اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود.

هر فردی در حالت نرمال دو کلیه دارد که در پهلوها و در محل اتصال دنده به ستون فقرات قرار گرفته اند و نقش اصلی آن انجام دیالیز طبیعی و خارج کردن مواد سمی غیر قابل استفاده به صورت ادرار از بدن می باشد. علاوه بر وظیفه اصلی تصفیه خون از بدن کلیه ها در تولید گلبولهای قرمز و تنظیم الکترولیت ها از قبیل کلسیم و پتاسیم نیز نقش عمده دارند. مواد زائد خارج شده و تصفیه شده از خون به صورت ادرار از حالب ها به مثانه دفع شده و به صورت ادرار خارج می شوند.

عکس دیالیز کلیه:

دیالیز

در هر 24 ساعت 200 لیتر از خون بدن را کلیه ها تصفیه کرده و از آن حدود 2 الی 3 لیتر را به صورت ادرار از بدن خارج می کنند و بقیه خون را که حاوی مواد مورد نیاز بدن هستند به خون بر می گردانند. اگر به هر علتی کلیه ها کم کار و یا ناکارآمد بشوند و عمل تصفیه خون و تنظیم بدن را انجام ندهند علائم نارسائی کلیه که به علت جمع شدن مواد سمی در بدن ایجاد می شوند خود را با ضعف، بی حالی، خستگی، بی اشتهایی، بوی بدن دهان و رنگ پریده گی نشان می دهندو در این مرحله اگر دیالیز مصنوعی و یا پیوند کلیه انجام نشود چه بسا باعث مرگ زودرس می شود.

دو علت شایع از کارافتادن کلیه ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون بالا

و لذا توصیه می شود افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون هستند جهت جلوگیری از ابتلا به نارسائی کلیه بیماری شان را جدی گرفته و به درمان منظم و به موقع آن بپردازند سومین علت نارسایی و از کارافتادن کلیه ها بیماری های التهابی سلول های تصفیه کننده خون یا گلومرونفریت است که علت آن ناشناخته می باشد. بعضی از بیماری های ارثی از قبیل بیماری کیستیک ارثی کلیه، سنگ های کلیه بزرگ و انسدادی و مصرف داروهای مخدر از جمله هروئین نیز باعث نارسائی کلیه می شوند.

در مراحل شروع کم کاری کلیه ممکن است کاملاً بی علامت باشد و زمانی که عملکرد کلیه حدود 90 درصد کاهش پیدا می کند علائم نارسائی خود را به صورت فشارخون بالا، دفع پروتئین، تکرر ادراری، بالارفتن اوره و کراتینین خون، تورم در پلک ها و دست و پا، ضعف عمومی و بی حالی، بی اشتهایی و بوی بدن دهان نشان می دهد.

در صورت ابتلا به نارسائی کلیه چه کار باید کرد؟

کیست ساده کلیه

آیا با دیالیز کلیه برمیگردد؟ بسیاری از بیماران علیرغم نارسایی کلیه از اسم دیالیز ترس دارند در حالیکه دیالیز برای این بیماران مثل فرشته نجات بوده و در صورت عدم دیالیز، مرگ زودرس سراغ آنها خواهد آمد و لذا اینجانب اکیداً توصیه می کنم که از انجام دیالیز اصلاً نهراسید و به عنوان درمان نجات دهنده هر چه سریعتر آن را با مراجعه به مرکز بیمارستانی شروع کنید.

اولین اقدام برای انجام دیالیز چیست؟

اولین اقدام شما ایجاد کردن فیستول شریانی یا وریدی در دست ها جهت انجام دیالیز است که دکترهای متخصص جراحی عروق این کار را بلافاصله انجام می دهند و شما برای دیالیز آماده می شوید.

چگونگی انجام دیالیز

دیالیز به دو روش انجام می شود:

1- همودیالیز

که در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود و خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه شده و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود و پس از تمیز شدن به بدن شما برگردانده می شود. این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز است.

2- روش دیالیز صفاقی

یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار

همچنانکه تأکید کردم بهترین و مؤثرترین روش همان همودیالیز می باشد.

تعداد جلسات دیالیز در هفته چقدر است؟

بسته به شدت نارسائی و کم کار شدن کلیه ها تعداد دیالیز فرق می کنند و از یک جلسه در هفته و تا سه جلسه در هفته انجام می شود.

عوارض دیالیز کدامند؟

افت فشارخون، عفونت و حساسیت به مایع دیالیز از عوارض احتمالی دیالیز می باشد.

آیا تنها راه بیمار انجام دیالیز تا آخر عمر می باشد؟

خیر، خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود. فرد دهنده کلیه می تواند از خویشاوندان و یا افراد غیرفامیل که تطابق نسجی با فرد گیرنده دارد و یا از فرد مبتلا به مرگ مغزی که رضایت به این عمل دارند و در نهایت ا زکلیه مرده باشد.

درصد موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟

درصد موفقیت پیوند قبل از همه بستگی به تطابق نسجی فرد دهنده و گیرنده دارد که قبل از عمل و با آزمایشات مخصوص مشخص می شود. هر چه فرد مورد نظر آشناتر و از خویشان و فامیل باشد قدرت تطابق نسجی بالاتر است و از طرفی شانس موفقیت پیوند بسیار بالا می باشد.

عمل پیوند کلیه

آیا امکان پس زدن کلیه ها پس از پیوند وجود دارد؟

بله، خوشبختانه با آزمایشات و بررسی های کامل قبل از عمل و انتخاب افراد مناسب، امروزه شانس پس زدن کلیه خیلی کاهش پیدا کرده است. در مواردی که کلیه پیوند زده شده با بدن فرد گیرنده تطابق نداشته باشد آن را به عنوان جسم خارجی تلقی کرده و باعث می شود که سلولهای بدن به کلیه پیوندی حساسیت نشان داده و به آن حمله کنند و به این حالت پس زدگی حاد یا Acute Rejection می گویند.

پس زدگی نوع دوم تدریجی است که در این صورت کلیه پیوند شده تدریجاً مبتلا به کار می گردد که به پس زدگی مزمن می گویند. خوشبختانه با تولید داروهای مناسب امروزه این پس زدگی ها قابل مهار می باشند.

اگر کلیه پیوندی پس زده شد یا از کار افتاد چه کار باید کرد؟

بهترین قدم درمانی خارج کردن کلیه پیوندی از کارافتاده می باشد و فرد دوباره مدتی دیالیز می کند تا آماده پیوند دیگر شود.

چگونگی انجام پیوند کلیه

در این عمل جراحی فرد دهنده کلیه با فرد گیرنده در بیمارستان بستری می شوند و بررسی های لازم و تکمیلی که انجام شد در روز عمل همزمان در دو اطاق عمل و عمل جراحی توسط دو جراحی شروع می شود و همزمان کلیه فرد دهنده را به لگن فرد گیرنده پیوند می زنیم. کلیه پیوند زده شده در لگن و پایین از محل کلیه طبیعی قرار می گیرد.

از کجا متوجه شویم که پیوند کلیه موفقیت آمیز بوده است؟

خروج ادرار از کلیه پیوند زده شده و نرمال شدن اوره و کراتینین نشاندهنده تصفیه خوب و نرمال کلیه پیوندی می باشد. بلافاصله جهت جلوگیری از پس زدن پیوند کلیه و عملکرد خوب آن داروهای مخصوص پس از پیوند برای بیمار گیرنده شروع می شود و فرد دهنده کلیه بعد از یک شب بستری در بیمارستان مرخص می شود.

آیا برای فردی که کلیه اش را اهداء کرده است مشکلی پیش نمی آید؟

فرد دهنده یک کلیه سالم دارد که کفاف فعالیت های بدنی ایشان را می دهد و تا زمانی که این تک کلیه خوب کار می کند بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت ولی ما به این بیماران توصیه می کنیم که مواظب تک کلیه خود باشند و نمک کم و مایعات زیاد مصرف کنند و منظم به دکتر کلیه مراجعه داشته باشند.

آیا داروهای جلوگیری از پس زدن کلیه عوارض خاصی نیز دارد؟

بله، کاهش سیستم ایمنی بدن، پرمویی بدن، شانس بالای ابتلا به عفونت ادرار، جمع شدن چربی در قسمت بالاتنه و شانس بالای فشار خون از عوارض این داروها هستند که اجتناب ناپذیرند.

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز

پیوند کلیه به عنوان درمان انتخابی، برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری شدید مزمن کلیوی در نظر گرفته می شود، زیرا کیفیت زندگی و بقا (امید به زندگی) اغلب بهتر از افرادی است که تحت درمان دیالیز قرار می گیرند. با این حال، کمبود اعضای بدن برای اهدا وجود دارد.

با این حال، همه افراد برای پیوند مناسب نیستند. گاهی اوقات سایر مشکلات پزشکی، دیالیز یا مراقبت های حمایتی را گزینه های درمانی بهتری می کند.

و اما توصیه های اینجانب

  • چکاب منظم را جهت تشخیص به موقع نارسائی کلیه فراموش نکنید.
  • از مصرف بی رویه داروهای سرخودی و دخانیات مخصوصاً موارد مخدر اجتناب نمایید.
  • در صورت داشتن دیابت و فشارخون آن را جدی گرفته و تحت نظر پزشک تان باشید.
  • در صورت داشتن نارسایی کلیه جهت جلوگیری از پیشرفت آن از مصرف نمک و رژیم غذایی پرپروتئین اجتناب نمایید.
  • در صورت نیاز به دیالیز از آن نهراسید چرا که فرشته نجات شما می باشد و در صورت عدم انجام آن زندگیتان به خطر می افتد.
  • در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (34 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر لیلا شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    Zeinab.h:
    خانمی هستم 37 ساله دو سال پیش به اچ پی وی دچار شدم ،که جراحی شوم از ناحیه ی رحم ،دکتر بهم گفت خوب شدی و فقط پاپ اسمیر و تکرار کن ،بعد مدتی در ناحیه ی مقعد دچار خارش شدم و اول مقعدم یه دونه ی ریز حس کردم ،کلونسکوپی انجام دادم و دکتر گفت یه پولیپ داری و زگیل نیست ولی خودم مطمعنم زگیل دارم ،یه هفته ای میشه که از ناحیه ی مقعد ترشح بد بو داشتم و یه دفعه خوب شد و الان یبوست و دل درد و خارش مقعد دادم دکتر گوارش میگه سندروم روده تحریک پذیره، واقعا من نمیدونم چکار کنم ،خیلی نگران سرطان روده ام ،آیا واقعا دچار سرطان میشم ؟؟

    اچ پی وی نوع 18 دارم .در ضمن حدود یک سال پیش جراحی هموروعید انجام دادم که بیرون زدگی داشتم و اصلا رابطه ی مقعدی نداشتم .استرس زیاد دارم و داروی پاورفیت استفاده میکنم ، دکتر بهم گفت واکسن گارداسیل بزن دو دوره رو زدم و نوبت سوم که آخر اسفند بود و رفتم بخرم گفتن تو بازار نیست

    آیا نیاز هست پولیپ و جراحی کنم ؟و اینکه آیا هیچوقت این ویروس از بدنم پاک نمیشه و همیشه ناقل هستم ؟؟اگه خواستم ازدواج کنم حتما باید به طرف بگم این موضوع رو یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر میرزا شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    مدت 11 سال ازدواج کردم واریکسیل و هیدروسل دارم ایا نیاز به عمل دارم بخاطر بچه دار شدن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرزاد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان .من ۴ ۵ ماه پیش رابطه داشتم ..بعدش سوزش ادرار پیدا کردم ..رفتم دکتر عفونی گفتش‌عفونت پروستات هست به من ۵۰ روز لووفلوکساسین داد..ولی‌خوب نشدم.رفتم دکتر کلیه گفت تشخیص اشتباه بوده عفونت مجاری‌ادراری هست دو تا سفتریاکسون بزن خوب میشی..من امپولا رو زدم ‌۲ ۳ هفته یه سوزش خفیفی داشتم بعدش شروع شد .دوباره رفتم دکتر ۱۵ روز داکسی سیکلین با باکلوفن و ترازوسین تجویز‌کرد ..الان داکسی سیکلین هم تموم شده ..این سوزش دوباره شروع شده ..باکلوفن و ترازوسین رو مصرف کردنی‌کمی‌ بهتر میشه سوزش‌ولی هستش.. دلیل چیه ..چیکار کنم دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعيد سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام دكتر وضعيت ازمايش اسپرمم چطوره
    واريكاسل نوع ٣ دارم سمت چپ
    درد دارم گاهي شديد گاهي كم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سعيد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      دکتر پیام صوتی شما باز نشده لطفا جواب کمک کنین خیلی نگرانم
    3. تصویر کاربر سعيد یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      لطفا جواب بدين دكتر كرمي بنده خيلي نگرانم كه به شما پيام دادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، عکس مجدد بفرستید، الان عکس باز نمیشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر م شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    با سلام.و ارزوی قبولی طاعات
    آقای دکتر من قبلا مزاحم شما شدم.من چند سالی هست که پس اتمام ادرار کردن چند قطره بدون اختیار ادرار ازمن خارج میشود البته نمیدانم ادرار هست یانه
    دومین مورد هم این بود که در حمام در زیر آب احساس ادرار کاذب دارم فکر میکنم ادرار میریزد.شدیدا ادرار کاذب دارم.فرمودید نباید آب سرد بریزید و بیشتر تلقین هست.میخواستم بگم این احساس شدید کاذب ایجاد میشود و اصلا تلقین نمیکنم.کمی سخت شده دارم وسواس میگیرم.آیا قرصی خست که مثانه رو آروم کنه.یا باید روانپزشک برم.خواهشا برام توصیح بدهید ممنونم باید چیکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ناجی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    پسر 7 ساله ای دارم که یکی از بیضه هایش بالاتر از دیگری قرار دارد به یک دکتر که نشون دادم گفتن که حتما باید عمل شود و امکان دارد با یک عمل انجام نشود و به دو عمل احتیاج داشته باشد و من نگران هستم که آیا برایش خطر دارد یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام، عمل خطر زیادی نداره
  • تصویر کاربر مهران شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    جای کرایو فریز چجور از بین ببرم دوساله که جاش مونده هرچی باشه هزینه میکنم خدا خیرت بده دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      حساسیت نشان نده با زمان کم رنگی‌تر میشود
  • تصویر کاربر پارسا شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    این روغن های طبیعی مثل خراطین و زالو یا داروهای ترکیبی یا ژل های مثل ژل ایموشن که برای افزایش حجم الت استفاده میشه هیچ تاثیری نداره ؟ خیلی تبلیغ میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام همه اینها دروغن شک دارید امتحان کنید
  • تصویر کاربر Parsa1989 شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    این روغن های طبیعی مثل خراطین و زالو یا داروهای ترکیبی یا ژل های مثل ژل ایموشن که برای افزایش حجم الت استفاده میشه هیچ تاثیری نداره ؟ خیلی تبلیغ میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      همه اینها دروغند امتحان کنید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر ، من از سال ۹۳ تا ۹۵ درمان کرایو کردم تا دیگه زیگیل نزدم ، از اون زمان از ترس اینکه کسی مریض کنم یا از کسی بگیرم دیگه سکس نکردم ، الان بعد ۴ سال دوباره ۳تا زده ولی اینبار بالای رون دقیقا روی کشاله رونم قبلا اینجا نزده بود ، سوالم این من واقعا ترسیدم و خستم ، تا کی ممکن مجدد بزنه؟ و من تا کی توی زندگیم ناقل هستم کی دیگه میتونم مطمئن باشم کسی مریض نمیکنم یا دونه های ریز که به چشم نیاد ندارم کسی ازم بگیره؟ کی به زندگی طبیعی برمیگردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      اینها. ا کرایو کنید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰ بیایید صحبت کنیم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده جوانی 21 ساله و مجرد هستم.در سن 17 سالگی به علت واریکوسل گرید 3 در طرف چپ جراحی واریکوسلکتومی انجام دادم.سال گذشته به علت درد خفیفی در بیضه راست به پزشک مراجعه کردم.گویا علت درد اسپرماتوسل بوده.ولی سونوگرافی کالرداپلر هم انجام دادم.در ذیل نتیجه سونوگرافی رو خدمتتون گذاشتم.چندتا سوال دارم از خدمتتون این که در حال حاضر آیا نیازی به جراحی هست؟واین که در حال حاضر ورزش هایی مانند دوچرخه سواری برایم منعی دارد یا خیر؟سال دیگه اینکه آیا ++ نوشته شده در نتیجه سونوگرافی نشان از واریکوسل گرید 2 است یاخیر؟اگر خیر گرید چند میباشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ١-نازي نيست يك عمل كافي است٢-ورزش منعي ندارد٣-بعد از عمل هميشه سونو ميگويد كه عود كرده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ولي مهم نيست
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون.فقط یه نکته ای هست که فکر کنم واضح خدمتتون عرض نکردم.عمل واریکوسلکتومی 4 سال پیش بر روی بیضه چپ انجام شده.در اون زمان اثری از واریکوسل در طرف راست نبود.سونوگرافی اخیر هم عدم عود واریکوسل طرف چپ را نشان میدهد.در مورد بیضه راست آن هم در حالت مانور والسالوا علامت ++ درج شده که سوالم در مورد همین علامت است که نشان از چیست؟با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس گزارم آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر golnaz سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز. همسرم یک هفته پیش سنگ شکم کردند. امروز حس سوزش و درد در مثانه دارند. آیا یه خاطر ریزش سنگ به مثانه است؟ فشار ادرارشون هم کاهش داشته. آب هم به میزان کافی مصرف می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر gudi چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام من 18 سالمه چنوقتی هست تو ادرارم خون میبینم که خیلی با سوزش و درد همراهه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش ادرار وسونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر من حدود سه ماهه که آمپول methotrexate را قطع کردم برای اینکه فهمید که عوارض این آمپول برای بچه دار شدن تخلیه شده چه کار باید کرد ؟ چونکه دکتر معالجم گفتند 3 الی 4 ماه بعد از قطع این دارو نباید برای بچه دار شدن اقدام شود .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از 6 ماه ازمایش بدهید تا وضه اسپرم جدیدتان مشخص شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    دکتر من شهرستانیم . این جواب سونوگرافی کلیه بنده است :
    http://uplod.ir/ft5hvmrw9fd6/1.jpg.htm
    دکتر میگه باید عمل بشی (pcnl) . من حقیقتا هزینه این عمل رو نمیتونم بپردازم . راهنمایی کنین که کجا مراجعه کنم . بیمارستان ها دولتی که بتونن این عمل رو انجام بدن کجان ؟ خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمتم تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب