتن نارسایی کلیه جهت جلوگیری از پیشرفت آن از مصرف نمک و رژیم غذایی پرپروتئین اجتناب نمایید.
  • در صورت نیاز به دیالیز از آن نهراسید چرا که فرشته نجات شما می باشد و در صورت عدم انجام آن زندگیتان به خطر می افتد.
  • در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (34 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من مشکل کم میلی جنسی و ضعف نغوذ دارم، مشکل طولانی شده و متاهل هم هستم، قبل ازدواج ادم فوق العاده گرمی بودم، خیلی پیگیری کردم جاهای مختلف، به این نتیجه رسیدن که مشکل از افسردگی هست، قرص ولبان مصرف کردم برای درمان، نتیجه کاملا عکس گرفتم قطع کردم، دارو های مختلف چه گیاهی چه شمیایی مصرف کردم و حداقل از لحاظ روحیه ایی پیشرفت خوبی داشتم
    من مشکلات دیگم دارم در این حین و واقعا نمی دونم که تو سیستم بدنی من مشکل از کجاس، نعوذ صبحگاهی بعضا بعضی شبا پیش میاد و خیلی شبام نه خبری نیست تحریک پذیریم هم بهتر شده ولی باز خیلی فاصله داره تا یه ادم نرمال
    نشانه های بدنیم خستگی مفرط، کم میلی به غذا، عدم قوام مدفوع، وجود لکه های پوستی (که البته از دوران بلوغ شکل گرفتن و بهم گفتن مربوط به کبدم بوده)
    دکتر گوارش هم مراجعه کردم از اون طرفم باز دارم دارو مصرف می کنم (به علت عدم قوام مدفوع )
    واقعا گیج هستم بعضی وقتا نتیجه های خوبی می گیرم این ما بین، که اکثرا هم طب سنتی بوده، با مصرف گرمی جات، مثل زنجبیل، گوشت پرنده و … ولی نتیجه ها مقطعیه، دوباره بر می گرده به حالت اول
    واقعا نمی تونم درست ریشه یابی کنم که مشکل چیه از کجا باید درمان کنم، مشکل معده ؟ کبد ؟ افسردگی ؟
    کم و بیش ورزش هم می کنم و حالمو کمی بهتر کرده در مجموع ولی منظم نیست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      این موارد بیشتر مشکلات روحی دارد
    2. تصویر کاربر امید شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      5 تومن پول دادم که فقط بگی مشکلات روحیه ؟!؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فرضا مشکلات روحی، روش درمان چیه ؟ مصرف قرص های ضد افسردگی ؟ من خوردم نتیجه عکس گرفتم ، بد تر شدم که بهتر نشدم، روش دیگه ای هست ؟ الان زندگیم اصن وضعیت خوبی نداره
      اگر شما روش جدیدی دارین حتما میام پیشتون
    5. تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فقط می خوام تکرار مکررات نکنم، خسته شدم بخدا
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فرساد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب جناب استاد
    بنده 39 سال دارم.به دليل استمنايي كه در دوران جواني و نوجواني انجام مي دادم.دچار علائمي نظير دوشاخه شدن ادراردر سالها پيش شدم.بدون درمان خاصي و به خصوص بعد از ازدواج بهبود پيدا كردم.مجددا پس از 6 سال و داشتن 2 فرزند علائم مشابهي گاهي بروز مي كند.كه عمدتا احساس عدم تخليه كامل مثانه است.هيچگونه درد ي ندارم.شبها به ندرت ممكن است يك بار به دستشويي مراجعه كنم.يك دوره سيپروفلوكساسين مصرف كردم كه تقريبا تاثير خاصي نداشت.دوبار سونوگرافي انجام دادم حجم پروستات و اكو نرمال بود.PSA نرمال بود.آزمايش كشت و ادرار نرمال بود. IBS خفيف هم دارم كه بعضي مواقع آزار دهنده است.در ضمن همسر بنده پزشك است و تمام اين مسايل را روحي مي داند .تنها مشكل و نگراني كه ذهنم را درگير كرده خطر ابتلا به مشكلات بدخيم پروستات در سالهاي آتي است و نگران اين هستم كه در آينده پروستاتيت تبديل به مشكلات بدتري شود.وگرنه علايم ادراري آزار دهنده و دايمي نيستند.همچنين احساس مي كنم جهش مني اخيرا كاهش داشته است .خواهش مي كنم اعلام نظر بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من با توجه به سن شما کاملا سالمید وبیخیال باشید
  • تصویر کاربر سمانه شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    همسرم ازمایش اسپرم دادن و حرکت اسپرمش کند است که با معاینه تشخیص واریکسل دادن و دکتر گفته که باید جراحی شود ولی من و شوهرم از عملش میترسیم.میخواستم بدونم امکان داره که فقط با دارو و تغذیه مناسب درمان بشه؟اگه عمل کنه امکان اینکه به روش طبیعی باردار شویم چقدر است و چند در صد احتمال درمان با عمل وجود دارد؟
    جواب از مایش به این صورت لطفا بگین تشخیص شما چیست؟ایا عمل بکند یا نه؟
    Volome8
    Color milky
    Viscosity normal
    Liquefaction.min30
    Ph 7.8
    Mucus none
    Leukocytes 3-4
    Aggregation none
    Agglutination none
    Rapid progressive class a8.4
    Progressive classb 20.3
    None progressive class c 32.4%
    None motiie class d38.9
    Totalprogressive class a+b 28.7
    Live ratio class a+b+c 63.1
    Pathology11
    Head pathology10.5
    Midpiece pathologi 8.6
    Tailpatholoji6.1%
    Tzi 2.5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام حرکت کم است
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آلت تناسلی من به شکلی که در عکس فرستادم کج هست البته هیچ دردی در هیچ زمانی ندارم حتی نعوظ ولی اختلال نعوظ دارم که با قرص ویاگرا به شدت حل میشه خواستم بدونم نیاز به جراحی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر در سکس مشکلندارید عمل نمیخواهد
  • تصویر کاربر ارمین شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 813 مشاهده پرسش
    من یکبار رابطه جنسی بدون کاندوم داشتم و نتونستم بعدش حموم برم فرداش نوک الت تناسلیم سوزش ایجاد شده میخواستم بدونم دلیلش چیه و چیکار کنم و یک بار رابطه احتمال ایدز دارد ؟من ایران نیستم کمکم کنید مرسی جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر ترشحات چرکی دارید انتی بیوتیک باید بخورید
  • تصویر کاربر Irh پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باسلام. خسته نباشید.
    جناب دکتر، من و همسرم یک سال و اندی است که نامزدیم.من به تازگی متوجه شده ام که ایشون چهارسال پیش عمل واریکوسل گرید ۲ داشته و ازمایش مربوط ب اسپرم وازمایشات مربوطه پس از عملش به گفته دکترش عالی بوده وضعیتش اونموقع. و مشکلیم نداشته کلن. بعد از چن ماه از گذشته رابطمون (به طور کامل رابطه و نزدیکی نداشته ایم تاکید میکنم بطورکامل .ولی رابطه داشته ایم) ایشون بعد از هرباز انزال دل درد شکم‌درد و بی حالی دارد.بعد از چن‌ماه ازمایش ک داد دکتر گفته عفونت داره و قرص داده که فعلن هم‌خوب نشدش.
    من ترس دارم و نگرانی. میخوام ببینم اولن در آینده به لحاظ باروری ایشون به مشکل خواهیم خورد یا نه؟ (حتی با وجود اینکه به فرض ایشون الان ازمایششون نرمال و خوب باشه)آیا ریسک است این موضوع یا خیر؟
    و اینکه دومن این موضوع دردو...بعد از انزال چه ارتباطی میتونه داشته باشه آیا نگران کنندست؟
    ممنون میشم زودترو سریعتر پاسخ بدید. پای یک زندگی درمیان‌است. صمیمانه سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش بدهند ببینم درد ارتباطی ندارد
    2. تصویر کاربر Irh پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمایش اسپرم یا موارد دیگر؟ چون ازمایش هایی بغیر از اسپرم دادن که دکتر گفتن به اون ربطی نداره و عفونت هستش این.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمایش اسپرم
    4. تصویر کاربر Irh شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آهان بله.
      آقای دکتر این سوتل رو که پرسیدم از حضورتون که آیا در آینده به لحاظ باروری ایشون به مشکل خواهیم خورد یا نه؟ (حتی با وجود اینکه به فرض ایشون الان آزمایششون نرمال و خوب باشه)آیا ریسک است این موضوع یا خیر؟
      جناب دکتر خیلی خیلی لطف میکنید. ممنونم .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    6. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      من خانوم، ۲۳ سالمه و ایشون ۲۷ . و من حداقل زمانی که اقدام به فرزند آوری خواهم نمود تقریبا ده سال بعد خواهد بود. چون الان که نامزدیم که هیچ امکانش نیست و بعدشم بلافاصله که فرزند نخواهیم خواست.(به دلیل برناما ریزی هایی که برای زندگی داریم بهرحال...)
      اگر به آزمایش اسپرم هم‌اکتفا نتوان‌کرد،پس چگونه اطمینان میتوان حاثل کرد ازین قضیه؟ پس با این‌اوصاف که فرمودید روی چه حسابی باید اقدام و اطمینان به شروع زندگی کرد؟
      دکتر ممنونم.برایتان بهترین‌ها راازخداوندمیخواهم.متشکراگر پاسخ بفرمائید.
    7. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      این رو هم عرض کردم‌قبلا که ایشون چند سال پیش عمل موفقیت آمیز واریکوسل رو داشتن. حالا عرضم به این‌هست که مردی که این‌عمل رو نداشته یا مشکل واریکوسل نداره کلا با ایشون(یعنی کسی که عپل موفقیت امیز‌واریکوسل داشته) آیا شرایط هردو یکسان هست؟(به اون شکل که فرمودید که باید اقدام به‌فرزنداوری بشه بعد) چه مردی که واریکوسل ندارد چه مردی که عمل موفقیت آمیز داشته؟؟؟؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    9. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بله کاملا و دقیقا فرمایش شما درست و صحیح است متوجهم. منتها چون بنده به طور خاص از شرایط خودم صحبت میکنم،اون سوال ها برام‌ پیش آمده‌ و ذهن من‌و خانوادم رو مشغول و مشوش کرده .
      بله حتما بادقت تماشا خواهم‌کرد.
    10. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بیخودی ذهنتان را درگیر نکنید
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ارادت
    مدتی است در مجرای ادرار (از ابتدای آلت) احساس سوزش شدید می کنم . آزمایش هم دادم و چیزی نیوده است . می خواستم بدانم علت چیست؟ البته مدتی آب زیاد خوردم و این مورد برطرف شد ولی خوردن آب زیاد هم عوارضی همچون دستشویی زیاد رفتن دارد . لطفاً راهنمایی بفرمایید . این مورد باعث شده است در مکانهای عمومی کمتر حاضر شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تنهادرمان این سوزش مصرف اب است هر ۲ساعت یک لیوان اب
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    با سلام.دکتر بنده در شرف ازدواج هستم و بسیار نگران نابارور بودنم.
    رنگ منی که از من خارج میشود مایل به زرد است .ایا این نشانه از نابارور بودن من است؟ممنون میشم اگر پاسخ سوالمو بدهید با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش وکشت دهید از منی
  • تصویر کاربر ساوش پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده اهل کرمانشاه هستم و چند سالی می شود که متوجه شده ام که تنگی مجرادارم آن هم بعد از چند ماه زجر کشیدن و از طریق سیستوسکوپی و گرفتن عکس رنگی دکتر گفت یا باید عمل باز انجام دهی که آن هم عوارض دارد و یا اینکه سیستوسکوپی انجام دهی این کارراانجام دادم اما زیاد دوام نیاورد و دوباره مجرا تنگ شد دوباره به دکترمراجه کردم یک باردیگر این عمل راانجام داد اما نتیجه نگرفتم و هم اکنون نیز مجرا تنگ است و از این موضوع رنج مبرم لطفا مرا دراین خصوص راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید عمل باز کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    ۸۲سال سن دارم حدود یک ماه است پروستادم اذیتم می کند.ازطریق تلگرام آزمایش وسونو گرافی برایت فرستادم.احتیاج به عمل دارم.اگر احتیاج به عمل دارم.برام شرح بده چه نوع عمل برام بهتر است (عمل باز.یالیزر...)اگر بیام خدمت شما بیمارستان خیلی می مونم اگر جوابم دهید سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده جوانی 21 ساله و مجرد هستم.در سن 17 سالگی به علت واریکوسل گرید 3 در طرف چپ جراحی واریکوسلکتومی انجام دادم.سال گذشته به علت درد خفیفی در بیضه راست به پزشک مراجعه کردم.گویا علت درد اسپرماتوسل بوده.ولی سونوگرافی کالرداپلر هم انجام دادم.در ذیل نتیجه سونوگرافی رو خدمتتون گذاشتم.چندتا سوال دارم از خدمتتون این که در حال حاضر آیا نیازی به جراحی هست؟واین که در حال حاضر ورزش هایی مانند دوچرخه سواری برایم منعی دارد یا خیر؟سال دیگه اینکه آیا ++ نوشته شده در نتیجه سونوگرافی نشان از واریکوسل گرید 2 است یاخیر؟اگر خیر گرید چند میباشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      ١-نازي نيست يك عمل كافي است٢-ورزش منعي ندارد٣-بعد از عمل هميشه سونو ميگويد كه عود كرده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      ولي مهم نيست
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون.فقط یه نکته ای هست که فکر کنم واضح خدمتتون عرض نکردم.عمل واریکوسلکتومی 4 سال پیش بر روی بیضه چپ انجام شده.در اون زمان اثری از واریکوسل در طرف راست نبود.سونوگرافی اخیر هم عدم عود واریکوسل طرف چپ را نشان میدهد.در مورد بیضه راست آن هم در حالت مانور والسالوا علامت ++ درج شده که سوالم در مورد همین علامت است که نشان از چیست؟با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سپاس گزارم آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر golnaz سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز. همسرم یک هفته پیش سنگ شکم کردند. امروز حس سوزش و درد در مثانه دارند. آیا یه خاطر ریزش سنگ به مثانه است؟ فشار ادرارشون هم کاهش داشته. آب هم به میزان کافی مصرف می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر gudi چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام من 18 سالمه چنوقتی هست تو ادرارم خون میبینم که خیلی با سوزش و درد همراهه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش ادرار وسونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 665 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر من حدود سه ماهه که آمپول methotrexate را قطع کردم برای اینکه فهمید که عوارض این آمپول برای بچه دار شدن تخلیه شده چه کار باید کرد ؟ چونکه دکتر معالجم گفتند 3 الی 4 ماه بعد از قطع این دارو نباید برای بچه دار شدن اقدام شود .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از 6 ماه ازمایش بدهید تا وضه اسپرم جدیدتان مشخص شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 628 مشاهده پرسش
    دکتر من شهرستانیم . این جواب سونوگرافی کلیه بنده است :
    http://uplod.ir/ft5hvmrw9fd6/1.jpg.htm
    دکتر میگه باید عمل بشی (pcnl) . من حقیقتا هزینه این عمل رو نمیتونم بپردازم . راهنمایی کنین که کجا مراجعه کنم . بیمارستان ها دولتی که بتونن این عمل رو انجام بدن کجان ؟ خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمتم تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب