اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود.

هر فردی در حالت نرمال دو کلیه دارد که در پهلوها و در محل اتصال دنده به ستون فقرات قرار گرفته اند و نقش اصلی آن انجام دیالیز طبیعی و خارج کردن مواد سمی غیر قابل استفاده به صورت ادرار از بدن می باشد. علاوه بر وظیفه اصلی تصفیه خون از بدن کلیه ها در تولید گلبولهای قرمز و تنظیم الکترولیت ها از قبیل کلسیم و پتاسیم نیز نقش عمده دارند. مواد زائد خارج شده و تصفیه شده از خون به صورت ادرار از حالب ها به مثانه دفع شده و به صورت ادرار خارج می شوند.

عکس دیالیز کلیه:

دیالیز

در هر 24 ساعت 200 لیتر از خون بدن را کلیه ها تصفیه کرده و از آن حدود 2 الی 3 لیتر را به صورت ادرار از بدن خارج می کنند و بقیه خون را که حاوی مواد مورد نیاز بدن هستند به خون بر می گردانند. اگر به هر علتی کلیه ها کم کار و یا ناکارآمد بشوند و عمل تصفیه خون و تنظیم بدن را انجام ندهند علائم نارسائی کلیه که به علت جمع شدن مواد سمی در بدن ایجاد می شوند خود را با ضعف، بی حالی، خستگی، بی اشتهایی، بوی بدن دهان و رنگ پریده گی نشان می دهندو در این مرحله اگر دیالیز مصنوعی و یا پیوند کلیه انجام نشود چه بسا باعث مرگ زودرس می شود.

دو علت شایع از کارافتادن کلیه ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون بالا

و لذا توصیه می شود افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون هستند جهت جلوگیری از ابتلا به نارسائی کلیه بیماری شان را جدی گرفته و به درمان منظم و به موقع آن بپردازند سومین علت نارسایی و از کارافتادن کلیه ها بیماری های التهابی سلول های تصفیه کننده خون یا گلومرونفریت است که علت آن ناشناخته می باشد. بعضی از بیماری های ارثی از قبیل بیماری کیستیک ارثی کلیه، سنگ های کلیه بزرگ و انسدادی و مصرف داروهای مخدر از جمله هروئین نیز باعث نارسائی کلیه می شوند.

در مراحل شروع کم کاری کلیه ممکن است کاملاً بی علامت باشد و زمانی که عملکرد کلیه حدود 90 درصد کاهش پیدا می کند علائم نارسائی خود را به صورت فشارخون بالا، دفع پروتئین، تکرر ادراری، بالارفتن اوره و کراتینین خون، تورم در پلک ها و دست و پا، ضعف عمومی و بی حالی، بی اشتهایی و بوی بدن دهان نشان می دهد.

در صورت ابتلا به نارسائی کلیه چه کار باید کرد؟

کیست ساده کلیه

آیا با دیالیز کلیه برمیگردد؟ بسیاری از بیماران علیرغم نارسایی کلیه از اسم دیالیز ترس دارند در حالیکه دیالیز برای این بیماران مثل فرشته نجات بوده و در صورت عدم دیالیز، مرگ زودرس سراغ آنها خواهد آمد و لذا اینجانب اکیداً توصیه می کنم که از انجام دیالیز اصلاً نهراسید و به عنوان درمان نجات دهنده هر چه سریعتر آن را با مراجعه به مرکز بیمارستانی شروع کنید.

اولین اقدام برای انجام دیالیز چیست؟

اولین اقدام شما ایجاد کردن فیستول شریانی یا وریدی در دست ها جهت انجام دیالیز است که دکترهای متخصص جراحی عروق این کار را بلافاصله انجام می دهند و شما برای دیالیز آماده می شوید.

چگونگی انجام دیالیز

دیالیز به دو روش انجام می شود:

1- همودیالیز

که در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود و خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه شده و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود و پس از تمیز شدن به بدن شما برگردانده می شود. این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز است.

2- روش دیالیز صفاقی

یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار

همچنانکه تأکید کردم بهترین و مؤثرترین روش همان همودیالیز می باشد.

درمان خارش در بیماران دیالیزی

تعداد جلسات دیالیز در هفته چقدر است؟

بسته به شدت نارسائی و کم کار شدن کلیه ها تعداد دیالیز فرق می کنند و از یک جلسه در هفته و تا سه جلسه در هفته انجام می شود.

عوارض دیالیز کدامند؟

افت فشارخون، عفونت و حساسیت به مایع دیالیز از عوارض احتمالی دیالیز می باشد.

آیا تنها راه بیمار انجام دیالیز تا آخر عمر می باشد؟

خیر، خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود. فرد دهنده کلیه می تواند از خویشاوندان و یا افراد غیرفامیل که تطابق نسجی با فرد گیرنده دارد و یا از فرد مبتلا به مرگ مغزی که رضایت به این عمل دارند و در نهایت ا زکلیه مرده باشد.

درصد موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟

درصد موفقیت پیوند قبل از همه بستگی به تطابق نسجی فرد دهنده و گیرنده دارد که قبل از عمل و با آزمایشات مخصوص مشخص می شود. هر چه فرد مورد نظر آشناتر و از خویشان و فامیل باشد قدرت تطابق نسجی بالاتر است و از طرفی شانس موفقیت پیوند بسیار بالا می باشد.

عمل پیوند کلیه

آیا امکان پس زدن کلیه ها پس از پیوند وجود دارد؟

بله، خوشبختانه با آزمایشات و بررسی های کامل قبل از عمل و انتخاب افراد مناسب، امروزه شانس پس زدن کلیه خیلی کاهش پیدا کرده است. در مواردی که کلیه پیوند زده شده با بدن فرد گیرنده تطابق نداشته باشد آن را به عنوان جسم خارجی تلقی کرده و باعث می شود که سلولهای بدن به کلیه پیوندی حساسیت نشان داده و به آن حمله کنند و به این حالت پس زدگی حاد یا Acute Rejection می گویند.

پس زدگی نوع دوم تدریجی است که در این صورت کلیه پیوند شده تدریجاً مبتلا به کار می گردد که به پس زدگی مزمن می گویند. خوشبختانه با تولید داروهای مناسب امروزه این پس زدگی ها قابل مهار می باشند.

اگر کلیه پیوندی پس زده شد یا از کار افتاد چه کار باید کرد؟

بهترین قدم درمانی خارج کردن کلیه پیوندی از کارافتاده می باشد و فرد دوباره مدتی دیالیز می کند تا آماده پیوند دیگر شود.

چگونگی انجام پیوند کلیه

در این عمل جراحی فرد دهنده کلیه با فرد گیرنده در بیمارستان بستری می شوند و بررسی های لازم و تکمیلی که انجام شد در روز عمل همزمان در دو اطاق عمل و عمل جراحی توسط دو جراحی شروع می شود و همزمان کلیه فرد دهنده را به لگن فرد گیرنده پیوند می زنیم. کلیه پیوند زده شده در لگن و پایین از محل کلیه طبیعی قرار می گیرد.

از کجا متوجه شویم که پیوند کلیه موفقیت آمیز بوده است؟

خروج ادرار از کلیه پیوند زده شده و نرمال شدن اوره و کراتینین نشاندهنده تصفیه خوب و نرمال کلیه پیوندی می باشد. بلافاصله جهت جلوگیری از پس زدن پیوند کلیه و عملکرد خوب آن داروهای مخصوص پس از پیوند برای بیمار گیرنده شروع می شود و فرد دهنده کلیه بعد از یک شب بستری در بیمارستان مرخص می شود.

آیا برای فردی که کلیه اش را اهداء کرده است مشکلی پیش نمی آید؟

فرد دهنده یک کلیه سالم دارد که کفاف فعالیت های بدنی ایشان را می دهد و تا زمانی که این تک کلیه خوب کار می کند بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت ولی ما به این بیماران توصیه می کنیم که مواظب تک کلیه خود باشند و نمک کم و مایعات زیاد مصرف کنند و منظم به دکتر کلیه مراجعه داشته باشند.

آیا داروهای جلوگیری از پس زدن کلیه عوارض خاصی نیز دارد؟

بله، کاهش سیستم ایمنی بدن، پرمویی بدن، شانس بالای ابتلا به عفونت ادرار، جمع شدن چربی در قسمت بالاتنه و شانس بالای فشار خون از عوارض این داروها هستند که اجتناب ناپذیرند.

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز

پیوند کلیه به عنوان درمان انتخابی، برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری شدید مزمن کلیوی در نظر گرفته می شود، زیرا کیفیت زندگی و بقا (امید به زندگی) اغلب بهتر از افرادی است که تحت درمان دیالیز قرار می گیرند. با این حال، کمبود اعضای بدن برای اهدا وجود دارد.

با این حال، همه افراد برای پیوند مناسب نیستند. گاهی اوقات سایر مشکلات پزشکی، دیالیز یا مراقبت های حمایتی را گزینه های درمانی بهتری می کند.

و اما توصیه های اینجانب

  • چکاب منظم را جهت تشخیص به موقع نارسائی کلیه فراموش نکنید.
  • از مصرف بی رویه داروهای سرخودی و دخانیات مخصوصاً موارد مخدر اجتناب نمایید.
  • در صورت داشتن دیابت و فشارخون آن را جدی گرفته و تحت نظر پزشک تان باشید.
  • در صورت داشتن نارسایی کلیه جهت جلوگیری از پیشرفت آن از مصرف نمک و رژیم غذایی پرپروتئین اجتناب نمایید.
  • در صورت نیاز به دیالیز از آن نهراسید چرا که فرشته نجات شما می باشد و در صورت عدم انجام آن زندگیتان به خطر می افتد.
  • در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (34 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    باسلام
    در اثر استفاده از یک کرم شیمیایی که به آن حساسیت داشتم در تمام آلت دچار خارش شدید شدم و در سه ناحیه آلت ظاهرا دچار زخم سطحی شدم اما مطمئن نیستم که این زخم ها در اثر خارش ایجاد شده است یا موضوع دیگری.

    چون یک ماه است که این زخم ها همواره بعد از حمام قرمز می شوندمانند زخم تازه (که تصویرش را براتون فرستادم) و کمی بعد روی آن ها خشک شده و پوسته پوسته می شود و دوباره دچار خارش می شود.

    و در آخر بگم که رابطه جنسی نداشتم. زخم ها هم دردناک نیستند و فقط هنگامی که خشک می شود کمی خارش دارند که مجبورم از مقدار کمی کرم ویتامین AD استفاده کنم.


    1- سوال اول این است که این زخم ها چیست و چرا خوب نمی شود؟ (با اینکه مراقب هستم هیچ سایشی با هیچ جا نداشته باشند و هیچ دستکاری هم نشود اما زخم ها بهبود پیدا نمیکنند.)

    2- سوال دوم اگر چیز خاصی است یک کرم یا راه درمان معرفی کنید.
    یا یک کرم معرفی کنید و اگر کاری لازم هست انجام شود بگید که زود تر زخم درمان شود.

    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      باید از ان زخم نمونه برداری کنید
    2. تصویر کاربر حمید شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      بعد از شستشو زخم ها مشخص می شوند بعد از خشک شدن به سختی قابل دیدن هستند و گاهی پوسته پوسته می شود.

      آیا میشه قبل از مراجعه به دکتر با فرض اینکه زخم ساده هستند که در اثر خاراندن بسیار شدید به دلیل جساسیت به آن که گفتم کرم ایجاد شده باشند، یک دارویی معرفی کنید که سرعت بهبود را افزایش بدند؟
      یا در غیر این صورت بگید ممکنه چه چیز هایی باشند
    3. تصویر کاربر حمید شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      به دلیل اشتباه تایپی این قسمت را دوباره میپرسم
      آیا میشه قبل از مراجعه به دکتر با فرض اینکه زخم ساده هستند که در اثر خاراندن بسیار شدید به دلیل حساسیت به آن کرم شیمیایی که گفتم ایجاد شده باشند، یک دارویی معرفی کنید که سرعت بهبود را افزایش بدهد؟

      چون آن کرم که بهش حساسیت داشتم به طرز عجیبی مرز بین درد و خارش را از بین برده بود! و فکر میکنم در اثر خارش زخم شده باشد. میشه حداقل بگید ممکنه چه چیزی باشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده 50 سال دارم و حدود 5سال است که سوزش بعد از ادرار را دارم و چندین بار دکتر رفتم و نتیجه نگرفتم وانواع دارو سیستم کپی هم کردم و چیزی تشخیص دا ده نشده است و زمانی که مدفوع وادار با هم است سوزش بیشتر میشود وبا مالش آلام احساس میکنم دردم کمتر میشود ویا وقتی که در آب کرم می نشینم دردم کمتر میشود لطفا بنده را راهنمای کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      اب زیاد بخورید سوزش از بین میرود
  • تصویر کاربر هادی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    مشکل نعوذ دارم و نمیتونم فرزند دار بشم چون اصلا دخول رخ نمیده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      باید از نظر علت بررسی کنید
    2. تصویر کاربر هادی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      بعداز سفت شدن زود میخوابه و کار به دخول نمیکشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      شاید پنچری داد
    4. تصویر کاربر هادی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      چه دارویی توصیه میفرمایید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    6. تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۳ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      ببخشید قرص سیالیس تو داروخانه ها هست؟یا از جای خاصی باید تهیه بشه
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر Parisa26996 شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    همسرم ۵۴ ساله هستند و دو بار ازمایش psa ایشون ۹ بوده بنا به تجویز دکتر ۴ امپول و انتی بیوتیک خوراکی تجویز شد و بعد از اتمام مجدد ازمایش psa انجام شد که ۱۴ است و بالاتر رفته بنا به تجویز مجدد دکتر برای ایشون ترانس رکتال نوشتند و در صورت مشاهده نقاط مشکوک TrusGb
    نگران وضعیت ایشونم که سرطان باشد و از شما تقاضای راهنمایی دارم
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      باید نمونه برداری کنید فیلم نمونه برداری پروستات من را در سایتم ببینید
  • تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    به علت رفتن از کشور و اینکه زنم در ایران است و میخوان این گزینه رو داشته باشم که در غیاب من بتواند با اسپرم من بارور شود
    میخوام اسپرمم را فریز کنن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      باید به مرکز فریز مراجعه نمایید
    2. تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      آدرس لطف میکنید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      من نمیدانم
    4. تصویر کاربر کیوان شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      فکر کنم به شخص اشتباهی دارم سوال میکنم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۰ سال سن دارم و دوسال هست که ازدواج کرده ام ولی نتونستیم صاحب بچه بشیم.توی سونوگرافی که حدود یکسال پیش انجام دادم هردو بیضه کیست دارم و حدود چند ماه هست که توی بیضه سمت راستم ی چیز آبکی احساس میکنم و شرایط کارم طوری هست که ۱۲ ساعت ایستاده یا نشسته باشم و بعضی مواقع کشاله رانم فشار روش هست درد بیضه دارم سمت کیست.و موقع رابطه بالای مثانه ام حالت شکستن انگشت صدا میده.بعضی مواقع بعد رابطه چند بارر پشت سرهم دستشویی میرم و احساس خارش در مجاری ادرار دارم .از شما آقای دکتر سوال دارم که دلیل از عفونت بیضه هست یا واریکوسل چون بهم گفتن احتمال داره واریسل بیضه داشته باشد.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      عفونت ارتباطی با بیضه ندارد تکرر ادرار باید تست ارودینامیک بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیه شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقای دکتر طبق این دو آزمایشی که براتون فرستادم آیا امکان باروری طبیعی هست یا باید تحت نظر بود در ضمن من خودم 35 سالمه ودر مرحله آشنایی با این آقا 38 ساله هستم
    سوال بعدی اینکه دلیل درد بیضه وکشاله ران چی میتونه باشه ممنون از محبتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      نیامده
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی عزیز
    بنده ۳۱ سالمه و خانمم ۳۳ سالشه سال ۸۶ ازدواج کردم و بعد از یکبار نزدیکی خانمم باردار شد و خدا یه پسر بهم داد . بعد از حدود ۷ سال برای بچه دوم اقدام کردیم که دیر به دیر بارداری انجام میشد و‌در نهایت سقط میشد . ۴ بار باردار شد خانمم و سه بارش خارج رحمی بود . آزمایش dfi دادم و مقدارش ۴۵ بود . قرار بود بعد از این آزمایش برای ivf اقدام کنیم . اما خانمم باردار شد و الان ۷ هفته هستش و سونوگرافی همه چیز رو نرمال نشون داده ، ولی هم من و هم خانمم استرس شدید داریم که با وجود این مقدار dfi ممکنه بچه اختلالات کروموزمی یا اوتیسم و یا مشکلات حرکتی داشته باشه ، تا چه حد ممکنه با این مقدار dfi بارداری سالم انجام بشه ؟
    با تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      اگر نشد باید ایو ای یا ای وی اف کنید
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    با سلام،همسرم دو هفته پیش زایمان طبیعی داشته،و زایمان اولش بوده و از اون موقع تا حالا ادرارش نیومده و سوند بوده ،دکتر میگه طبیعی هستش و خوب میشه ،به نظرتون مثانه اش آسیب دیده یا یک اتفاق طبیعی هستش؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      اگر راه نیافتاد بیایید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۵۰
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام مدتي هستش زگيل تناسلي دارم ي سري ريز يكي درشت ولي روند پيشرفتشون متوقف شده از كپسول پاورفيت استفاده ميكنم براي بالا بردن ايمني بدن و جلوگيري از رشد خود زگيل ميخواستم ببينم به غير از فريز راه ديگه براي درمان هست مثل پماد يا كرم خاصي . من از اهواز هستم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ تیر ۹۸( 7 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده جوانی 21 ساله و مجرد هستم.در سن 17 سالگی به علت واریکوسل گرید 3 در طرف چپ جراحی واریکوسلکتومی انجام دادم.سال گذشته به علت درد خفیفی در بیضه راست به پزشک مراجعه کردم.گویا علت درد اسپرماتوسل بوده.ولی سونوگرافی کالرداپلر هم انجام دادم.در ذیل نتیجه سونوگرافی رو خدمتتون گذاشتم.چندتا سوال دارم از خدمتتون این که در حال حاضر آیا نیازی به جراحی هست؟واین که در حال حاضر ورزش هایی مانند دوچرخه سواری برایم منعی دارد یا خیر؟سال دیگه اینکه آیا ++ نوشته شده در نتیجه سونوگرافی نشان از واریکوسل گرید 2 است یاخیر؟اگر خیر گرید چند میباشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ١-نازي نيست يك عمل كافي است٢-ورزش منعي ندارد٣-بعد از عمل هميشه سونو ميگويد كه عود كرده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ولي مهم نيست
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون.فقط یه نکته ای هست که فکر کنم واضح خدمتتون عرض نکردم.عمل واریکوسلکتومی 4 سال پیش بر روی بیضه چپ انجام شده.در اون زمان اثری از واریکوسل در طرف راست نبود.سونوگرافی اخیر هم عدم عود واریکوسل طرف چپ را نشان میدهد.در مورد بیضه راست آن هم در حالت مانور والسالوا علامت ++ درج شده که سوالم در مورد همین علامت است که نشان از چیست؟با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس گزارم آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر golnaz سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز. همسرم یک هفته پیش سنگ شکم کردند. امروز حس سوزش و درد در مثانه دارند. آیا یه خاطر ریزش سنگ به مثانه است؟ فشار ادرارشون هم کاهش داشته. آب هم به میزان کافی مصرف می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر gudi چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام من 18 سالمه چنوقتی هست تو ادرارم خون میبینم که خیلی با سوزش و درد همراهه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش ادرار وسونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر من حدود سه ماهه که آمپول methotrexate را قطع کردم برای اینکه فهمید که عوارض این آمپول برای بچه دار شدن تخلیه شده چه کار باید کرد ؟ چونکه دکتر معالجم گفتند 3 الی 4 ماه بعد از قطع این دارو نباید برای بچه دار شدن اقدام شود .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از 6 ماه ازمایش بدهید تا وضه اسپرم جدیدتان مشخص شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    دکتر من شهرستانیم . این جواب سونوگرافی کلیه بنده است :
    http://uplod.ir/ft5hvmrw9fd6/1.jpg.htm
    دکتر میگه باید عمل بشی (pcnl) . من حقیقتا هزینه این عمل رو نمیتونم بپردازم . راهنمایی کنین که کجا مراجعه کنم . بیمارستان ها دولتی که بتونن این عمل رو انجام بدن کجان ؟ خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمتم تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب